PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Mene zanima koji fat modeli su dobri manje se kvare(nesto ono cech)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Bilo tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

dali itko koristi tipkovnicu i mis za ps3? kakvi su dojmovi?

koji je dobar model ps3 slim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali hdd iz fat ps3 pase u slim 40gb hdd molim brzi odgovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
lovvro kaže...

Dali hdd iz fat ps3 pase u slim 40gb hdd molim brzi odgovor

Da.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

bilo koji hdd od 2,5incha i 5400rpm

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lange kaže...

dali itko koristi tipkovnicu i mis za ps3? kakvi su dojmovi?

koji je dobar model ps3 slim?

Meni radi bezicna periferija od Logitecha.

Tipkovnica K340 i mis M505, ali samo u izbornicima.

Ne funkcionira u igri {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pitanjce, da li stari ps3 fat ima wi-fi mogucnost ili se mouce povezati samo preko kabela...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ima   wifi

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dali postoji jailbreak za 4.21?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Dali postoji jailbreak za 4.21?

ne.

Potpis
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Neznam kad skinem ovo 

trebam šifru da prebacim na USB....Tam u komentarima piše da radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Neznam kad skinem ovo 

trebam šifru da prebacim na USB....Tam u komentarima piše da radi...

fakeeee

Potpis
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zna li netko kako prepoznati kad je ps modificiran, npr. da mi netko zeli prodat ps3 i kaze da nije modan a zapravo laze kako to provjerit jer ponekad ne ubace ban odma...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Zna li netko kako prepoznati kad je ps modificiran, npr. da mi netko zeli prodat ps3 i kaze da nije modan a zapravo laze kako to provjerit jer ponekad ne ubace ban odma...?

provjeris u opcijama koji je firmware ako je 3.55 ili niže nema veze i da nije modificiran,mozes ga modati u par minuta a ako je vise od 3.55 onda se nemoze modificirat :)

i nemos ni dobit ban jer se nemozes spojit na net ako nemas najnoviji firmware (koji se naravno neda modificirat jer je 4.nesto)

Potpis
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Di punite controllere?

13 Na ps3
5 Na kompjuteru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Koliko je dualshock durabilan.

Imam poprilično "tvrde" pokrete pa me zanima dal moram bit nježniji.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nemoras

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Oseka kaže...

provjeris u opcijama koji je firmware ako je 3.55 ili niže nema veze i da nije modificiran,mozes ga modati u par minuta a ako je vise od 3.55 onda se nemoze modificirat :)

i nemos ni dobit ban jer se nemozes spojit na net ako nemas najnoviji firmware (koji se naravno neda modificirat jer je 4.nesto)

ja zelim uzest ne modificiran zato pitam

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

meni je strašno bilo žao što imam novi firmware i model koji se neda modificirat, ali kad sam skužio kako ljudi razmjenjuju originale prodavaju i kupuju po niskim cijenama i nije tako strašno legalno igrat..

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oseka kaže...

ja zelim uzest ne modificiran zato pitam

ma ok,samo ga ti updejtaj kad ga dobis ako mozes,u opcijama stavi system update i ako ima novija verzija updejtat ce ti ga,nemozes ga ionako spajat na internet sa starijom verzijom (jedino mozes update na noviju) i nije PSN kao na XBOXU,nema ti tu banova zbog modanja jer ionako nema spajanja na net sa starim fw-om :D

Potpis
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel tko od vas koristi skinove za ps3? 

0 Da
16 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

poZz ljudi dobio sam nedavno ps3 slim pa sad me zanima nesto on navodno ima wifi jel mi moze neko objasnit kak se spojim s njim na modem pa na net..??

pa me zanima dal samo originalen igre mogu ili mogu i kopije(koliko sam cuo nemogu ali da provjerim)..??

i dali je moguce igrati preko lana neke igrice odnosno brat na plejci ja na kompu..??

i za kraj ak mi mozete dat neke savjete bilo bi super posto nezz nis previse o plejki..:D

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

poZz ljudi dobio sam nedavno ps3 slim pa sad me zanima nesto on navodno ima wifi jel mi moze neko objasnit kak se spojim s njim na modem pa na net..??  Prvo na PC-u trebaš modemu otvoriti wi-fi (ako si na T-com, imaš dosta vodiča na njihovij strnici LINK - ovo ti je za moj router, ali imaš uputa i za ostale pri dnu), i spojiš PS3 s modemom. Setting > Internet setting > Internet conection settings (skeniraš i upišeš lozinku)  

pa me zanima dal samo originalen igre mogu ili mogu i kopije(koliko sam cuo nemogu ali da provjerim)..?? Ako nemaš jailbreak samo originale

i dali je moguce igrati preko lana neke igrice odnosno brat na plejci ja na kompu..??  NE

i za kraj ak mi mozete dat neke savjete bilo bi super posto nezz nis previse o plejki..:D  Nakon igranja nemoj odmah ugasiti PS, nego pričekaj nekih 5-10 min, pa ga onda ugasi.

hvala unaprijed

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 9:22 (speedy56).
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

hmm pa msm da mi je ukljucen na modemu wi fi jel se sa laptopom i iphonom normalno spajam tak bi trebao i sa plejkom ak se nevaram..??

al ja nezz na plejci nac wi fi jel ovo mi je prvi susret s bilo kakvim ps-om pa ako mi mozes objasnit ili link na yt jel ja nisam uspio nac..:O

i jos nesto znaci ovaj jailbrake sad vidio sam dad je to zeznuto radit jel ti mogu banat konzolu to znaci da ju vise nikad nemrem koristit..??

i postoji li neko ko to radi i kolika je cijena..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

hmm pa msm da mi je ukljucen na modemu wi fi jel se sa laptopom i iphonom normalno spajam tak bi trebao i sa plejkom ak se nevaram..??

1. al ja nezz na plejci nac wi fi jel ovo mi je prvi susret s bilo kakvim ps-om pa ako mi mozes objasnit ili link na yt jel ja nisam uspio nac..:O

2. i jos nesto znaci ovaj jailbrake sad vidio sam dad je to zeznuto radit jel ti mogu banat konzolu to znaci da ju vise nikad nemrem koristit..??

3. i postoji li neko ko to radi i kolika je cijena..?? 

1. Settings > Internet (ili Network, nisam siguran) > Internet conection settings > Easy [custom (ja idem na custom, ako ćeš raditi prema videu više netrabaš čitati dalje)]> Wireless > Scan > Odaberi mrežu > piši lozinku > ja sve do kraja stavljam na automatic ili disable > Test conection

2. Nemogu ti ju banati, nego za jailbreak nemožeš imati najnoviju verziju firmwera, a samim time nemožeš koristiti PSN, a bez PSN-a nema online igranja.

3. Nemam pojma

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 13:36 (speedy56).
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ok vidio sam da je kolega napisao nesto oko bana al ocito nis od toga hmm sad me zanima jos samo jel nece bit plejki nis ak ju ja stalno kad igram pa iskljucim i izkopcam iz struje msm dali joj to steti..??

i da navodno vidim da nemogu napravit jailbrake zato jel imam fm 4.1 ili tak uglavnom 4 i nes.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

ok vidio sam da je kolega napisao nesto oko bana al ocito nis od toga hmm sad me zanima jos samo jel nece bit plejki nis ak ju ja stalno kad igram pa iskljucim i izkopcam iz struje msm dali joj to steti..??

i da navodno vidim da nemogu napravit jailbrake zato jel imam fm 4.1 ili tak uglavnom 4 i nes.. 

Mislim da nebi trebalo biti nikakve štete.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
koliko sam skuzio svi koji kupe novi ps3 nece moci jb jer imaju nove fw verzije ili one nove cech modele koji se ne daju modificirat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jos jedno pitanje imam dali je moguce ps3 spojit na monitor od kompa monitor lcd ali stariji sigurno nekih 6 god a msm da cak mozda koju  god vise al odlican barem meni..??

i jedno malo glupo pitanje msm al frend mi kaze da je psp vita ili tako nes ima bolju sliku i da je bolje od ps3 jel to istina meni to nekako izgleda nerealno sto vi mislite..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice