Također, paket jos nije predan GLSu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvao gls zasto mi pise dostava danas a dostave nema.
Poanta je da je sancta jucer dala zahtjev za slanje kutija glsu ali ih jos nije sve predala lol.
Tako da mozda dobijemo sutra a mozda i drugi tjedan tek lololo
Pa obično da ali izgleda da su napravili naloge ali nisu predali bas sve pakete jucer iz pitaj Boga kojeg razloga.
Nadajmo se da ce danas ipak predat sve plejke :D
Otkazali Immortals iz mobisa
LOL i meni isto. I frendu
Otkazali Immortals iz mobisa
LOL i meni isto. I frendu
Nisu u redu, bar da ne lažu.
Inače, ja sam naručio 18.9. DE ali kada sam čuo na forumima da ništa od DE do prvog mjeseca, a radi se poklonu za sina, onda sam im poslao mail i tražio mogućnost nadoplate za BR verziju. Kad stigne pouzećem plaćam razliku od 750kn.
Nekakvih novih informacija iz Tele2?
https://www.nme.com/news/ps5s-large-size-blamed-for-delivery-issues-and-further-delays-2821482
Samo neka stignu te konzole do što više pravih kupaca i da stignu čitave i to prije Božića. Dan dva razlike sada nisu toliko važni. Hoće li stići sutra ili u ponedjeljak ili utorak. Samo da se ne nabacuju njima :-)

Ma tako i meni, sad da ih pitam kad je isporuka opet bi rekli krajem prosinca.
Ja nisam nista dobila od tele2, status nepromijenjen od 20.11.... Osim informacije iz korisnicke sluzbe da "cu dobiti konzolu ako sam medju prvima prednarucila, a vidi da sam prednarucila 20.11. pa sam onda sigurno na vrijeme". Kad sam ju pitala da li to znaci da su prodali vise konzola nego sto imaju, rekla je da ce me netko nazvati povratno :D
Ja nisam nista dobila od tele2, status nepromijenjen od 20.11.... Osim informacije iz korisnicke sluzbe da "cu dobiti konzolu ako sam medju prvima prednarucila, a vidi da sam prednarucila 20.11. pa sam onda sigurno na vrijeme". Kad sam ju pitala da li to znaci da su prodali vise konzola nego sto imaju, rekla je da ce me netko nazvati povratno :D
Nebi me čudilo da su uzeli više.
"Pozdrav, prema izvršenoj provjeri, rok isporuke je duži zbog trenutno nedovoljne količine uređaja na zalihama. Čim uređaj bude dostupan, isporuka će krenuti."
Odgovor od HT-a

Koliko ja kuzim po temi, samo SD isporucuje, drugi nitko za sada

Pitao sam ih dali to znači da nista od ove godine kazu da je rok isporuke do kraja 2020.
P
Ok, kuzim, dosta im je upita, no sami su si krivi....

Poštovani, imam odličnu vijest za Vas, Vaš uređaj se sprema za isporuku, tako da ga uskoro možete očekivati. Već idući tjedan bi Vam trebao stići