da 2 su mova bez navigona

Ako ima nestrpljivih (kao na primjer - ja :)), imate u Playstation dućanu u Avenue Mallu novu hit igru Last of Us u prodaji već danas. Upravo sam kupio svoj primjerak... pa tko voli, zna gdje treba
2200kn je odlicna cijena za to sve (po mom misljenju).
evo kak su dosle 3 nove igre za psn+ (uncharted 3 SP ,XCOM i Little big planet Karting)
e sad ovaj Uncharted 3 SP je malo SMOTAN
Trebate skinut naravo sa Intant Game Collection 36~gb igre
12gb je igra ,12gb je 2D movie pack ,12gb je 3D movie pack
3D movie pack vam ne treba ,ali 2D treba
kada to instalirate primjetit cete da vam igre zapravo nema i da bi ju pokrenuli morate jos skinut i instalirat
Uncharted 3 Mutiplayer Free to play i iz njega pokrenut Single Player
Inace cijela igra sa svime ima oko 48GB!!!
I onda mi vele da bluray nema smisla
Imam Playstation 3 (cech04?)(fat, 60gb, prva verzija). Do nekidan je odlično radio. Sada kad pokušam pokrenuti bilo koju igru (sa psn-a, ili s bd-a) ekran se zacrni. Isto se dpgađa i kada pokrenem Playstation Store. Rezolucija na kojoj je izbornik je 1080i. Spojen je hdmi kabelom. Pokušao sam vratiti početne postavke, napraviti restore, nista nije pomoglo.
Hvala i lp.
evo i mog prmijerka last of us-a ;)
ta se igra kupuje orginal..no tk ohoće može riješit i za 50 kn ako će nać još 3 osobe i imat će ju na hddu :D
Ako imaš PS3 MODIFICIRAN SA FW ROGERO 4.31 da li je kompicirano instalirati igrice? To se direktno skida na ps3 ili može na komp pa na ps3? To prima samo 4.31 igre ili i FW 3.55 igre? Ako je ps3 od 500 gb može li se instalirati puno igri, a da ne šteka zbog toga?
Ako imaš PS3 MODIFICIRAN SA FW ROGERO 4.31 da li je kompicirano instalirati igrice? To se direktno skida na ps3 ili može na komp pa na ps3? To prima samo 4.31 igre ili i FW 3.55 igre? Ako je ps3 od 500 gb može li se instalirati puno igri, a da ne šteka zbog toga?
Da li je taj PS3 već modificiran. Ako nije , onda je upitno da li se može modificirati - ako je slim onda samo stariji modeli . Ne može se direktno skidati na PS3. Najbrže je prebacit sa kompa na vanjski HDD pa sa HDD-a na PS3. Sve igre se mogu igrati na 4.31 . Ako je igra modificirana za 3.55 treba nabaviti originalne fajlove . Naravno da ne šteka. -- Ako vam se igra svidi kupite original i time podržite developere--
ljudi frendu mi je riknio laser na 80gb fat modelu
kako to najeftinije rijesiti i dali ima neko u osijeku i okolici da to radi?
hvala
Kaj je ovo smeće PSN opet dole? Naravno, baš sad dok si ja nakon 100 godina oću nekaj malo zavrteti prek online-a. Xbox Live je za ovu prčiju space shuttle, nikad problema s njim. S ovim čudom svako malo nekaj...
ljudi frendu mi je riknio laser na 80gb fat modelu
kako to najeftinije rijesiti i dali ima neko u osijeku i okolici da to radi?
hvala
trazi na deal extremeu laser, najbolje kompletni mehanizam za pomicanje
pazi da ne otrgneš "kvačku" na matičnoj kja drži kabel
samo smireno i možeš sve napravit sam
jedno pitanje na brzinu:
dal se isplati prodat ps3 slim 120gb star godinu i pol,modificiran,sa dva đojstika i nekim jeftinim volanom za 1900kn?
6 | cijena je ok |
---|---|
0 | prejeftino |
14 | preskupo |
Da li je moguće spojiti ps3 na monitor i zvučnike od pc-a i koja oprema mi je potrebna za to?
poz svima. nakon duzeg vremena, dok sam se mislio izmedju ps3 i xbox360, gdje je prevladavalo vise za xbox, odlucim ps3. najvise zbog tog sto ne treba imati pretplatu da bih igrao online. uzeo sam ps3 slim 160gb ima 3 dana. odusevljen sam. e sad imam par pitanja.
1.) Koliko punite dnevno svoj djojstik i svako koliko?
2.) Brat mi nes kenja da ga moram svako 2 sata ostavit da se ohladi na jedno 30-45 minuta, da li da to radim ili?
3.)Mozda nagovorim starce da mi uzmu PSN+ kroz koji tjedan jer ono je stvarno nesto super, pa me zanima hoce li mi bit malo 160gb i zna li itko kojom brzinom skida s njihovog storea?
I jos nesto, ima li koja dobra dusa da posudi nesto igre jer ne znam nikoga u gradu tko ima, ili da ima backup na hardu da mi posalje da presnimim pa vratim? jer nisam bas nesto s novcima pa ono :/
poz svima. nakon duzeg vremena, dok sam se mislio izmedju ps3 i xbox360, gdje je prevladavalo vise za xbox, odlucim ps3. najvise zbog tog sto ne treba imati pretplatu da bih igrao online. uzeo sam ps3 slim 160gb ima 3 dana. odusevljen sam. e sad imam par pitanja.
1.) Koliko punite dnevno svoj djojstik i svako koliko?
2.) Brat mi nes kenja da ga moram svako 2 sata ostavit da se ohladi na jedno 30-45 minuta, da li da to radim ili?
3.)Mozda nagovorim starce da mi uzmu PSN+ kroz koji tjedan jer ono je stvarno nesto super, pa me zanima hoce li mi bit malo 160gb i zna li itko kojom brzinom skida s njihovog storea?
I jos nesto, ima li koja dobra dusa da posudi nesto igre jer ne znam nikoga u gradu tko ima, ili da ima backup na hardu da mi posalje da presnimim pa vratim? jer nisam bas nesto s novcima pa ono :/
trololol ili njunjunjub ? Ova predzadnja rečenica sa upitnikom i PSN+ mi nisu u skladu. Ako konzola nije modificirana ne možeš u nju prebacit igre sa drugog PS3. Baterija traje oko 6 sati - nisam baš zadovoljan što se toga tiće.
nije trol njub je
ovako 160gb ti je malo kupi jos back plate i dodaj neki HDD idealno od 500gb
drugo skida na onliko kolka ti brzina neta koju placas
a kaj se tice zadnje recenice to nemozes tak napravit
brate nikakav trol, procitaj pa razmisli. rekao sam kroz koji tjedan. to moze bit za 2 tjedna, a moze bit za 6-7 tjedana. i rekao sam starci a ne ja.
brate nikakav trol, procitaj pa razmisli. rekao sam kroz koji tjedan. to moze bit za 2 tjedna, a moze bit za 6-7 tjedana. i rekao sam starci a ne ja.
nisam na to mislio.
ah da shvacam. nesporazum. oprosti mi :)
ah da shvacam. nesporazum. oprosti mi :)
Preporučujem Uncharted 3 multiplayer koji se može skinuti sa PSN i koji je besplatan ( free to play) . Samo ti rank neće rasti iznad 15-og. Znači ne treba ti PSN+ za to.
U oglasnicima se mogu naći stare odlične igre po jako niskoj cijeni.
I zaboravio sam spomenuti da ga ne treba hladiti nakon svaka dva sata .
Ali ga nikako nije zdravo isključivati direktno u igri. Nego treba izaći iz igre , pričekati nekoliko minuta da ga ventilator malo ohladi i onda ga isključiti.
puno ti hvala batice
Ljudofi, molim pomoc.
Planiram uzet novi PS3 ultra slim.
Međutim, kako sam relativno kratak s lovom, zanima me, jel se isplati uzet konzola od 12gb?
Frend mi je rekao da se dosta igri MORA instalirat na hdd da bi se igrale(?) Jel to točno?
Imao sam Xbox 360 slim sa 4gb, pa sam kroz par mj kupio veci, sto planiram i sad sa PS3.
4gb je stvarno bilo uzasno premalo, ali 12 je triput vise zapravo
EDIT: jel mi se isplati čekat ulazak u EU pa uzet konzolu u sloveniji?
EDIT 2: Isplati li se uzeti PS3 slim (ne ultra slim) sa njuskala? ima li velike razlike izmedu ultra slim i slim?
Neznam dali je ovo pravo mjesto za ovo pitanje ali ostale teme nisu aktivne pa ču pitati : žena bi da joj nabavim neku igru za ps3 u kojoj "vozi avion i puca" ...to su njene riječi...molim neku preporuku...
imas tom clancy's HAWX
http://hr.playstation.com/playstationplus/online-storage-for-game-saves.html zanima me sad ovo u vezi PSN+ članstva, posebno ovo načinite rezervne kopije. sto to znaci? mogu staviti na neki blurej, prijenosni hd? moze li mi netko poblize ovo objasniti? da li se isplati uzeti psn+ članstvo? moze me itko uputit malo? :D
Ljudi trebo bi malu pomoc...
Mislim uzeti PS 3, pa imam nekoliko pitanja?
1) Da li se isplati sada kupovati PS3? Po meni da zato jer cijena PS4 sigurno nece pasti kojih godinu dvije, a za PS3 je najavljen novi GTA i Gran Turismo, a takodjer ima puno starijih naslova koje treba odigrati. Takodjer su pale cijene igrica.
2) Mislim uzeti za pocetak PS 3 od 12 GB pa ga naknadno nadograditi kad ce bit love? Kolko igri stane na 12 GB, jel stanu GTA IV i Gran Turismo ako cu ih pokretat preko DVD-a?
3) Mislim naruciti PS3 sa Amazon.de stranice po cijeni od 1250 kn. Jel se kod nas da naci negdje u rangu te cijene? Gledo sam po njuskalu, sve skoro preko 2 soma.
4) Jel mozda cak i bolje uzeti xbox 360?
Xbox 360 od 250 gb kosta isto ko PS3 od 12 Gb...
http://www.amazon.de/Xbox-360-Konsole-Slim-schwarz-matt/dp/B005FPD0O8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372199193&sr=8-1&keywords=xbox+360
http://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-DualShock-Wireless-Controller/dp/B00B4RLJ9O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372199177&sr=8-1&keywords=playstation+3
Jel moguce da je ovako jeftin http://www.edigital.hr/PS3_igraca_konzola/PlayStation_3_12_GB_+_Ratchet__Clank_All4One_3D_softver-p36256.html u ducanu kod nas?
Skupljaj novce i pricekaj na PS4, nemoj ga uzeti odmah cim izade. Uzmi za par mjeseci i imat ces novu konzolu a na njuskalu ce bit sigurno u to vrijeme u za manju lovu. Mislim da nemas neku zelju da ides na nos kupovati.
A to da nema PS3 na njuskalu za ispod 2k kuna nije istina. Imas po 1000kn Slim...
Molim Vas da mi pomognete nov sam u ovome pa mi treba pomoc.Skoro sam kupio polovan PS3 za igranje igara.Citajuci uputstva sa interneta kako da prebacujem igre sa PC na PS3 sve odradim kako treba.Na PS3 ukljucim FTP server on mi dodeli IP adresu koju unesem u Total Comanderu na PC i imam ceo pregled hard diska sa PS3.Onda prebacim igru sa PC u dev_hddo/GAMES.Ali kada udjem u Multimen-a on ne vidi ni jednu igru,nema ni jedne ikonice za pokretanje.Ubacivao sam Assassin Creed 2,3,Brotherhood,REOperaation Racoon City evo sad sam ubacio i Call of Duty 3 ali on ne vidi ni jednu igru.Imam instaliran i rogero neznam koja verzija i on ih takodje ne vidi.medutim kad sam kupio ovaj PS3 na njemu su bile ubacene igre PES2011 i Final Fantasy i one savrseno rade i jedan i drugi menager ih vide sto znaci da nije do njih.stvarno neznam u cemu je problem i sta vise da pokusam da pokrenem makar jednu igru.Menjao sam i EBOOT za neke od ovih igara ali opet nista.Molim za pomoc ako je neko imao slican problem!!!!