Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.877
|
čitano: 5.666.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Maat kaže...
Jesam li spomenuo već razmaženost i entitlement?

Da, ali si fulao, kao sto rekoh....

Ja nigdje nisam iznjeo stav protiv trenutne cijene, stovise, stalno govorim da je cijena takva kakva je, i da ce se svi ovi koji cekaju da bude 3750kn s gratis igrama malo nacekati, da je to super optimisticno ocekivati u blizoj buducnosti....

Nadalje, ja sam kupio, platio koja je vec cijena. I to dvaput. Dakle, ne zalim se, i odabrao sam kupiti i koristiti.

Prvo, napisao sam dramatizacija. Umjetnicki izricaj. Karikiranje. Nazovi kako hoces, opis je dovoljno jasan da ne shvatis doslovce sto sam napisao.

E sad dalje....

Nista ja ne ocekujem, niti ja zelim ovo ili ono. Ne ocekujem niti zelim da mi konzola kuha kavu, pere gace i oralno me zadovoljava. Samo zelim da radi onako kako je reklamirano, kako je receno, i sto je u konacnici i bila ona prevaga da se doticna kupi, a ne da se ostane jos neko vrijeme na prosloj generaciji.

Dakle, redom....

Disk..... kad se osulo drvlje i kamenje na sony zbog tako malog diska, onda su to pravdali sa specificnom proizvodnjom, samom brzinom diska, znate, ne moze to svaki.... ok, progutali smo smijesni kapacitet od 600gb slobodnog u vrijeme kad prosjecna igra guta od 50-150gb.... Da, ima ih i koje manje zauzimaju, no nije to poanta....

Imamo li reklamirano instant ucitavanje, seamless ulaz u igru, prijelaz izmedju home screena i igre, dali smo to dobili? Jos uvijek ne. Da, ucitavanje je brze, no, koliko je tesko biti brzi od obicnog hdd-a, sa 5400rpm.... Dali je to mogao odraditi bilo koji SSD veceg kapaciteta? Naravno da je mogao, bio bi brzi, no hajde, jos cekamo potpuno iskoristavanje te tehnologije, biti ce.

Grafika - dali se reklamiralo 8K na 60Hz i 4K na 120Hz? Jeste. Dali se reklamirao raytracing, native 4K@60fps, ultra detalji, nevjerovatan graficki prikaz, bla bla? Jeste. Imamo li to? Jos ne, ok, cekamo da i takve igre dodju, biti ce. Za sada furamo upscaling, performance mode i slicno da bi jedva gurali 60fps, no biti ce, polako.

Kontroler - nevjerovatno iskustvo igranja, realisticno, sveobuhvatno, dinamicki efekti, haptic, povratne informacije, puhanje u kontroler, pricanje kontroleru, srac truc.... Imamo? Da, imamo Astra, odlicnu demonstraciju potencijala, no koja igra to za sada koristi? Neeee.... Stovise, da bi bilo gore, vecina ps4 igara koje trenutno igramo uopce ne "podrzava" dual sense..... da, kontroler radi, igrati se moze, no ne samo da nema podrzano niti jedno od tih cuda novog kontrolera, niti osnovne vibracije nisu podrzane, pa tehnolosko cudo od kontrolera pruza iskustvo igranja kao i ms joypad od 50 kn.... Ok, rano je jos, biti ce i to, cekamo strpljivo...

Dakle.... nista ja ne zelim, kako rekoh, radi se o cinjenicama,a cinjenica je da gore napisano nema nikakve veze s mojim zeljama, ocekivanjima ili mokrim snovima, to su trenutne cinjenice.

Da, promjenit ce se to,relativno brzo, slazem se. No za sada, cekamo. Kljucna rijec - cekamo. I svakako imam pravo kao kupac koji je platio proizvod, biti djelomicno nezadovoljan istim, kad pogledam sto je obecano, a sto je stvarno dobiveno.

I jedina moja krivica u cijeloj prici je naivnost, sto sam reklamirano ocekivao odmah, priznajem, nestrpljiv sam, no da je reklama bila - dolazi za 3 godine, vjerovatno nebih ni uzeo konzolu, vrtio bi i dalje ps4, i realno, nista mi nebi falilo....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
16 godina
Damir22 kaže...

Disk..... kad se osulo drvlje i kamenje na sony zbog tako malog diska, onda su to pravdali sa specificnom proizvodnjom, samom brzinom diska, znate, ne moze to svaki.... ok, progutali smo smijesni kapacitet od 600gb slobodnog u vrijeme kad prosjecna igra guta od 50-150gb.... Da, ima ih i koje manje zauzimaju, no nije to poanta....

Imamo li reklamirano instant ucitavanje, seamless ulaz u igru, prijelaz izmedju home screena i igre, dali smo to dobili? Jos uvijek ne. Da, ucitavanje je brze, no, koliko je tesko biti brzi od obicnog hdd-a, sa 5400rpm.... Dali je to mogao odraditi bilo koji SSD veceg kapaciteta? Naravno da je mogao, bio bi brzi, no hajde, jos cekamo potpuno iskoristavanje te tehnologije, biti ce.

Grafika - dali se reklamiralo 8K na 60Hz i 4K na 120Hz? Jeste. Dali se reklamirao raytracing, native 4K@60fps, ultra detalji, nevjerovatan graficki prikaz, bla bla? Jeste. Imamo li to? Jos ne, ok, cekamo da i takve igre dodju, biti ce. Za sada furamo upscaling, performance mode i slicno da bi jedva gurali 60fps, no biti ce, polako.

Kontroler - nevjerovatno iskustvo igranja, realisticno, sveobuhvatno, dinamicki efekti, haptic, povratne informacije, puhanje u kontroler, pricanje kontroleru, srac truc.... Imamo? Da, imamo Astra, odlicnu demonstraciju potencijala, no koja igra to za sada koristi? Neeee.... Stovise, da bi bilo gore, vecina ps4 igara koje trenutno igramo uopce ne "podrzava" dual sense..... da, kontroler radi, igrati se moze, no ne samo da nema podrzano niti jedno od tih cuda novog kontrolera, niti osnovne vibracije nisu podrzane, pa tehnolosko cudo od kontrolera pruza iskustvo igranja kao i ms joypad od 50 kn.... Ok, rano je jos, biti ce i to, cekamo strpljivo...

Dakle.... nista ja ne zelim, kako rekoh, radi se o cinjenicama,a cinjenica je da gore napisano nema nikakve veze s mojim zeljama, ocekivanjima ili mokrim snovima, to su trenutne cinjenice.

Da, promjenit ce se to,relativno brzo, slazem se. No za sada, cekamo. Kljucna rijec - cekamo. I svakako imam pravo kao kupac koji je platio proizvod, biti djelomicno nezadovoljan istim, kad pogledam sto je obecano, a sto je stvarno dobiveno.

I jedina moja krivica u cijeloj prici je naivnost, sto sam reklamirano ocekivao odmah, priznajem, nestrpljiv sam, no da je reklama bila - dolazi za 3 godine, vjerovatno nebih ni uzeo konzolu, vrtio bi i dalje ps4, i realno, nista mi nebi falilo....

Pa da, kad sam ja to pričao prije 2 godine su me sprdali. A lijepo sam rekao da će vrlo rijetke igre imati koristi od tih novih điđa, pogotovo diska.

Next-gen bro!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Pa da, sjecam se da je bilo par ljudi koji su slicno govorili, u onom momentu kad je bilo 5 stranica dnevno gdje uzeti, kad stizu, stizu li...

I svi smo bili otprilike jednako tretirani..... ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
Najveća prevara kod PS5 je reklamiranje 4k/60 fps-a i ultrabrzog nigdje dostupnog SSD-a.Također i gimmick mogučnosti novog kontrolera kojega nema 90% danas dostupnih igara.

1 4 hvala 0
16 godina
MSXhunT3R kaže...
Najveća prevara kod PS5 je reklamiranje 4k/60 fps-a i ultrabrzog nigdje dostupnog SSD-a.Također i gimmick mogučnosti novog kontrolera kojega nema 90% danas dostupnih igara.

Ma nije toliko prevara koliko se ljudi lože na krive stvari, nepotrebne stvari.

I šta, imaš ultrabrzo loadanje, i onda u MP igrama čekaš ekipu da se naloada lobby. Tako dok sam igrao Warzone ili Heroes of the Storm na PCu. Učita mi se sve za pol sekunde, i onda čekam minutu druge.

Ili u singleplayer igrama da neki NPC ispriča svoje životne probleme ili dojaši na magarcu.

Popozdim dok ekipa na poslu (programeri) troše vrijeme na gluposti i koriste Windows Explorer, Notepad, Paint, najjadnijeg miša u svemiru, bulje cijeli dan u najjadniji monitor u svemiru i to spojen na analogni konektor, ali kod učitavanja igre povlače granicu. Onda je odjednom krucijalno da se igra učitava 2ms brže od običnog 500MB/s SATA SSD-a .

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Gogy7 kaže...
Da se vratimo na temu:
Kojima Productions je po svemu sudeći nova Sonijeva akvizicija i dio playstation studios obitelji.

https://www.pcgamer.com/hideo-kojima-shoots-down-sony-buyout-rumor-started-by-hideo-kojima/

Ništa od toga.

11 godina
Sony PlayStation 5

Ističe mi pretplata koju sam uzeo prošle godine. Uzeo sam US zbog jeftinijih igara i same pretplate al sam ubrzo skužio da su manje više cijene iste i na HR pretplati. Igre sam kupovao preko US accounta a igrao na HR accountu jer mi je taj ipak prvi sa nenadjebivim nickom. 

Ak sad uzmem HR pretplatu dal se mijenja što? 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
gocc01 kaže...

Ističe mi pretplata koju sam uzeo prošle godine. Uzeo sam US zbog jeftinijih igara i same pretplate al sam ubrzo skužio da su manje više cijene iste i na HR pretplati. Igre sam kupovao preko US accounta a igrao na HR accountu jer mi je taj ipak prvi sa nenadjebivim nickom. 

gocc01

Mislim da ti neće raditi PS+ igre koje si aktivirao na US acc., ali nisam siguran netko će ti već odgovoriti.

15 godina
Sony PlayStation 5

PS5 sam upario sa LG oledom i igram Cod i GT7. Sva moja očekivanja su ispunjena. Mogu tražiti dlaku u jajetu ali stvarno nema smisla. Jedino da je disk malo veči ali to je vjerojatno tako zbog krajnje cijene konzole.

Grafika , brzina učitavanja, kontroler, pa na svim poljima je ozbiljan pomak u odnosu na PS4 a nije baš ni da se nema šta igrati.

17 0 hvala 1
8 godina
Sony PlayStation 5

Oni koji vole videoigru Ghost of Tsushima imati će i svoj film. Sorry na offtopicu.

Die and be free of pain or live and fight your sorrow! - Auron
Moj PC  
4 0 hvala 1
7 godina
gocc01 kaže...

Nećeš jedino imati pristup ps plus igrama sa američkog accounta. "Normalne" igre koje si kupio na usa acc-u će ti i dalje biti dostupne. 

16 godina
nike098 kaže...

Sad da nije niti blizu prouci sam https://psx.com.hr/usporedba-prodaje-ps5-i-xbox-series-xs-u-sad-u-sijecanj-2022-prodaja/

To sta smo mi na balkanu vise orjentirani na ps a ne na xbox to je druga stvar.

Ista stvar ti je i u americi, ljudi vole PS5. Olakotna okolnost za xbox je što PS5 nema na tržištu pa dio ljudi kupuje ono što ima ako im se igra. Uostalom obje konzole su sjajne pa kupiš ono što ima na policama. Zaboravite na cijene koje pišu na pojedinim internet stranica jer pored cijene piše da je konzola nedostupna. Znači ako u americi želiš kupiti PS5 cijena je od 800 dollara pa na više. Kćer mi živi u americi i zvala me nedavno da provjeri koliko kod nas košta PS5. Htjela ga je kupiti za poklon i najjeftinija cijena za koju ga je pronašla je bila 800 dollara. Moraš naručiti i čekati dok ne dođe, nema za odmah. Znači nisu samo kod nas prenapuhane cijene već su prenapuhane u cijelom svijetu. Jednostavno potrašnja je veća od ponude i ona diktira cijene. I kako stvari stoje tako će biti i sljedećih godinu dana. Xbox sjajno koristi činjenicu da su PS5 konzole slabo dostupne pa su podigli prodaju svojih konzola.

15 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav ljudi.neznam jel to samo ja imam problem il je i kod drugih.nemogu igrati gt7 i nemogu pristupiti playstation store.izbaciva mi errore.

moze li se to kako popraviti ili je do njih?

Rijesio sam problem.jednostavno iskljucio konzolu iz struje na minutu i sve nadoslo

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 17:54 (tonica78).

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Damir22 kaže...

Prvo, napisao sam dramatizacija. Umjetnicki izricaj. Karikiranje. Nazovi kako hoces, opis je dovoljno jasan da ne shvatis doslovce sto sam napisao.

Umjetnički izričaj? Karikiranje?

Suočen s argumentima i upozoren na konfliktne izjave ne daješ objašnjenja već se izvlačiš na umjetnički izričaj.

Btw nemoj doslovce shvaćati marketing. Kako iz Sonyja tako i drugih.

Damir22 kaže...

Nista ja ne ocekujem, niti ja zelim ovo ili ono. Ne ocekujem niti zelim da mi konzola kuha kavu, pere gace i oralno me zadovoljava. Samo zelim da radi onako kako je reklamirano, kako je receno, i sto je u konacnici i bila ona prevaga da se doticna kupi, a ne da se ostane jos neko vrijeme na prosloj generaciji.

Bezbroj puta je objašnjeno zašto se igre i dalje rade kao crossgen, i samim si objašnjavao i pokazao da razumiješ.  Odrasle smirene osobe često vide širu sliku i mogu ignorirati koroprativni marketing bullshit.

Nedavno si afektirano izjavio ovo i u konfliktu je s tvojom izjavom iznad:

Damir22 kaže...

Halo, necu slajdere, necu postavke, od trenutne generacije konzole ocekujem da vilica lupi od pod svaki put kad pokrenem igru, a ne da biram hocu li igrati u 30fps i imati 5 sjena vise, ili cu igrati u 60 fps i imati kvazi 4k, s nekim "medium" postavkama. To mogu i na mid range pc-u...

Necu pisljivih 600gb diska, koji je brzi od ferrarija, kad i dalje moram gledati "loading, please wait".... ;) 

Damir22 kaže...

Već sam ti napisao ranije ali nisi odgovorio, bi li radije htio sporiji ali disk većeg kapaciteta pa da ne raste cijena konzole ili možda disk iste velike brzine ali također i veći? Bi li ti onda dogovarala i veća cijena konzole. Što je s ljudima koji bi radije da ostane ovako. Kome treba ugoditi i po kojim kriterijima? Osobno bih radije brži disk, brže učitavanje a manji kapacitet nego obratno. Pogotovo što se može u vlastitoj režiji kupiti dodatni SSD i jednostavo ugraditi. Po meni je sadašnja situacija dobar kompromis karakteristika vs cijene.

Damir22 kaže...

Sigurno će biti i nešto sadržaja 8K na 60Hz, nisi valjda očekivao da bude sve i odmah. Trenutno je 8K besmisleno zastupati previše kad većina ljudi nema takav zaslon. 4K na 120 Hz postoji već u nekim igrama. Ali nisi valjda očekivao da to ima jednaki grafički prikaz kao 4K@30fps po pitanju detalja i efekata. Za jako puno igara takve postavke od 4k@120Hz nemaju smisla ako se želi dobiti što bolju grafiku s obzirom na ograničenu snagu hardwarea. S obzirom da ljudi imaju različita mišljenja i želje oko toga sasvim je dobar kompromis imati nekoliko postavki pa da si može svatko podesiti ljepšu grafiku ili veći framerate. No opet, ti si protiv postavki i slidera. Neke ljude se jednostavno ne može zadovoljiti, uvijek im nešto ne odgovara i nemaju razumijevanja za širu sliku i problematiku. Što se marketinga tiče bilo je svakavih korporativnih bullshita sa Sonyjeve strane, ide to nizbrdo sve više kako su ameri preuzeli uzde, ali većinu toga su zapravo pretjerivali i senzacionirali medijski portali što iz neznanja što kao clickbait pa smo dobili nerealna očekivanja. No opet ako poznaješ tehnologiju i ograničenja iste prilično je jednostavno ne pasti tako jako pod utjecaj tog pretjerivanja.

Zvučiš razmaženo...hoću sad, hoću sve, hoću odmah, hoću u starim igrama novi haptic feedback...

Damir22 kaže...

Većina PS4 igara podržava dualsense, tako i osnovne vibracije. No PS4 igre ne podržavaju nove napredne funkcije dualsense iz očitih razloga, netko bi trebao uložiti vrijeme i truda da se u stare PS4 igre isprogramira podrška za to. Nedavno si se žalio na plaćanje za nadogradnje starih SP4 igara a u tim  nadogradnjama se često i dodaju takve funkcionalnosti. Ponavljam, očekuješ li to dobiti besplatno i kako to opravdavaš?

Ne bi li te onda smetalo, ili barem mnoge druge što se troše vrijeme i resursi na stare igre umjesto da se rade nove nextgen ili barem crossgen igre?

Damir22 kaže...

Meni se čini da si očekivao previše za premalo i da si nerealno mislio da kad kupiš PS5 da će Sony katapultirati PS4 u povijest. Iako znaš da to nema smisla.

Mislim da tvoje nezadovoljstvo u najvećoj mjeri ima veze s tvojim željama i mokrim snovima razvedenim od stvarnosti.

Boldani dio govori da razumiješ probelmatiku samo te povremeno pere razmaženost i emocije.

Da, ništa ti ne bi falilo kao i mnogima drugima da si ostao na PS4, samo bi ostao uskraćen za neke od prednosti nove konzole kao što su iznimno brza učitavanja, veći framerate i bolju grafiku. U mnogim igrama se sasvim lijepo može uživati i tako.

9 godina
I dalje, nakon plahte teksta si pokazao da apsolutno nisi razumio o cemu govorim, pa nek ostane na tome, pisati ista vise je besmisleno s moje strane, tko je shvatio super, tko je shvatio na neki drugi nacin, opet super.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ljudi...kupite konzolu,igre i igrajte.

Ili si nadjite pametniju stvar u zivotu od ovoga sto radite 🥂

Moj PC  
15 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Imam osjećaj da su ljudi jedva čekali PS5 ne da bi se igrali, nego da bi tražili mane i srali.

Ja sam zadovoljan konzolom, tiha, brza, joystick je fenomenalan tak da pali i igraj.

Razumijem i drugu stranu, da je moglo bolje, sigurno je, ali ne sumnjam da bi se onda našle druge mane i kukalo se oko cijene.

I am over 9000!!!

5 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

https://controller.dl.playstation.net/controller/lang/gb/fwupdater.html#sf255705398

Dualsense se sad moze azurirati fw preko windows racunara.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
torente 35 kaže...

Na ekupi se nije prodalo puno konzoli,koliko vidim samo je bundle sa Horizon rasprodan,bit će već 10 dana tako.

Nisu jedini,posvuda ih ima po web trgovinama,samo još nešto skuplje.Ako uskoro trgovci ne budu rušili cijene  nikada ni neće...

I dalje nemaju razloga rušiti cijene dok im zakoni omogućavaju prodaju po cijeni višoj nego preporučena cijena prodavača.

Ali ludost je da sam 3.9. platio 4850kn za disk verziju + kamera (prodano 200kn) + Spiderman (igram) + Ratchet (prodano 200kn); znači 4450kn nakon prodaja viška, a danas su bundleovi po 6000kn sa FIFA22 koja rabljena košta 150kn ili dvije godine starom Valhallom i to PS4 verzija. Debilana.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
12 godina
Sony PlayStation 5

Ovih dana igram dalje Horizon Forbiden West i meni je to najljepsa igra koju sam ikad zaigrao,tehnicki spektakl...ali imam jedan konstantni problem sa igrom,svako malo se utisa govor likova u igri dok muzika i ambijentalni zvukovi ostanu normalne glasnoce.

Ako igram preko slusalica to se ne desava...

Bas me to full iritira i steta jer je ostatak paketa nevjerovatan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Igre za ps 5 su relativno bezvrijedne, pricam o prodaji, njuskalo, oglasi i sl....

Em svi imaju iste igre, i svi ih manje vise prodaju, em nema nove prodaje golih konzola sto bi omogucilo da se nesto i proda od igara.

Posebice ove iz "bundleova", to ne ide ni po 100kn, iako su u trgovinama jos uvijek precjenjene na 500kn.

Fifu22 ne mozes ni za 150kn prodati, spidermana, sackboya, death stranding ni po 100kn.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
TIR669 kaže...
torente 35 kaže...

Na ekupi se nije prodalo puno konzoli,koliko vidim samo je bundle sa Horizon rasprodan,bit će već 10 dana tako.

Nisu jedini,posvuda ih ima po web trgovinama,samo još nešto skuplje.Ako uskoro trgovci ne budu rušili cijene  nikada ni neće...

I dalje nemaju razloga rušiti cijene dok im zakoni omogućavaju prodaju po cijeni višoj nego preporučena cijena prodavača.

Ali ludost je da sam 3.9. platio 4850kn za disk verziju + kamera (prodano 200kn) + Spiderman (igram) + Ratchet (prodano 200kn); znači 4450kn nakon prodaja viška, a danas su bundleovi po 6000kn sa FIFA22 koja rabljena košta 150kn ili dvije godine starom Valhallom i to PS4 verzija. Debilana.

Rušit će ako žele prodati,danas imate treći krug na ekupi,konzole koje nikako da se prodaju na -10% PBZ Visa card premium.I ostale trgovine koje pratim nisu rasprodale konzolu Uskrsu usprkos.

Na Njuškalu se odmah razgrabi ako se cijena značajno spusti,recimo oko 4500kn,ako je konzola stara nekoliko mjeseci sa dodatnim kontrolerom.Ovi biseri šta drže cijene na 5000-6000 kn i više mogu zaboraviti na prodaju,stoje cijene tako tjednima otkad pratim.

Nisam još kupio jer imam obaveza i na putu sam često,ali ako naletim na neku od cca 4500 kn,sa kontrolerom dodatnim ili bez, ili sa ok igrama,ne sa tim debilanama od Ratcheta ili Destruction,može i na pm mi netko poslati ako prodaje sa foruma.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2022 11:17 (torente 35).
7 godina
MEGATAMA kaže...

Ovih dana igram dalje Horizon Forbiden West i meni je to najljepsa igra koju sam ikad zaigrao,tehnicki spektakl...ali imam jedan konstantni problem sa igrom,svako malo se utisa govor likova u igri dok muzika i ambijentalni zvukovi ostanu normalne glasnoce.

Igram ju i ja na nekih 78 % sam, nisam primjetio, igram preko 3D pulse

12 godina
CROatVU kaže...
MEGATAMA kaže...

Malo sam sad googlao i ima drugih igraca koji imaju problem sa zvukom,jedino sto nisu specificirali preko cega se reproducira zvuk kada se pocne gubit.

Meni se to desava na soundbaru dok na slusalicama ne kako sam vec naveo,probat cu i samo preko zvucnika na televizoru da vidim kakva je situacija.

14 godina
MEGATAMA kaže...
CROatVU kaže...
MEGATAMA kaže...

Malo sam sad googlao i ima drugih igraca koji imaju problem sa zvukom,jedino sto nisu specificirali preko cega se reproducira zvuk kada se pocne gubit.

Meni se to desava na soundbaru dok na slusalicama ne kako sam vec naveo,probat cu i samo preko zvucnika na televizoru da vidim kakva je situacija.

ove probleme koje spominjete je sin imao i na PS4 pro, sa soundbarom.... za sada na PS5 se nije zalio.

onda je isao na tv i mijenjao konfiguraciju tva ili nekad i na konzoli... ali upravo ovo sto je napisano uglavnom bi govor nestao.

vjerovatno nekakav problem emulacije 5.1 u stereo il nesto slicno

trazio po netu svastao osim rijesenja nasao

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
7 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam natukao 15-ak sati u Horizonu i nisam primjetio poteškoće sa zvukom. Zvuk se reproducira putem Samsung tv-a. 

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sony je kako se cini izgradio sistem okrenut buducnosti i prave benefite cemo vidjet tek koristenjem engina tipa U5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

Sony je kako se cini izgradio sistem okrenut buducnosti i prave benefite cemo vidjet tek koristenjem engina tipa U5.

Jedva čekam da vidim te prave benefite. :-)

12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...

Jedva čekam da vidim te prave benefite. :-)

Pa vec su izuzetno detaljno objasnjeni i demonstrirani u ovom videu.

Sve Sony ekskluzive i igre radjene na U5 enginu mogu imat korist od Ps5 arhitekture i svakako ce i imat dobar dio njih radjenih samo za Ps5.

Vec sad mi je Horizon 2 najimpresivnija igra ikad vizualno bez ikakve konkurencije a sta ce tek donjet HZ3 radjen samo za Ps5 hardver.....

Buducnost je ❤❤❤❤❤

10 godina
PS Plus Premium dolazi u Hrvatsku 22. Lipnja:
The following markets will also offer the Premium tier
from PlayStation Plus at launch: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland,
Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia.

https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/
Moj PC  
7 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice