PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Santana kaže...
hummer0 kaže...
Santana kaže...
big_guy kaže...
Ajme meni sad imam.čitave procedure; nosi kod njih u trgovinu, pa onda invalidima objašnjavati(rade 3 žene srednjih godina i jedan stariji gospodin) da mi ne radi igra, pa će oni meni tupiti a gdje si kupio igru netko ti je podvalio igru, to ti igra ne valja,Playstation je u redu bla bla,mi ćemo poslati u servis pa ti čekaj dok nam jave(jedno 2-3 tj koliko je brzo sve u RH).Strašno, zašto bi bilo jednostavno kad može bit jako komplicirano

Jednostavno nemoj igrat metro :P

Dobar sjedi 5 , da ti žena kaže nema s**a ti bi rekao ok nema sex*. Igraću se drugačije.

A kaj ti bi je namlatio ?

Ak mislis pisat takve gluposti bolje da nista ne pises pogotvo kad je moj post cista zafrkancija

Pa i moj je bio zafrkancija čovjek je kupio novu konzolu i igru hoće igrat baš tu igru, a ti mu pola u zajeb... pola sa podsmjehom kažeš nemoj je igrat.

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Da se konzola pregrijava, javilo bi ti porukom na ekranu.

Meni nije nista javilo, nego se samo ugasila.

Ali je ledica svijetlila narancasto ili crveno, ne mogu se sad sjetiti.

Kad iskopam post, javim. 

Nasao.

PS4 Overheating

Uspio sam za vikend pregrijati PS4.

Igrao sam nekih 2h Transistor. Javio mi se prvo s zvucnim signalom "bip", ali posto sam imao slusalice nisam bio siguran, da li je to PS4 ili PC. Posto mi se dvadesetak sekundi nakon toga PS4 skroz ugasio usred igre, zakljucio sam da je "bip" dosao od PS4.
U zelji da vidim sto se dogodilo primio sam PS4 i slucajno sam ga upalio, pa nisam vidio koje je boje svijetlo na njemu (kasnije u tekstu ce te saznati zasto je boja svijetla vazna).

Normalno se upalio, ali sam se bacio na googlanje (na PC-u). Dosao sam do informacije, da se najvjerojatnije radi o pregrijavanju. U tom slucaju bi svijetlo na konzoli trebalo svijetliti crveno. Nazalost to ne mogu potvrditi, jer sam slucajno upalio konzolu kad sam je pomicao, a stoji u nezgodnom polozaju. Naslonjena na vertikalni zid, gornjom povrsinom.

Vjerujem da je najveci problem prasina unutar konzole.
Odmah sam ga ispuhao ustima, koliko sam bolje mogao. Skinuo sam i gornji dio koji se skida kod promjene HDD-a.
Definitivno ga treba ispuhati kompresorom, te bi bilo idealno kad bih uklonio plastiku prije toga (premda mi se to bas i ne da).
Nakon ispuhivanja radio je nornalno i duze od 2h, tako da je to kratkorocno pomoglo.
Jucer sam primjetio dok je mali igrao DriveClub, da se ventilator dosta cuje, vjerojatno vrti na vecoj brzini ili mi se mozda cini, posto sam tek sad poceo obracati paznju na to.
Mislim da sam negdje procitao, da mozes natjerati ventilator, da se vrti neko vrijeme max brzinom pritiskom na tipku.
Pa cu to isprobati cim nadem, jer mozda izbaci jos prasine van.

Vidio sam neke nastavke s ventilatorima koji se prikljuce na zadnju stranu. Premda ne vjerujem da oni pomazu, naprotiv mislim da odmazu. Trebalo bi s prednje strane (ili koje vec dolazi usisni zrak), a ne na zadnjoj strani gdje ide ispuh.
Vjerojatno je bolja solucija hladnjak za laptop (kako ima na par youtube videa), premda nema s donje strane nikakvih otvora kroz koje bi taj zrak dospio unutar kucista, ali ipak malo hladi preko plastike.

Vjerujem da sam izasao iz igre u XMB izbornik cim sam cuo "bip", bi se temperatura smanjila i konzola se ne bi ugasila.

Svrha posta je "pomoc" svima kojima se konzola ugasi u sred igranja. I da vide da nisu jedini.

#Overheating

Travanj 28, 2015, 15:36:59

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 8:29 (Chaky).
16 godina

Sad sam u brizi, da li će Sony ikada dovesti do kraja stabilnost i bolje performanse na PS4 - ovaj opis ide u nedogled 

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Sad sam u brizi, da li će Sony ikada dovesti do kraja stabilnost i bolje performanse na PS4 - ovaj opis ide u nedogled 

Ma ok, bolje da ne pišu sve u detalje. Inače dobiješ security leakove koje odmah netko exploita.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Dodali su nove igre u Summer Sale.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
3 0 hvala 8
17 godina
PlayStation 4

Red je da kupim The Heavy Rain™ & BEYOND: Two Souls™ Collection 

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jesi igrao Fahrenheit? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

trenutno držim PS 4 PRO vertikalno, imam stalak za njega..jel bolje da stoji polegnuto u horizontali ili uspravno? dosta se grije i čuje se cooler al nije niti čudo kad je tako vruće...

imate savjet nekakvog coolera ili nesta, koliko je ovo dobro i ima li smisla stavljati ovakav stalak? da ne stavim jos neko kinesko smece sta samo ima kontra efekt...

ili samo da derem ovako i da se ne brinem, ima jamstva pa kud puklo da puklo..zna li netko vrijedi li mi jamstvo ako nemam original kutiju a imam sve potrebne papire i račun?

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Sto se tice pregrijavanja nosi konzolu na servis i trazi novu. Ak je i sljedeca takva opet,pa opet,pa opet.  

Evo ja jucer odigrao malo bf1 na konzoli staroj 3 i pol godine konzola je glasna ko boeing pri poljetanju ali nema govora o gasenju ili bilo kakvom problemu. Nikad otvarana nit ciscena a bome je na njoj odigrano dosta sati.

stavio sam skidat besplatni JC3 i assasins creed. Sumnjam da cu ih nesto puno igrati ali posto su free da probam

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina
Tygaa kaže...

Jesi igrao Fahrenheit? 

Nisam, valja li šta?

17 godina
big_guy kaže...
Ajme meni sad imam.čitave procedure; nosi kod njih u trgovinu, pa onda invalidima objašnjavati(rade 3 žene srednjih godina i jedan stariji gospodin) da mi ne radi igra, pa će oni meni tupiti a gdje si kupio igru netko ti je podvalio igru, to ti igra ne valja,Playstation je u redu bla bla,mi ćemo poslati u servis pa ti čekaj dok nam jave(jedno 2-3 tj koliko je brzo sve u RH).Strašno, zašto bi bilo jednostavno kad može bit jako komplicirano

Reci im da ti istu igru stave ako misle da je tvoja igra neispravna.

17 godina

na tu je foru i zacetnik zanra aali je prvotno izasla za pc

11 godina
neaktivan

Ako ti se svide HR i BTS obavezno odigraj. Zna biti za 40 kuna negdje kada je na popustu.  Usput, BTS ima hrvatske titlove.

17 godina
Tygaa kaže...

Ako ti se svide HR i BTS obavezno odigraj. Zna biti za 40 kuna negdje kada je na popustu.  Usput, BTS ima hrvatske titlove.

Trenutno je 46kn na storeu :)

17 godina
PlayStation 4

Jel Sniper Elite 4 vrijedi šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Jesi igrao prijasnje djelove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

Jesi igrao prijasnje djelove?

Hehe, to ti je standardno pitanje za sve :-) 

Nisam.

17 godina
PlayStation 4

Onda pogledaj walk ili odigraj prva tri jer ovi je najbolji nastavak ukratko :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Uf danas se baš jako čuo ventilator toliko da je bio glasniji od igre i bio je full full vruć.Spakirao sam ga,sutra poslije posla idem reklamirat, nadam se da će proc bez problema te da će dati novi
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Meni je trojka bila odlična, a ovaj novi je navodno još bolji. Uzet ću ju na Steamu sigurno kad cijena padne. Mislim da bi umro da idem to igrati s gamepadom. Kao stealth snajpanje meni je jako zabavno. Ako netko misli to igrati "guns a blazing", ne znam baš da će mu se dopasti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Meni je trojka bila odlična, a ovaj novi je navodno još bolji. Uzet ću ju na Steamu sigurno kad cijena padne. Mislim da bi umro da idem to igrati s gamepadom. Kao stealth snajpanje meni je jako zabavno. Ako netko misli to igrati "guns a blazing", ne znam baš da će mu se dopasti. 

Da, to mi je ok, polako i taktički. Misliš da nije ok s gamepadom? Ghost Recon Wildlands mi je dosta dobro igriv s gamepadom, za razliku od BF1 i sl pucačina.

17 godina
Bitanga kaže...

Dodali su nove igre u Summer Sale.

Ufufuf, Horizon Zero Dawn 50 % off za PS+ korisnike. Mislim da ću malo olakšati novčanik... 

17 godina
PlayStation 4

sam daj fantasticna igra storyline i gameplay zadnjih nekoliko god u open rpg tps adventure zanru 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 23:58 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Koristi li ko OLED? Kakva je situacija s input lagom? Isplativa investicija ili precijenjeno?

0 0 hvala 0
17 godina
Meni se Heavy Rain nije svidio. Priča sama po sebi je okej, ali sve ostalo mi je jednostavno pregazilo vrijeme. Nespretne kontrole, loš voice acting i izrazito iritantna muzika. Da sam ga igrao 2010., možda bi dojam bio bolji. Ovako -- razočarenje.
14 godina
Ina li koja pucačina iz trećeg lica, a da valja? Uzeo sam i fifu 17 nakon batmana. Sve kažem još samo ovu igru pa malo pauze. Samog sebe lažem...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gears of war, ima li to za ps4 jer ja to nikako naći?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...
Gears of war, ima li to za ps4 jer ja to nikako naći?

To je ekskluziva od Microsofta i dostupna je isključivo na Xbox-u ili Windows store-u za PC - znači nema za PS4 i niti će je ikada biti.

14 godina
Ma negde vidio za ps4, ali očito je to neki fejk na koji sam nasjeo:) Šteta. Morat ću na pc odigrati kad tad. Hvala
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice