Zna ko kako na fat-u 160gb otvoriti onaj izbacim igru iz njega bez da idem na igru pa eject disc mislim na onu tipku na konzoli kad stisnem on samo bipne a ne izbaci dvd?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ima na youtubeu, pogedaj malo
mislim da ima na youtubeu, pogedaj malo
Na youtube-u ima samo ako imam ylod ali meni konzola normalno radi.
imam jedno pitanje evo dns ujutro kad sam upalil ps3 nis se ne dogada lampica svijetli ali nema slika preselil sam ga u sobu na drugi tv al opet nis jel moze to bit do kabla?
imam jedno pitanje evo dns ujutro kad sam upalil ps3 nis se ne dogada lampica svijetli ali nema slika preselil sam ga u sobu na drugi tv al opet nis jel moze to bit do hdmi kabla?
probaj spojit sa obicnim kablom
i probaj resetirat postavke za sliku
Spoji sa običnim kablom (komponentim) PS3 u TV. Zatim upali PS3 držeći Power button sve dok ne čuješ prvi beep za paljenje i drugi beep. Drugim beepom se resetiraju postavke slike
jel se moze na ps3 spjiti bilo koja verzija xbox 360 gamepada pa cak i zicna
postoji li neki ps3 gamepad u obliku x360 gamepada
imas na ebayu onih modanih al nzn kako to radi inace orginal nemozes spojit probo sam ja vec(osim ako netko u meduvremenu ne napise nekakave drivere il doda nekakav support s tim da s ovime mislim na JB ps3 ne na org sony support)
Spoji sa običnim kablom (komponentim) PS3 u TV. Zatim upali PS3 držeći Power button sve dok ne čuješ prvi beep za paljenje i drugi beep. Drugim beepom se resetiraju postavke slike
probo sam nista ne reagira pa nije valda krepo :S
probo sam nista ne reagira pa nije valda krepo :S
Probaj spojit i HDMI i komponentni kabal u PS3 i TV pa ga upalit na gore navedeni način. Pa ćeš vidjet da ti se upali na AV, i ponudit će ti da je pronašao HDMI. Ja sam to radio barem 10 puta jer bi išao na put pa bi se i telka promijenila i svaki put je uspjelo ;D
dali je 3.56 zadnji FM na ps3?jel vidim da su sad 3.41 zapakirali u 3.56 tj napravili nekakakav CFW
EDIT:izgleda da sam ja pobrko nes ovo je izgleda downgrade za 3.55 ali je zapakirani 3.41 u 3.56 da ps3 misli da updata
dali je 3.56 zadnji FM na ps3?jel vidim da su sad 3.41 zapakirali u 3.56 tj napravili nekakakav CFW
EDIT:izgleda da sam ja pobrko nes ovo je izgleda downgrade za 3.55 ali je zapakirani 3.41 u 3.56 da ps3 misli da updata
Šta se 3.55 može downgradat ?
izgleda sam nisam jos siguran dal se moze jel su u pup fileu dirali samo tekst pa nisam siguran,i da nekom nebi palo napamet isprobavat ne testirane custom pupove jel mozete BRICKATI konzolu
ka izvadis hard od ps3 i kad ga vratis konzola ce te traziti system update.i to onaj zadnji koji si imao.recimo da imas 3.55 i trazit ce te taj 3.55 ili noviji.
ti stavis modificirani 3.41 al se prikazuje kao 3.55 ako me kuzite.mislim da bi to moglo proci
koji gamepad da kupim do 500kn
DS3?
A jel ga kenjate s tim zagrijavanjem ko da je od papira meni je u sobi u kojoj je uzasno vruce pa mu nije nis ak imas dosta mjesta odozoda odnosno otvoreno dobro je da ti tam ispuhuhe vruci zrak al opet da i nemas nece mu nis posebno bit mozda ce se malo jace cuti
Evo ovako, zanima me nešto o zagrijavanju PS3, i volio bih da mi kazete da li je lokacija na kojoj drzim konzolu dobra, ili bi bilo bolje da ju stavim na otvoreno.... Mozete vidjeti na slici.
Slim ti nema takvih problema.
Evo ovako, zanima me nešto o zagrijavanju PS3, i volio bih da mi kazete da li je lokacija na kojoj drzim konzolu dobra, ili bi bilo bolje da ju stavim na otvoreno.... Mozete vidjeti na slici.
Slim ti nema takvih problema.
pa ovo na slici i je Slim -.-
Ovo je postalo smjesno vec nasli su i PSP master key u PS3
http://psx-scene.com/forums/f6/psp-now-also-open-console-developers-74290/
Ovo je postalo smjesno vec nasli su i PSP master key u PS3
http://psx-scene.com/forums/f6/psp-now-also-open-console-developers-74290/
baš sam maloprije pročitao.
Nego, gdje si ti našao CFW 3.56?
mah ja gluposti pisem a da ne procitam nes do kraja to neki tip napravio update file s koji simulira veci firmewire a zapravo bi trebo downgradat na 3.41 al mu bas nije uspijelo tj nes je fulo ili mozda nije al je se nebi igro s takvim nepotvrdenim stvarima jel mozes brickat konzolu,a uostalom su rekli da nece niti trebat doowngradat s 3.55 kad imaju master key tako da ce se i na 3.55 moci vrtiti homebrew aplikacije sad samo treba pricekati da kazu malo vise o tome
DS3?
ja bi u stilu xbox po izgledu
Pa sta onda pitas druge lol...
Evo uzivajte custom firmewire je vani mozete ga instlirati na bilo koju verziju cak i 3.55(i btw netrebate dongle za to instlirati instlira se ko offical update)
http://www.ps3hax.net/2011/01/kakaroto-first-ps3-custom-firmware-released/#axzz1A9gemMIG

nezz i ja sad viim da pise slim al valda bum zel fat ja ti bsa ne igram tolko ps3 vise sam na kompu al nekad znam poigrat uzel bum ovo tek tolko da igre bezveze ne stoje!