- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem sa rizom na ekranu koja se pojavi iznedadno iz ne znam kojeg razloga. Veceras mi se to dogodilo 3 puta za redom. Ps moram resetiram da bi se makla. Ovo mi se i prije dogadalo, ali vrlo rijetko a sad evo 3 puta za redom kao sto rekoh.
Igram na monitoru na kojeg se spajam preko adaptera HDMI na DVI jer monitor ima samo DVI i VGA ulaze.
Znate li rjesenje za problem?
Ima li naznaka za jailbreak CECH-3XXX seriju

kada stavim joystick da se puni on ne blinka nego svijetli kao da je normalno upaljen. kada pritisnem ps dugme pojavi mi zank sa joystickom i brojem 1 a pored toga umjesto baterije stoji crtica
Haha kaj nemogu sa bilo kojim drugim joysikom igrat ps3 nego baš mora bit orginal od sony-a?
EDIT: I kolko je zapravo opasno zagrijavanje u konzoli? Pitam zato što sam ga smjestio ispod televizora u neku komodu,a samo od napred mi je otvoreno.Visina tog otvora je nekih 15-ak cm.Da li je to dovoljno ili bolje da preselim konzolu na neko drugo mjesto?
Evo ovako to izgleda.Stavio sam pored konzole jedan mali vent spojen na usb da radi protok zraka.Dal to valja? :D
kada stavim joystick da se puni on ne blinka nego svijetli kao da je normalno upaljen. kada pritisnem ps dugme pojavi mi zank sa joystickom i brojem 1 a pored toga umjesto baterije stoji crtica
vjerojatno ti je otisla baterija u joysticku
Haha kaj nemogu sa bilo kojim drugim joysikom igrat ps3 nego baš mora bit orginal od sony-a?
EDIT: I kolko je zapravo opasno zagrijavanje u konzoli? Pitam zato što sam ga smjestio ispod televizora u neku komodu,a samo od napred mi je otvoreno.Visina tog otvora je nekih 15-ak cm.Da li je to dovoljno ili bolje da preselim konzolu na neko drugo mjesto?
Evo ovako to izgleda.Stavio sam pored konzole jedan mali vent spojen na usb da radi protok zraka.Dal to valja? :D
naravno da nemora biti original.Ja na svom ne koristim niti jedan sony-ev. A sto se tice pregrijavanje to ti je skroz Ok pozicija tako i ja svoga dzim i rijetko kad se ugrije a to je kad igram po 5 sati u komadu.
naravno da nemora biti original.Ja na svom ne koristim niti jedan sony-ev. A sto se tice pregrijavanje to ti je skroz Ok pozicija tako i ja svoga dzim i rijetko kad se ugrije a to je kad igram po 5 sati u komadu.
Ja jučer krenem igrat fifu 13 i spojim neki drugi controller i kaže mi da moram korisit wireless controller da bi mogao igrat igru,pa mi nije baš bilo jasno.I da ja sam bio krivo okrenuo kabel za napajanje pa mi se konzola počela grijat nenormalno.Nije radila ni 20 minuta a bila vruća ko sam vrag.Sad je sve dobro...:)
Zasto je ogromna razlika u cijenama na ebayu i ovdje kod nas
gledam ps3 500 gb +igrice nades 1000 kn na ebayu a kod nas 2200kn...
pa sada mislim da nema neka "caka" za igranje igrica jel pokraj konzola pise NTSC I PAL verzije
tj ak bi npr uzo na ebayu ntsc konzolu da li mogu igrat igrice koje su kupljene u hr ili samo iz amerike tj morao bi narucivat s ebaya? ili moram imati pal verziju da bi igrao igre iz eurpe ili??
Mislim ako kupiš NTSC verziju konzole da moraš i NTSC igre. Kupi kod nas sa njuškala, ili reboot foruma.
Zasto je ogromna razlika u cijenama na ebayu i ovdje kod nas
gledam ps3 500 gb +igrice nades 1000 kn na ebayu a kod nas 2200kn...
pa sada mislim da nema neka "caka" za igranje igrica jel pokraj konzola pise NTSC I PAL verzije
tj ak bi npr uzo na ebayu ntsc konzolu da li mogu igrat igrice koje su kupljene u hr ili samo iz amerike tj morao bi narucivat s ebaya? ili moram imati pal verziju da bi igrao igre iz eurpe ili??
Zamisli otkrio si da je nesto jeftinije na ebay-u nego ovdje kod nas. Da li si ti uopce svjestan velicine svog otkrica.
Sinko normalno da je ejftinije na ebay samo sta se vecini neda cekat da to dode onda se neki boje da uopce nece doc i tako dalje.
A sad pitanje zbog kojeg sam dosao: Koliko bi me dosao popravak HDMI izlaza na PS3 ?
Pozz
kupio bi klincima ps3. Ako kupim ps3 s 12 gb kakav mora biti dodatni hard disc za ps3 i da li su potrebni neki dodatni konektori?
I kako da znam kod polovne konzole ako je ili nije prilagođena za neoriginalne igre, navodno nemože se tada online igrati.
Ja vam preporucujem da NE kupujete PS3 od 12GB, neznam sad tocno ali samo vam GTA 5 zauzima oko 8GB...Ja bi vam preporucio da pogledate na Njuskalu. Evo ja vam naso za 1000 kn konzolu. Ovako vi sigurno mislite na jailbreak, ako odrerđena konzola ima jailbreak to znaci da mozete igrati skinute igre sa HDD. I da ako je konzola jailbrekana NE mozete igrati online, TJ. mozete ali bi vam sony zablokiro konzolu, tako da nije preporucljivo.
lp.
Ja vam preporucujem da NE kupujete PS3 od 12GB, neznam sad tocno ali samo vam GTA 5 zauzima oko 8GB...Ja bi vam preporucio da pogledate na Njuskalu. Evo ja vam naso za 1000 kn konzolu. Ovako vi sigurno mislite na jailbreak, ako odrerđena konzola ima jailbreak to znaci da mozete igrati skinute igre sa HDD. I da ako je konzola jailbrekana NE mozete igrati online, TJ. mozete ali bi vam sony zablokiro konzolu, tako da nije preporucljivo.
lp.
Ovo sto sam boldao, naravno ici online nije preporucljivo, ali da pokucam u drvo sa svojom sam igrao sto piratske, sto original online i nikakvih problema zasada, ponosni sam vlasnik 3 godine. Poanta je da može ali ne mora, nismo mi veliko tržište ko SAD ili Japan...
lp.
Ovo sto sam boldao, naravno ici online nije preporucljivo, ali da pokucam u drvo sa svojom sam igrao sto piratske, sto original online i nikakvih problema zasada, ponosni sam vlasnik 3 godine. Poanta je da može ali ne mora, nismo mi veliko tržište ko SAD ili Japan...
Ja imam rogero 4.46 i jos nisam niti jednom spajo na internet, se moze recimo igrati online gta 5 koji je skinut sa partisa?
Ja isto imam Rogera 4.46, i igrao sam GTA Online (GTA V mi je jedini origigi), i bilo je sve u redu, nadalje sam igrao FIFA 14 isto tako nikad problema, moje misljenje da smo mi ipak premali da bi dospjeli velikom Sony-u u oko, ili nas vec ima u oku ali si misli fuckas ta 4 covjeka :) I da napokon prestanem sr*t, vjerojatno bi se moglo, ali mislim da bi ti bolji dogovor mogao ponuditi forumas mar123.
Ne znam je li se jailbrejkanje plaća, ali čisto za drugu stranu priče, igre za ps3 nisu više skupe. Digitalno se daju naći od pedesetak kuna, polovno isto tako, samo treba znati gdje kupovati :) Tako da, ako si za tu opciju nećeš puno skuplje proći.
Pozdrav svima!Isplati li se uzeti ps3 ultra slim konzolu staru 2 mjeseca s igrom fifa brazil 2014 za 1500 kn,dalje to pametna kupnja
Da se naci i Slim od kojih 160-320gb sa dva joya i ostalo za manje od 1500kn i jos dobijes igara puno. Tako da, svrljaj jos malo.
dal mogu spojit vanjski hdd putem usb-a na ps3 ultra slim 12gb i na njega skidat i instalirat igre sa psn-a?

ne mozes
pozz,koliko bi otprilike kostao popravak oba dva usb utora?
dal je bolja slim ili ultra slim konzola i dal je istina da se ultra slim konzole pregrijavaju,što je bolje uzeti slim ili ultra slim?
Javi se liku na aroso86@gmail.com
Ili zovi servis pa pitaj.
dal je bolja slim ili ultra slim konzola i dal je istina da se ultra slim konzole pregrijavaju,što je bolje uzeti slim ili ultra slim?
Ne pregrijava se ultra slim.
Ultra Slim ne bih uzeo verziju od 12GB, jer moras kad-tad dokupiti HDD.
Ako ces polovno trazi Slim. Ako ces novo, onda Ultra Slim.
Javi se liku na aroso86@gmail.com
Ili zovi servis pa pitaj.
Ne pregrijava se ultra slim.
Ultra Slim ne bih uzeo verziju od 12GB, jer moras kad-tad dokupiti HDD.
Ako ces polovno trazi Slim. Ako ces novo, onda Ultra Slim.
kako se zove servis?ima li web stranicu?
Evo ovako zanima me spajanje ps3 ultra slim sa konfiguracijom zvucnika 5.1 naime imam dvd preko kojeg bi to spajao ako je to moguce?

dal je bolje uzeti polovni slim ili polovni ultra slim 500 gb
http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/ps3-320gb-slim-dijelovi/
Ako netko treba dijelove.. PM.
kako se zove servis?ima li web stranicu?
Sancta-domenica je glavni zastupnik za Sony, pa vidi kod njih tko servisira.
Mozes se raspitati i kod:
SOPHOSLab
Ogulinska 66, 10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 3644-805, +385 (0)1 3644-803
Evo ovako zanima me spajanje ps3 ultra slim sa konfiguracijom zvucnika 5.1 naime imam dvd preko kojeg bi to spajao ako je to moguce?
Provjeri koje ulaze imas na DVD-u, ali sumnjam da to bude islo.
Bolje spoji na dobre slusalice. Mozes pogledati i one The Official PS3 Wireless Stereo Headset koje imaju virtualni 7.1
Polovnih se da naci za oko 400kn.
Receiver bi bio dobra opcija, ako bas zelis na zvucnike. Ali vjerujem da je skuplji od slusalica.
dal je bolje uzeti polovni slim ili polovni ultra slim 500 gb
Isao bih na Ultra Slim, jer je noviji. Ali najvise ovisi o cijeni i sto sve dobijes s njim.
Obicno uz Slim ekipa prodaje drugi DS3 i vise igara.
dal su potpuno iste konzole slim i ultra slim osim po izgledu i memoriji,dal je razlika u brzini itd...