PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
luci199 kaže...

Pozdrav, znači razmisljam o kupovini ps3 i gta 5 e sad ovaj na njuskalu nudi ps3 ultra slim 500 gb + gta V za 2.550 kn e sad jeli to nekakav scam ili slicno ili je pouzdano.

Evo link: http://www.njuskalo.hr/nintendo/wii-nintendo-mario-sonic-edition-pack-plavi-trgovini-oglas-5924187  (neznam zasto je ovakav cudan link ali to je to)

Ili ovaj daje ps3 fat 160 gb i gta IV episodes...  za 1400 kn   http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-crna-boja-fat-160-gb-oglas-9561600

Sad mi recite sto mi je bolje.

I usput kakav tv moram imati da bi igrao ps3 jel moze neki od 1000 kn ili mora imati neki utor tak nes.

I prijedlog: da kupim ovo tu gore(ako nije scam) ili da cekam 23.12 idem u njemacku u minhen pa da tamo kupim?

Previse i jedno i drugo. Nadi solo konzolu za oko 1300kn po mogucnosti Slim - 320gb i kupi igru sa strane i izade te jeftinije nego ovo gore za 2500kn... WTF ?!

12 godina
neaktivan

Zna li netko kako ukloniti gresku?

mata091
17 godina
mata091 kaže...

Bok imam jedan problem. kupio sam ps3 prije tjedan dana i nece mi se spojiti na internet. pojavljuje mi se cijelo vrijeme greska "ps3 a connection error has occurred 80130128".Zna li neko kako tu gresku ukloniti? Unaprijed hvala

mata091 kaže...

Zna li netko kako ukloniti gresku?

Upisi u Google Error 80130128 ima razlicitih rjesenja.

Ali moras nam dati vise informacija, jer ne znamo kakav imas setup.

Koji ti je firmware na PS3?

Da li si probao spojiti mreznim kabelom?

Koji ti je internet provider i koji router? Mislim da je netko spomenuo da je PS3 "blokiran" na B-Netu.

Preporucujem ti da prvo probas spojiti mreznim kabelom, ako proradi, bar znas da su portovi otvoreni i da je problem u wirelessu.

Pa cemo onda probati dalje.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan

evo spojio sam mrezni kabel i iso sam vidit jeli radi i pise obtain  IP adress succeeded i internet connection failed. ispod toga mi pise "the connection to the server timed out.(80710092)
Kako da vidim koji mi je firmware ps3
ruter mi je t-com 

mata091
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Koji model routera?

Jesi probao s statickom IP adresom ili si isao na automatsko?

Da li je opterecen internet (torrent i sl.).

Ostala oprema ti radi u redu preko wirelessa, kabela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Znaci ono sto mi je rekao u prethodnoj temi da za 300 eura u njemackoj ima ps3 + gta 5 jel ima to i u zadru mislim skuplje je naravno ali jel ima i koliko kosta

0 0 hvala 0
17 godina
luci199 kaže...
Znaci ono sto mi je rekao u prethodnoj temi da za 300 eura u njemackoj ima ps3 + gta 5 jel ima to i u zadru mislim skuplje je naravno ali jel ima i koliko kosta

PS3 500GB + GTA5 + TLOU = 1800kn

Da nemam PS3, ovo bih sigurno uzeo.

16 godina
Chaky kaže...
luci199 kaže...

ima na pcexu neznam dali je to isti lik

"PS3 Ultra Slim 500GB, ima garanciju do 27.08.2014.
Uz njega ide kontroller, hdmi kabel i tri igre - Heavy Rain, Uncharted 2 i GT5 AE" 1600kn

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Sad je pitanje u kakvom je stanju mozda laze kao pola njih s njuskala

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
luci199 kaže...
Sad je pitanje u kakvom je stanju mozda laze kao pola njih s njuskala

ne laze 

nemoj ni uspoređivat ove dvije trznice (pcexper i reboot ) sa njuskalom
zadnje vrijeme jedino tam i trgujem

kad prodajem nesto znam poslat igru prije nego sto dobim novce i nikad nije bilo problema
eto cak su mi onda ljudi i nesto vise poslali nego sto sam trazio 

14 godina
dart_tom kaže...
Chaky kaže...
luci199 kaže...

Uz njega ide kontroller, hdmi kabel i tri igre - Heavy Rain, Uncharted 2 i GT5 AE" 1600kn

Nije isti lik, ovaj sa PCE-a je moj... ali vec mi je uletila zamijena za grafu.

Tolstoy is My Homeboy
16 godina
anarchyST kaže...
dart_tom kaže...
Chaky kaže...
luci199 kaže...

Nije isti lik, ovaj sa PCE-a je moj... ali vec mi je uletila zamijena za grafu.

super,inace super cijena takodjer ;)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
12 godina
neaktivan

model rutera je speed touch
iso sam na staticku ip i automatsku
internet nije opterecen
ostala oprema radi 

mata091
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Isplati li se sada kupiti ps3... mislio sam cetvorku ali kada sam vidio da ce next gen igre bbiti po 450 i vise kuna.. rekao sam sacekat malo.... pa ako moze neko misljenje da li se sad isplati kupiti ps 3.. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hvala chaky kupicu od ovog dogovorili smo se vec
12 godina
neaktivan
buterino kaže...

Isplati li se sada kupiti ps3... mislio sam cetvorku ali kada sam vidio da ce next gen igre bbiti po 450 i vise kuna.. rekao sam sacekat malo.... pa ako moze neko misljenje da li se sad isplati kupiti ps 3.. hvala unaprijed

I dalje ps3 igre kostaju cca 450 kn...a ps3 se isplati kupit :)

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ps3 će biti isplativ još barem 2-3 godine ako ne i više :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 15:35 (atiHD).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
buterino kaže...

Igre ce kostati skoro isto za PS4 i PS3, ali racunaj na pad cijena nakon par mjeseci ili ako su recenzije lose {#}

Ali PS4 je duplo skuplji od PS3, s tim da mozda uhvatis kakav Bozicni popust ili kao ponuda od par postova iznad.

S PS3 ne mozes promasiti, ako ga do sada nisi imao.

Zasto?

Zato sto imas toliko toga propustenog do sada, da to neces pozavrsavati iducih 3 god. S tim da ce izlaziti nove igre i dalje za PS3.

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Znaci ipak ce se proizvoditi jos uvijek igrice za ps3? Ja sam cuo od nekog da kad izade ps4 da ce se igre za ps3 prestati proizvoditi

mata091

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mata091 kaže...

Znaci ipak ce se proizvoditi jos uvijek igrice za ps3? Ja sam cuo od nekog da kad izade ps4 da ce se igre za ps3 prestati proizvoditi

jos se rade igre za ps2 tak da siguran sam da ce radit igre za ps3

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Negdje na ovom forumu sam procitao da kad izadje ps4 gta online za ps3 nece biti free ili tako nesto jel to istina?

0 1 hvala 0
17 godina
luci199 kaže...

Negdje na ovom forumu sam procitao da kad izadje ps4 gta online za ps3 nece biti free ili tako nesto jel to istina?

Na PS4 ce biti obavezna PS+ pretplata za MP naslove.

Za PS3 to nije obavezno, vjerujem da se to nece mijenjati za PS3 vlasnike.

PS+ pretplata je isplativa sama po sebi, pa ne vidim problema.

13 godina
odjavljen
Chaky kaže...
luci199 kaže...

Na PS4 ce biti obavezna PS+ pretplata za MP naslove.

Za PS3 to nije obavezno, vjerujem da se to nece mijenjati za PS3 vlasnike.

PS+ pretplata je isplativa sama po sebi, pa ne vidim problema.

jedino free to play mp naslovi nece treba PSN+

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ma kako god okreneš, podjeliš s nekim godišnju pretplatu i isplativa je svakako! pratički pod muss...ovako platiš 450 kn jednu igru, a za PSN+ daš 365 kn i miran si godinu dana, svaki mjesec izlazi 2-3 nove igre to je praktički kdoa posuđuješ i prodaješ nakon što je prijeđeš, stime da ta igra traje dok ti traje pretplata....totalno su pogodili stime, imam pretplatu za US acc i za HR acc

1 0 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

ma kako god okreneš, podjeliš s nekim godišnju pretplatu i isplativa je svakako! pratički pod muss...ovako platiš 450 kn jednu igru, a za PSN+ daš 365 kn i miran si godinu dana, svaki mjesec izlazi 2-3 nove igre to je praktički kdoa posuđuješ i prodaješ nakon što je prijeđeš, stime da ta igra traje dok ti traje pretplata....totalno su pogodili stime, imam pretplatu za US acc i za HR acc

Kome nije hitno, moze pricekati Bozicni popust. Proslu godinu je bio za cca. 260kn.

12 godina
neaktivan
Chaky kaže...
HDesignz kaže...

Kome nije hitno, moze pricekati Bozicni popust. Proslu godinu je bio za cca. 260kn.

istina :)

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nvm, kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 19:52 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam ps3 super slim od 12gb i htio bih u njega staviti hdd od 300-500gb pa me interesira koji HDD od 2,5" paše u njega mislim jer ima neki odredjeni HDD da se stavlja u njega ili nije bitno i da li ima kakvih ograničenja u veličini gb-a te da li mi osim diska treba još nešto da ga instaliram u ps3

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 23:22 (robi64).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
luci199 kaže...

Znaci dogovorio sam se s ovim i poslati ce sutra kaze pouzecem e sad citao sam kako su zajebali mnogo njih s tim posalje ti kinesku robu i to pa chaky bili ovaj meni mogao ciglu uvaliti?
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Na reebotu nece sigurno... pogotovo ako je clan koji vec ima reputaciju u listi pouzdanosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice