Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.285.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav evo jedno pitanje,da li i vama (onima koji imaju slim verziju) iz velikog ventilatora izlati dosta topao zrak?Nadam se da je ok,jer se bojim da se ne pregrijava..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

To je normalno, a pogotovo po ljeti

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
trolljegeren kaže...

Pozdrav evo jedno pitanje,da li i vama (onima koji imaju slim verziju) iz velikog ventilatora izlati dosta topao zrak?Nadam se da je ok,jer se bojim da se ne pregrijava..

Da, to je normalno. Prosjek temperatura CPU-a na slim konzolama je 70c, tako da ga treba ohladit.

zunasasa kaže...

Ako je Jasper dali postoje jos neki kvarovi koje bi mogao uociti na licu mjesta prilikom kupovine i koji su kvarovi na dzojstiku i kako ih uociti. I vidim da postoje uredjaji sa Wifi - pojasni malo koliko je to korisno.

Osim verzije ploče, nemožeš uočit nikakve kvarove, ozim fizičke štete na kućištu. Na kontroleru se "gljive" znaju zaglaviti u jednom položaju, probaj kreću li se u svim smjerovima bez problema. Također provjeri gumice na "gljivama", da nisu slučajno izgrizene ili na neki način oštećene. Sve Slim konzole dolaze sa ugrađenim Wi-Fi-em, za starije je potrebno kupiti adapter, koji je malo skup. Prednost je što si bežično spojen na internet, tj. ne trebaš razvlačiti kablove

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

Hvala,ja sam se vec bio zabrinuo :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prodajem xbox 360 120GB (Jasper)... PM ME!

GL&HF
12 godina
neaktivan

Nasao sam xbox 360 sa formatom NTSC (Amerika) pa ne znam dali da ga kupim, ako mi neko moze reci dali se mogu igrati na istome igre sa formatom PAL (EU).

1 0 hvala 0
17 godina

Ne mogu.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
12 godina
neaktivan
zunasasa kaže...

Nasao sam xbox 360 sa formatom NTSC (Amerika) pa ne znam dali da ga kupim, ako mi neko moze reci dali se mogu igrati na istome igre sa formatom PAL (EU).

bježi od toga :)

14 godina
neaktivan
zunasasa kaže...

Na NTSC konzoli možeš igrati samo NTSC igre. Postoje i region-free igre koje možeš igrati na svim konzolama(PAL, NTSC). Možeš kupiti konzolu ako je jeftina, a NTSC igre kupovati sa ebaya ili sličnih stranica.

RGH konzola nema regionalnih ograničenja, samo staviš igru na hdd, nije važno iz koje je regije

16 godina
Kupiš konzolu, modificiraš ju i udari
16 godina
odjavljen

assasins creed 2 vam je besplatan  sa goldom.. skidaj ko hoće a ja hoću i jesam.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje - Koliko bi vrijedio xbox 360 120GB (jasper) star 2 i pol godine, sa jednim kontolerom.. 

GL&HF
15 godina
AmD kaže...

Evo jedno pitanje - Koliko bi vrijedio xbox 360 120GB (jasper) star 2 i pol godine, sa jednim kontolerom.. 

Nemodificiran 1000-1200kn modificiran 1300-1400

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
neaktivan
AmD kaže...

moj je isto tako samo elite, 250 GB pa neide ni za 1000 kn....

14 godina
neaktivan

Pitanje
1. Npr. Imam moddani xbox slim igram par igrica piratskih i kupim gta 5 org igru dali cu sa njom moc online?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HE JUMP kaže...

Pitanje
1. Npr. Imam moddani xbox slim igram par igrica piratskih i kupim gta 5 org igru dali cu sa njom moc online?

Koliko ja znam ne .. :/

GL&HF
15 godina
HE JUMP kaže...

Pitanje

Kako ljudi ne kuže da je modifikacija takva da nije bitno što se stavlja u dvd drive. XBL serveri će vidjeti modifikaciju kad tad. Jer se radi o modifikaciji firmwarea samog dvd drivea. Tako da nije bitno jeli u dvd driveu original ili kopija ban je moguć svakako.

14 godina
neaktivan
St0ka kaže...
HE JUMP kaže...

Pitanje

Kako ljudi ne kuže da je modifikacija takva da nije bitno što se stavlja u dvd drive. XBL serveri će vidjeti modifikaciju kad tad. Jer se radi o modifikaciji firmwarea samog dvd drivea. Tako da nije bitno jeli u dvd driveu original ili kopija ban je moguć svakako.

Znači ne? A sta ako prenesem na hard oce isto vidit?

13 godina
neaktivan
HE JUMP kaže...
St0ka kaže...
HE JUMP kaže...

Pitanje

Manje šanse sa ixtreme modifikacijom,sa RGH modifikacijom gotovo ja nemoguće proći ne banan!Ako budeš imao kolko tolko sreće moći češ sa ixtremom igrat online igre ali sa RGH sigurno NE!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
15 godina
skank666 kaže...

assasins creed 2 vam je besplatan  sa goldom.. skidaj ko hoće a ja hoću i jesam.

Ja sam isto uzeo naravno imas i Mortal Kombat za 9 funti

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Ako su sve igre pravilno pržene(abgx, burner max pržilica, verbatim dvd-ovi), onda bi trebalo biti sigurno. I ja nekad zaigram online(a imam poveću kolekciju pirata koje stalno igram) i u godinu dana nisam dobio ban. To nuzno ne znači da ga ti nećeš dobiti, ali možeš pokušati
16 godina
neaktivan

Forza Horizon za prodaju .. 

I jedan kontoler za prodaju .. 

PM ME.. 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 14:10 (AmD).
15 godina
funky boy kaže...

Manje šanse sa ixtreme modifikacijom,sa RGH modifikacijom gotovo ja nemoguće proći ne banan!Ako budeš imao kolko tolko sreće moći češ sa ixtremom igrat online igre ali sa RGH sigurno NE!

samo da te dijelom ispravim, sa RGH modifikacijom možeš igrati online preko System Linka, samo one igre koje podržavaju tu opciju, i ne možeš biti banan s tom opcijom jer to ne ide preko xbox livea. 

Znači sa lt 3.0 možeš igrati preko xbox livea sve igree, ali možeš bit banan. Uz RGH možeš igrati online preko system linka i ne možeš biti banan, ali je izbor igara za online dosta manji jer ne podržavaju sve igre system link.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Evo popisa system link igara, ako nekoga zanima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Razmišljam o novoj konzoli pa sam na sto muka{#} Počeo sam skupljati za PS4 i ako će cijena biti 4000 uz recimo 2 igre(jedna za mene, jedna za ženu{#} dođe oko 4800. Jako puno para sa time da je to sa jednim joystickom pa uz još jedan joystick preko 5 tisuća. Još kad vidio da neće novi PES14 na nove konzole sve više razmišljam o xboxu360 ili ps3(imam ga pokvarenog ona prva verzija). Pa kad bi uzimao xbox360 npr. ovaj http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#comhead sa modifikacijom bi došlo 2800. Konzola 1899 + modifikacija
890. Barem tako piše na toj stranici. Šta se dobije sa tom modif.? Hoće li se moći igrati novi PES14 koji izlazi u 9 mjesecu ili samo igre koje su do sada izašle (ne mislim na orginal igre{#}) Eto ako netko zna da mi odgovori. Ubrzo ću u Pulu pa da ih posjetim. Još ako modifikacija traje kratko da odmah uzmem gotovu konzolu. Eto ukratko{#}

Ako voliš igrat takve igre,ne multiplayer toplo te preporučujem RGH modifikaciju!Sa tom modifikacijom moći ćeš pokretat igre direktno sa Harda!Znači skineš na torrentu,ubaciš na USB i dereš!Što se tiče onlina,čak i to možeš,ali samo neke igre koje se ne igraju prek Live servera(ili tako nešto) a njih je bogme dosta,no te će ti bolje objasniti druge kolege forumasi {#}

15 godina
HE JUMP kaže...
St0ka kaže...
HE JUMP kaže...

Pitanje

Opet ista stvar. I da ti je igra na hddu tebi je i dalje dvd drive modificiran. Ali i da prebaciš igru na hdd moraš imat dvd u dvd driveu da bi je pokrenuo.

13 godina
neaktivan

pozdrav,

evo naletio sam na jednog frenda od kojeg cu uzet nov slim 4gb, nisam bas neki gamer zadnjih godina, al uletilo je poprilicno jeftino za nekoristeni proizvod, pa rekoh ajde.

ugl, posto ja nemam bas nekog prevelikog znanja o konzolama, htio bi ako mi moze netko potvrditi ono sto mislim da sam dobro shvatio ili da me ispravi ako ima volje pisati po ovim vrucinama :).

znaci, igrao bi mozda sat dnevno, GTA i eventualno neki nogomet. nista spešl.

onda ako zna neko, vezano za ove modifikacije, ne zanima me igranje u multiplayeru na Live-u, vec mi je dovoljno samo da mogu igrati back-up igrice, pa ako mi moze netko reci koja modifikacija bi bila dovoljna za to, te da li se moze to samostalno napraviti ili je jednostavnije dati nekome i platiti.

makar za dve, mozda tri igraice mi se vise isplati kupiti rabljene orginal, pa da se ne zezam sa time.

eto, hvala vam unaprijed :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 13:38 (naughty guy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

pozdrav,

evo naletio sam na jednog frenda od kojeg cu uzet nov slim 4gb, nisam bas neki gamer zadnjih godina, al uletilo je poprilicno jeftino za nekoristeni proizvod, pa rekoh ajde.

ugl, posto ja nemam bas nekog prevelikog znanja o konzolama, htio bi ako mi moze netko potvrditi ono sto mislim da sam dobro shvatio ili da me ispravi ako ima volje pisati po ovim vrucinama :).

znaci, igrao bi mozda sat dnevno, GTA i eventualno neki nogomet. nista spešl.

onda ako zna neko, vezano za ove modifikacije, ne zanima me igranje u multiplayeru na Live-u, vec mi je dovoljno samo da mogu igrati back-up igrice, pa ako mi moze netko reci koja modifikacija bi bila dovoljna za to, te da li se moze to samostalno napraviti ili je jednostavnije dati nekome i platiti.

makar za dve, mozda tri igraice mi se vise isplati kupiti rabljene orginal, pa da se ne zezam sa time.

eto, hvala vam unaprijed :)

Ovdje imaš objašnjene vrste modifikacija. Što se tiče uradi-sam modela, iako ga i ja preferiram, bolje ti je da daš nekome tko to stručno radi

12 godina

ako je neko zainteresiran za slim 250gb modificiran RGH sa 30-ak igara na hardu

svi moguci dodaci uz njega, 2 joysticka, 2 original punjaca i dvije baterije.

mogucnost spajanja na internet te igranja bez straha za banom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eto neka bude moj 6000-ti post! :D

Zezam se,htio sam samo pitat,npr. kada streamam film sa PC-a tj laptopa na xbox,prek programa mezzmo ili WMC,odjedanput samo video prekine,kao da se konekcija izgubila.Takorecimo kad stremam prek mezzma film sa titlovima i kada prekine onda moram sve ispočetka gledati film(ne mogu premotat jer streama i titlove)!Pa sad neznam u čemu bi bio problem,znači samo me izbaci iz filma,nikakav error,kao da je završio film pa opet piše normalno "play" ?!?!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice