PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Poštovani čitatelji bug.hr ,molio bih vas za jednu pomoć :

Ovako,planiram kupiti Playstation 3 40 gb iz razloga što raspolažem sa 1800 kn koje mogu izdvojit za tu konzolu.

Eh sad,zanima me gdje bih mogao kupiti tu verziju konzole zato sto nigdje nemogu nac da se prodaje u ducanima(znaci oglas ne dolazi u obzir),

bojim se da mozda vise nit ne proizvode takve verzije. Ako neko zna neka mi posalje na PP ili dogovori tu.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
miszg5 kaže...

Poštovani čitatelji bug.hr ,molio bih vas za jednu pomoć :

Ovako,planiram kupiti Playstation 3 40 gb iz razloga što raspolažem sa 1800 kn koje mogu izdvojit za tu konzolu.

Eh sad,zanima me gdje bih mogao kupiti tu verziju konzole zato sto nigdje nemogu nac da se prodaje u ducanima(znaci oglas ne dolazi u obzir),

bojim se da mozda vise nit ne proizvode takve verzije. Ako neko zna neka mi posalje na PP ili dogovori tu.

Unaprijed hvala.

Konzole od 40 Gb se ne proizvode već godinama.ali bilo je tu i tamo nekakvih konzola u Sophosu i drugim dućanima koje su "prerađene" verzije konzola,a to znači sastavljene od dijelova konzola koje su vraćene Sonyju,nedavno je bilo čak i modela od 80 Gb za malu lovu ali trenutno ih nema,probaj ih nazvati i pitati očekuju li nove isporuke takvih konzola,ja sam sebi kupio od 40 Gb i nisam imao nikakvih problema a dobijaš i garanciju,jedino što mi nije odgovaralo da sam uz konzolu dobio obični sixaxis dok na kutiji piše da se dobija dualshock 3.

http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Miceki, kupio bi si rabljeni PS3, da upotpunim kolekciju platformi.

Na što paziti, koje modele izbjegavati, koji su podložniji YLOD-u itd... Dajte koji savjet.

Uz to, koje su objektivne cijene za pojedine modele ak možete ovak iz glave.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 1
14 godina

Ako si u mogucnosti uzmi slim, samo nemoj 60 gb (fat) verziju uzimat jer to su ti to najstarije verzije...

Imas za 2300-2400 nove slim s garancijom na njuskalu, ako uzimas rabljenu nedaj iznad 2000 kuna.

Ja sam svoju 250gb slim staru ravno godinu dana ( taman istekla garancija ) platio 1600kn..

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
17 godina
neaktivan
Zanima me nešto što jeftinije budući da već imam relativno jak PC i Xbox. Ne mislim igrati PS3 24/7 već tu i tamo.
Nije mi ni važno kolko je star samo da radi. :)

Znači nedam sigurno iznad 1500.
16 godina
neaktivan
ja sam nasao lika na njuskalu PS3 SLIM 160gb 1600kn + 4 original igre namjeravam kupiti kad se skupe pare :D
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Pozdrav.Molio bih upućenu osobu u svezi jailbreaka da mi se javi na poruke.JAKO SAM ZAHVALAN.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako bi mi netko znao reći... Gledao sam do sada dosta filmova .mkv na PS3 preko media servera, i do sad mi nikad nije bilo problema, jucer 2 filma nisam mogao pogledati, jer mi izbaci poruku "the data is corrupt", tako nešto. Filmovi na računalu rade super ??? Zna netko u čemu je problem...

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ako bi mi netko znao reći... Gledao sam do sada dosta filmova .mkv na PS3 preko media servera, i do sad mi nikad nije bilo problema, jucer 2 filma nisam mogao pogledati, jer mi izbaci poruku "the data is corrupt", tako nešto. Filmovi na računalu rade super ??? Zna netko u čemu je problem...

nisi dao nikakve informacije, a mi nismo proroci :D

Daj sve o filmovima.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan

A koje informacije da dam, reci ??? Ne razumijem se zato nisam dao niti jednu informaciju, oba su 720p, DTS... radi se o filmu Buried i Inception. Reci koje da informacije napišem, i napišem :)

17 godina

Moze biti da ti je do filma iako je mkv(nzn kak da to objasnim drugacije je ripan malo film il tak nes)imao sam isti problem i sta god sam napravio nikako ga nisam mogo pustit preko ps3 media servera,a ako su ti oba filma od iste grupe(ovi kaj nerade)onda ti je sigurno do toga probaj otici u ts muxer folder i probaj ts mux file pustit umijesto da koristis mencoder pa ces vidjet do cega je(ja se vise nesjecam dal mi je tako htijelo ili ne)ps moj film je bio grupe"CROSSBOW"

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

A koje informacije da dam, reci ??? Ne razumijem se zato nisam dao niti jednu informaciju, oba su 720p, DTS... radi se o filmu Buried i Inception. Reci koje da informacije napišem, i napišem :)

mkv je samo container.

Unutar njego je zvuk, video,titlovi...

E, trbale bi informacije o tom.

Probaj neke još filmove, ako nerade onda je neki problem u opcijama programa, a ne s filmom.

15 godina
neaktivan

Ma samo sa dva filma sam imao problema do sad, radilo ih je preko 20....

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
kako "popraviti " ovaj problem:
: FAILED TO INSTALL TROPHY DATA, PLEASE REINSTALL TROPHY DATA
pri pokretanju igre se pojavi poruka.
hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

tako da ne skines backup te igre s neta nego napravis isti koristeci svoj bluray disk

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
razor, ne znam je li dozvoljeno u ovom kontekstu pričati , pošto sam upozoren,ali reci cu ,da backup sam napravio ručno, ništa nije skidano...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma dozvoljeno je, očito -.-

Nemožeš popravit, očito da nemogu normalno radit trofeji jer nije original igra.

Rješenje: igranje originala sa svog medija
17 godina
neaktivan
nailer to sam razumio,ali ostale igre rade besprijekorno, primjetio sam samo da novije "štekaju" s ovim problemom konkretno.
17 godina

Gle mozes rec kaj oces al to se javlja kada skines igru s neta koju je neko backupiro a prije je vec igro onda backupa i trofeje koji se kod tebe jednostavno nemogu sinkronizirat

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

O piratstvu i "backupima" nemojte pričati ovdje.

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

O piratstvu i "backupima" nemojte pričati ovdje.

lagano bit general poslje bitke.

Pogledaj zadnjih par stranica teme, a i svake teme u vezi s ps3-em -.-

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
da, i onda ja dobijem žuti karton, a kad sam poslao moderaturu mnoštvo postova koje nije kaznio, nisam dobio odgovor...
Demokracija !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
da, i onda ja dobijem žuti karton, a kad sam poslao moderaturu mnoštvo postova koje nije kaznio, nisam dobio odgovor...
Demokracija !

nemoj biti licemjer -.-

( da, mislim na pp)

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
pp je pp :D
radimo offtopic : )
Ali jedno je praksa drugo su poruke...Mene piratstvo zanima, ne bježim od toga, malo sam predirektno uletio, kaznjen sam za to, samo sam upozoravao da je bilo gorih slucaja od mene,a da nisu kaznjeni s nicim.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Poštovanje

Imao bih jednu zamolbu...da li bi mi netko mogao navesti par stranica gdje se mogu naruciti igre a da je stranica pouzdana tj da je vec netko sam narucio igru i da mu je bila dostavljenja ispravna igra bes ikakvih poteskoca.

Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
veki666 kaže...

Poštovanje

Imao bih jednu zamolbu...da li bi mi netko mogao navesti par stranica gdje se mogu naruciti igre a da je stranica pouzdana tj da je vec netko sam narucio igru i da mu je bila dostavljenja ispravna igra bes ikakvih poteskoca.

Unaprijed hvala!!

game.co.uk
shopto 

CyberPunk
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
veki666 kaže...

Poštovanje

Unaprijed hvala!!

game.co.uk
shopto 

Base

gamestation.co.uk

videogameplus.ca

play-asia.com

sendit.uk

i da ne zaboravim e-bay

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ako vec spominjes e-bay, onda je mnogo lakše za hrvatske korisnike:
forum.gameplay.hr
(:podforum-buy i sell)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav!

Pokušao sam spojiti USB 3.0 prijenosni 2.5" disk na PS3, ali ga neće prepoznati. E sad, je li to do USB 3.0 kabla i formata ili formata u kojem je formatiran(NTFS)? Sve mi se više čini da prepoznaje samo FAT32.

+kako staviti titlove? Netko se sjećam da je napisao tutorial na Bugu, ali mi treba jednostavnija solucija ako je ima, recimo da titl mora biti istog naziva kao i film.

Hvala!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Pozdrav!

Pokušao sam spojiti USB 3.0 prijenosni 2.5" disk na PS3, ali ga neće prepoznati. E sad, je li to do USB 3.0 kabla i formata ili formata u kojem je formatiran(NTFS)? Sve mi se više čini da prepoznaje samo FAT32.

+kako staviti titlove? Netko se sjećam da je napisao tutorial na Bugu, ali mi treba jednostavnija solucija ako je ima, recimo da titl mora biti istog naziva kao i film.

Hvala!

PS3 prepoznaje samo FAT32

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice