PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
Re: PlayStation 4
Skinuo Just Cause 3, odigrao 20 minuta i obrisao. Katastrofa od optimizacije. Jedino me razvelila uvodna pjesma Firestarter. Sve ostalo za zaborav.

Namjestio sam TV prema vašim uputama, sada idem igrati Horizon pa ću vidjeti kako izgleda.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bok, BF1 se nece connectati na EA servere..kak je kod vas?

inace na xone nije bilo problema..nisam trebal otvoriti portove

inace slim 1tb, sve succesful osim nat type failed, store, download, net, sve ostalo radi

0 0 hvala 0
12 godina

To ti je zbog Slim konzole.

BF1 ima neki update. Meni se spojio na neke čudne servere (možda test server). Napravi restart i trebalo bi raditi.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
12 godina
neaktivan
kak mislis zbog slim konzole?

bf je danas frisko skinut sa storea sa svim updejtima..probal sam gasiti, resetirati ps, log out, wifi on/off..
16 godina
neaktivan
Ekipa ima li netko iz Šibenika da je voljan probati igru da vidi hoće se gasit na njegovoj konzoli?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam probao samo demo te igre i sve je radilo ok. Imam slim ps4 500 gb. U biti koju god igru sam igrao sve radi ok, a u sobi mi je toplo za riknuti. Slim se jedva čuje iako se zagrije, ali hvala Bogu nikakvih problema. Još je non stop igram po ovim vručinama, a nemam klime osim jednog ventilatora.
14 godina
PlayStation 4

Ovaj Assassins Creed standalone je baš smeće na plejki. Vuče se ko krepana mačka (klasični ubisoft), framerate osjetno skače gore dolje. Ko da nije dovoljno što je 30 FPS-a smrt za takav tip igre, samo mi još fali da pada i niže. Ak niš drugo pokazala mi je da ne nabavljam ni jedan Ass Creed na konzoli.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

A već je to stara igra, nije baš ni optimizirana, rest mode ne radi itd.

Unity mi se činio OK (nisam puno igrao), a pogotovo ovaj zadnji AC Syndicate.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
PlayStation 4

Mah ja se uopce ne zamaram s tim igrama 

Uopce mi nije jasno kak se tak dugo se taj serijal drzi na zivotu

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

UNCHARTED: The Lost Legacy - The Making of Video | PS4

Ghost Recon Wildlands Free Trial na US PSNu

Edit: Ima free demo i na HR PSNu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 21:10 (DeniZg).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Bio u trgovini maloprije. Rekli su da će mi vjerovatno dati novu konzolu ali da prvo moraju zvati sancta Domenica da oni odobre a pošto im servis radi ujutro rekli su mi da dodjem sutra.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina

Svemir ti daje znakove da moraš uzeti Pro.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Preordearo bi Fifu 18 pa me zanima ako uzmem preko psn live carda moram li platiti još nešto dodatno, kao kad plaćam sa Paysafom pa uzmu postotak ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma nee,ne igram ja svaki dan konstanto, igram kad uhvatim vremena ovako preko ljeta i dok sam sam doma da imam mir. Zimi će mislim bit druga priča. Uostalom, pro mi je preskup za moje potrebe.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
Hexfire kaže...

Ovaj Assassins Creed standalone je baš smeće na plejki. Vuče se ko krepana mačka (klasični ubisoft), framerate osjetno skače gore dolje. Ko da nije dovoljno što je 30 FPS-a smrt za takav tip igre, samo mi još fali da pada i niže. Ak niš drugo pokazala mi je da ne nabavljam ni jedan Ass Creed na konzoli.

Ne treba nabavljati nijedan Assassin's Creed na bilo kojoj platformi, nigdje nije optimiziran. Meni je neshvatljivo da jedan tako repetitivan serijal igara bude tako popularan, a neke druge igre sličnog tipa budu popljuvane od prvog dana. 

16 godina
neaktivan
Kakve su Wolfenstein old Blood i new order? Jel se isplati odigrati?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
big_guy kaže...
Kakve su Wolfenstein old Blood i new order? Jel se isplati odigrati?

Ja sam ih odigrao na PC-ju i bili su mi odlični. Među boljim FPS-ovima u zadnjih dosta godina.

16 godina
neaktivan
Prvo da ja odigram metro onda možemo dalje :D
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

jos jedan demo dosao na Store 

Ghost Recon Wildlands Gets a Five-Hour Demo for PlayStation 4 and Xbox One

In the demo, which is available to play right now, players can enjoy up to five hours of singleplayer and multiplayer co-op action, allowing you to experience the full open-world Ghost Recon experience. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
8 godina
PlayStation 4

Već duže vrijeme me intrigira Ghost Recon: Wildlands i često budem zagrijan za igru, no onda pročitam neki review ili pogledam video pa se naglo ohladim. Svakako ću probati ovaj demo.

U međuvremenu ako ima ovdje neka dobra duša koja duže vremena igra Wildlands neka napiše par riječi o igri. Hvala. ;)

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Kolika vam je brzina na ps4? Imam internet od 100mb/ps download, a na ps4 mi jedva postize 20 mbita

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
strbi kaže...

pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?

ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?

1. Napravis Amazon Account s fakenamegeneratorom i odaberes drzavu bez digitalnog poreza (npr. Aljasku)

- to ti treba da mozes kupovati PSN bonove (10$, 20$, 50$). Mozes direktno staviti karticu ili PayPal.

- preskoci korak 1, ako nabavljas bonove na neki drugi nacin.

Nema opcije za PayPal.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Chaky kaže...
strbi kaže...

pozz, htio bi kupiti trackmaniu turbo ali na našem storeu je 305kn dok je na američkome storeu sad na akciji za samo 16$..kako mogu kupiti sa američkog storea, preko vpna ili proxy-a?

ako netko ima neku uputu bio bi zahvalan, riskiram li tako neki ban ili nešto slično?

1. Napravis Amazon Account s fakenamegeneratorom i odaberes drzavu bez digitalnog poreza (npr. Aljasku)

- to ti treba da mozes kupovati PSN bonove (10$, 20$, 50$). Mozes direktno staviti karticu ili PayPal.

- preskoci korak 1, ako nabavljas bonove na neki drugi nacin.

Nema opcije za PayPal.

Onda stavi karticu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
maxy0 kaže...

Kolika vam je brzina na ps4? Imam internet od 100mb/ps download, a na ps4 mi jedva postize 20 mbita

To sam i ja primjetio, na PS4 mi je net dosta sporiji nego na drugim uređajima, download bi trebao biti 50 a na PS4 neće preko 25.

10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Bažulj mi govori da ti je spojen na WiFi, prebaci na žicu pa ću ti onda malo propuhati i čakre usput.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
JozoBozo121 kaže...
maxy0 kaže...

Bažulj mi govori da ti je spojen na WiFi, prebaci na žicu pa ću ti onda malo propuhati i čakre usput.

Je, na wifiju je, al i na lan kabelu mi je takva negdje bila kad sam spojio... Jel ima nekih lan kabela koju propustaju vecu brzinu?

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
neaktivan

Ma bilo koji LAN kabel je dosta za 100mbps. Ne znam kad si bio spojen LAN kabelom, ali nakon jednog firmware updatea meni su se digle brzine na kabelu do maksimuma. Tad sam imao 30mbps i toliko je išlo, mislim da je bio 4.00 u pitanju ili 3.50.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
16 godina
neaktivan
Evo bio u trgovini i djelatnik je ispred mene zvao sancta Domenica servis i njihovi djelatnici inzistiraju na prvo slanju na servis. Savjeti što da radim? Vjerojatno će proći tjedan dva dok oni to provjere a brine me što ako se gasi samo u metro reduxu,reći će vjerovatno da je sve u redu sa uredjajem a meni će se gasiti i dalje u igri.Da,zapeo sam jako za metro jer mi je jedna od najboljih igara i ne želim trenutno igrati ništa osim te igre a nisam trenutno pri parama za kupovinu drugih.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Moraju slati u servis.

To je redovna procedura.

8 godina
big_guy kaže...
Evo bio u trgovini i djelatnik je ispred mene zvao sancta Domenica servis i njihovi djelatnici inzistiraju na prvo slanju na servis. Savjeti što da radim? Vjerojatno će proći tjedan dva dok oni to provjere a brine me što ako se gasi samo u metro reduxu,reći će vjerovatno da je sve u redu sa uredjajem a meni će se gasiti i dalje u igri.Da,zapeo sam jako za metro jer mi je jedna od najboljih igara i ne želim trenutno igrati ništa osim te igre a nisam trenutno pri parama za kupovinu drugih.

Po meni nije bitno sta se gasi samo na toj igrici. Kupija si konzolu i igriu za tu istu konzolu. Ima da radi i gotovo. Moras dobit novu ako se i dalje nastavi gasit.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice