Kućni ljubimci

poruka: 10
|
čitano: 4.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Kucni ljubimci

pa evo kako i sam naziv teme kaze tu se mozemo hvalit nasim malim pernatim,ljuskastim ili krznatim prijateljima! vjerujem da vas dosta  ima doma jednog ovakvog "prijatelja" pa da ih malo pokazemo jedni drugima! ja imam "malu" curicu sarplaninku stara je skoro 4 mjeseca i cistokrvna ali bez papira!

kad dodem doma postat cu i njene slike.

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
Kućni ljubimci

čudno kako u ovoj temi nema niti jednog posta osim 1. ...

IRebic
16 godina
odjavljen
Kućni ljubimci

ajme ja skroz zaboravio na ovu temu (sram) ali kasnije sam tek skuzio da ima jedna starija i popunjenija! ali nema veze, moram postat slike moje kuje kad dodem doma. sad je vec skoro pa velika, ima 7 mjeseci posivila ja skroz (bila boje bijele kave) i luda nego ikad.

nis ne slusa, tvrdoglava je ali neka meni to ne smeta, neka pas bude pas!

JESUS SAVES!!!
13 godina
neaktivan
Kućni ljubimci

Da oživim temu..

Imam dvije kornjače, psa, malu iguanicu i ribice

Uskoro če se u obitelji naći i: kakadu, kapuciner i kameleon.

Razmišlajm i o kukuruznoj zmiji ili pitonu ali se bojim kako će reagirati na papigu, možda bi se od malena uspijela pripitomiti na nju...

Jako volim životinje i izuzetno me smeta kad ih vidim u kavezima. Moje trenutne, kornjače, pas i iguana su slobodne u stanu, jedino kornjače imaju terarij ali imaju napravljen izlaz i ulaz pa tako i slobodu

Po zimi ču možda morati i za iguanu uzeti terarij ali otom potom

I nevjerojatne su, pas po gradu šeta uz nogu bez uzice, iguana na ramenu također bez uzice, jedva čekam da drugo rame zauzme kakadu. Kornjače jedu iz ruke, vole se maziti po vratu,...

Pa se pitam; kako ljudi mogu nešto takvog zatvarati u kaveze...nema smisla

14 godina
Re: Kućni ljubimci
hellbastard kaže...

Da oživim temu..

Imam dvije kornjače, psa, malu iguanicu i ribice

Uskoro če se u obitelji naći i: kakadu, kapuciner i kameleon.

Razmišlajm i o kukuruznoj zmiji ili pitonu ali se bojim kako će reagirati na papigu, možda bi se od malena uspijela pripitomiti na nju...

Jako volim životinje i izuzetno me smeta kad ih vidim u kavezima. Moje trenutne, kornjače, pas i iguana su slobodne u stanu, jedino kornjače imaju terarij ali imaju napravljen izlaz i ulaz pa tako i slobodu

Po zimi ču možda morati i za iguanu uzeti terarij ali otom potom

I nevjerojatne su, pas po gradu šeta uz nogu bez uzice, iguana na ramenu također bez uzice, jedva čekam da drugo rame zauzme kakadu. Kornjače jedu iz ruke, vole se maziti po vratu,...

Pa se pitam; kako ljudi mogu nešto takvog zatvarati u kaveze...nema smisla

Potpuno se slažem. Meni je užasno vidjeti psa na lancu ili kavezu i još je najgore što gotovo nikad ne idu u šetnju.

17 godina
Kućni ljubimci

Nisam nasao prikladniju temu, pa reko, ajd da ovu uzdignem iz "mrtvih"...

Evo, htio bih cut sam par misljenja, savjeta, eventualnih slicnih iskustava.

Radi se o psu. Doduse, starom psu - u svibnju ce navrsit 11 godina.

Kako god se pas cinio star, fascinantno kolko je zaigran i ziv. Velikim dijelom sam tu zasluzan ja i moji starci koji ga obozavamo, trcimo s njim svaki dan.

Hranimo ga od pocetka domacom hranom (znam, ne bi mu smjeli bas sve davati - to smo krivi itekako, jer nam manjka edukacije u tom polju)

Ne bi ovo pisao da sve stima s spomenutim psom - Rexom :)

Krizanac njemackog ovcara i sibirskog huskya, Rex uzasno slici na vuka, ali je jako odan i pravi cuvar.

Da predjem na stvar, konacno.

Danas sam ga prvi put vidio nekako potistenog, nije me to jos tolko zabrinulo kolko visak sline (bijele - prozirne) i tragao sam za njegovim izmetom i naisao na podosta svjeze kakice di je zadnja bila u obliku proljeva.

Oko podneva sam mu dao kuhane rize (nista drugo) - nije htio, nije bio gladan.

Prije cca sat vremena sam mu opet ponudio (cca 2 zlice kuhane rize) i sve je smazao, zatim sam mu dao jos toliko i opet je sve pojeo.

Vidim da je zivnuo i opet je poceo trcat, uzivio se u ulogu cuvara. (cim sam se izderao : "Šicccc !!!." - poludio je ko i prije)

E sad, nadam se da mu bude bolje i da ce se oporavit, samo mi nije jasno sto bi mu moglo bit ?

Zvao sam veterinara i spomenuti simptomi nisu prema njemu upucivali na nista konkretno.

Jel imao tko slicno iskustvo ?

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 20:03 (Batista).
16 godina
odjavljen

poz, ovo ti je aktivnija tema od ove koju sam otvorio ni ne znajući da već postoji jedna... http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vasih-kucnih-ljubimaca/3943.aspx

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...

poz, ovo ti je aktivnija tema od ove koju sam otvorio ni ne znajući da već postoji jedna... http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vasih-kucnih-ljubimaca/3943.aspx

Okey, Rex je opet onaj zaigrani starkelja.

Pojeo je nesto sto mu je gadno zasmetalo, papao je 2 dana samo kuhanu rizu i sad je zdrav ko konj :)

Truth in engineering.
17 godina
Kućni ljubimci

Evo i mene da temu dignem iz mrtvih.
Punica ima problem s novim psom. Kujica je stara i jedva pokretna, a punica živi na selu i treba joj pas.

No trebaju joj i mačke, a ovaj ih ganja i radi nered. Pas ima dvije godine, mješanac je border colliea, dofuran iz azila.
Inače je pas super, uredno se vozio u autu, ne skače, ne laje, dobre je volje i sve pet s njim, osim što ganja mačke po dvorištu a ne bi smio.
Postoji li opcija da ga se preodgoji jer stvarno mislim da je dobar i zapravo odličan za njih (imaju po dvorištu kokoši, patke i guske, pa ne smije biti ptičar)?

Neka škola za pse ili već neki mehanizam kako da nauči da pusti mačke na miru...

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2025 14:44 (Veliki Brat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice