Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.812
|
čitano: 5.646.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
MEGATAMA kaže...

Gledao jučer retro tech analizu par Nintendo 64 igara i ostao u nevjerici kako se to loše u globalu vrtijelo,bilo je potpuno uobičajeno da fps pada na 15fps...i to u first party Nintendo igrama.Imao sam N64 kad je izašao i definitivno to tada nisam kužio 🙏

Nevjerovatno je koliko su konzole visoko podigle svoje standarde što se tiće performansi u Ps5/XsX generaciji.

Danas je izuzetak igra koja nema barem nekakav 60fps performance mod a Pro ido toliko daleko da je uz VRR hrpa toga podosta iznad 60 tojest 80+ fps zona.

Nikad nismo imali ovakvu situaciju na konzolama,pogotovo sad uz ML AI upscaling koji omogućuje vrhunske vizuale uz 4k prikaz i 60fps +

Istina nema Path Tracing igara ali i na super high end PCu(5090) to nije izvodivo bez dlss+frame gen.

Također mi je situacija u glavi da što sam stariji imam sve manje volje jeb.t se sa PC modovima,postavkama,fixevima da bi mi neki naslov bio prihvatljivo igriv.Da se razumijemo i dalje mi je pc gaming drag ali želim doći sa posla,sjest,upalit igru i odmah igrat bez prtljanja i gubljenja vremena.

Zato mi je Ps5 Pro ispao pun pogodak,uz minimum kompromisa dobijem vrhunsko vrhunsko gaming iskustvo 🙏

A da, to tako ide. Ja sam sad u fazi života da jedva čekam doć s posla i prileć malo. Kakvo igranje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav, može preporuka za nekakav monitor za ps5 do cca 300€

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice