Na reebotu nece sigurno... pogotovo ako je clan koji vec ima reputaciju u listi pouzdanosti.
Na listi pouzdanih je tako da sam sad siguran da mi nece doci cigla na vrata Jel zna tko kakav site za kupovanje original ps3 retail igara a da nisu skupe?
Na reebotu nece sigurno... pogotovo ako je clan koji vec ima reputaciju u listi pouzdanosti.
Na listi pouzdanih je tako da sam sad siguran da mi nece doci cigla na vrata Jel zna tko kakav site za kupovanje original ps3 retail igara a da nisu skupe?
Ako je na listi pouzdanih ne znaci da je pouzdan,ima 2-3 preporuke,imao je o drugi lik pa zavaljao covjeka za 2200 kn...najbolje ako imas nekoga u tom gradu neka ode provjeriti ;)
PS3 500GB + GTA5 + TLOU = 1800kn
Da nemam PS3, ovo bih sigurno uzeo.
Znaci dogovorio sam se s ovim i poslati ce sutra kaze pouzecem e sad citao sam kako su zajebali mnogo njih s tim posalje ti kinesku robu i to pa chaky bili ovaj meni mogao ciglu uvaliti?
Iskreno se nadam da ti nece uvaliti ciglu.
Najbolje da ti posalje Overseas Expresssom, pa si relativno siguran od prijevare, jer se mozes zaliti unutar 48h.
Stavio sam oglas s foruma, jer si tamo relativno sigurniji, posto postoji ranking postenja, ali nije to 100% sigurno.
Ne znam koliko si udaljen od prodavaca, ali bih otisao po to osobno ili Overseas.
Inace uvijek vjerujem u postenje ljudi, ali treba uvijek biti oprezan.
Opisati cu ti svoje zadnje ugodno iskustvo s reboot foruma.
Pregovarao sam s covjekom o kupnji Vite. Imao je par pluseva.
Dogovorili se oko cijene, predlozio sam slanje Tiskom, a ja mu uplatim dio odmah na racun, a dio kad stigne Vita i sve bude OK.
Tada mi je rekao za Overseas i pristao sam na to. Malo je skuplje, ali si sigurnij od prijevare i mozes staviti lomljivo, pa vise paze na paket (bar se nadam).
Registrirao se na OS, napravio nalog za slanje paketa, a ja sam cekao.
Javio mi se nakom 3 dana, rekao da ovi kmetovi jos nisu dosli po paket.
Rekao je da ce poslati Vitu, HP Expressom (opet lomljivo), a da mu ja uplatim novce kad stigne i uvjerim se da je sve OK.
Znaci covjek je poslao Vitu na nevideno vrijednu preko 1000kn i vjerovao (imao hrabrosti) da ga ja necu zeznuti.
Vjerujem da je tome presudilo sto imam +100 preporuka na forumu, ali nije to 100% garancija da ga nisam mogao zeznuti.
Tamo su uglavnom posteni ljudi, ali doleti povremeno i trula jabuka, koja se odmah sutne u kos.
Uglavnom osiguraj se najbolje sto mozes od prijevare.
Bavi li se itko sa mjenjanjem paste ispod IHS na chipovima od PS3? Naime imam jedan PS3 doma kojem bi trebalo promijeniti pastu ispod CPU IHS jer se CPU pregrijava...
Bavi li se itko sa mjenjanjem paste ispod IHS na chipovima od PS3? Naime imam jedan PS3 doma kojem bi trebalo promijeniti pastu ispod CPU IHS jer se CPU pregrijava...
http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/nodrzavanje-vasih-konzolapopravak/
http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/generalno-ciscenje-konzola-pc-ova-i-mac-ova/
Ovaj s prvog posta je prilicno pouzdan.
http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/nodrzavanje-vasih-konzolapopravak/
http://reboot.hr/community/kupi-prodaj-razmijeni/generalno-ciscenje-konzola-pc-ova-i-mac-ova/
Ovaj s prvog posta je prilicno pouzdan.
Hvala kolega, nadam se da će moći rješiti moj problem :)
pozdrav narode. da sad ne čitam kojih 160 stranica ovdje sa raznim objašnjenjima i što sve ne imam jedno pitanje - kako spojiti monitor i zvučnike od kompa na ps3? imam VGA monitor pa me zanima da li negdje ima kakav konverter iz VGA u DVI?
pozdrav narode. da sad ne čitam kojih 160 stranica ovdje sa raznim objašnjenjima i što sve ne imam jedno pitanje - kako spojiti monitor i zvučnike od kompa na ps3? imam VGA monitor pa me zanima da li negdje ima kakav konverter iz VGA u DVI?
Vjerojatno ti je tu objasnjeno s povezanom temom
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx
i je i nije
Ipak ništa od kolege masterblaster za mjenjanje paste ispod IHS-a od CPU-a na PS3.... :/
Čekam odgovor od kolege Venom sa reboota, nadam se da će mi moći pomoći inače ću poludit...
Mozda je laser otisao il ga treba ocistit.
Kolega AbeDomeNuS nadam se da ces nac nekoga jel to je dosta riskantan posao meni je trebalo dosta da se uvjezbam oko toga.Samo pripazi kome dajes u ruke ps3 oko toga.
Kolega AbeDomeNuS nadam se da ces nac nekoga jel to je dosta riskantan posao meni je trebalo dosta da se uvjezbam oko toga.Samo pripazi kome dajes u ruke ps3 oko toga.
Ma ništa odlučio sam se na prodaju dotičnog PS3, jer ili traže 400-500 kn za to a ne garantiraju da će uspješno skinut IHS bez oštećenja ili mi govore da će mi reballing radit šta opet nije potrebno jer nije (još) konzola dobila YLOD.... Ide ovaj PS3 u dijelove naći ću neki ispravni da nije nikad prčkano oko njega jer mi nije opcija davat toliko love pa da mi bude upitno hoće li PS proživjet dan dva više....
Ma ništa odlučio sam se na prodaju dotičnog PS3, jer ili traže 400-500 kn za to a ne garantiraju da će uspješno skinut IHS bez oštećenja ili mi govore da će mi reballing radit šta opet nije potrebno jer nije (još) konzola dobila YLOD.... Ide ovaj PS3 u dijelove naći ću neki ispravni da nije nikad prčkano oko njega jer mi nije opcija davat toliko love pa da mi bude upitno hoće li PS proživjet dan dva više....
A iskreno mislim da je to i najpametnije ali 400-500kn to su stvarno pretjerali s tim cijenama pa ja reball covjeku odradio za 250 kn,a oni traze 400-500 za skidanje ihs-a.Ako ce ic u dijelove moze PM kad stavis oglas :) . Ja bi ti pokusao to skinut ali se bojim da ne ostetim cpu.
Onda je laser u redu.Jel ti nece ocitat ni jednu igru ili samo neke?
1. glava lasera ima dvije leće, jedna je za čitanje dvd diskova, a druga za čitanje br diskova. što ipak znači da je krepao laser za br.
2. reballing nitko ne radi u našim divnim servisima, ono što rade zove se reflow iliti feniranje fenom za spaljivanje stare boje. sam proces reballinga nije jednostavan i uključuje promjenu cell/rsx čipa, tako da ove fore od 250 ili 500kn ne drže vodu, radi se o prevari i ništa više. takvi i slični lopovi zarađuju na ljudskoj neinformiranosti i neznanju. kad jednom konzola dobije ylod jeftinog i trajnog popravka nema. najisplativije/najpoštenije je konzolu prodati u dijelove. u tom se slučaju može dobiti čak 500-tinjak kn, samo što treba vremena da se svi dijelovi prodaju.
1. glava lasera ima dvije leće, jedna je za čitanje dvd diskova, a druga za čitanje br diskova. što ipak znači da je krepao laser za br.
2. reballing nitko ne radi u našim divnim servisima, ono što rade zove se reflow iliti feniranje fenom za spaljivanje stare boje. sam proces reballinga nije jednostavan i uključuje promjenu cell/rsx čipa, tako da ove fore od 250 ili 500kn ne drže vodu, radi se o prevari i ništa više. takvi i slični lopovi zarađuju na ljudskoj neinformiranosti i neznanju. kad jednom konzola dobije ylod jeftinog i trajnog popravka nema. najisplativije/najpoštenije je konzolu prodati u dijelove. u tom se slučaju može dobiti čak 500-tinjak kn, samo što treba vremena da se svi dijelovi prodaju.
Ja neznam za ostale ali ja radim za 250kn reball a ne ko vecina za 800kn jer ne vidim razloga da pljackam i zelim posteno zaaradit i imat stalne musterije.Reflow ne radim jer necu ljudima krast novce za nesto sto ce riknut za mjesec dana i prije.Nije jednostavan to je istina ali kad se duze bavis time postane ti cista rutina.Sto se mene tice kod mene slobodno moze musterija ostat dok to radim da se uvjeri da ne radim reflow.Vidis ovo za laser sam totalno zaboravio -.-" Btw kolega imam ti par lasera ako si zainteresiran PM.To i bas nije istina da je najednostavnije prodat u dijelove zavisi na koga naides evo ja sam svoju pljeku reballo prije 7 mj. dan danas radi ko nova,a i slobodno ko oce dam mu mail od par musterija pa da se uvjeri.
A sto je reball?
A sto je reball?
Kada ti ps3 dobije yold to ti je zapravo pucanje kuglica izmedu cipa i maticne te cip ne dobiva kontakt (to se dogada zbog promjene tempratura).Potom se cip zagrije na 235 C i skine se s maticne ocisti se od starog lema te se stavljaju nove kuglice na cip.Cip se potom natrag lemi na maticnu.Reflow je zagrijavanje cipa cime se stare kuglice opet "stope" s maticnom ali nazalost opet pucaju pa je reball najpamentije rješenje.
Ima li tko ovdje slučajno E3 flasher? :)
Ako ga netko ima nek mi se javi na PM ;)
Cestitam sto si naletio na postenog prodavaca.
Uzivaj u PS3-ci.
Za sve PSN+ pretplatnike,
IGC igre za 12. mjesec.
Resogun i Contrast za PS4,
Grid 2 i Guacamelee za PS3,
i Sonic All star racing transformed i GTA: Liberty city stories za Vitu.
Sve to od 27.11 na PSNu.
Pozdrav svima,
Moj brat ima jedan problem.
Naime,kada igra igre na PS3,svakih pola minute,prikaže se PS3 Update Yes/No.
Playstation 3 je modificiran,i igra igre preko eksternog hard diska.
Još jedna caka.
Kada isključimo internet na PC-ju, a PS3 je povezan bežično prestane se javljati update.
Postoji li šansa da imamo uključen internet na PC ,a da se na PS3 ne javlja update.
PS.
Ima update do 3.55
Spojio sam svoj ps3 na monitor od pc, e sad mi je problem sto nemam zvuka. Koje zvucnike ili slusalice do 200-300 kn da idu na ps3 i da mogu pojacavati i smnjivati ?
Lp.
Spojio sam PS3 na SAmsung TV i koristim HDMI-CEC (Anynet+).
Zna možda netko kako promijeniti raspored tipaka?
Jer npr., nemogu mijenjati chaptere na filmu, nego samo ubrzati.
Hvala.