PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.350.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zna ko kako na fat-u 160gb otvoriti onaj izbacim igru iz njega bez da idem na igru pa eject disc mislim na onu tipku na konzoli kad stisnem on samo bipne a ne izbaci dvd?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mislim da ima na youtubeu, pogedaj malo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
Sesvetski Kraljevec kaže...

mislim da ima na youtubeu, pogedaj malo

Na youtube-u ima samo ako imam ylod ali meni konzola normalno radi.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam jedno pitanje evo dns ujutro kad sam upalil ps3 nis se ne dogada lampica svijetli ali nema slika preselil sam ga u sobu na drugi tv al opet nis jel moze to bit do kabla?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:32 (made).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
made kaže...

imam jedno pitanje evo dns ujutro kad sam upalil ps3 nis se ne dogada lampica svijetli ali nema slika preselil sam ga u sobu na drugi tv al opet nis jel moze to bit do hdmi kabla?

probaj spojit sa obicnim kablom 

i probaj resetirat postavke  za sliku

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Spoji sa običnim kablom (komponentim) PS3 u TV. Zatim upali PS3 držeći Power button sve dok ne čuješ prvi beep za paljenje i drugi beep. Drugim beepom se resetiraju postavke slike

Svakih 60 sekundi u Africi prođe jedna minuta. Stavi ovo u svoj potpis ako voliš burek :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel se moze na ps3 spjiti bilo koja verzija xbox 360 gamepada pa cak i zicna

postoji li neki ps3 gamepad u obliku x360 gamepada

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imas na ebayu onih modanih al nzn kako to radi inace orginal nemozes spojit probo sam ja vec(osim ako netko u meduvremenu ne napise nekakave drivere il doda nekakav support s tim da s ovime mislim na JB ps3 ne na org sony support)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Spoji sa običnim kablom (komponentim) PS3 u TV. Zatim upali PS3 držeći Power button sve dok ne čuješ prvi beep za paljenje i drugi beep. Drugim beepom se resetiraju postavke slike

probo sam nista ne reagira pa nije valda krepo :S

15 godina
neaktivan
made kaže...
lordlojkus kaže...

probo sam nista ne reagira pa nije valda krepo :S

Probaj spojit i HDMI i komponentni kabal u PS3 i TV pa ga upalit na gore navedeni način. Pa ćeš vidjet da ti se upali na AV, i ponudit će ti da je pronašao HDMI. Ja sam to radio barem 10 puta jer bi išao na put pa bi se i telka promijenila i svaki put je uspjelo ;D

Svakih 60 sekundi u Africi prođe jedna minuta. Stavi ovo u svoj potpis ako voliš burek :D
17 godina

dali je 3.56 zadnji FM na ps3?jel vidim da su sad 3.41 zapakirali u 3.56 tj napravili nekakakav CFW

EDIT:izgleda da sam ja pobrko nes ovo je izgleda downgrade za 3.55 ali je zapakirani 3.41 u 3.56 da ps3 misli da updata

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 23:12 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

dali je 3.56 zadnji FM na ps3?jel vidim da su sad 3.41 zapakirali u 3.56 tj napravili nekakakav CFW

EDIT:izgleda da sam ja pobrko nes ovo je izgleda downgrade za 3.55 ali je zapakirani 3.41 u 3.56 da ps3 misli da updata

Šta se 3.55 može downgradat ?

17 godina

izgleda sam nisam jos siguran dal se moze jel su u pup fileu dirali samo tekst pa nisam siguran,i da nekom nebi palo napamet isprobavat ne testirane custom pupove jel mozete BRICKATI konzolu

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ka izvadis hard od ps3 i kad ga vratis konzola ce te traziti system update.i to onaj zadnji koji si imao.recimo da imas 3.55 i trazit ce te taj 3.55 ili noviji.

ti stavis modificirani 3.41 al se prikazuje kao 3.55 ako me kuzite.mislim da bi to moglo proci

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koji gamepad da kupim do 500kn

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

DS3?

15 godina
neaktivan

Evo ovako, zanima me nešto o zagrijavanju PS3, i volio bih da mi kazete da li je lokacija na kojoj drzim konzolu dobra, ili bi bilo bolje da ju stavim na otvoreno.... Mozete vidjeti na slici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 16:45 (goranbm).
17 godina

A jel ga kenjate s tim zagrijavanjem ko da je od papira meni je u sobi u kojoj je uzasno vruce pa mu nije nis ak imas dosta mjesta odozoda odnosno otvoreno dobro je da ti tam ispuhuhe vruci zrak al opet da i nemas nece mu nis posebno bit mozda ce se malo jace cuti

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo ovako, zanima me nešto o zagrijavanju PS3, i volio bih da mi kazete da li je lokacija na kojoj drzim konzolu dobra, ili bi bilo bolje da ju stavim na otvoreno.... Mozete vidjeti na slici.

Slim ti nema takvih problema.

17 godina
neaktivan
AFK kaže...
goranbm kaže...

Slim ti nema takvih problema.

pa ovo na slici i je Slim -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

Ovo je postalo smjesno vec nasli su i PSP master key u PS3

http://psx-scene.com/forums/f6/psp-now-also-open-console-developers-74290/

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ovo je postalo smjesno vec nasli su i PSP master key u PS3

http://psx-scene.com/forums/f6/psp-now-also-open-console-developers-74290/

baš sam maloprije pročitao.

Nego, gdje si ti našao CFW 3.56?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

mah ja gluposti pisem a da ne procitam nes do kraja to neki tip napravio update file s koji simulira veci firmewire a zapravo bi trebo downgradat na 3.41 al mu bas nije uspijelo tj nes je fulo ili mozda nije al je se nebi igro s takvim nepotvrdenim stvarima jel mozes brickat konzolu,a uostalom su rekli da nece niti trebat doowngradat s 3.55 kad imaju master key tako da ce se i na 3.55 moci vrtiti homebrew aplikacije sad samo treba pricekati da kazu malo vise o tome

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

DS3?

ja bi u stilu xbox po izgledu

malada
15 godina
neaktivan

Pa sta onda pitas druge lol...

17 godina

Evo uzivajte custom firmewire je vani mozete ga instlirati na bilo koju verziju cak i 3.55(i btw netrebate dongle za to instlirati instlira se ko offical update)

http://www.ps3hax.net/2011/01/kakaroto-first-ps3-custom-firmware-released/#axzz1A9gemMIG

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 12:09 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

evo posto mi je krepo ps3 a popravak kosta nesto manje od novog odlucil sam uzet novi u ronisu pa me zanima dal se isplati uzet FAT 80gb

0 0 hvala 0
15 godina
Neznam zasto u opisu pise slim kad je fat u pitanju! Ako ces kupovati novi bolje je slim ali ovaj fat je najbolji fat!
My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Neznam zasto u opisu pise slim kad je fat u pitanju! Ako ces kupovati novi bolje je slim ali ovaj fat je najbolji fat!

nezz i ja sad viim da pise slim al valda bum zel fat ja ti bsa ne igram tolko ps3 vise sam na kompu al nekad znam poigrat uzel bum ovo tek tolko da igre bezveze ne stoje!

15 godina
Onda ok sluzit ce te dobro ali ako se igras puno obda bolje slim! Ja nisam cuo da je izasao slim od 80gb ako je onda je ovo odlicno ali ipak mislim da je greska prilikom nastala copy paste metodom!
My Life Is A Very Serious Game...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice