urban terror...iiiii....ponekad transport tycoon deluxe ( mladji se toga nece sjecat :) ,,,hehe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dark Sector
Jak 2
Call of Duty 4 Multiplayer
cod 5
grid
Cekam crack i onda cu da zapalim pc sa The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
flipera,karte.....:D
Trenutno Far Cry 2, grafika i ljepota prirode me oduševila.
Grafika može biti i bolja, fizika je ok, samo auti kao da su na ledu što sam iskusio isto u gridu. Sjene u igri su najgore od svih igara koje sam ikad igrao.
Cekam crack i onda cu da zapalim pc sa The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena

Assasins creed,pomalo FC 2,Vegas 2 kako kad,cekam GTA IV da mi drug donese i Crysis Warhead
PS3
Red Fraction: Guerrilla (demo) :)
Po ne znam koji put Assassins Creed i svako malo zaigram Crysis Wars.
NAPOKON
Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena
trenutno igram dzepni biljar :D
pes 2009
spyro 2 xD ako znate koja je to igra :P
ja sada igram The Last Remnant. predobar rpg. vidi se da ga je radio tvorac final fantasy-a
uh ja se rasuo... fifa 2009, stalker cs, tom raider u, hawx, world in conflict, empire total war.... trebat ce 100 god da to sve zavrsim, sto je najgore malo provodim na igrama
FarCry. danas ga instalirao. već sam ga se zaželio.
uh ja se rasuo... fifa 2009, stalker cs, tom raider u, hawx, world in conflict, empire total war.... trebat ce 100 god da to sve zavrsim, sto je najgore malo provodim na igrama
World in Conflict intenzivno, a PES 2009 i Frets on Fire kad sam kratak s vremenom...
Beneath a Steel Sky. Legendarna igra.
Beneath a Steel Sky. Legendarna igra.
Trenutno nista, prije koji dan preso Assassin's Creed (kraj me malo razocaro), malo poceo igrat onaj Dungeon Party, al mi se necini bas nesto posebno... vidjet cu jos sta je cu slijedece
i da, usputno malo Anno 1701
Serious Sam 2, danas ga instalirao, zadnji put ga igrao prije nekih 2 god. Došlo da ga opet zaigram.
Pomalo Quake,Unreal,Far Cry1&2,Crysis i CB Jericho.
Online :Bite Fight i My Brute.
...više iz dosade i zato kaj ne znam koju igru... dok ne izađe Diablo 3,
pomalo igram Titan Quest...
Grafika može biti i bolja, fizika je ok, samo auti kao da su na ledu što sam iskusio isto u gridu. Sjene u igri su najgore od svih igara koje sam ikad igrao.
Kung Fu Panda, Xbox