Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.285.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
mrba kaže...

mogu li dobiti rrod na elite konzoli?

da

14 godina
neaktivan
nemozes dobiti "trajni", malo se temperatura povisi, upali se lampica, na ekranu se pojavi obavijest o velikoj temperaturi. Meni se ovo jednom dogodilo(cjelodnevno igranje ljeti), nakon 30 minuta hlađenja bio je kao nov
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
16 godina
Ivan_hacker kaže...
nemozes dobiti "trajni", malo se temperatura povisi, upali se lampica, na ekranu se pojavi obavijest o velikoj temperaturi. Meni se ovo jednom dogodilo(cjelodnevno igranje ljeti), nakon 30 minuta hlađenja bio je kao nov

pricas li o slim konzoli ili elite konzoli? meni se cini ko da pricas o slim.

17 godina
mar123 kaže...

ti sa svojim nemozes igrat nikako multyplayer ako ne zelis da te banaju, jer imas probijenu konzolu.

Netočno, ako su ISO-i ispravni (provjereni sa abgx-om) smatraju se sigurni za online, rizik naravno postoji, no onaj tko ima barem malo soli u glavi, dakle NE igrati igre koje nisu prošle provjeru sa abgx-om i NE igrati igre koje procure prije nego što budu službeno izdane, može biti prilično siguran da neće dobiti ban. Ja imam dva XBox-a, prvi je još iz 2006., i nijedan nije dobio ban.

mrba kaže...

Što je xdg3?

I mogu li sa lt modifikacijom instalirat kopije na hard disk?

XGD3 je način zaštite medija od kopiranja. Više zauzimaju nego standardni dual layer DVD i zato treba imati neku od "posebnih" pržilica jer sve ne mogu zapisivati takve ISO-e.

Da, može se, ali vjerojatno ne onako kako misliš. Svaku igru možeš instalirati na hard, ali to ti je samo da poštediš DVD drive (i smanjiš buku). Da bi ih igrao svejedno moraš imati disk u drive-u, origigi ili backup, nije bitno ako imaš lt. Kada pokrećeš igru koja je na hardu konzola će provjeriti da li je disk od te igre u drive-u, ako je pokrenuti će ju sa harda, ako nije reći će ti da ju ubaciš.

mar123 kaže...

a jel jednostavno stavit tu lt modifikaciju tj dal bi ju mogo ja doma sam stavit ili moram dat nekom ko to radi?

Problem je da postupak zavisi od verzije konzole. Na starijima se može u kućnoj radinosti bez posebnog hardvera. Na novijima treba posebni hardver, a na najnovijima čak ni to nije dovoljno nego se na DVD drive stavlja nova elektronika pošto se u originalnu ne može staviti custom firmware.

funky boy kaže...

{#} Naravno,osim ako misliš igrat igre manje od 4.5 Gb...

Ne baš, sve X360 igre idu isključivo na dual layer medije. Čak i ako se moda XBox igra da radi na X360 nakon "prerade" mora ići na dual layer disk.

mrba kaže...

mogu li dobiti rrod na elite konzoli?

Možeš, rrod nije "povlastica" određenih konzola nego jednostavno kvar, a sve se može pokvariti.

Inače, osim RGH i lt-a, postoji i treća stvar, ODDE - Optical Disc Drive Emulator. Ukratko, to je komad elektronike koji se stavlja "između" matične i dvd drive-a konzole na kojega spojimo USB disk sa ISO-ima igara. Tako se može igrati backupove bez flashanja drive-a i bez prženja DVD-ova. Naravno, ISO-i i dalje trebaju biti provjereni sa abgx-om ako nam je do sigurnosti. Trenutno postoje tri ODDE-a, koga zanima detaljnije tu sam napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 16:18 (Solo761).
14 godina
neaktivan
Elite konzola sa Jasper pločom
13 godina
neaktivan

funky boy kaže...

{#} Naravno,osim ako misliš igrat igre manje od 4.5 Gb...

{#}

Je,ja sam fulao,my bad {#}

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
14 godina
neaktivan

meni su u skyrimu texture lose na ormarima,nekim oruzjima i armorima i na nekim djelovima mape.i ruke su mutne. jel moguce da je od lasera jel mi je skoro crko.probo sam na hard instalirat i ista stvar.imam naj noviju patch.btw novi laser mi je vec u servisu narucio sam ga pa poslje praznika idem promjenit sad sam na moru pa nemrem.

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim Vas za odgovor.Znači problem  vezi stremanja(Ko uvijek).Npr. Kad go je netko od mojih na PC-u ili Laptopu tj. na internetu,xbox mi nikako ne radi,ucitava se dashboard pola sata a i neki put me izbaci iz Live-a!Dali bi mogo biti i u tome problem što se tiče stremanja i kako da to podesim.Hvala puno!

0 0 hvala 0
15 godina

Nego jeste li vi vidili novi xbox 360 E ... znaci do jucer nisam ni znao da je izaso novi xbox dok nisam bio nes gledao na xbox stranici.. al mogu rec meni se jako svidja trebali su takav dizajn napraviti za xbox one.. a ne onu kutiju.. prff

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 15:56 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Nego jeste li vi vidili novi xbox 360 E ... znaci do jucer nisam ni znao da je izaso novi xbox dok nisam bio nes gledao na xbox stranici.. al mogu rec meni se jako svidja trebali su takav dizajn napraviti za xbox one.. a ne onu kutiju.. prff

jel to u prodaji ili?

14 godina
neaktivan

ima hard disk ko ps3 slim onaj mali obicni.znaci na ovom lcd-u nemrem igrat igre koje zahtjevaju 60hz.jel meni rade na crt-u igre od 60hz.to znaci da moj crt ima bolje osvjezavanje slike od lcd-a

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 16:24 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...
Encyanix kaže...

jel to u prodaji ili?

Da al u nasim ducanima jos nije..

16 godina
PEXer kaže...

ima hard disk ko ps3 slim onaj mali obicni.znaci na ovom lcd-u nemrem igrat igre koje zahtjevaju 60hz.jel meni rade na crt-u igre od 60hz.to znaci da moj crt ima bolje osvjezavanje slike od lcd-a

igre koje zahtjevaju 60hz? cek o cem ti? igre ne zahtjevaju nista, ti mos igrat na crtu od 10 cm ps3 ili xbox ako hoces.

15 godina
Evo koje su razlike xbox 360 E naspram slima.

• The S has 5 USB ports, where the E has 4.
  • The S was the last model to feature the "AV Connector". The E drops this port in favor of a separate HDMI port and composite (ugh) out port. Optical audio appears to be missing.
  • The case design has been updated to match the design of the Xbox One.
  • The hard drive is slightly easier to remove, although it is still only replaceable with official Microsoft replacements.
  • Price & configurations. The E was introduced at the same price as the S.
  • Fans & optical drive design. This means the E likely has the same noise profile as the S.
  • Architecture. It's the same chips, same amount of flash, RAM, etc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MA OVAJ GORE POST SAM U KRIVU TEMU STAVIO TREBO SAM U PS3 AL NISAM SKUZIO :P

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

znaci po svemu tom, slim je bolji, nudi vise prikljucaka a ostalo je sve isto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam rgh modifikaciju i zanima me kako prebaciti igru na usb?

jel samo copy paste ili

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozzz
Dali ja mohu igrati na live-u sa bratovim accountom...on je iz njemacke...on bi igro preko dana a ja preko noci ;)
15 godina
goran___1992 kaže...
Pozzz
Dali ja mohu igrati na live-u sa bratovim accountom...on je iz njemacke...on bi igro preko dana a ja preko noci ;)

da

15 godina
mrba kaže...

jel samo copy paste ili

Neznam tocno al logicki je da samo prebacis iso. file od igrice na usb i onda na xbox.. 

15 godina
Encyanix kaže...
mrba kaže...

jel samo copy paste ili

Neznam tocno al logicki je da samo prebacis iso. file od igrice na usb i onda na xbox.. 

Logika ti ne radi. Xbox 360 ne čita .iso fileove. Da bi se igra prebacila na usb mora se taj .iso pretvoriti u GOD (games on demand) i onda prebaciti na usb, ali naravno  FSD treba namjestiti da skenira taj USB il neće vidjeti igru.

Druga mogućnost je da se nabavi RGH/JTAG rip igre i to strpa na usb. NAravno i ovdje treba namjestiti path skeniranja FSDa.

14 godina
neaktivan
mrba kaže...

jel samo copy paste ili

Ovdje imaš odličan, detaljan tutorial na hrvatskom. Prati korak po korak i sigurno nećeš pogriješiti

15 godina
St0ka kaže...
Encyanix kaže...
mrba kaže...

jel samo copy paste ili

Logika ti ne radi. Xbox 360 ne čita .iso fileove. Da bi se igra prebacila na usb mora se taj .iso pretvoriti u GOD (games on demand) i onda prebaciti na usb, ali naravno  FSD treba namjestiti da skenira taj USB il neće vidjeti igru.

Druga mogućnost je da se nabavi RGH/JTAG rip igre i to strpa na usb. NAravno i ovdje treba namjestiti path skeniranja FSDa.

A cuj nagadjo sam.. posto nisam nikad prebacivo sa usba na  xbox..

12 godina
neaktivan

mogu li preko emulatora na xbox-u igrat wii ili ps3  igre

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne, ali postoje emulatori za starije konzole(ps1, snes...)
12 godina
neaktivan

A ps2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrba kaže...

A ps2

Nope,pod starije spadaju Ps1,Nintendo 64,snes,sega...

Ps3??{#} onda nitko ne bi kupovo Ps3 !

14 godina
neaktivan
emulator postoji, ali nije do kraja razvijen, tako da malo igara radi(a one koje rade, uzasno stopaju)
13 godina

Dali se nakon instalacije igre sa DVD-a na hard disk igra može igrati bez DVD-a, i dali se mogu prziti igrice na Dual Layer koji se moze naknadno obrisati a zatim na njega opet pržiti

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Xboxn00b kaže...

Dali se nakon instalacije igre sa DVD-a na hard disk igra može igrati bez DVD-a, i dali se mogu prziti igrice na Dual Layer koji se moze naknadno obrisati a zatim na njega opet pržiti

Može samo ako imaš RGH modifikaciju, ako ne onda mora biti DVD igre u driveu.

A za ovo drugo ne znam jel uopće postoji takav DL dvd.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice