Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.849
|
čitano: 5.365.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
NathanDrek kaže...
MEGATAMA kaže...
NathanDrek kaže...

Koliko gigi je day one patch za GOW? Da vidim hoću li uopće moći danas zaigrati, jer dok ja dođem u 17.00h s posla i upogonim svoj lightning fast 10 Mbit/s internet...

(pišem tu da ne naletim na neki spojler u Ragnarok temi)

Hmm ne sjecam se,mozda sam napisao jucer u temi igre...17gb...ili 7gb

Ipak 8,8 gigi, nije ni prestrašno, to mi je nekih 2,5 sata, samo da iza toga ne krene ovaj od 17 gigi 🤞

Samo jedan je bio,to je onda taj.

10 godina
Sony PlayStation 5

Popis PS Plus Extra i Premium Igara za Studeni 

PlayStation Plus Extra | Game Catalog

The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition | PS4, PS5

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege | PS4, PS5

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX | PS4

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue | PS4

Kingdom Hearts III | PS4

Kingdom Hearts: Melody of Memory | PS4

Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition | PS4, PS5

Tom Clancy’s The Division 2 | PS4

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint | PS4

Chorus | PS4, PS5

What Remains of Edith Finch | PS4

The Gardens Between | PS4, PS5

Earth Defense Force: World Brothers | PS4

Earth Defense Force: Iron Rain | PS4

Onee Chanbara Origin | PS4

PlayStation Plus Premium | Classics

Ratchet & Clank | PS3

Ratchet & Clank 2: Going Commando | PS3

Ratchet & Clank: Up Your Arsenal | PS3

Ratchet & Clank: Deadlocked | PS3

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction | PS3

Games Leaving PlayStation Plus Extra/Premium on November 15

Ride 4

MXGP 2021

Greedfall

Mafia Definitive Edition

Mafia II Definitive Edition

Mafia III Definitive Edition

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 19:55 (Gogy7).
Moj PC  
3 0 hvala 5
8 godina
Fala im ko bratu, ali... Nista za mene na ovom popisu (ps plus extra)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Iskreno, nisam igrao ni jednu s popisa, ali već imam stavljeno s PS Extra 20-tak igara u wishlist kao podsjetnik da bih želio odigrati, a da ne govorim o kupljenim igrama u backlogu, od jačih Horizon FW, Cyberpunk, Metro Exodus, Resident Evil 2, Mass Effect 3, Crysis 3, The Surge 2...uleti mi nešto poput Nioh 2 i Elden Ringa i to igram 2-3 godine, sad se kreće Ragnarok, ako dođe Elden DLC ili Silksong ode opet 2 godine, neke od ovih nikad neće doći na red, doći će i nove, ufff...ja sam valjda jedan od rijetkih koji se žali na previše igara

6 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Samo za GoW Ragnarok preorder sam na PS Stars programu dobio dvije kampanje, jedna 1225, druga 790 poena, ukupno 2015. Ne znam je li ovo neka greska pa su dvije kampanje jer ovako sam samo na tome dobio skoro 10$ povrata jer 1250 poena kosta jedna wallet dopuna od 5$. Mislio sam da ce ove kampane za neke aktivnosti biti samo za collectibles, ali evo ovaj mjesec ima i da se remote play pokrene 4 puta po 5 minuta minimalno i daju 75 poena, za koje bi inace trebao potrositi 7.5$ na store. Ovo za sada daleko bolje nego sto sam ocekivao i sto se cinilo na prvu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2022 8:55 (gamex1423).

2 0 hvala 1
13 godina
NathanDrek kaže...

Iskreno, nisam igrao ni jednu s popisa, ali već imam stavljeno s PS Extra 20-tak igara u wishlist kao podsjetnik da bih želio odigrati, a da ne govorim o kupljenim igrama u backlogu, od jačih Horizon FW, Cyberpunk, Metro Exodus, Resident Evil 2, Mass Effect 3, Crysis 3, The Surge 2...uleti mi nešto poput Nioh 2 i Elden Ringa i to igram 2-3 godine, sad se kreće Ragnarok, ako dođe Elden DLC ili Silksong ode opet 2 godine, neke od ovih nikad neće doći na red, doći će i nove, ufff...ja sam valjda jedan od rijetkih koji se žali na previše igara

Baš me smeta što niti gamepass, a očito ni PS extra ne stave ovu obavijest što odlazi sa servisa dosta ranije. Ajd da stave mjesec dana prije, ali kad mi tjedan dana ranije objave da miču igru ili dvije koje sam planirao odigrati, ali jednostavno još nisu došle na red, baš mi dignu tlak. Ne vjerujem da oni ne znaju puno ranije što će maknuti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
MS bar javno objavi da odlaze za 15 dana, Sony to vješto skriva, cak su i maknuli Last Chance to play sekciju.
Sad moras manualno traziti igru po igru. Srecom uvijek naletim na te igre ili ih netko drugi nađe na redditu pa obavjestim druge. Sony bi trebao prilikom objave igara objaviti javno na Blogu i ove sto odlaze. Ja vjerujem da stvarno skrivaju taj podatak da se dobije dojam da igre ostaju zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2022 9:19 (Gogy7).
13 godina
Gogy7 kaže...
MS bar javno objavi da odlaze za 15 dana, Sony to vješto skriva, cak su i maknuli Last Chance to play sekciju.
Sad moras manualno traziti igru po igru. Srecom uvijek naletim na te igre ili ih netko drugi nađe na redditu pa obavjestim druge. Sony bi trebao prilikom objave igara objaviti javno na Blogu i ove sto odlaze. Ja vjerujem da stvarno skrivaju taj podatak da se dobije dojam da igre ostaju zauvijek.

A logično, žele da ispadne da samo dodaju igre gore i non stop imaš više "bang for your buck", ali meni to ispada kontraproduktivno. Samo te razljute ako recimo danas uplatiš pretplatu i onda sutra objave da igru radi koje si i platio za par dana miču. Trenutno mi je to najveći minus tih servisa jer fizički ne stignem odigrati sve što bih htio prije nego maknu iz ponude. A možda da znam 2-3 mjeseca unaprijed što će maknuti bih si nešto isplanirao. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Nesto sad kontam, mene GoW Ragnarok preorder sa PSN izasao samo oko 20ak dolara, i to dolara dok je bio jos oko 1,70 KM (BAM).

70$ igra, 30$ dobio od druga sto dijelimo igre pa je ovu htio popola, ja dao 10$ vise jer je ps5 verzija skuplja, dobio 8$ nazad kroz ove poene na stars.

70 - 30 - 8 = 32$ a posto wallet dopunjavam samo kad se dopuna moze uzeti znatno jeftinije, po nekoliko dolara nize od stvarne vrijednosti, vjerovatno me tih 32$ kostalo u stvarnosti tako oko 20ak :D 

0 0 hvala 0
16 godina
gamex1423 kaže...

Samo za GoW Ragnarok preorder sam na PS Stars programu dobio dvije kampanje, jedna 1225, druga 790 poena, ukupno 2015. Ne znam je li ovo neka greska pa su dvije kampanje jer ovako sam samo na tome dobio skoro 10$ povrata jer 1250 poena kosta jedna wallet dopuna od 5$. Mislio sam da ce ove kampane za neke aktivnosti biti samo za collectibles, ali evo ovaj mjesec ima i da se remote play pokrene 4 puta po 5 minuta minimalno i daju 75 poena, za koje bi inace trebao potrositi 7.5$ na store. Ovo za sada daleko bolje nego sto sam ocekivao i sto se cinilo na prvu.

Ja sam na HR storeu za preorder Sonica za klinca dobio bodova koliko je i koštao, 449kn. Kupio sam ga na HR storeu jer je na US storeu bio još i skuplji.

A kampanje su totalne gluposti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Di si ti dobio poena za 8$? Kupio sam 4 igre po $70 i jos nemam dovoljno za ovih $5 gift card. Koliko ti poena dobijes onda?
4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Di si ti dobio poena za 8$? Kupio sam 4 igre po $70 i jos nemam dovoljno za ovih $5 gift card. Koliko ti poena dobijes onda?

Pa eto sve napisao iznad i postavio slike gdje se vidi. Dvije kampanje za GoW preorder se jutros pojavile, isti naziv i opis a jedna 1225 druga 790 poena, samo pokrenuo igru i dobio ukupno 2015. Znam da normalno ide 10 poena po 1 dolaru potrosenom na store pa je i mene ovo zacudilo, ali evo jedan poznanik govori da je za cod mw 2 dobio tako negdje oko 2000. GoW platio 69,90$, prema tome sam trebao dobiti samo 700.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2022 12:21 (gamex1423).
9 godina
Sony PlayStation 5

evo ekipa i mene, uletio sam u PS5 ko budala u kredit, kupio na bazzar.hr jučer stiglo danas u Osijek. Snimio sam cijeli postupak otvaranja i bilo je sve ok, ništa nije bilo oštećeno. 5900 i nešto kuna za konzolu i Horizon 2 collectors edition, plan mi je prodat taj CE, pa ako je netko zainteresiran javite. Naravno po povoljnijoj cijeni nego u dućanima.

Primaran razlog kupnje - God of War Ragnarok, jebiga moram to igrati što prije

Moj PC  
20 0 hvala 0
7 godina
Cansee kaže...

evo ekipa i mene, uletio sam u PS5 ko budala u kredit, kupio na bazzar.hr jučer stiglo danas u Osijek. Snimio sam cijeli postupak otvaranja i bilo je sve ok, ništa nije bilo oštećeno. 5900 i nešto kuna za konzolu i Horizon 2 collectors edition, plan mi je prodat taj CE, pa ako je netko zainteresiran javite. Naravno po povoljnijoj cijeni nego u dućanima.

Primaran razlog kupnje - God of War Ragnarok, jebiga moram to igrati što prije

I tebe je povuka GoW  stize i meni za koji dan, produzenje pretplate u t comu bez ugovorne obaveze, neki bundle sa dodatnim gamepadom i 3 igre(neznam koje) za 4600. Mozda vratim 600-700 kn, jer ide na njuskalo sve osim konzole.

14 godina
Sony PlayStation 5

Dobrodošli dečki. 

Moj PC  
6 0 hvala 2
8 godina
I ti opet... ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...
I ti opet... ;)

ET?

8 godina
Iti iti....

Za kolegu Tutu-a je bio komentar, davno smo se borili da izvucemo konzolu u prvoj turi, onda smo odustali od nje i prodali je....

Ja sam pokleknuo ranije i nabavio je opet, a sad vidim, i on.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
Damir22 kaže...
Iti iti....

Za kolegu Tutu-a je bio komentar, davno smo se borili da izvucemo konzolu u prvoj turi, onda smo odustali od nje i prodali je....

Hehe, doslovno samo zbog Ragnaroka. Al skupilo se igara za odigrat, Rift Apart, Returnal, HZD:FW, Ghost of Tsushima. Jos se pokusavam nagovorit kupit LG C1..

8 godina
Cuj, sad se promjenilo ono o cemu smo pricali, i sto je bio razlog rjesavanja....

Ljeto zavrsilo, igara ima.... Kad ako ne sad.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ja tek ljeti samo igram. Godisnji i vrucine. Ne promolim glavu van do iza 22 navecer. 😂

0 0 hvala 0
9 godina
sad navečer tek stigao otvoriti konzolu i sve osposobiti, i krenem instalirat Ragnarok i kad je to počelo vrtiti i bučit ko helikopter živ sam se usrao. Pa reko ne može biti to tako, rekli su svi da je puno tiša konzola od ps4. Na svu sreću kad se sve instaliralo i kad sam ušao u igru sve je bilo tiho i gotovo nečujno. A jesam odahnuo. A GoW izgleda bolesno dobro, po meni obavezno treba ići na performanse mode a ne quality
Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tututuru kaže...
Damir22 kaže...
Iti iti....

Hehe, doslovno samo zbog Ragnaroka. Al skupilo se igara za odigrat, Rift Apart, Returnal, HZD:FW, Ghost of Tsushima. Jos se pokusavam nagovorit kupit LG C1..

Kupi, isplati se :)

Nego... Uskoro mi istice ps plus, kako sada mogu obnoviti jeftinije? Ne nalazim nigdje one varijante s popustom kao lani u ovo doba, a nisam nasla ni na zadnjih 10ak stranica foruma 

11 godina
Cansee kaže...
sad navečer tek stigao otvoriti konzolu i sve osposobiti, i krenem instalirat Ragnarok i kad je to počelo vrtiti i bučit ko helikopter živ sam se usrao. Pa reko ne može biti to tako, rekli su svi da je puno tiša konzola od ps4. Na svu sreću kad se sve instaliralo i kad sam ušao u igru sve je bilo tiho i gotovo nečujno. A jesam odahnuo. A GoW izgleda bolesno dobro, po meni obavezno treba ići na performanse mode a ne quality

Da to za vrtnju BDa sam i ja istaknuo kad sam kupio konzolu,na svu srecu to se cuje samo kod instalacije ili kod pokretanja igre sa diska i autorizacije.Ali na XsX je BD daleko daleko tisi pa me cudi da Sony to nije bolje odradio.....

10 godina
Pričekaj Black Friday, mogao bi biti oko 30% popust
10 godina
neaktivan
Hvala, sačekat ću još malo, ističe mi 27.11.
Trenutno mi nudi 33% off na pretplatu, ali kad kliknem reactivate piše da će naplatiti 438 kn što je puna cijena pa mi nije jasno....
4 godine
neaktivan
Korisnik1251 kaže...
Hvala, sačekat ću još malo, ističe mi 27.11.
Trenutno mi nudi 33% off na pretplatu, ali kad kliknem reactivate piše da će naplatiti 438 kn što je puna cijena pa mi nije jasno....

Ne nudi ti, nego tako prikazuje jer si kupio sa 33% off, mozda i nisi direktno ali i preko kartice zna biti tako.

10 godina
neaktivan
ah... hvala na pojašnjenju :)
13 godina
Tututuru kaže...
Damir22 kaže...
Iti iti....

Jednom kada probaš na OLEDu- gotovo je .

3 godine
Ekipa.
Krenuo drift, imam dva bijela. Jedan riknuo, a ne znam koji je doso uz ps5 🤦
Jedan je iz sd, drugi iz mall hr.

Na racunu ne pise sn.
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice