Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.285.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Po ko zna koji put pitam xD ,ima li kakav program za stream-nje titlova sa kompa na xbox.Mezzmo imam on je dobar,samo što je zahtjevan a moj PC je slab.Imao sam Wild media server,mogao sam stream-at 1080p bez problema s titlovima aili prosao mi trial {#} Ps3 media server,stvarno,nikako mi ga ne prepoznaje :(

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
funky boy kaže...

Po ko zna koji put pitam xD ,ima li kakav program za stream-nje titlova sa kompa na xbox.Mezzmo imam on je dobar,samo što je zahtjevan a moj PC je slab.Imao sam Wild media server,mogao sam stream-at 1080p bez problema s titlovima aili prosao mi trial  {#}  Ps3 media server,stvarno,nikako mi ga ne prepoznaje :(

Jesi li probao zaljepit titlove na film pomoću FormatFactory, prebacit u divx ili mp4 kojeg xbox prepoznaje i pokrenit film direktno na njemu

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
funky boy kaže...

Po ko zna koji put pitam xD ,ima li kakav program za stream-nje titlova sa kompa na xbox.Mezzmo imam on je dobar,samo što je zahtjevan a moj PC je slab.Imao sam Wild media server,mogao sam stream-at 1080p bez problema s titlovima aili prosao mi trial {#}  Ps3 media server,stvarno,nikako mi ga ne prepoznaje :(

Jesi li probao zaljepit titlove na film pomoću FormatFactory, prebacit u divx ili mp4 kojeg xbox prepoznaje i pokrenit film direktno na njemu

Vjeruj mi,zadnji put kada sam to probo,trebao sam cekat oko 4 sati i to na niskoj razoluciji.Stvarno,nema smisla,i jos kada sacekam do 100%,pokrenem,onda film trza,nema smisla...Hvala na pomoći al stvarno pokušavam naći stream program.Ps3 media server mi ga nikako ne prepoznaje,pogledo tutoriale,nikako neće,neznam zasto :(

15 godina
Evo ti nevjerni Toma, Srbi ugrađuju samo Coolrunner čipove:
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3796

A i onaj argument za kupovnu moć ti ne stoji jer i u UK ta ista usluga košta oko 25-30 funti, dok je u SADu oko 40-45$
13 godina
neaktivan

Danas rasturio Halo 4 :) , Prvi put overkill :) , da se malo pokažem {#}

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy185 kaže...
iberlauf kaže...

kao prvo i osnovno moraš malo pažljivije čitati. da si razumio što sam htio reći, ili da si dovoljno informiran, znao bi da u određenim situacijama NIJE MOGUĆE vađenje DVD ključa iz drive-a ako je oštećen u pogledu neispravnog/uništenog/spaljenog pcb-a, fleshiran s krivim ključem ili jednostavno ima brick. u tom pogledu se može doći do orginalnog ključa jedino jtag/rgh metodom i nikako više. ono što si ti napisao stvarno je presmiješno jer nema nikakve veze s mojim prvim postom. razumijem da si ti negdje nešto pročitao/vidio i kako sad misliš da se možeš upuštati u rasprave koje baš i ne razumiješ, ali, to ti ne daje za pravo da vrijeđaš, nepotrebno pametuješ i radiš problem tamo gdje ga uopće nema. ako ti nije bilo jasno mogao si jednostavno pitati što sam htio reći, a ne odgovarati/napadati na onakav način.

kao drugo, niti u jednom pogledu ja tebe nisam vrijeđao kao što si ti mene. ono što i jesam pisao bilo je u šaljivom kontekstu, tvoj problem što si kratkog fitilja, nemaš previše komunikaciske kulture i ne znaš prihvatiti kritiku.

Kao prvo, oprosti, ali ja ne znam čitati misli. Ne znam što si ti htio reći, jedino mogu zaključiti po onome šta je napisano. Tako da nemoj mene kriviti ako ti ne znaš adekvatno izraziti ono šta misliš. Ti si rekao da je JTAG/RGH metoda jedini način izvlačenja ključa ako si ključ IZGUBIO. U niti jednom trenutku nisi spomenuo da je PCB uništen, da je drajv flashan sa krivim ključem itd. Da, ako je to slučaj onda jedino možeš izvadit ključ SMC, RGH hackom. Ali, pošto si ti rekao da "ako je ključ izgubljen", podrazumijeva se da je jedini problem neposjedovanje ključa, a ne brick ili neki slični problem. Zbog toga sam napisao odgovor koji sam napisao, koji je TOČAN!

Kao drugo, kad već govorimo o nemogućnosti prihvaćanja kritike. Ti tvrdiš da se ja ne razumijem u ovim stvarima. Sad budi realan i reci da li je jedna jedina stvar koju sam ja rekao netočna, nemoj uzimat u obzir svoje nerazumljive poruke? Ajde, kad si ti već toliki znalac u ovom području, i komunikacijski kompetentiji od mene, budi čovjek pa reci jesam li ja rekao nešto šta nije točno vezano za vađenje ključa kod konzole??? 

Kao treće, ja tebe nisam napao. Samo sam ispravio tvoju tvrdnju koja je bila nerazumljiva. Osobe koje nemaju određeno znanje u ovom području mogu biti zbunjene tvojom porukom, i bezveze potrošit više novaca nego što je potrebno jer su slušali tvoj savjet. Ti si taj koji napada, prvo si govorio da su moje tvrdnje smiješne, a sada govoriš da nemam pojma o čemu pričam, bez obzira na to što su sve moje tvrde točne!

Nemam se stvarno namjeru tu sad prepucavat sa tobom ili dokazivat kolko znam. Samo molim te spusti se na zemlju i prestani smatrat da znaš sve, a da su svi ostalo glupi ili da su samo "nešto pročitali/vidjeli".

što se tiče klasičnog fleshiranja i sve što si napisao kada si navodio kako i koji drive fleshirati bio si u pravu. po tom pitanju nisam ništa prigovorio niti sam rekao di nisi u pravu. više-manje si naveo sve modele, osim što si nisi (slučajno ili namjerno) spomenu nove slim dvd čitače lite-on 16d5s i hitachi dl10n te kako se vade ključevi ili kako se "fleshiraju" ta dva nova drive-a.

ono u čemu nisi bio u pravu to je dijagnoza kvara. definicija "gubitka" ključa kod xbox 360 konzole se odnosi na gubitak ključa koji se nalazi na samom drive-u, kako je došlo do gubitka to sad nije bitno, problem nastaje tada ako ta osoba nema backup tj. spremljen dummy.bin file. da bi došli do ključa i omogućili drive-u da ponovo čita igre, potrebno je s matične ploče samog xbox-a napraviti nand dump, tj. očitati sam flash čip na kojem se nalazi fw konzole, kasnije se iz tog fw-a izvuče onaj izgubljeni ključ. ono što ti tvrdiš da je open tray greška lošeg fleshiranja ili gubitak ključa nema nikakve veze sa samim problemom. ako se i pojavi ta greška nakon fleshiranja problem je u tome što je ta osoba otvarala dvd drive i zbog svog neznanja pomakla glavu lasera ili na neki drugi način oštetila mehanizam. da fleshiranje nije prošlo kako treba, da je došlo do prekida prilikom upisivanja novog fw-a  nakon toga drive ne bi niti radio, a kamoli da bi javljao open tray grešku. kroz ruke mi je prošlo 10-ak dvd čitača s open tray greškom i niti jedan nije imao apsolutno nikakve veze s neispravnim ključe ili loše flashiranim fw-om. znači, ovo što govorim, govorim iz iskustva, a ne što sam pročitao na netu. osim toga, nikad nisam definirao što je točan kvar, već sam čovjeku napisao što su mogući kvarovi i što može očekivati od konzole koja se prodaje s greškom. i dalje stojim do toga da sam dao relativno jednostavan odgovor koje se može razumijeti.

mislim da bi sad ovu diskusiju između tebe i mene trebalo privesti kraju, jer svako daljnje prepoucavanja ne bi imalo nikakvog smisla i samo bi se vrtili u krug. ti o kruškama a ja o jabukama i tako u nedogled... ili dok se meni ne pojavi open tray greška. {#}

11 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Eto probao kod susjeda far cry 3.Neznam,kao da nema razlike,ali on ima doma plazmu,veca je od moje,kod mene kada stavim 1080p,vidi se ruznije nego 720p na mojoj.Kao da kod mene ima vise onih crtica,stvarno neznam kako bi to opisao,uglavnom kao da se kod njega vidi ljepse,vjerovatno zbog telke....I ima definitivno razlike kad pogledas u tlo i gore,barem kod mene.Dali je to zbog telke,hdmi-a ,stvarno neznam,probat cu sutra odnijet moj box kod njega pa da testiram....

@iberlauf -iz aviona se vidi da si tommy-u i ostalima podjelio TD {#}

najvjerovatnije telka od tvog frenda ima bolji refresh rate vrijeme odaziva, zato se vide crtice ili je slika malo mutnija. primjetio sam da kada se bolje zagledaš "trzavice" između konzola stvarno znaju varirati. no prije bih rekao da to spada u detalje ili samo oko promatrača.

ako ti stvarno jače trza na igrama novijeg datuma lako moguće da je hardware-ski problem. možda nešto iz nekog razloga opterećuje ram/cpu/gpu. ako imaš garanciju odnesi konzolu na servis, ne košta te ništa...

i da, kaj misliš pod ona da sam podijelio td i ostalima?

11 godina
protjeran
Pozdrav, Planiram kupovat Xbox sada me interesira dali ja mogu sam instalirat na njega modifikaciju? Koja je najbolja modifikacija? Dali ona pravi probleme konzoli? Koje konzole imaju najvise problema i koje se ne preporuca kupovati..
KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:57 (FC_Liverpool).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iberlauf kaže...
funky boy kaže...

Eto probao kod susjeda far cry 3.Neznam,kao da nema razlike,ali on ima doma plazmu,veca je od moje,kod mene kada stavim 1080p,vidi se ruznije nego 720p na mojoj.Kao da kod mene ima vise onih crtica,stvarno neznam kako bi to opisao,uglavnom kao da se kod njega vidi ljepse,vjerovatno zbog telke....I ima definitivno razlike kad pogledas u tlo i gore,barem kod mene.Dali je to zbog telke,hdmi-a ,stvarno neznam,probat cu sutra odnijet moj box kod njega pa da testiram....

@iberlauf -iz aviona se vidi da si tommy-u i ostalima podjelio TD {#}

najvjerovatnije telka od tvog frenda ima bolji refresh rate vrijeme odaziva, zato se vide crtice ili je slika malo mutnija. primjetio sam da kada se bolje zagledaš "trzavice" između konzola stvarno znaju varirati. no prije bih rekao da to spada u detalje ili samo oko promatrača.

ako ti stvarno jače trza na igrama novijeg datuma lako moguće da je hardware-ski problem. možda nešto iz nekog razloga opterećuje ram/cpu/gpu. ako imaš garanciju odnesi konzolu na servis, ne košta te ništa...

i da, kaj misliš pod ona da sam podijelio td i ostalima?

Pitanje je samo sto ti mislis na trokiranje.Meni je glupo rec u infomarku da meni trokaju igre.kuis?A mozda i ne objasnio sam sve gore...Ne vjerjuem da bi me onaj u infomarku posluso :(

13 godina
neaktivan

Evo danas sam se i snimio.Znači moje trokiranje.Izbrisat cu to s you tube-a,jer se samo vrtim xD ,tj. gledam u tlo pa gore...Molim vas ,vaše mišljenje ,dali to blokira .Igro sam i co-op,tamo čak manje,a dva ekrana su.neznam :(

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
funky boy kaže...

Evo danas sam se i snimio.Znači moje trokiranje.Izbrisat cu to s you tube-a,jer se samo vrtim xD ,tj. gledam u tlo pa gore...Molim vas ,vaše mišljenje ,dali to blokira .Igro sam i co-op,tamo čak manje,a dva ekrana su.neznam :(

ja ne primjetim nikakav veci frame drop.

Moras znati da su vecina igara na konzolama limitirane na 30fps i ako si prije igrao igre na PCu na 60 locku morat ces se naviknuti. {#}

13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
funky boy kaže...

ja ne primjetim nikakav veci frame drop.

Moras znati da su vecina igara na konzolama limitirane na 30fps i ako si prije igrao igre na PCu na 60 locku morat ces se naviknuti. {#}

Neznam baš,na videu se ne vidi toliko,a neznam....

12 godina
neaktivan

pa fc3 ti radi skroz normalno. al misim da kuzim sto tebe smeta. jer istina je da cod radi puno bolje mislim na novije, tj ne bolje nego slika je puno ljepsa nego na fc3. onda nemoj kupovat gtaV ako te to smeta, jer i gta 5 je isti ko fc3 kad gledas grafiku. ali naravno sto sve nudi gtav ili fc3 jasno je da nece se tolko bazirat na kvalitetu slike. mislimda bi igra bila ultra jako skupa da ima savrsenu kvalitetu slike i bezbroj detalja u hd kvaliteti. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

pa fc3 ti radi skroz normalno. al misim da kuzim sto tebe smeta. jer istina je da cod radi puno bolje mislim na novije, tj ne bolje nego slika je puno ljepsa nego na fc3. onda nemoj kupovat gtaV ako te to smeta, jer i gta 5 je isti ko fc3 kad gledas grafiku. ali naravno sto sve nudi gtav ili fc3 jasno je da nece se tolko bazirat na kvalitetu slike. mislimda bi igra bila ultra jako skupa da ima savrsenu kvalitetu slike i bezbroj detalja u hd kvaliteti. 

Meni ne smeta grafika.Ja bi samo htio da gta 5 radi bolje nego fc3.Kuis ne radi grafike nego radi trokanja....

11 godina
neaktivan
funky boy kaže...

koliko sam se god trudio nisam vidio neko veće i ozbiljnije trokiranje, sve mi se čini sasvim u redu. samo primjera radi, danas sam probao forzu 4 na staroj fat konzoli (xenon) i u određenim situacijam zatrokira dobre pola sekunde, što je puno. istu igru probam na slim modelu (trinitiy) i nije bilo nikakvih trzavica. mislim da si možda malo preosjetljiv na detalje (micro trzavice), sudeći po video clipu s tvojom konzolom je sve ok.

13 godina
neaktivan
iberlauf kaže...
funky boy kaže...

koliko sam se god trudio nisam vidio neko veće i ozbiljnije trokiranje, sve mi se čini sasvim u redu. samo primjera radi, danas sam probao forzu 4 na staroj fat konzoli (xenon) i u određenim situacijam zatrokira dobre pola sekunde, što je puno. istu igru probam na slim modelu (trinitiy) i nije bilo nikakvih trzavica. mislim da si možda malo preosjetljiv na detalje (micro trzavice), sudeći po video clipu s tvojom konzolom je sve ok.

Uzmi u obzir da uzivo tj. kad sam ja igro malo vise troka nego na snimci.A ja imam 'Corona' ploču.Kakva je ona,je oke?

15 godina
što se tiče brzine izvođenja igara, sve ploče i svi modeli konzola su poptuno isti, nema nikakave razlike. Naravno, pod uvjetom da su ispravne i održavane konzole. Niti jedan noviji model po perfomansama se ne razlikuje od drugih starijih modela.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
da, što se performanis tiče. a što se tiče ploče, sve matične ploče nisu iste jer su gpu i cpu čipovi proizvedeni u drugačijoj lithography-i. npr. xenon i zephyr ploče se baziraju na čipovima 90nm, dok nove slim ploče trinity i cora imaju čipove rađene u 45nm tehnologiji. i nove i stre ploče imaju iste specifikacije cpu 3.2ghz, gpu 500mhz i ram 512mb ddr3 700mhz. u pravilu ne bi smjelo biti razlike između nove i stare konzole. no, ponekad u praksi biva drugačije, što opet, varira od modela do modela.
12 godina
neaktivan
a meni ne steka ni gta v, ni fc3 ni forza 4. forza bas jos i najbolej radi, tako da neznam sto je s tvojom fat konzlom. moja ne inace fat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
xenon-ica nije moja. ja imam fat falcon, inače jedan od zloglasnih ploča. moj box radi bez ikakvih problema, još nisam vidio nikakvo trzanje, sve nove igre uključujući i UBER igru GTA5 rade savršeno. :)
16 godina
neaktivan
iberlauf kaže...

što se tiče klasičnog fleshiranja i sve što si napisao kada si navodio kako i koji drive fleshirati bio si u pravu. po tom pitanju nisam ništa prigovorio niti sam rekao di nisi u pravu. više-manje si naveo sve modele, osim što si nisi (slučajno ili namjerno) spomenu nove slim dvd čitače lite-on 16d5s i hitachi dl10n te kako se vade ključevi ili kako se "fleshiraju" ta dva nova drive-a.

ono u čemu nisi bio u pravu to je dijagnoza kvara. definicija "gubitka" ključa kod xbox 360 konzole se odnosi na gubitak ključa koji se nalazi na samom drive-u, kako je došlo do gubitka to sad nije bitno, problem nastaje tada ako ta osoba nema backup tj. spremljen dummy.bin file. da bi došli do ključa i omogućili drive-u da ponovo čita igre, potrebno je s matične ploče samog xbox-a napraviti nand dump, tj. očitati sam flash čip na kojem se nalazi fw konzole, kasnije se iz tog fw-a izvuče onaj izgubljeni ključ. ono što ti tvrdiš da je open tray greška lošeg fleshiranja ili gubitak ključa nema nikakve veze sa samim problemom. ako se i pojavi ta greška nakon fleshiranja problem je u tome što je ta osoba otvarala dvd drive i zbog svog neznanja pomakla glavu lasera ili na neki drugi način oštetila mehanizam. da fleshiranje nije prošlo kako treba, da je došlo do prekida prilikom upisivanja novog fw-a  nakon toga drive ne bi niti radio, a kamoli da bi javljao open tray grešku. kroz ruke mi je prošlo 10-ak dvd čitača s open tray greškom i niti jedan nije imao apsolutno nikakve veze s neispravnim ključe ili loše flashiranim fw-om. znači, ovo što govorim, govorim iz iskustva, a ne što sam pročitao na netu. osim toga, nikad nisam definirao što je točan kvar, već sam čovjeku napisao što su mogući kvarovi i što može očekivati od konzole koja se prodaje s greškom. i dalje stojim do toga da sam dao relativno jednostavan odgovor koje se može razumijeti.

mislim da bi sad ovu diskusiju između tebe i mene trebalo privesti kraju, jer svako daljnje prepoucavanja ne bi imalo nikakvog smisla i samo bi se vrtili u krug. ti o kruškama a ja o jabukama i tako u nedogled... ili dok se meni ne pojavi open tray greška. {#}

Sa Slim drajvovima nisam tolko iskusan kolko sam sa phat, tako da nisam htio previše o njima govorit. 

Ma ja samo ne mogu progutat onu tvoju prijašnju tvrdnju, da je jedini način izvlačenja izgubljnog ključa JTAG/RGH metodom. Izgubljeni ključ se može lako pribaviti fw dumpom kao što si i sam rekao (malo je kompliciranije kod LiteOn-a jer on treba i dodatni probe), ali nikako nije potreban JTAG/RGH mod ( / = ili). Ako već radiš JTAG/RGH mod, onda se nemoraš brinut za key kad ti drive praktički ni netreba.

Slažem se...A gle, ako ti se pojavi open tray greška, javi pa ćemo riješit to na stari dobar način. Konzoli dat vjetra sa 10 kata zgrade hehe

iberlauf kaže...
da, što se performanis tiče. a što se tiče ploče, sve matične ploče nisu iste jer su gpu i cpu čipovi proizvedeni u drugačijoj lithography-i. npr. xenon i zephyr ploče se baziraju na čipovima 90nm, dok nove slim ploče trinity i cora imaju čipove rađene u 45nm tehnologiji. i nove i stre ploče imaju iste specifikacije cpu 3.2ghz, gpu 500mhz i ram 512mb ddr3 700mhz. u pravilu ne bi smjelo biti razlike između nove i stare konzole. no, ponekad u praksi biva drugačije, što opet, varira od modela do modela.
To reci silnim Amerima sa E74 haha
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 18:59 (Tommy185).
11 godina
neaktivan

slim dvd čitači poput liteon-a 16d5s i hitachi-a dln10n se "flash-iraju" isključivo rgh metodom (čitanje nand-a, instaliranje glich čipa, ecc, xell..itd) , kada napokon dobijemo dvd ključ, taj isti se flash-ira na zamjenski pcb, jer tvornički nije moguće flashirati niti je moguće izvlačenje dvd ključa. ugl. malo veća zahebancija nego kod fat konzola.

opet rgh i ključ... uf.....kao što rekoh, ako ključa nema u dvd drive-u nikakvim fw dumpom ga ne možeš dobiti jer ga u fw NEMA (ili je neispravan), ti dobiješ dummy.bin, ali bez ključa!!!!  kada radiš flash, uvijek flash-iraš fw i ključ zajedno jer je ključ dio fw-a. ja mogu umjesto orginalnog ključa napisati: "nema ključa. papala maca, eto ti sad!" i flash-irati zajedno s fw-om.  ti nakon toga kad radiš fw dump dobiješ vidljiv ključ u obliku: "nema ključa. papala maca, eto ti sad!" i kako bi ti nakon toga došao do pravog ključa i osposobio drive?

čovječe, e!  nećemo mi na zelenu granu. ja idem na pivu, a ti vidi...{#}

11 godina
protjeran

Pozdrav,

Interesira me dali mi je dovoljno 4gb HDDa ako zelim igrati samo igre sa CD-a ?

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FC_Liverpool kaže...

Pozdrav,

Većinu igrica da, al postoji par igricu koje zahtijevaju instalaciju (npr. GTA V).

11 godina
protjeran
Tommy185 kaže...
FC_Liverpool kaže...

Pozdrav,

Većinu igrica da, al postoji par igricu koje zahtijevaju instalaciju (npr. GTA V).

Dada znam to :)

11 godina
neaktivan

Da li je moguće bez problema pokretat sa dvda neke igrice npr. pro 2013, nba i gta 4 (zanima me za xbox od 4gb) bez da ih se instalira i u čemu je razlika pokretanja instalirane igrice ili igrice sa dvda? Ako odlučim kupit hard disk od 250gb da li ga učitava bez problema?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fastlane kaže...

Da li je moguće bez problema pokretat sa dvda neke igrice npr. pro 2013, nba i gta 4 (zanima me za xbox od 4gb) bez da ih se instalira i u čemu je razlika pokretanja instalirane igrice ili igrice sa dvda? Ako odlučim kupit hard disk od 250gb da li ga učitava bez problema?

Sve igrice koje su pravilno spržene se mogu pokretati/igrati sa DVD-a. Samo par rijetkih igrica zahtijevaju instalaciju (GTA V, Forza ako se ne varam).

Instaliranje igrica na HDD smanjuje "trošenje" lasera i dvd pogona, smanjuje vrijeme učitavanja (igrice će ti se brže pokretat i učitavat), dvd pogon će ti bit tiši i na nekim igricama se čak i performanse povećavaju (npr.brže streamanje tekstura).

Kupnja i instaliranje igara na HDD je čest savjet ljuti ;)

11 godina
protjeran

A jel se mogu przene igrice instalirati na hdd?

0 0 hvala 0
15 godina

Za sve koji imaju slim a hoce prosirit memoriju preporucam ovaj stick osobno sam ga kupio malen je tako da se ni nevidi iza xbox-a  a radi savrseno sa konzolom! od tog selera sam uzeo doslo za 10ak dana...imate raznih velicina najmanje 16gb uzmite tako da mozete peglat GTA V :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.Još me samo zanima bi li stick od 32 gb plus 4gb interne memorije bio dovoljan za gta 5 i još 5-6 igrica ili je bolje odmah uzeti hard od 250gb?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice