Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.888
|
čitano: 5.669.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

Meni su izdriftali Joyconi od NS,kupio sam 2x DS uz PS5 pri izlasku konzole i oba rade savrseno do sad.

Najvise gamepadova mi je riknulo od Microsofta,za X konzole i PC ali ne glive nego naprimjer LT shoulder na jednome samo potonuo,na drugome tipkica za sinhronizaciju gamepada i konzole potonula a koristio sam ju manje od 5 puta na trecem stekaju A,B i ostale tipke...stisnes A on ostane unutra pa lagano klizi nazad tako da se sa time ne moze igrat normalno.

Ovaj od XsX za sada radi dobro ali su tipke uzasno glasne kao da je u pitanju najeftinija Kineska kopija sa trznice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Nemam tih problema, ni sa rev A, ni sa A1 kontrolera, rade najnormalnije....

Zasada barem
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Oduvijek sam si htio kupiti xbox gamepad za pc al mi je bio preskup, plus tlaka oko baterija. Kupio sam series S i Iznenadio sam se da sam samo jednom od Božića promjenio baterije, ali gamepad mi je strasno grub i plastičan, bole me ruke nakon nekog vremena. Imam fobiju od nacina kako se pali, nije mi nimalo ugodno gurnuti onaj gumb centimetar unutra da upalim. Dualsense mi djeluje daleko kvalitetniji u izradi.
Switch lite se bojim kupiti upravo zbog gljivica.
16 godina
Gogy7 kaže...
Oduvijek sam si htio kupiti xbox gamepad za pc al mi je bio preskup, plus tlaka oko baterija. Kupio sam series S i Iznenadio sam se da sam samo jednom od Božića promjenio baterije, ali gamepad mi je strasno grub i plastičan, bole me ruke nakon nekog vremena. Imam fobiju od nacina kako se pali, nije mi nimalo ugodno gurnuti onaj gumb centimetar unutra da upalim. Dualsense mi djeluje daleko kvalitetniji u izradi.
Switch lite se bojim kupiti upravo zbog gljivica.

Pa guranje što dublje bi baš trebalo stvarati ugodu!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
MEGATAMA kaže...

Meni su izdriftali Joyconi od NS,kupio sam 2x DS uz PS5 pri izlasku konzole i oba rade savrseno do sad.

Najvise gamepadova mi je riknulo od Microsofta,za X konzole i PC ali ne glive nego naprimjer LT shoulder na jednome samo potonuo,na drugome tipkica za sinhronizaciju gamepada i konzole potonula a koristio sam ju manje od 5 puta na trecem stekaju A,B i ostale tipke...stisnes A on ostane unutra pa lagano klizi nazad tako da se sa time ne moze igrat normalno.

Ovaj od XsX za sada radi dobro ali su tipke uzasno glasne kao da je u pitanju najeftinija Kineska kopija sa trznice.

Za njih bi bilo iznenađenje da ne driftaju.

15 godina

I dalje mi je najbolji XBOX 360 gamepad nekvari se nikad. A potrosni materijal se nabavi na ali expressu za sicu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
CroVandal kaže...

I dalje mi je najbolji XBOX 360 gamepad nekvari se nikad. A potrosni materijal se nabavi na ali expressu za sicu.

Ja ga koristim na PC-u i pri kraju je. Desni analog drifta, X i Y tipka znaju zastekat tak da trazim zamjenu :)

Istina da je star, ali nije bas prevec koristen. Mozda ima kakvih 600 sati

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2022 22:10 (Santana).
15 godina

Imam 5 komada svi top. Probaj ga rastaviti i dobro ocistiti najcesce pomogne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
CroVandal kaže...

Meni je na jednome riknuo kabal na onom spoju u gamepad,zicana verzija za pc.

Za X360 sam imao 2 bezicna ako se dobro sjecam,nije bio los niti gamepad za originalni xbox.

7 godina
Sony PlayStation 5

Po redditu ima ljudi koji tvrde da su problemi sa driftom krenili nakon update firmwarea controllera. E sad je li to samo slučajnost.

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Moji klinci kad igraju nema tog gamepada koji nebi dosao u iskusanje..

Svaki potez dozivljavaju ko da su tamo :) mali su pa im praštam

Bnet: mNik987#2148
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ekipa uskoro mi istice ps plus, zanima me jel postoji neka stranica da mogu kupit jeftiniju pretplatu da je neki popust, imam hr account

0 0 hvala 0
13 godina
4our kaže...

Ekipa uskoro mi istice ps plus, zanima me jel postoji neka stranica da mogu kupit jeftiniju pretplatu da je neki popust, imam hr account

Uzmi u obzir da 22.6. kreće novi PS+ i da je Sony blokirao stacking pretplate. Čisto da znaš ako misliš kupovati sa raznoraznih stranica nekoliko godišnjih pretplata.

16 godina
Sony PlayStation 5

Jučer kupio crveni joystick i kaže žena u SD da je sad garancija 2 godine ali samo na ove kupljene u zadnjih mjesec dva  od kad to vrijedi. Pitao za produženo jamstvo i kaže, da ali samo uz kupovinu (kao unutar mjesec dana od kupovine). Mi koji smo kupili na početku smo popljugili😓

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
I opet se vracamo na onu eu garanciju od 2god...sta bi s time?
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pa svaki dualsense traži instalaciju kad ga prvi put spojiš. I da je do firmwarea problem bi bio znatno veći. Ajd ti dokazi da je firmware uzrok. 🤔
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ne vjerujem da fw ima s tim veze jer sam imao drift na kontrolerima i prije tog azuriranja kad se to pocelo pricati. Zvao sam servis i pitao da li bi mi dali u zamjenu neki u boji, uz doplatu, posto kruze price da manje driftaju. Nisam optimistican jer sam na yt gledao lika koji je detaljno pregledao i kaze da su analozi isti te da su samo opruge na trigerima jace. Rekli su ako budu imali na stanju da ce mozda moci, znam u HR da to rade bez problema, meni do sad nisu htjeli (BiH) :)

1 0 hvala 0
4 godine
Pomoc hitna kod reedema.
Naime kupio na enebi, ukucam, pise dodat ces 75dolara, klik... Nista.
Pokusajte kasnije.
Eneba se ne javlja...
Help!
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bolje da si uzeo "bi" umjesto enebi. Zato i ne radi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2022 19:45 (Gajotres).

4 0 hvala 0
10 godina
Greška je do servera
4 godine
Si siguran?
Vidim na drugim forumima isto...
Nisam glupan preko paypala iso nego direkt credit card
Tn
10 godina
Tako je meni bilo jednom. Zatražio odmah refund, ali uspio sam aktivirati nakon desetak pokušaja. Isto Eneba. Kupuj samo na Amazonu. CD keys i Gamivo su isto ok. Jedino s Emebom sam imao problema. Da ti nevalja key pisalo bi ti.
4 godine
Prvi kod od 10 s enebe da nece... Nije da nevalja, prepozna kod i iznos. I drek.
Jel se bar jave nakon dana?
Nije vezano, ali kako karticnoj kuci objasnit u ovakvim situacijama?
Tn
9 godina
starblack kaže...
Prvi kod od 10 s enebe da nece... Nije da nevalja, prepozna kod i iznos. I drek.
Jel se bar jave nakon dana?
Nije vezano, ali kako karticnoj kuci objasnit u ovakvim situacijama?

Ak prepozna key onda je key uredu. Kod Sony-a nesto steka po meni.
Da key ne valja nebi ga nit prepoznalo

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Gotham Knights je NexGen Only.
Samo nek ih što više zaobilazi PS4 i Xbox one 😊
Moj PC  
0 2 hvala 0
5 godina

Po googleu nisi u pravu

Gotham Knights - Google Search

5 godina
neaktivan

Izasao danas trailer ili gameplay slagat cu te, rekli oni sami da ce samo biti next gen

16 godina
steedvd kaže...

Izasao danas trailer ili gameplay slagat cu te, rekli oni sami da ce samo biti next gen

Next gen je PS6, samo da postavimo neku terminologiju.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Ionako igra izgleda bezveze na temelju onog gameplay videa. Podsjeća me na Marvel Avengers. Neće to biti ni blizu Arkham trilogije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

pozdrav cijenjeni forumasi, imam jedno pitanje, kupio sam danas PS5, i prekratak mi je hdmi kabel, trebao bih duzine 5m, konzola mi je na ormaru i moram ga provlačiti iza njega, dali mi molim Vas mozete dati savjet koji kabal kupiti i gdje gledati, da ne kupim krivi ili smeće pa požalim. Unaprijed zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice