PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.366.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
12 godina
protjeran
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
funky boy kaže...
Vaas kaže...
funky boy kaže...

Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....

A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray

Ma nemam blu ray,kužiš zato i pitam,dali je to zbog blu raya....??

mozes skidati igre sa PSN-a ili igrati piratske. Ne vidim nacin na koji ces igrati bez blu-raya. Kud mislis staviti cd ako nemas blu ray?

did i ever tell you the definition of insanity?
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa vidiš da sam naveo da nema slike kad ga upalim pa pitam dali je to zbog blu raya i kako da dobijem tu sliku na telki?!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...
Vaas kaže...
funky boy kaže...

Danas sam dobio gore na početku naveden Ps3.On radi,pali se zeleno svjetlo i sve je u redu...Naime on nema blu ray čitača,pa kad ga upalim pojavi se crni ekran,nema ps3 logo.Dali je to zato što nema blu raya(po meni mislim da da).A i pročitao sam da se može igrat bez blu raya ali je malo komplicirano.Može molim vas Vaše objašnjenje....

A da mozda stavis blu-ray u ps3? mislim da ga mozes jailbreakati, ali onda mozes igrati samo piratske igre s hdd-a, dok originale ne, jer nemas blu-ray

Ma nemam blu ray,kužiš zato i pitam,dali je to zbog blu raya....??

ja bi ti pomogo ,al stvarno ne znam kak se konzola ponasa kad nema bluray u sebi
Prvo i osnovno jesi probo resetirat video postavke ?

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

A ako da resetiram postavke kad nema slike,na koji način?!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...

A ako da resetiram postavke kad nema slike,na koji način?!

Make sure the system is off.

Hold down the Power Button for 5-6 seconds - until you hear the second beep.

That's it, your video settings are reset and you should be able to choose your input and configure it from there.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:01 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jesam probao sam ali nista,i dalje crni ekran a sta ako mi nakon sto ga upalim poceni migati par sekunda onaj neki "valjak" odmah izmedu usb portova i wifi signala i onda prestane....iako mislim da je sve to zbog blu raya....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imao bi sliku da nemas bluray, u necemu ti je onda drugome greska
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.ifixit.com/Answers/View/74433/Will+it+work+without+a+blu-ray+drive

Luis,I don't have a console to test with myself, but I searched around the net and the consensus is that the PS3 will work without the BDR installed. You do however need to have the driver board installed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

I sta sad da ja radim,procitao sam to ali ne kuzim sta bi trebao uraditi ?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozda je bio spojen preko scarta, znaci drzi tipku za paljenje par sekundi, upalit ce se i onda ugasit. Na mom radi kada se iskopca kabel (prva, 60gb verzija). Mozda je usao u onaj loop kojeg sam opisao na prosloj stranici. Kao sto sam rekao, binta ti je ta plocica i bilo kakav br pogon bez te plocice je poptuno beskorisan. Sto se slike tice, probaj ga na scart spojit. Ako je usao u taj update loop, a ti nemas original plocicu od svoje maticne, ostaje ti jedino e3 ili konzolu u smece.

Potpis
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Mozda je bio spojen preko scarta, znaci drzi tipku za paljenje par sekundi, upalit ce se i onda ugasit. Na mom radi kada se iskopca kabel (prva, 60gb verzija). Mozda je usao u onaj loop kojeg sam opisao na prosloj stranici. Kao sto sam rekao, binta ti je ta plocica i bilo kakav br pogon bez te plocice je poptuno beskorisan. Sto se slike tice, probaj ga na scart spojit. Ako je usao u taj update loop, a ti nemas original plocicu od svoje maticne, ostaje ti jedino e3 ili konzolu u smece.

Ma sve sam ja to probao i sa scartom i sa hdmiom....Ma o kakvoj polčici ti govoriš,dali ga mogu dat na servis?!Gdje da nabavim tu pločicu,kakva je ona uopće?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 8:55 (funky boy).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ploca na dnu br citaca. Ona je povezana sa maticnom plocom (ne kabelom (i kabelom, ali to nije bitno sada), nego nekim brojem ili sta vec) da bi onemogucili stavljanje novog citaca kod kuce. Inace, kada crkne citac, uzima se ta plocica i montira na drugi citac, kako bi mogao raditi s drugom maticnom. Ako si bacio svoj br zajedno s plocicom (ili ga nisi dobio), mislim da je jedina mogucnost e3 (koji bi ponistio i "sifru"). LINK, ovdje netko ima isti problem, ali se njegova konzola upali (moja isto kada nema br). Sto se paljenja tice, mozda nesto nije dobro spojeno, mozda je otisao video izlaz (i to se znalo dogadat na starijim konzolama).

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Ploca na dnu br citaca. Ona je povezana sa maticnom plocom (ne kabelom (i kabelom, ali to nije bitno sada), nego nekim brojem ili sta vec) da bi onemogucili stavljanje novog citaca kod kuce. Inace, kada crkne citac, uzima se ta plocica i montira na drugi citac, kako bi mogao raditi s drugom maticnom. Ako si bacio svoj br zajedno s plocicom (ili ga nisi dobio), mislim da je jedina mogucnost e3 (koji bi ponistio i "sifru"). LINK, ovdje netko ima isti problem, ali se njegova konzola upali (moja isto kada nema br). Sto se paljenja tice, mozda nesto nije dobro spojeno, mozda je otisao video izlaz (i to se znalo dogadat na starijim konzolama).

Ma moja konzola se pali,lijepo dobiva zeleno svjetlo(crveno kada je ugaseno!).ako mislis na plocicu,na ps3 u kojeg imam imam neki kabel koji se spaja na BR i kao neku cemo rec "foliju" koja isto tako ide na BR.znaci na ps3 u se nalazi te 2 stvari i jos kada dobijem BR to isto se nalazi i tamo kuis,samo moram spojit,dali je to to sta si mislio ?

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da bacio BR,ali dobijem BR sa tom plocicom!stvarno neznam zasto nema slike....

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Da bacio BR,ali dobijem BR sa tom plocicom!stvarno neznam zasto nema slike....

ne kuzis

ta plocica mora bit orginal od tog ps3-a i niti jednog drugog

kolko sam citao da ti ps3 radi bez bluray drive-a moras imat tu plocicu spojenu

ovak izgleda

www.modsupplier.com/catalog/images/ps3-drive-board-firmware-chip.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 12:17 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali bi ga mogao dat na servis,da im dam BR pa da oni montiraju BR i tu plocicu ?

btw:u xbox se kuzim ko vodu pit al ovo.... :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Dali bi ga mogao dat na servis,da im dam BR pa da oni montiraju BR i tu plocicu ?

btw:u xbox se kuzim ko vodu pit al ovo.... :)

ne kuzim ti se niti ja u to bas previse
to sam pokupio sa malo googlanja toplo ti preporucam da se registriras na http://cro-ps3.net/forum.php  (ako je jos uopce ziv)
i siguran sam da ce ti netko moc pomoc kak spada

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

A jel bi mogao dat na servis?!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
funky boy kaže...

A jel bi mogao dat na servis?!

a raspitaj se
najpreciznije ti je nazvat neki servis pa cut kaj vele

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Moguce je spojiti drugu plocu LINK. Da bi to uspio, mora ti se konzola upaliti. Meni se HOCE upaliti i normalno se koristi bez blu ray citaca (isprobano). Imas dosta veliku sansu da ti je na konzoli otisao video izlaz, ali to je potpuno drugi kvar (znam da je glupo, ali probaj na drugom tv-u).

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Moguce je spojiti drugu plocu LINK. Da bi to uspio, mora ti se konzola upaliti. Meni se HOCE upaliti i normalno se koristi bez blu ray citaca (isprobano). Imas dosta veliku sansu da ti je na konzoli otisao video izlaz, ali to je potpuno drugi kvar (znam da je glupo, ali probaj na drugom tv-u).

Moja se konzola pali,nema YLOD ili tako nešto.neznam kako bi popravio viseo izlaz....Jer ne radi ni sa AV a niti sa HDMI kabelom....

14 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Pozdrav svima!

Unaprijed se ispričavam što ovako "uletavam" (možda i offtopic) u temu, ali imam jedno pitanje... Planiram u Austriji kupiti novi PlayStation 3. Naravno, očekujem da će, na primjer, upute za korištenje biti na njemačkom jeziku, ali me zanima hoće li i sama konzola (OS) biti isključivo na njemačkom jeziku, tj. hoću li moći konzolu koristiti na engleskom jeziku? Možda se moje pitanje čini glupim, ali znam da moja prijateljica ima igre za PlayStation 2 kupljenje u Njemačkoj i da su joj sve igre isključivo na njemačkom jeziku (igre se ne mogu niti prebaciti na engleski jer ga jednostavno nema, ali zato ima nizozemskog, francuskog i sl.). Usto, bi li moglo biti problema u pogledu korištenja PlayStation Networka (npr., da bi mi sustav omogućavao jedino pristup austrijskom ili njemačkom PSN-u)?

Unaprijed hvala.

Moci ces imate englski jezik

a za psn isto nece bit problema 

KoKs199

2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Alex55 kaže...

Samo pitanje: kako si siguran? Ne želim provocirati, samo me zanima imaš li iskustva ili..?

ja ti znam iz iskustva
imo sam Japanski,engleski,americki PSN account na jednom PS3-u

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Alex55 kaže...

Samo pitanje: kako si siguran? Ne želim provocirati, samo me zanima imaš li iskustva ili..?

ja ti znam iz iskustva

Isto iz iskustva imam ps3 otkad je izaso, tako da vjeruj mi.

KoKs199
13 godina
odjavljen
Fingerboard_Koks199 kaže...
Arnold Layne kaže...
Alex55 kaže...

ja ti znam iz iskustva

Isto iz iskustva imam ps3 otkad je izaso, tako da vjeruj mi.

nitko nije rekao da nemas

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam problem. Kada pokrenem bilo koju igru (kupljene na psn-u ili dobivene na psn+), ekran ostane crn. Probao sam brisati saveove i game data (ili kako vec). HDD je valjda ok, jer system restore prolazi brzo i savrseno.
Nece pokretat ni ostale aplikacije (ps store), ista stvar se dogada.

Hvala

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 10:08 (Luka Ivanković).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Podsjetnik ekipi sa PSN+ accountima da su dostupne dvije besplatne igre za pokupit... Kingdoms of Amalur i Demon's Souls pa tko želi, zna gdje treba otići {#}

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Tanelorn kaže...

Podsjetnik ekipi sa PSN+ accountima da su dostupne dvije besplatne igre za pokupit... Kingdoms of Amalur i Demon's Souls pa tko želi, zna gdje treba otići {#}

a shadow of colossus + ico ? :D

17 godina
Arnold Layne kaže...

a shadow of colossus + ico ? :D

I njih dvije, moj propust :-/ Hvala kolega {#}

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima nekoga iz Osijeka da zeli posudit/iznajmit konzolu na par dana? Dogovorimo se za cijenu po danu, nije problem :)

Prelazi mi se Last of Us, cak ukoliko i posudite kupimo po pola igru i ostavim vam je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice