Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.832
|
čitano: 6.281.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
gamex1423 kaže...

Ja Bgmi cim sam vidio koliko lajkova post ima gledam ima li tebe jer sam pretpostavljao da nema i da cu uskoro malo nize naici na neki komentar kako je bezveze :D Toliko godina sam na ovom forumu i stvarno ne znam da li sam ikada vidio da si napisao nesto drugo osim zaljenja i cini mi se da ti nikad nisi nicim u zivotu bio zadovoljan? Mislim da je do tebe i da jednostavno previse negativno gledas na sve, a onako gledajuci sa strane kontam da si sigurno od malena imao apsolutno sve sto si ikada pozelio a da se moze kupiti pa ti je zbog toga sve postalo bezveze i dosadno?

Ne mislim nista lose ovim postom, samo me stvarno zanima, dok ja uzivam u svojim uredjajima i igrama, vidim i ti to koristis, imas, nabavljas ali apsolutno ne uzivas.

Ovo gore boldano je baš fini smijeh 

Nisi shvatio, nisam mislio posebno kao da ostalo na listi ne valja, nego da je R&C nešto posebno čega drugdje nema, pošto je ekskluziva.

Veseli me puno stvari, ne brini. Ali što da pohvalim? Toga baš nema puno, većina stvari su poluproizvodi ili kompromisi, a nije me lako impresionirati. A i imam dovoljno iskustva da znam kako svijet funkcionira.

Kako je korisno pričati o dobrim stvarima, tako je korisno pričati i o stvarima koje nisu dobre. Jer nisam ja prodavač pa da dižem stvari nerealno u nebesa (ko Megatama koji me fala bogu ignorira). Svi smo ovdje kupci i trošimo naše uglavnom teško zarađene novce na poluproizvode pa je nekad i bolje da se priča o nedostacima nečega ako nešto ne radi kako bi se očekivalo da radi. Ljudi prije kupovine vole čuti različita mišljenja i različita iskustva. 

Ako sam zbog toga u tvojim očima razmaženo dijete bogataša koje je sve dobilo od mamice i tatice kao dijete i sad ne cijeni ništa što mu se plasira kao amazing, neka ti bude. Ali tu nema ni trunke istine. 

A to ako kažem da mi je neka igra odlična i nabrojim 5 nedostataka koje ima to i dalje znači da mi je igra odlična. Samo sam dovoljno inteligentan da prepoznam i neke nedostatke, a ne da samo klimam glavom u znak odobravanja. To ćeš u svakom reviewu isto tako pročitati.

Ne vidim nijedan razlog da na sva usta hvalim proizvod koji radi ono što treba raditi, to se od njega i očekuje. Ali problemi koji se pojavljuju, to je već druga priča.

Hvala na brizi, no u zadnje vrijeme sam se bacio na gledanje serija, te čitanje knjiga i stripova, u tome trenutno više uživam nego u gamingu.

Guess what, mogu ti preporučiti par meni odličnih knjiga, ali i par koje su dovoljno dobre, a ne tako odlične.

Mogu ti pričati o svojim deviceovima za čitanje u kojima uživam, ali i par zamjerki koje imam za svaki od njih, jer nijedan nije savršen.

Isto tako uživam u dobroj diskusiji, to si sigurno primjetio 

Nedavno sam na Gamepassu probao par igara koje su mi već dugo u wishlisti i moram priznati da mi je drago da ih nisam nikad kupio, baš sam se fino razočarao.

Čekam sad Diablo IV koji će mi vjerojatno isto tako dosaditi za mjesec dana. Što je isto ok, ne vidim zašto ne bih smio reći da mi je neka igra dosadna nakon što mi je dosadila.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2023 18:25 (Bitanga).
16 godina
gamex1423 kaže...

Da, i, zar to nije logicno i zar to sta mijenja? Sony isto tako ulaze trud i novac u marketing i za ostale gaming proizvode i igre koji im se prodaju svakako sami od sebe Jos od PS3 vremena znaju raditi bas predobre reklame, hajd ne kazem za ovu da je nesto posebna, ali one povremeno sto izbacuju live action reklame su mi uvijek predobre i nisam vidjao osim kod njih. Tebi je izgleda stvarno samo cilj da na sve imas nesto negativno reci, a pogotovo ako se neko necemu raduje ili nedo Bog hajpa ili hvali uredjaj ili igru, tad si ti obavezno prvi da probas maksimalno toj osobi objasniti zasto joj se to ne treba svidjati i zasto je to lose i smece :D Opet ti ne mislim lose nista ovim komentarom, ali ako ti vec ne uzivas u zivotu i materijalnim stvarima koje imas ne znam zasto pokusavas i druge uvjeriti da trebaju na to gledati kao ti. Ja na tvom mjestu ne bih nikada ni upalio neku igru ili gaming pribor jer ti 95% vremena prodje u tom da probas i budes razocaran pa jos moras vrijeme ovdje trositi da nam svima to kazes. Ako si takav i sa drugim stvarima u zivotu e onda jbg, to je vec problem i ne bih ti volio biti u kozi. Jebo i to, sve imas a nista ti ne pruza zadovoljstvo i zabavu.

Opet se igraš psihijatra?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
gamex1423 kaže...
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Sony ulaze posten trud u VR 🤣

Imaju hrpe VRova na lageru koji se moraju prodati.

Da, i, zar to nije logicno i zar to sta mijenja? Sony isto tako ulaze trud i novac u marketing i za ostale gaming proizvode i igre koji im se prodaju svakako sami od sebe Jos od PS3 vremena znaju raditi bas predobre reklame, hajd ne kazem za ovu da je nesto posebna, ali one povremeno sto izbacuju live action reklame su mi uvijek predobre i nisam vidjao osim kod njih. Tebi je izgleda stvarno samo cilj da na sve imas nesto negativno reci, a pogotovo ako se neko necemu raduje ili nedo Bog hajpa ili hvali uredjaj ili igru, tad si ti obavezno prvi da probas maksimalno toj osobi objasniti zasto joj se to ne treba svidjati i zasto je to lose i smece :D Opet ti ne mislim lose nista ovim komentarom, ali ako ti vec ne uzivas u zivotu i materijalnim stvarima koje imas ne znam zasto pokusavas i druge uvjeriti da trebaju na to gledati kao ti. Ja na tvom mjestu ne bih nikada ni upalio neku igru ili gaming pribor jer ti 95% vremena prodje u tom da probas i budes razocaran pa jos moras vrijeme ovdje trositi da nam svima to kazes. Ako si takav i sa drugim stvarima u zivotu e onda jbg, to je vec problem i ne bih ti volio biti u kozi. Jebo i to, sve imas a nista ti ne pruza zadovoljstvo i zabavu.

Nesto slicno sam tom clanu i ja napisao ne tako davno.

Njegova svrha je plakanje i vajnanje...nedo bog da je nekome nesto dobro...on ce odmah uletjet i napisat par razloga zasto to ne valja i zasto bi ljudi trebali bit nezadovoljni i nesretni poput njega.

Tuga......

14 godina
Megatama i Bitanga su isti likovi, ali je svaki u svom multiversu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Megatama i Bitanga su isti likovi, ali je svaki u svom multiversu.

Minus i plus, a na kraju nula :-)

14 godina
Tako nekako :D. Ali volimo vas obojicu.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
MEGATAMA kaže...

Nesto slicno sam tom clanu i ja napisao ne tako davno.

Njegova svrha je plakanje i vajnanje...nedo bog da je nekome nesto dobro...on ce odmah uletjet i napisat par razloga zasto to ne valja i zasto bi ljudi trebali bit nezadovoljni i nesretni poput njega.

Tuga......

Super ste dečki, baš mi je lijepo čitati vaša psihoanalitička promišljanja. 

Ne smijem vas previše hvaliti jer bi moglo ispasti kao poticanje da me i dalje hejtate na osobnoj razini. 

A ako šutim opet kao da odobravam :-)

A ako se protivim opet ću biti antiprotivan vašem optimizmu :-D

16 godina
Mučno je sto bloodborne više ne posta, ako i Bitanga prestane ovaj topic bi bio zanimljiv kao gledanje trave kako raste.

4 0 hvala 1
9 godina
Sony PlayStation 5

Pa dobro, koliko ovim kriplima iz Sonya treba da na storeu prebace iz kuna u eure? Još uvijek se moraju kupovati gift kartice da bi se moglo nešto kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da nažalost još se moraju kupovati gift kartice da bi nešto kupio priko stora,žalosno da im toliko triba da pribacu sa kn u eure

14 godina
DuxCro kaže...

Pa dobro, koliko ovim kriplima iz Sonya treba da na storeu prebace iz kuna u eure? Još uvijek se moraju kupovati gift kartice da bi se moglo nešto kupiti?

Ma fakat su kreteni.

14 godina
Bome mi ona teorija da će tek od 1.1.2024 prebaciti store na euro zvuči sve realnije. Još malo pa će biti 6 punih mjeseci... Stvarno ne vidim koji bi to opravdan razlog bio da toliko traje.
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Hexfire kaže...
Bome mi ona teorija da će tek od 1.1.2024 prebaciti store na euro zvuči sve realnije. Još malo pa će biti 6 punih mjeseci... Stvarno ne vidim koji bi to opravdan razlog bio da toliko traje.

Sigurno bu tak bilo. Ak nisu u ovih 5 mjeseci to sredili onda nit nece do 2024

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
Sony PlayStation 5

Nije mi jasno zašto vas smeta nemogućnost plaćanja karticom? Kupite Plus Premium za jedan mjesec, i dobivat ćete do daljnjeg pretplatu besplatno! A imate mali miljun načina kako kupiti bonove ako želite nešto kupiti iz storea.... 

***** Maxxy *****
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Maxxy kaže...

Nije mi jasno zašto vas smeta nemogućnost plaćanja karticom? Kupite Plus Premium za jedan mjesec, i dobivat ćete do daljnjeg pretplatu besplatno! A imate mali miljun načina kako kupiti bonove ako želite nešto kupiti iz storea.... 

Ako ne vidiš ništa krivo s tim sve ok, sve si mi rekao. S druge strane, meni su upravo produžili Premium za mjesec dana džabe tako da iskreno, samo naprijed kad ste nesposobni kreteni. Ne morate to uopće konvertirati. Očito su sve resurse za ovu godinu ulupali u to da blokiraju MSovu kupnju activision blizzarda pa nije ostalo budžeta...

He who is brave is free.
8 godina
Gajotres kaže...
Mučno je sto bloodborne više ne posta, ako i Bitanga prestane ovaj topic bi bio zanimljiv kao gledanje trave kako raste.

Da, šteta što njega više nema. Bio je fora lik no onda je samo nestao. 

Što se tiče prebacivanja Eura na PSN-u, prilično sam siguran da to neće biti riješeno ove godine. Čisto subjektivno i sebično - meni paše. 

Btw, uskoro se otvara Sancta Domenica u Osijeku. Jel' se možda sjeća netko - kada su ranije otvarali poslovnice na dan otvorenja su imali popuste? 

14 godina
Maxxy kaže...

Ali i dalje je to smećast potez. Jer ako stvarno samo čekaju 2024. onda su trebali biti pošteni i reći ljudima: "iz tehničkih razloga ne možemo to riješiti, a do 01/2024 svi koji aktiviraju pretplatu mjesec dana ili im istekne postojeća, nadalje ju imaju besplatno". Ovako je sad nekima pala sjekira u med jer se za 20kn već tri mjeseca besplatno igraju, a neki uopće nemaju pojma da još uvijek mogu uzeti pretplatu na mjesec dana pa da im do kraja godine (kak sad izgleda) bude besplatna. Najjači potez bi bio da su fino svim korisnicima omogućili da si mogu besplatno aktivirati najjeftiniji tier PS+. To bi bio pravi potez ozbiljne firme. Ali imamo koga imamo.

3 godine
neaktivan
Vandit kaže...
Gajotres kaže...

Da, šteta što njega više nema. Bio je fora lik no onda je samo nestao. 

Što se tiče prebacivanja Eura na PSN-u, prilično sam siguran da to neće biti riješeno ove godine. Čisto subjektivno i sebično - meni paše. 

Btw, uskoro se otvara Sancta Domenica u Osijeku. Jel' se možda sjeća netko - kada su ranije otvarali poslovnice na dan otvorenja su imali popuste? 

gdje u Osijeku?

15 godina
Q-Tip kaže...
bloodsucker kaže...
Sale366 kaže...
bloodsucker kaže...
Sale366 kaže...
bloodsucker kaže...

Evo i ja sam konacno vlasnik petice postao. Zavrtio God of War ko prvu igricu. Mozda je glupo pitanje al trebam li ja u postavkama slike staviti na 4k ili je to automatski kad PS vrti igre?

Isto tako pise da mi iduca obnova Playstation Plusa ide 16.4. Zasto ne iduci mjesec? Nudi mi neku Extra i premium nadoknadu za vrijeme izmedju,po nizoj cijeni? O cemu se radi?

Ja imam najmanju Essential pretplatu 

Trebalo bi automatski ak nisi nekaj mjenjao al ovisi ti koji format ti tv/monitor podržava.

Kaj se tiče ps plusa vjerojatno imaš onda godišnju pretplatu pa onda nema smisla obnavljat idući mjesec. Jel 16.04.2024 ili 2023?

A ovo te mame da pređeš na viši tier pa više i plaćaš.

Extra ti je essential plus katalog igara. Igre u katalogu možeš igrat dokle god su u katalogu i imaš bar extra tier pretplatu. Svaki mjesec neke igre maknu a druge dodaju.

Premium ti je extra plus još game triali, cloud streaming i katalog classica.

Koje igre su ti u katalogu možeš vidjet na konzoli ili https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/games/

Hvala ti na odgovoru. Ja nemam godisnju pretplatu nego svaki mjesec kao automatski mi obnavlja Essential pretplatu. E sad nije mi jasno kako je funkcioniralo ovo zadnjih mjeseci jer nikakve vaucere nisam dobivao ili kupovao nego mi je skidalo s računa ko i prije nove godine.

Mene zanima zasto ne mogu naci za kupiti igre npr Far Cry 6 i ostale ove top igre, je li zato sto sam Essential?

Talenti iz sonya još nisu prebacili na euro pa onda produžuju pretplate kome ističe, vjerojatno su tako i tebi.

Nema veze jesi essential ili nisi, odeš na search i upišeš far cry 6.

Kaj ti ne nalazi igre uopće? (provjeri jesi spojen na internet)

Ili ih samo nemožeš kupit? (Ne možeš karticom, dok ne prebace na euro može se jedino bonovima kupovat)

Da probao sam search, mogu pronaci igre. Nisam pokusao platiti pa ne znam jos za opcije placanja. No sve me skupa zbunjuje iskreno da kazem. Danas sam isao kao prebaciti na Extra pretplatu, i nudi mi opciju cini mi se direktno sa kartice (stavilo je Visa karticu odmah kao opciju koju inace koristim).

Nema veze što ti nudi direktno s kartice, nećeš moći platiti karticom dok se store ne prebaci na euro. Ako želiš prebaciti na Extra pretplatu, na wallet uplati odgovarajući iznos (dakle, kupi bon koji odgovara iznosu pretplate) i plaćanje izvrši sredstvima iz walleta.

Bok, evo gresku javlja sada kad sam htio kupiti igru. 

Moze li mi molim vas neko objasnit kako tocno da kupim taj bon i to za taj iznos koji mi treba i di ga ukucat? Da li promijeniti onda metodu placanja tamo Redeem code?

Zelim kupiti Far Cry 6 Deluxe Edition, 168 kuna je ali traje jos par sati pogodnost..

Samo rokaj!
8 godina
bloodsucker kaže...
Q-Tip kaže...
bloodsucker kaže...
Sale366 kaže...
bloodsucker kaže...
Sale366 kaže...
bloodsucker kaže...

Evo i ja sam konacno vlasnik petice postao. Zavrtio God of War ko prvu igricu. Mozda je glupo pitanje al trebam li ja u postavkama slike staviti na 4k ili je to automatski kad PS vrti igre?

Isto tako pise da mi iduca obnova Playstation Plusa ide 16.4. Zasto ne iduci mjesec? Nudi mi neku Extra i premium nadoknadu za vrijeme izmedju,po nizoj cijeni? O cemu se radi?

Ja imam najmanju Essential pretplatu 

Trebalo bi automatski ak nisi nekaj mjenjao al ovisi ti koji format ti tv/monitor podržava.

Kaj se tiče ps plusa vjerojatno imaš onda godišnju pretplatu pa onda nema smisla obnavljat idući mjesec. Jel 16.04.2024 ili 2023?

A ovo te mame da pređeš na viši tier pa više i plaćaš.

Extra ti je essential plus katalog igara. Igre u katalogu možeš igrat dokle god su u katalogu i imaš bar extra tier pretplatu. Svaki mjesec neke igre maknu a druge dodaju.

Premium ti je extra plus još game triali, cloud streaming i katalog classica.

Koje igre su ti u katalogu možeš vidjet na konzoli ili https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/games/

Hvala ti na odgovoru. Ja nemam godisnju pretplatu nego svaki mjesec kao automatski mi obnavlja Essential pretplatu. E sad nije mi jasno kako je funkcioniralo ovo zadnjih mjeseci jer nikakve vaucere nisam dobivao ili kupovao nego mi je skidalo s računa ko i prije nove godine.

Mene zanima zasto ne mogu naci za kupiti igre npr Far Cry 6 i ostale ove top igre, je li zato sto sam Essential?

Talenti iz sonya još nisu prebacili na euro pa onda produžuju pretplate kome ističe, vjerojatno su tako i tebi.

Nema veze jesi essential ili nisi, odeš na search i upišeš far cry 6.

Kaj ti ne nalazi igre uopće? (provjeri jesi spojen na internet)

Ili ih samo nemožeš kupit? (Ne možeš karticom, dok ne prebace na euro može se jedino bonovima kupovat)

Da probao sam search, mogu pronaci igre. Nisam pokusao platiti pa ne znam jos za opcije placanja. No sve me skupa zbunjuje iskreno da kazem. Danas sam isao kao prebaciti na Extra pretplatu, i nudi mi opciju cini mi se direktno sa kartice (stavilo je Visa karticu odmah kao opciju koju inace koristim).

Nema veze što ti nudi direktno s kartice, nećeš moći platiti karticom dok se store ne prebaci na euro. Ako želiš prebaciti na Extra pretplatu, na wallet uplati odgovarajući iznos (dakle, kupi bon koji odgovara iznosu pretplate) i plaćanje izvrši sredstvima iz walleta.

Bok, evo gresku javlja sada kad sam htio kupiti igru. 

Moze li mi molim vas neko objasnit kako tocno da kupim taj bon i to za taj iznos koji mi treba i di ga ukucat? Da li promijeniti onda metodu placanja tamo Redeem code?

Zelim kupiti Far Cry 6 Deluxe Edition, 168 kuna je ali traje jos par sati pogodnost..

Upisi gore desno u pretragu bon i trazi unutar ove teme, pronaci ces sve u roku par minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.5.2023 15:33 (Tututuru).
15 godina

Hvala ti.. evo kako sam skuzio nemoguce je bas odmah dobiti taj bon ovako na pladnju.

Moze netko tko ima Tisak blizu sebe i slicno ali ja zivim u pripizdini di su Tisak ukinuli nekidan :)

Beda mi se zajebavat sa online narudzbama,bas su usrali motku.

A ništa, fizičke igre do daljnjega.

Samo rokaj!
14 godina

Bon mozes kupiti online koristeci KeksPay ili Aircash

2 godine

Mozes bon kupiti na webshopu sancta domenice. Dode ti na mail u roku od 3 minute. Jedini zajeb je kaj su fiksni iznosi, al pretpostavljam da je to isto kao i na fizickim bonovima

14 godina
Imate bonove i unutar m-zabe od nedavno
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EU smatra Microsoftovu kupnju Activisiona Štetnom za gaming i cloud servise, ali ju Odobrava pod uvjetom da MS ponudi besplatnu 10 godisnju licencu na game cloud i preplatnicke servise konkurenciji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bloodsucker kaže...

Hvala ti.. evo kako sam skuzio nemoguce je bas odmah dobiti taj bon ovako na pladnju.

Moze netko tko ima Tisak blizu sebe i slicno ali ja zivim u pripizdini di su Tisak ukinuli nekidan :)

Beda mi se zajebavat sa online narudzbama,bas su usrali motku.

A ništa, fizičke igre do daljnjega.

Kakav Tisak, preko KeksPaya dobiješ bon na ekranu mobitela sekundu nakon što si platio, vjerujem da je tako i preko ovih ostalih online varijanti. Ne može jednostavnije, KeksPay ima hrpu iznosa za izabrati, pa možeš najbliže onom koji ti treba.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina

Bio sam protiv te akvizicije, ali sad mislim da bi mogla biti jako dobra za cijeli prostor. I dalje bi bili tek 3. po prometu, a Microsoft bi natjerao Activision da ne recikliraju igre kao do sada. I cini mi se da ako ovo prode to je jedini nacin da se Sony malo ubrza.

Inace Epic Games gazi sve polako.

13 godina
Mitch kaže...

Bio sam protiv te akvizicije, ali sad mislim da bi mogla biti jako dobra za cijeli prostor. I dalje bi bili tek 3. po prometu, a Microsoft bi natjerao Activision da ne recikliraju igre kao do sada. I cini mi se da ako ovo prode to je jedini nacin da se Sony malo ubrza.

Ne znam koga to gazi Epic Games, da ne dijele besplatne igre ljudi ne bi ni otvarali njihov launcher. Mogu Steamu podudlati što se tiče kvalitete platforme i funkcionalnosti, još su svjetlosnim godinama iza njih. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Mitch kaže...

Microsoft bi natjerao nekoga da ne reciklira igre?..procitaj sto si napisao,pa procitaj jos jednom.

15 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima, PS5 (disk verzija) je stigao kući i sad obzirom da nisam od trojke igrao imam par pitanja... Znam da je većina vjerojatno negdje odgovorena ali tražim i nisam našao sve. 

PS5 je kupljen polovan, nikad na njemu nije bila pretplata ili je karticom kupovano ako to išta znači.

Ono što me zanima:

1. Ako izbrišem račun na kojem je GoW instaliran hoću li ga moći na svom novom računu instalirati (imam onaj kod) ako je već dodan na taj prvi račun?

2. Ima li smisla i može li se uopće registrirati račun iz neke druge države (regije) pa eventualno ubosti jeftinija pretplata, ako može gdje?

3. Gdje ekipa inače uzima pretplatu ili su cijene svuda iste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice