Ja Bgmi cim sam vidio koliko lajkova post ima gledam ima li tebe jer sam pretpostavljao da nema i da cu uskoro malo nize naici na neki komentar kako je bezveze :D Toliko godina sam na ovom forumu i stvarno ne znam da li sam ikada vidio da si napisao nesto drugo osim zaljenja i cini mi se da ti nikad nisi nicim u zivotu bio zadovoljan? Mislim da je do tebe i da jednostavno previse negativno gledas na sve, a onako gledajuci sa strane kontam da si sigurno od malena imao apsolutno sve sto si ikada pozelio a da se moze kupiti pa ti je zbog toga sve postalo bezveze i dosadno?
Ne mislim nista lose ovim postom, samo me stvarno zanima, dok ja uzivam u svojim uredjajima i igrama, vidim i ti to koristis, imas, nabavljas ali apsolutno ne uzivas.
Ovo gore boldano je baš fini smijeh
Nisi shvatio, nisam mislio posebno kao da ostalo na listi ne valja, nego da je R&C nešto posebno čega drugdje nema, pošto je ekskluziva.
Veseli me puno stvari, ne brini. Ali što da pohvalim? Toga baš nema puno, većina stvari su poluproizvodi ili kompromisi, a nije me lako impresionirati. A i imam dovoljno iskustva da znam kako svijet funkcionira.
Kako je korisno pričati o dobrim stvarima, tako je korisno pričati i o stvarima koje nisu dobre. Jer nisam ja prodavač pa da dižem stvari nerealno u nebesa (ko Megatama koji me fala bogu ignorira). Svi smo ovdje kupci i trošimo naše uglavnom teško zarađene novce na poluproizvode pa je nekad i bolje da se priča o nedostacima nečega ako nešto ne radi kako bi se očekivalo da radi. Ljudi prije kupovine vole čuti različita mišljenja i različita iskustva.
Ako sam zbog toga u tvojim očima razmaženo dijete bogataša koje je sve dobilo od mamice i tatice kao dijete i sad ne cijeni ništa što mu se plasira kao amazing, neka ti bude. Ali tu nema ni trunke istine.
A to ako kažem da mi je neka igra odlična i nabrojim 5 nedostataka koje ima to i dalje znači da mi je igra odlična. Samo sam dovoljno inteligentan da prepoznam i neke nedostatke, a ne da samo klimam glavom u znak odobravanja. To ćeš u svakom reviewu isto tako pročitati.
Ne vidim nijedan razlog da na sva usta hvalim proizvod koji radi ono što treba raditi, to se od njega i očekuje. Ali problemi koji se pojavljuju, to je već druga priča.
Hvala na brizi, no u zadnje vrijeme sam se bacio na gledanje serija, te čitanje knjiga i stripova, u tome trenutno više uživam nego u gamingu.
Guess what, mogu ti preporučiti par meni odličnih knjiga, ali i par koje su dovoljno dobre, a ne tako odlične.
Mogu ti pričati o svojim deviceovima za čitanje u kojima uživam, ali i par zamjerki koje imam za svaki od njih, jer nijedan nije savršen.
Isto tako uživam u dobroj diskusiji, to si sigurno primjetio
Nedavno sam na Gamepassu probao par igara koje su mi već dugo u wishlisti i moram priznati da mi je drago da ih nisam nikad kupio, baš sam se fino razočarao.
Čekam sad Diablo IV koji će mi vjerojatno isto tako dosaditi za mjesec dana. Što je isto ok, ne vidim zašto ne bih smio reći da mi je neka igra dosadna nakon što mi je dosadila.