zg_djuro napisao sam to par stranica prije kako rijesit.
Jel mozes ponovo napisati,ne mogu naci. Ja sam jucer htio nadoplatiti,ali mi izbacuje da "trenutno nisu u mogucnosti nadoplatiti na ovaj akaunt",a prije jedno mjesec dana sve normalno proslo.
zg_djuro napisao sam to par stranica prije kako rijesit.
Jel mozes ponovo napisati,ne mogu naci. Ja sam jucer htio nadoplatiti,ali mi izbacuje da "trenutno nisu u mogucnosti nadoplatiti na ovaj akaunt",a prije jedno mjesec dana sve normalno proslo.
Zašto trolanje ? Pa netko je izjavio da je ugodnije i bolje igrati BF4 na Playstationu 4 nego na PC-u i onda ja trolam ?! ROFL .Odi sad na forum PC BF4 i reci da je bolje igrati sa joypadom i svima im reci da su oni obični trolovi xD
Istina, rekao si to. No valjda 20 puta. A to je trolanje.
A taj drugi dio da odem u neki topic i nagovaram ekipu da nesto drugacije napravi... E to necu uraditi. Jer mi se ne da trolati. I ovime zavrsavam svoju konverzaciju sa tobom, jer dopisivanje sa obicnim trolom je jednako udaranju glavom o zid. Nema smisla. A glava zaboli.
Hihihi... Ocito sam dirnuo u zivac. Aj, budi mi i dalje tako lip i zabavan. Srdacan pozdrav
isusa vam, za koji mu racku odgovarate na postove? kad mu nitko nece više odgovarat, neće se ni javljat. dođem tu vidit kaj ima nova, po 10. put filate ovog lika
Spamate temu smirite strasti.
o ovome se svadate a kad sm ja pitao ak ima di plavi kobtroler za kupiti nitko ni rijeci nibe napisao
:)
isusa vam, za koji mu racku odgovarate na postove? kad mu nitko nece više odgovarat, neće se ni javljat. dođem tu vidit kaj ima nova, po 10. put filate ovog lika
hahaha,osjetio sam se prozvan da odgovorim na Toxic-ovo pitanje i komentar. Necu vise spamati,evo obecavam. End of Story xD
Molim admina/moderatora da ukloni sve one koji trolaju jer je tema negledljiva.
Ocito je nekima dosadno, otvorite temu za pljuvanje svega sta vam ne pase i drmajte.
Mir među vama....
Jel igra ko online FIFU 14 ? Meni kad nađe protivnika javi da nam se ne podudaraju online squads i automatski izbacuje... pise da trebam obrisat i ponovo skinut online squads, ali dok to napravim opet se isto pojavi...
jel vam radi ispravno upravljanje daljinskim od tv-a (ako imate tv koji podrzava hdmi-cec)? meni preskoči po dvije opcije sa jednim pritiskom.
jucer sam igrao kilzzone sp i onak meni to ne lici da ima 30 fpsa nego 100 nemrem vjerovat tako sve fulidno , grafika do bola bash je gust igrat
blur u ovoj igri radi cuda ! tj 30fps- na ps4 je izgled 100-120 na pc-u e sto ce tek bit kad budu igre na 60 fps-a dolazile
p.s ekipa sto se igra od F2P-a ?
jeli naručiva iko sa ove stranice - http://mariio128.com/ps4 , cijene su dobre pa me zanima jel ima iko iskustva
jeli naručiva iko sa ove stranice - http://mariio128.com/ps4 , cijene su dobre pa me zanima jel ima iko iskustva
Zasto bi to netko radio
cijene nisu dobre niti blizu
FIFA 14 PS4 na amazonu kosta 48$
BF4 isto tak
Killzone je 40$
Baš, skup je taj mariio sa ebaya...treba sačekat još kojeg, sad je valjda jedini pa diktira cijene kak njemu paše!
Zasto bi to netko radio
cijene nisu dobre niti blizu
FIFA 14 PS4 na amazonu kosta 48$
BF4 isto tak
Killzone je 40$
baš zato i pitan jer neman nikakvog iskustva sa kupovinon igara, ovo mi je prva konzola nakon PS2...
znači preporučia bi Amazon.com ili ima koja bolja opcija sa obziron da se tamo dugo čeka na dostavu, može i digitalne verzije
Ja sam uzimao od njega, BF3 i BF4. Oboje došlo lijepo zapakirano sa tracking brojem u 8 dana.
Slažem se, američki digital amazon je bolji ako tražiš niske cijene, ali tih par dolara za kutiju koju se kasnije može prodat vrijedi. (barem meni)
Ajmo neke preporuke F2P igara, gore je covjek vec pitao, a i mene zanima.
Kupio jucer PS4, osnovni budle, dakle bez kamere, igre, itd. Kupio jos samo dodatni gamepad + FIFA14 i zadovoljan za sada. Zanimljivo je da Sophoslab prodaje USA verziju igre, a ne ono sto gmc/sd uvoze. Valjda je toliko jeftinije da se isplati uvoziti iz USA :)
pozdrav , ovako znaci imam pitanje sta se tice ps+ preplate zanima me jer ima koji online ducan koji prodaje ps+ bonove preko neta jer neam kreditnu karticu a preko ps stora mogu samo s kreditnom kupovat nemogu preko devizne za internet odnosno paypalaa (ps mi je registriran na hr)
lp i hvala na odgovoru :)
meni treba kupnja putem interneta bez da cekam box da odma dobim key od bona ili nesto ,ovo cekanje kutije mi je neportebno onda mi je lakse proestat se do shopslaba i kupit bon al to mi ne pomaze jer mi bon treba sutra a sutra mi ducani ne rade :/
meni treba kupnja putem interneta bez da cekam box da odma dobim key od bona ili nesto ,ovo cekanje kutije mi je neportebno onda mi je lakse proestat se do shopslaba i kupit bon al to mi ne pomaze jer mi bon treba sutra a sutra mi ducani ne rade :/
svijet igara je tvoje riješenje....možeš dat pare on ti pošalje kod ako ti netreb akutija....
Osobno mišljenje (što ne znači da odgovara istini, pa najbolje da sam isprobaš - nije da košta):
DCU Online - donekle zanimljivo (svakako bolje od groznog Marvel Heroes), iako me nije dugo držao (igrao sam na PC-u, možda ga repriziram na PS4 uslijed trenutnog manjka sadržaja); probaj, ako voliš MMO.
Warframe - zvučao zanimljivo dok nisam isprobao, pokazao se kao vrlo dosadan; možda postane bolje s vremenom, ne znam, no ne privlači me dovoljno da nastavim s igranjem.
Blacklight - nisam igrao, niti planiram.
Pinball Arcade - naprosto odlično (pogotovo ako uzmeš još koju tablu, iako je i ona besplatna sasvim solidna), preporuka.
pozdrav , ovako znaci imam pitanje sta se tice ps+ preplate zanima me jer ima koji online ducan koji prodaje ps+ bonove preko neta jer neam kreditnu karticu a preko ps stora mogu samo s kreditnom kupovat nemogu preko devizne za internet odnosno paypalaa (ps mi je registriran na hr)
lp i hvala na odgovoru :)
http://www.sancta-domenica.hr/playstation-plus-card-90-days.aspx, dakle od službenog dobaljača, isporuka odmah sljedeći dan.
Ja sam uzimao od njega, BF3 i BF4. Oboje došlo lijepo zapakirano sa tracking brojem u 8 dana.
Slažem se, američki digital amazon je bolji ako tražiš niske cijene, ali tih par dolara za kutiju koju se kasnije može prodat vrijedi. (barem meni)
to svakako, digital bi uzea samo one igre koje imaju veliki replayability i koje neman namjeru prodat/minjat kasnije, tipa FIFA i ostale MP igre
ispričavam se što upadam kao padobranac u temu,al zanima me gdje trenutno ima najpovoljnije uzeti ps4 bez vouchera i kolika bi bila cijena istoga?
Osobno mišljenje (što ne znači da odgovara istini, pa najbolje da sam isprobaš - nije da košta):
DCU Online - donekle zanimljivo (svakako bolje od groznog Marvel Heroes), iako me nije dugo držao (igrao sam na PC-u, možda ga repriziram na PS4 uslijed trenutnog manjka sadržaja); probaj, ako voliš MMO.
Warframe - zvučao zanimljivo dok nisam isprobao, pokazao se kao vrlo dosadan; možda postane bolje s vremenom, ne znam, no ne privlači me dovoljno da nastavim s igranjem.
Blacklight - nisam igrao, niti planiram.
Pinball Arcade - naprosto odlično (pogotovo ako uzmeš još koju tablu, iako je i ona besplatna sasvim solidna), preporuka.
War Thunder također možeš skinuti
ispričavam se što upadam kao padobranac u temu,al zanima me gdje trenutno ima najpovoljnije uzeti ps4 bez vouchera i kolika bi bila cijena istoga?
svugdje je ista cijena bez vouchera 3299,99 kn tešk oda još negdje ima KZ pakovanje za 4099 kn....
odakle si?
War Thunder također možeš skinuti
Da, to sam zaboravio - koristim US račun, pa još nije dostupan.
Ekipa, kako ide to sa US accountom? Imam US account, napravio ga preko PC-a. Naravno, trial ne mogu aktivirati bez kreditne ili bona. Kreditnu US nemam, bon takodjer nemam. Kupujem ga u pon preko njuskala (jedini lik koji ga ima je naravno zauzet preko vikenda).
Mogu aktivirati preko hrv bona i hrv accounta pa i dalje koristiti us account ? Kako ide upgrade igara?
u harvey normanu ima taj veliki bundle sa kilzonom, kamerom i dodatnim joystickom ali nisam siguran dal je cijena 4100 ili nesto sitno veca.