Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.566
|
čitano: 5.967.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Da su izdali još jednu mafiju na isti kalup nitko je više ne bi ni pogledao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Promster kaže...
sporttest kaže...

nije mi nešto ovaj setting za mafia igre
ovo mi je nekako RDR Mafia 

Gemmy kaže...

prikazano je barem nesto gameplaya za razliku od gta6

meni se svida sta vidim

m2 i m3 mi se nisu svidjele previse dok, je jedinica super, pogotovo remastered verzija

Ima još više ovdje:

Da nije ni meni baš settting za Mafiu + ovaj fokus na stealth mi također nije za Mafiu. Al vidjet ćemo, 50€ je OK cijena...Vidim da se priča da možda neće biti disc verzije ali po ovom videu trebalo biti biti:

Ma biti će, imaš već kod nas u shopovima preorder za napraviti.

U prvom dijelu trailera mi igra vuče na Indianu Jonesa, a u drugom na RDR 2, iako gameplay izgleda jako dobro, moglo bi biti zanimljivo, jedino mi nema onaj mafijaški štih kao što je to slučaj za prvim dijelom, neće ga nadmašit ni za 100 godina vjerojatno.

14 godina
forumaš kaže...

Da su izdali još jednu mafiju na isti kalup nitko je više ne bi ni pogledao. 

Ne vidim problem, prve dvije (i remake) su odlične igre, meni prvom nebi smetalo. Treća je doduše bila smeće u svakom pogledu.

17 godina
Sony PlayStation 5

mislim da cu napravit preorder, samo zato sta je 50 usd, sta je 43e za novu igru, i to mi je prihvatljivo

mafija 1 mi je bila najbolji dio serijala, cak bolji od svih gta

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:26 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

ova nova mafia ce navodno biti linearna igra, fokusirana na pricu. nesto slicno kao dvojka. meni je to odlicno, dosadne su mi vise open world igre s totalno ne zanimljivim svijetovima, gdje ionako nemam sto radit, repetetivne side misije ala "osvoji ovu bazu, unisti ovaj kafic, ubi onog lika". ovako ce vjerojatno i graficki to sve izgledat bolje. 

radi toga i niza cijena, ocekujem nekih 10-15 sati gameplaya maks. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 mjeseca
mar123 kaže...

ova nova mafia ce navodno biti linearna igra, fokusirana na pricu. nesto slicno kao dvojka. meni je to odlicno, dosadne su mi vise open world igre s totalno ne zanimljivim svijetovima, gdje ionako nemam sto radit, repetetivne side misije ala "osvoji ovu bazu, unisti ovaj kafic, ubi onog lika". ovako ce vjerojatno i graficki to sve izgledat bolje. 

radi toga i niza cijena, ocekujem nekih 10-15 sati gameplaya maks. 

I jedinica i dvoje su linearne, i to im nije minus, obje su odlične mafijaške priče...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice