PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4

Zasto? sto se dogodilo?

Evo kod mene se vec lagano igra ghosts online. dobio sam dva dana triala haha sta su darezljivi

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja cekam Overseas od GMC-a, trebalo bi biti danas? Naime radi se o dostavi u Pulu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
*LN* gogi kaže...

Ja cekam Overseas od GMC-a, trebalo bi biti danas? Naime radi se o dostavi u Pulu...

upravo došao Overseas!

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel ima kakav ps+ trial kakav su dobili ameri?

0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...

neradnici!

Nope, šef me pustio po konzolu! {#}

BTW i on voli zaigrat {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
17 godina
omomomomoomm kaže...

PS radi za sad skinuo je update i sad ga instalira. nego proucavam ovo dodatno jamstvo sto sam uzeo. moram se prijaviti negdje pise da mogu i na strranici santa domenice ali mi nije jasno gdje i kako. moze netko to malo pojasniti. jamstvo je kostalo 399kn i mislim da se isplati.  nek netko pomogne

Ja sam u Technomarketa platio dodatne 2 godine jamstva 199kn.

To jamstvo vrijedi samo za konzolu, ne i za ostatak opreme tipa gamepad i sl.

Al, bitna mi je konzola {#}

17 godina
B3b3t0 kaže...

Jel ima kakav ps+ trial kakav su dobili ameri?

Nisam siguran, ali mislim da se dobije 14 dana besplatnog PS+ {#}

17 godina
PlayStation 4

U slučaju da nekoga interesira, sad sam otišao po svoj PS4 u Sony dućan u Arena centru, nije bilo nikoga a konzola (različitih kompleta) na lageru imaju još puno (nisam imao voucher, samo sam se ušetao i kupio). :)

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

1 0 hvala 0
17 godina
Tanelorn kaže...

U slučaju da nekoga interesira, sad sam otišao po svoj PS4 u Sony dućan u Arena centru, nije bilo nikoga a konzola (različitih kompleta) na lageru imaju još puno (nisam imao voucher, samo sam se ušetao i kupio). :)

I ja tako u Technomarketu. Jos mi prodavac kaze da nema uopce navale i interesa, bas me iznenadilo {#}

15 godina
Tanelorn kaže...

koji onda klinac nas sa voucherima zezaju? i btw, netko spominje nekakav debakl gmc-a. meni je jučer rečeno da slobodno danas mogu doći po ps4. o čem se radi?

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

O dostavi, obecano je da ce biti 29. ali nista od toga. 

Znam jos par ljudi koji je isto tako nisu dobili.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pokupio ps4 u sony i sve radi odlicno
17 godina
vidio da ima i u europatradeu u draskovicevoj, obican i mega bundle
17 godina
PlayStation 4

Pa normalno da nema navale. Konzola sa tri igre,od cega je ekskluziva totalno sranje,a ostale BF4 i COD imas na svim mogucim platformama,skoro pa da nisu izasle i na mobitelu. Uopce ne vidim logiku prednarucivanja i neku euforiju. Na PS3 imas igara da se usereš od igranja. Neces kupovati konzolu da stoji i skuplja prasinu godinu dana dok ne izadje nesto vrijedno da zaigras.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Moj PC  
6 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima li informacija sto se tice dostave PS4 preko GMC-a za Zagreb, jeli dobio tko u zadnjih uru jer zelim znati oce li danas biti. Iako nakon debakla sa bundleima nista ne ocekujem od njih...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam svoj megabundle jutros preuzeo u Splitu. Radi besprijekorno (iako je Made in China {#}), igram preko US PSN+ bez greške. Topla preporuka svima Don't starve. 

More Li...

0 0 hvala 0
17 godina

Naravno da nema navale u Technomarketu i ostalim dućanima, kad je ogromna većina ljudi koja je htjela PS4 i bila nahajpana, naručila isti putem vouchera u GMC-u ili SD-u.

I tamo su bile gužve. I po Avenue Mallu i po ostalim njihovim dućanima.

A ovo vezano uz provokacije kako je PS4 glup i nepotreban neću ni komentirati, samo se nasmijati. {#}

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
PlayStation 4

http://9gag.com/gag/aG9Bqpn

Samo sta kod nas nema niti Netflixa :D Dobro da recesija kod nas... sve u 16. :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

da li je tko možda naišao na megabundle ali da nije sa igricom killzone ili knack (npr. Fifa 14)...

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Takav megabundle ne postoji. Barem ne službeni.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
neaktivan
streamg kaže...

da li je tko možda naišao na megabundle ali da nije sa igricom killzone ili knack (npr. Fifa 14)...

da postoji... odavno bi se rasprodao

More Li...
16 godina
PlayStation 4

da još jedan put pitan prije nego kupin pretplatu... ako registriran US PS+ acc oću li moć tokon igranja MP-a birat na kojin serverima igran ili će me automatski spojit na US?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Upravo se vratio i westa , nije bilo guzve, uzeo mega budnle sa kilzzoneom , sve je raspakirao i fotka se {#}

javim se kad sve upogonim i bacim koju fotku in-gamea {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Igrao sam ghost nekih 3 sata online uf bit ce se tesko priviknut. Dosao sam sa pc-a pa se trebam na dojstik priviknut. Ali sve u svemu zadovoljan sam kak sve to izgleda dojstik je fenomenalan. Imam jos dvije crtice baterije a bio je prikopcan u struju samo prvih 10 minuta. Skidam si i fifu 2014 demo da vidim sta je to.

dal ce brze skidat preko wlana (kobzola je tocno pored rutera udaljenost 20cm) ili ako ga spojim preko lan kabela?

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

preko kabela naravno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

hvala. onda spajam odmah :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo preživio sam jedan dan Dont Starva :-D beštije neke se čuju u mraku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Biras na koji server.
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Danas stigla plejka iz Sophoslab-a. Kupio BF4, instalirao kampanju, probao, ništ posebno osim grafike. Idemo na MP. Skinem zadnji patch, pokrenem igru kad me dočeka poruka "Campaign 100%, Full Game 53%, please wait for install to play MP". Čekam već nekoliko sati i ne miče se. Jel ima netko da je imao isti problem pa da ga je riješio? Gledam po netu, kažu da se jako sporo instalira, ali meni se uopće ne miče od 53%.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ameriki account radi sa kodovima sa amazona,samo sto mi ne prolazi kartica na ps storu nazalost. Ali nema veze ak ce se moc preko americkog amazona ovak uzimat igre bit ce super..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice