Mene zanima koji fat modeli su dobri manje se kvare(nesto ono cech)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko?
dali itko koristi tipkovnicu i mis za ps3? kakvi su dojmovi?
koji je dobar model ps3 slim?
Dali hdd iz fat ps3 pase u slim 40gb hdd molim brzi odgovor
Dali hdd iz fat ps3 pase u slim 40gb hdd molim brzi odgovor
Da.

bilo koji hdd od 2,5incha i 5400rpm
dali itko koristi tipkovnicu i mis za ps3? kakvi su dojmovi?
koji je dobar model ps3 slim?
Meni radi bezicna periferija od Logitecha.
Tipkovnica K340 i mis M505, ali samo u izbornicima.
Ne funkcionira u igri
Pitanjce, da li stari ps3 fat ima wi-fi mogucnost ili se mouce povezati samo preko kabela...???
ima wifi
Dali postoji jailbreak za 4.21?
Dali postoji jailbreak za 4.21?
ne.
Zna li netko kako prepoznati kad je ps modificiran, npr. da mi netko zeli prodat ps3 i kaze da nije modan a zapravo laze kako to provjerit jer ponekad ne ubace ban odma...?
Zna li netko kako prepoznati kad je ps modificiran, npr. da mi netko zeli prodat ps3 i kaze da nije modan a zapravo laze kako to provjerit jer ponekad ne ubace ban odma...?
provjeris u opcijama koji je firmware ako je 3.55 ili niže nema veze i da nije modificiran,mozes ga modati u par minuta a ako je vise od 3.55 onda se nemoze modificirat :)
i nemos ni dobit ban jer se nemozes spojit na net ako nemas najnoviji firmware (koji se naravno neda modificirat jer je 4.nesto)
Di punite controllere?
13 | Na ps3 |
---|---|
5 | Na kompjuteru |
Koliko je dualshock durabilan.
Imam poprilično "tvrde" pokrete pa me zanima dal moram bit nježniji.
nemoras
provjeris u opcijama koji je firmware ako je 3.55 ili niže nema veze i da nije modificiran,mozes ga modati u par minuta a ako je vise od 3.55 onda se nemoze modificirat :)
i nemos ni dobit ban jer se nemozes spojit na net ako nemas najnoviji firmware (koji se naravno neda modificirat jer je 4.nesto)
ja zelim uzest ne modificiran zato pitam
meni je strašno bilo žao što imam novi firmware i model koji se neda modificirat, ali kad sam skužio kako ljudi razmjenjuju originale prodavaju i kupuju po niskim cijenama i nije tako strašno legalno igrat..
ja zelim uzest ne modificiran zato pitam
ma ok,samo ga ti updejtaj kad ga dobis ako mozes,u opcijama stavi system update i ako ima novija verzija updejtat ce ti ga,nemozes ga ionako spajat na internet sa starijom verzijom (jedino mozes update na noviju) i nije PSN kao na XBOXU,nema ti tu banova zbog modanja jer ionako nema spajanja na net sa starim fw-om :D
jel tko od vas koristi skinove za ps3?
0 | Da |
---|---|
16 | Ne |
poZz ljudi dobio sam nedavno ps3 slim pa sad me zanima nesto on navodno ima wifi jel mi moze neko objasnit kak se spojim s njim na modem pa na net..??
pa me zanima dal samo originalen igre mogu ili mogu i kopije(koliko sam cuo nemogu ali da provjerim)..??
i dali je moguce igrati preko lana neke igrice odnosno brat na plejci ja na kompu..??
i za kraj ak mi mozete dat neke savjete bilo bi super posto nezz nis previse o plejki..:D
hvala unaprijed
poZz ljudi dobio sam nedavno ps3 slim pa sad me zanima nesto on navodno ima wifi jel mi moze neko objasnit kak se spojim s njim na modem pa na net..?? Prvo na PC-u trebaš modemu otvoriti wi-fi (ako si na T-com, imaš dosta vodiča na njihovij strnici LINK - ovo ti je za moj router, ali imaš uputa i za ostale pri dnu), i spojiš PS3 s modemom. Setting > Internet setting > Internet conection settings (skeniraš i upišeš lozinku)
pa me zanima dal samo originalen igre mogu ili mogu i kopije(koliko sam cuo nemogu ali da provjerim)..?? Ako nemaš jailbreak samo originale
i dali je moguce igrati preko lana neke igrice odnosno brat na plejci ja na kompu..?? NE
i za kraj ak mi mozete dat neke savjete bilo bi super posto nezz nis previse o plejki..:D Nakon igranja nemoj odmah ugasiti PS, nego pričekaj nekih 5-10 min, pa ga onda ugasi.
hvala unaprijed
hmm pa msm da mi je ukljucen na modemu wi fi jel se sa laptopom i iphonom normalno spajam tak bi trebao i sa plejkom ak se nevaram..??
al ja nezz na plejci nac wi fi jel ovo mi je prvi susret s bilo kakvim ps-om pa ako mi mozes objasnit ili link na yt jel ja nisam uspio nac..:O
i jos nesto znaci ovaj jailbrake sad vidio sam dad je to zeznuto radit jel ti mogu banat konzolu to znaci da ju vise nikad nemrem koristit..??
i postoji li neko ko to radi i kolika je cijena..??
hmm pa msm da mi je ukljucen na modemu wi fi jel se sa laptopom i iphonom normalno spajam tak bi trebao i sa plejkom ak se nevaram..??
1. al ja nezz na plejci nac wi fi jel ovo mi je prvi susret s bilo kakvim ps-om pa ako mi mozes objasnit ili link na yt jel ja nisam uspio nac..:O
2. i jos nesto znaci ovaj jailbrake sad vidio sam dad je to zeznuto radit jel ti mogu banat konzolu to znaci da ju vise nikad nemrem koristit..??
3. i postoji li neko ko to radi i kolika je cijena..??
1. Settings > Internet (ili Network, nisam siguran) > Internet conection settings > Easy [custom (ja idem na custom, ako ćeš raditi prema videu više netrabaš čitati dalje)]> Wireless > Scan > Odaberi mrežu > piši lozinku > ja sve do kraja stavljam na automatic ili disable > Test conection
2. Nemogu ti ju banati, nego za jailbreak nemožeš imati najnoviju verziju firmwera, a samim time nemožeš koristiti PSN, a bez PSN-a nema online igranja.
3. Nemam pojma
ok vidio sam da je kolega napisao nesto oko bana al ocito nis od toga hmm sad me zanima jos samo jel nece bit plejki nis ak ju ja stalno kad igram pa iskljucim i izkopcam iz struje msm dali joj to steti..??
i da navodno vidim da nemogu napravit jailbrake zato jel imam fm 4.1 ili tak uglavnom 4 i nes..
ok vidio sam da je kolega napisao nesto oko bana al ocito nis od toga hmm sad me zanima jos samo jel nece bit plejki nis ak ju ja stalno kad igram pa iskljucim i izkopcam iz struje msm dali joj to steti..??
i da navodno vidim da nemogu napravit jailbrake zato jel imam fm 4.1 ili tak uglavnom 4 i nes..
Mislim da nebi trebalo biti nikakve štete.
jos jedno pitanje imam dali je moguce ps3 spojit na monitor od kompa monitor lcd ali stariji sigurno nekih 6 god a msm da cak mozda koju god vise al odlican barem meni..??
i jedno malo glupo pitanje msm al frend mi kaze da je psp vita ili tako nes ima bolju sliku i da je bolje od ps3 jel to istina meni to nekako izgleda nerealno sto vi mislite..??