Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.019
|
čitano: 6.411.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gemmy kaže...

spidey ce biti dobar fanovima koji ce kupiti igru. njih naravno ima hrpu. odigras tih 10ak sati i zaboravis na igru

ja nisam igrao ni jedan od proslih jer ne volim igre s herojima

nadam se da ce starfield biti nesto ala fallout/skyrim s dobrim community supportom i hrpom modova da se igra dugo vremena

ne zelim da nijedna igra bude flop samo zato jer je od konkurencije. naprotiv zelim da sve budu uspjesne

Spiderman traje puno više od tih 10ak sati, točnije između 50 i 60, govorim o Marvel Spiderman ne Miles Morales!

12 godina
Gemmy kaže...

spidey ce biti dobar fanovima koji ce kupiti igru. njih naravno ima hrpu. odigras tih 10ak sati i zaboravis na igru

nadam se da ce starfield biti nesto ala fallout/skyrim s dobrim community supportom i hrpom modova da se igra dugo vremena

ne zelim da nijedna igra bude flop samo zato jer je od konkurencije. naprotiv zelim da sve budu uspjesne

Da "odigras" na Youtubu neciji speedrun.

8 godina
Ako te ne zanimaju superhero igre automatski imaš predrasude i nećeš igri dati interes koju zaslužuje.

Insomniacov Spider-Man je definitivno jedna od najboljih superhero igara uopće. Malo bude grindy i repetitivna, ali to (uz stealth misije) su joj gotovo pa jedine mane.
11 godina
Ja igram zbog priče, meni je igra interaktivni film. Kad zavrsim pricu gotovo, te moderne gluposti s 100 backpacka, 50 fotografija, 30 snimaka i hrpom sitnih copy paste crime questova me ne zanimaju. To developeri ubace cisto da popune svijet i cine igru dugotrajnijom.
Ista stvar s Valhalom, tu je cak i story copy paste.
Spiderman 2 ce imati super pricu po onom sto sam cuo.
16 godina
Gemmy kaže...

Znaci Spiderman i Miles Morales su jedne od najzabavnijih igara koje sam igrao u proteklih nekoliko godina. Makar sam obje prosao i dalje znam tu i tamo na random upaliti, ici gradom i fightati se.

14 godina
BeLLicus kaže...
Gemmy kaže...

Spiderman traje puno više od tih 10ak sati, točnije između 50 i 60, govorim o Marvel Spiderman ne Miles Morales!

Ma nije ni taj prvi spidey bio nešto duži koliko se sjećam. možda 20-25 sati max. Ne znam gdje i kako možeš utući 60 sati osim ako ideš na 100% completion, a tko ima vremena za to? I koja je uopće svrha?

Miles Morales je imao lijepu priču ali komotno se moglo igru "preći" gledajući gameplay na YT s obzirom da main story nije ni 10 sati dug.

11 godina
A Plague Tale Requiem 60 FPS Update
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Gogy7 kaže...

Bas sam to htio podjelit 😁

Probat cu na XsX pass vsrziju pa napisem dojmove 🥂

11 godina
Steta sto nije 60 fps na Series S 🥺
14 godina
quickr kaže...

Ma nije ni taj prvi spidey bio nešto duži koliko se sjećam. možda 20-25 sati max. Ne znam gdje i kako možeš utući 60 sati osim ako ideš na 100% completion, a tko ima vremena za to? I koja je uopće svrha?

Miles Morales je imao lijepu priču ali komotno se moglo igru "preći" gledajući gameplay na YT s obzirom da main story nije ni 10 sati dug.

Prvi Spidey ti je imao još 3-4 DLC-a, koliko pamtim. Moguće da zajedno s time. Nisam igrao pa ne znam koliko su trajali. Ali da, za main game i side questove mislim da je bilo 25h uvrh glave.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Gogy7 kaže...

Fantastična igra.

11 godina
Sony PlayStation 5

Sony nije Normalan, pokopali su Game Pass ovaj Mjesec

PlayStation Plus Extra Games Catalog

available from may 16th:

Humanity | PS4, PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart | PS5 

Watch Dogs: Legion | PS4, PS5

Dishonored 2 | PS4

Dishonored: Death of the Outsider | PS4

Sakuna: Of Rice and Ruin | PS4

Tomb Raider: Survivor TRILOGY | PS4

Bus Simulator 21: Next Stop | PS4, PS5

The Evil Within 2 | PS4

Wolfenstein: Youngblood | PS4

Thymesia | PS5

Rain World | PS4

Lake | PS4, PS5

Conan Exiles | PS4

Rune Factory 4 Special | PS4

Story of Seasons: Friends of Mineral Town | PS4

Soundfall | PS4, PS5

Moj PC  
10 0 hvala 5
13 godina
Gogy7 kaže...
Uglavnom kad kazu najbolja: mislimo da ce biti najprodavanija...
Insomniac jos nije podbacio, Spider-man 2 ce uz zeldu biti igra godine, Starfield se bojim da ce završiti kao Redfall.

Meni se čini da će Starfield biti još žešći fail od Redfalla, zbog toga što ga daleko više ljudi čeka i veći je hype nego za Redfall.

Nisam baš proučavao detaljno, ali meni se čini da je to nadograđeni engine koji Bethesda i inače koristi za Fallout, barem mi se tako čini po isječcima (posebno oni dijelovi gdje razgovaraš s nekim). Ako je to taj engine, pa to će se raspadati. Sjećam se u prvom videu kad su predstavljali igru vuklo se u valjda 20 fps-a.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
4 godine
neaktivan
Sa kojom igrom su točno pokopali Gamepass?pol njih je il je bilo na Gamepass-u.
17 godina
MSXhunT3R kaže...

Baš, jedino posebno što tu vidim je Ratchet.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2023 19:31 (Bitanga).
12 godina
Gogy7 kaže...

Sony nije Normalan, pokopali su Game Pass ovaj Mjesec

PlayStation Plus Extra Games Catalog

available from may 16th:

Humanity | PS4, PS5

Ratchet & Clank: Rift Apart | PS5 

Watch Dogs: Legion | PS4, PS5

Dishonored 2 | PS4

Dishonored: Death of the Outsider | PS4

Sakuna: Of Rice and Ruin | PS4

Tomb Raider: Survivor TRILOGY | PS4

Bus Simulator 21: Next Stop | PS4, PS5

The Evil Within 2 | PS4

Wolfenstein: Youngblood | PS4

Thymesia | PS5

Rain World | PS4

Lake | PS4, PS5

Conan Exiles | PS4

Rune Factory 4 Special | PS4

Story of Seasons: Friends of Mineral Town | PS4

Soundfall | PS4, PS5

Microsoft ce morat promjenit svoju Gamepass filozofiju je njihove ekskluzive+nove indie igre ili stari third party vise ne prolazi.

Da oni imaju vise ekskluziva tijekom godine ne bi bilo problema ali nemaju,zato im gamepass doslovno stagnira a samo je putanje trenutka kad ce krenut vrtoglav pad.

Trebaju stavljat barem jednu igru mjesecno klase Elden Ring,Rezi4,Dead Space,itd itd...znaci AAA igru od third partya.

15 godina

o bože, morao sam guglati, reko sam sebi da nije moguće da će i Starfield biti na CE2...
izgleda da ćemo opet imati Fallout 4 i Fallout 76 flasbackove na najjače jer znamo da Bethesda ništa nije značajno pokrpala na tom enginu valjda već 10+ godina...

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
2 godine
Sony PlayStation 5

Jedno pitanje. Budu li igdje ikad kontroleri za PS5 na akciiji? Koliko sam popratio po različitim stranicama generalno je cijena oko 75€ +/- par eura...

0 0 hvala 0
17 godina
Van_hohenheim kaže...

Jedno pitanje. Budu li igdje ikad kontroleri za PS5 na akciiji? Koliko sam popratio po različitim stranicama generalno je cijena oko 75€ +/- par eura...

Budu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Van_hohenheim kaže...

oko Božića je u Sancta Domenici bilo 50 eura ako se dobro sjećam. Kupio sam odmah

12 godina
Sony PlayStation 5

Sony ulaze posten trud u VR 🤣

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Imaju hrpe VRova na lageru koji se moraju prodati.

14 godina
MEGATAMA kaže...

Ne razumijem zašto bi ovo trebalo biti smiješno? Neki lik je na orginal reklamu samo stavio snimku GTA5 umjesto GT7, nije se čak potrudio ni izbaciti dio gdje pokazuje kutiju GT7.

12 godina
Chronosus kaže...
MEGATAMA kaže...

Ne razumijem zašto bi ovo trebalo biti smiješno? Neki lik je na orginal reklamu samo stavio snimku GTA5 umjesto GT7, nije se čak potrudio ni izbaciti dio gdje pokazuje kutiju GT7.

Vjerovao ili ne ja sam pomislio da im je ovo druga varijanta one prve reklame 🤣🤣🤣🤣

Djeca su mi bolesna pa se nisam naspavao 😁

4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
MSXhunT3R kaže...

Baš, jedino posebno što tu vidim je Ratchet.

Ja Bgmi cim sam vidio koliko lajkova post ima gledam ima li tebe jer sam pretpostavljao da nema i da cu uskoro malo nize naici na neki komentar kako je bezveze :D Toliko godina sam na ovom forumu i stvarno ne znam da li sam ikada vidio da si napisao nesto drugo osim zaljenja i cini mi se da ti nikad nisi nicim u zivotu bio zadovoljan? Mislim da je do tebe i da jednostavno previse negativno gledas na sve, a onako gledajuci sa strane kontam da si sigurno od malena imao apsolutno sve sto si ikada pozelio a da se moze kupiti pa ti je zbog toga sve postalo bezveze i dosadno?

Ne mislim nista lose ovim postom, samo me stvarno zanima, dok ja uzivam u svojim uredjajima i igrama, vidim i ti to koristis, imas, nabavljas ali apsolutno ne uzivas.

4 godine
neaktivan
Q-Tip kaže...
Gogy7 kaže...
Uglavnom kad kazu najbolja: mislimo da ce biti najprodavanija...
Insomniac jos nije podbacio, Spider-man 2 ce uz zeldu biti igra godine, Starfield se bojim da ce završiti kao Redfall.

Meni se čini da će Starfield biti još žešći fail od Redfalla, zbog toga što ga daleko više ljudi čeka i veći je hype nego za Redfall.

Nisam baš proučavao detaljno, ali meni se čini da je to nadograđeni engine koji Bethesda i inače koristi za Fallout, barem mi se tako čini po isječcima (posebno oni dijelovi gdje razgovaraš s nekim). Ako je to taj engine, pa to će se raspadati. Sjećam se u prvom videu kad su predstavljali igru vuklo se u valjda 20 fps-a.

Meni je to bas zanimljivo, toliko jaka firma, tolike godine u tome, toliko se trude i godinama samo obecavaju a samo smece izbacuju. Jasno mi je da se to desava jedan period pa se identificiraju uzrocnici toga, smjene odredjene osobe, pristupi direktno izvoru problema i pocne lagano popravljati, ali ne kontam kako tolike godine samo isto radei nikako da izbace samo neku normalnu igru, a ne da bude neka top eksluziva. Vjerovatno im nesposobni ljudi za to zaduzeni koji ili ne znaju ili ne nadgledaju sta se radi pod njihovom kontrolom, a isto tako ni njih niko ne prati i ne nadgleda. Pa siguran sam da bih licno sa daleko manjim budzetom i mogucnostima mogao veliki korak naprijed napraviti u tom segmentu samo da mi se daju ovlasti, iako nisam uopste poslovno u tim vodama.

I ova ekipa sto ima xbox uredjaje dizu u nebesa ovog glavnog lika za xbox, iako i on isto tako obecava i prica jedno a desava se totalna suprotnost. Zamisli vec smo skoro na pola trenutne generacije konzola a jadni korisnici i dalje sami sebe tjese i zavloace tim pustim obecanjima "evo sad ce nove dobre igre, samo sto nisu izasle, tu su" i kad god koja izadje sto je trebala biti takva ne da bude normala nego tesko smece. Pa jbt bas gotivim npr. ps uredjaj iz mnogo razloga, ali da se desavaju takve stvari, da nakon toliko vremena nema dobrih igara na toj platformi a niti u ostalim segmentima nema prednosti nad konkurencijom, ne bih se puno mislio sta cu uraditi i gdje cu ubuduce trositi svoj novac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2023 17:10 (gamex1423).
4 godine
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Drug moj, Sony je izbacio ovaj trailer ali za GT7, ovdje na ovom video lik editovao i kofol za GTA V, nemoj takve budale jos promovisat. Ja se vec ponadao da izlazi VR update za GTA.

4 godine
neaktivan
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Imaju hrpe VRova na lageru koji se moraju prodati.

Da, i, zar to nije logicno i zar to sta mijenja? Sony isto tako ulaze trud i novac u marketing i za ostale gaming proizvode i igre koji im se prodaju svakako sami od sebe Jos od PS3 vremena znaju raditi bas predobre reklame, hajd ne kazem za ovu da je nesto posebna, ali one povremeno sto izbacuju live action reklame su mi uvijek predobre i nisam vidjao osim kod njih. Tebi je izgleda stvarno samo cilj da na sve imas nesto negativno reci, a pogotovo ako se neko necemu raduje ili nedo Bog hajpa ili hvali uredjaj ili igru, tad si ti obavezno prvi da probas maksimalno toj osobi objasniti zasto joj se to ne treba svidjati i zasto je to lose i smece :D Opet ti ne mislim lose nista ovim komentarom, ali ako ti vec ne uzivas u zivotu i materijalnim stvarima koje imas ne znam zasto pokusavas i druge uvjeriti da trebaju na to gledati kao ti. Ja na tvom mjestu ne bih nikada ni upalio neku igru ili gaming pribor jer ti 95% vremena prodje u tom da probas i budes razocaran pa jos moras vrijeme ovdje trositi da nam svima to kazes. Ako si takav i sa drugim stvarima u zivotu e onda jbg, to je vec problem i ne bih ti volio biti u kozi. Jebo i to, sve imas a nista ti ne pruza zadovoljstvo i zabavu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.5.2023 17:20 (gamex1423).
12 godina
gamex1423 kaže...
MEGATAMA kaže...

Drug moj, Sony je izbacio ovaj trailer ali za GT7, ovdje na ovom video lik editovao i kofol za GTA V, nemoj takve budale jos promovisat. Ja se vec ponadao da izlazi VR update za GTA.

Ma linkao sam ja i originalnu reklamu,meni je ovo preodlicno sto rade high profile reklame za VR jer ta tehnologija to apsolutno zasluzuje 🥂

8 godina
Napokon prebacio Division 2 s eksternog USB mehaničkog diska na m.2 SSD.

Majko mila, koliko brže učitavanje misija i fast travela.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice