Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.808
|
čitano: 5.645.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Pa upravo o tome se i radi...velike su pare u igri....zašto bi Sony želio Gamepass na svom hardveru da konkurira njihovom ps+?....Može netko od vas koji tvrdite da Sony treba Gamepass na PlayStation konzolama dati logičan i smislen odgovor?Također i za Nintendo...zašto bi to N trebao?

Jedino tko treba Gamepass na Sonyu i Nintendu je Microsoft jer ovako oni više nemaju gdje prodat Gamepass osim na PCu.Može MS naljepit..ovo je Xbox...na frižidere,mobitele,televizore itd itd ali činjenica je da se Gamepass plaća a masovno tržište grabi besplatne appove prije svega.

MS je nabacao toliko novaca na Xbox i Gamepass da se ovakvom brzinom proboja tržišta to neće vratiti desetljećima.

Zamislite da MS nije otišao u third party publishing a njihova hardverska platforma je doslovno mrtva,na PCu imaju ogromnu konkurenciju od brda servisa....kako bi oni uopće dalje financirali izradu novih igara svih tih studija koje su pokupovali da nemaju pristup Playstation i Nintendo igračima...

Najveći svijetski izdavač koji nema gdje izdat svoje igre....to bi bili.

Vrlo jednostavno, potencijal prodaje SONY-evih first party igara koje bi novi pridošli kupci (izbjeglice Xboxa) kupili je ogroman, prevelik da bi se SONY toga odrekao. U prijevodu, pare.

Xbox ko HW divizija je mrtva i SONY ima prazan gol da popuni tu rupu jer bit će po meni ovako : Ili će ekipa otić na PC/Steamdeck/handheld (na kojem sve PS ekskluzive dođu, a dolazit će sve ranije i imat GP) ili će uzimat Nintendo ili će uzet PS koji bi imao sve navedeno (GP + PS) osim Nintendo softvera.

Nintendo tu se slažem, oni imaju isti razlog za popunit rupu tj. dovuć nove ljude kao handheld i sl. gdje će imat GP + sve nintedno ipeve, ali manje od SONY-a jer se kupaju u lovi sa svojim IP-evima. Velika činjenica je da Nintedno zaradi na svakoj prodanoj konzoli dok kod MS-a i SONYA nije tako, bar ne u početku dok slim verzija ne izađe.

Zaista nas čeka uzbudljiv rasplet sljedećih par godina.

8 godina
Sony PlayStation 5

Zna li možda netko kada bi PS+ trebao na akciju ?

0 0 hvala 0
16 godina
14.2.
14 godina
Pa nedavno je bio na 25% off. Osim ako čekate veći popust.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

nije bio za postojece korisnike, barem ne za sve.

meni ja oba accounta nije bilo ponude (hr/us)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Moram reći da mi je Pro sve primamljiviji.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Vidim da je Black Ops 6 na 35% , kakva je igrica isplati li se uzimati ? Zadnje sto sam igrao od COD-a bio je WW2

0 0 hvala 0
14 godina
Čudno. Meni je bio. Možda jer mi je bilo 2 tjedna do isteka?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
antimadridista kaže...

Moram reći da mi je Pro sve primamljiviji.

Odlična je konzola Pro,u Sonyevim igrama baš blista.

I to je tek početak PSSRa,kao i svaki drugi ML upscaler on će kroz trening bit sve bolji i bolji.

Svi se sjećamo kakav je DLSS bio u prvih godinu dana i kakav je skok donjela verzija 2.0

Takav razvoj situacije očekujem i za PSSR.

8 tjedana
Sony PlayStation 5

Ekipa savjet, kako idu cijene polovnih PS5, fat verzije sa čitačem, nabavio PRO pa ću se rješiti starog koji je u mint stanju, nije floskula jer gejmam samo SP eksluzive nema on puno sati....

0 0 hvala 0
12 godina
KTM kaže...

Ekipa savjet, kako idu cijene polovnih PS5, fat verzije sa čitačem, nabavio PRO pa ću se rješiti starog koji je u mint stanju, nije floskula jer gejmam samo SP eksluzive nema on puno sati....

Ja sam svoj prodao za 300€,bez garancije jer sam ga bio kupio na izlasku Ps5.

16 godina
Sony PlayStation 5

isto tako sam i ja svog prodao, sta je ok, s obzirom da su novi bez diska s garom 400e

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kako mrzim ovu novu praksu koja se sve češće pojavljuje u singleplayer igrama, da se questovi zaključavaju iza preordera i samo ako napraviš preorder možeš igrati pojedini quest. Evo vidim da je to slučaj i sad sa KCD 2. Uskoro će postati praksa da ako ne napraviš preorder ili ne platiš 20 eura više, neće ti biti dostupan HUD u igrama, nećeš znati koliko healtha imaš i slično.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
antimadridista kaže...
Kako mrzim ovu novu praksu koja se sve češće pojavljuje u singleplayer igrama, da se questovi zaključavaju iza preordera i samo ako napraviš preorder možeš igrati pojedini quest. Evo vidim da je to slučaj i sad sa KCD 2. Uskoro će postati praksa da ako ne napraviš preorder ili ne platiš 20 eura više, neće ti biti dostupan HUD u igrama, nećeš znati koliko healtha imaš i slično.

Bilo bi fora da tko nije napravio preorder ne može nikad vidjeti kraj igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
antimadridista kaže...

Misliš na DLCove ili?

14 godina

Nije DLC nego samo jedan bonus quest koji je zaključan iza preordera, a kao reward izgleda dobiješ jako korisne iteme u igri koje ljudi koji nisu nalravili preorder neće nikad vidjeti. Ako se ne varam isto je bilo sa Hogwarts Legacy i još dosta novijih igara. Baš bezobrazno.

Za dobar DLC na kojem se radi dosta dugo vremena nakon izlaska igre i koji daje neku novu dimenziju igri mi nikad nije problem platiti. Tipa GTA 4 DLCovi koji su bili perfekcija, i slično. Ali ovakve stvari su užas.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:26 (antimadridista).
16 godina
Dlc i preorder itemi nisu ništa novo. Poboljšaju igru, ali nista strašno. Ja ću je igrat na pcu s modovima kao i prvi dio.

Koliko čitam recenzije su jako dobre
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:41 (Gemmy).
14 godina
Gemmy kaže...
Dlc i preorder itemi nisu ništa novo. Poboljšaju igru, ali nista strašno. Ja ću je igrat na pcu s modovima kao i prvi dio.

Koliko čitam recenzije su jako dobre

Naravno da nije ništa novo, ali DLC-ovi su krenuli oko 2010. i tad je to značilo da se igra prvo izbaci cijela, pa onda nakon nekih godinu-dvije izlazi DLC koji daje nešto novo igri i u većini slučajeva su bili isplativi, gore sam naveo jedan primjer. Za neke igre su dodatni DLC-ovi godinama nakon izlaska igre bili čak i besplatni.

Međutim došli smo do toga da danas izlaze igre i recimo pojedini questovi se rade zajedno sa cijelom igru i umjesto da budu dio igre koji dobivaju svi, sjeckaju se određeni dijelovi igre koji su spremni prvi dan i stavljaju se pod preorder bonus. To nisu iste stvari i to nije ono što je nekad bio DLC. Ne treba takve stvari opravdavati.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:58 (antimadridista).
8 tjedana
Sony PlayStation 5

Jel tko igrao Kingdom Come 1 na Plejki, mislim se gdje kupiti oba dijela, na PC ili PS 5 Pro a igra mi se čini prekomplicirana za konzole, previše menija, skrolanja, kontrola....

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

na pcu ce biti modova koji ce ti olaksati zivot vjerovatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam prešo jedinicu na PCu sa gamepadom.

Nije mi bilo problem igrat sa njime. Neke kontrole poput šprintanja su bile čuden ali se navikneš.

PS5 verzija je samo PS4 sa back. comp; grafički dosta lošije od PC verzije i u 30 FPSa

U dvojci su popravili kontrole

Uskoro ću zaigrat dvojku...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:37 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
KTM kaže...

Jel tko igrao Kingdom Come 1 na Plejki, mislim se gdje kupiti oba dijela, na PC ili PS 5 Pro a igra mi se čini prekomplicirana za konzole, previše menija, skrolanja, kontrola....

Nije problem toliko gamepada nego igra nikad nije dobila update za trenutne konzole i radi u 30 fpsa. Bolje uzmi prvu igru na PC-u.

8 tjedana
doktor1 kaže...

Ja sam prešo jedinicu na PCu sa gamepadom.

Nije mi bilo problem igrat sa njime. Neke kontrole poput šprintanja su bile čuden ali se navikneš.

PS5 verzija je samo PS4 sa back. comp; grafički dosta lošije od PC verzije i u 30 FPSa

U dvojci su popravili kontrole

Uskoro ću zaigrat dvojku...

Javi kako je igrati na Plejki, pogtovo kontrole.

16 godina
antimadridista kaže...

Nije problem toliko gamepada nego igra nikad nije dobila update za trenutne konzole i radi u 30 fpsa. Bolje uzmi prvu igru na PC-u.

Plus što se na PCu već u nekoliko navrata dijelila besplatno na Epicu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 tjedana
Sony PlayStation 5

Šta je to PCu ? Igram samo Playstation i čitam ovaj podforum Playstation 5. Molim pojašnjenje pojma PCu.  Jel to skraćeno za Playstation 5 PRO ili slično ? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:18 (Jazavac1980).

1 5 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Odigrao napokon Astrobot. Imam još botova za pokupiti ako će mi se dati, ali nivoe sam riješio sve.

Nemam baš što novo za dodati jer se sve zna. Odlična igra, nije moj GOTY, ali ne vidim problem da nekome je. Šareno, zabavno, smiješno. Super za klince, mada ima levela kod kojih pomaže spominjanje svevišnjeg. Audio vizalno je sve tip top, Dualsense je tu u punom izražaju, kamera uglavnom jako dobra, kontrole responzivne. Baš ono, igra s dušom. Preporuka za odigrati čak i da niste fan platformera. Nemoguće je da vam dijelovi ove igre ne izmame osmijeh na lice. Količina ubačenih sitnih detalja je nevjerojatna. Pogotovo ako ste dugogodišnji Sony fan pa su vam poznate sve reference (za razliku od mene). 

10/10  

Moj PC  
1 0 hvala 1
5 mjeseci
Sony PlayStation 5

Ovo me jako zanima. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:02 (filip_medo).

1 0 hvala 1
16 godina
Jazavac1980 kaže...

Šta je to PCu ? Igram samo Playstation i čitam ovaj podforum Playstation 5. Molim pojašnjenje pojma PCu.  Jel to skraćeno za Playstation 5 PRO ili slično ? Hvala.

Područni carinski ured

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice