PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Dark Souls Samurai Geralt of Rivia. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Ima dobrih demoa na US PSN-u.

Watch Dogs 2, novi Tomb Raider itd.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Opa, najs 

10 godina
PlayStation 4

Ne kužim WD2 demo, samo je jedan mali dio grada dostupan (slično kao Forza Horizon 3)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
pqweasdyxc kaže...

Ne kužim WD2 demo, samo je jedan mali dio grada dostupan (slično kao Forza Horizon 3)?

Mislim da je dostupno sve, ali imaš 3 sata igranja.

* Full game experience: single player & multiplayer (co-op)
* Trial will end after 3-hours is played
* Progress will carry over to the full game, if purchased after playing the trial period.

EDIT: ROTR i WD2 demo došao i na EU PSN. Vjerojatno će na sniženje sutra (kao i na US PSNu).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 20:53 (DeniZg).
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

pitanje: mogu li napraviti us psn račun bez da imam pretplatu i da stavljam svoje podatke i karticu? te dali onda mogu skinuti free demo igre na us storu? ima li straha za ban nekakav ako se tako nešto napravi? nov sam još uvijek u tome pa me zanima ovo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 21:56 (fluj).
17 godina
fluj kaže...

pitanje: mogu li napraviti us psn račun bez da imam pretplatu i da stavljam svoje podatke i karticu? te dali onda mogu skinuti free demo igre na us storu? ima li straha za ban nekakav ako se tako nešto napravi? nov sam još uvijek u tome pa me zanima ovo..

Možeš otvoriti US acc ali ne možeš kupovati preko svoje kreditne kartice. Da bi mogao kupovati morat ćeš preko neta uzimati bonove za US store. Demo možeš skinuti.

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Možeš otvoriti US acc ali ne možeš kupovati preko svoje kreditne kartice. Da bi mogao kupovati morat ćeš preko neta uzimati bonove za US store. Demo možeš skinuti.

aha preko ovakvih kodova? koliko sam shvatio onda na svojem pravom računu (hr psn) sa pretplatom mogu igrat i ove igre kupljene na us storu tako da stavim us psn na primarni account? te dali te igre mogu igrat onda online i da li je to legalno ili ima rizika za ban nekakav?

13 godina
PlayStation 4

Stvarno ne znam što mi je trebalo da ne slušam samog sebe, nego sam popušio priču s foruma i kupio Bloodborn. Bacio 200 kuna u vjetar, nisam prošao ni početni dio i otpisujem je do daljnjeg. Da, znam da je to Dark Souls sistem i znao sam da je teško, ali taj blesavi koncept sa respawnom svega što si pobio i vraćanja praktički na početak teški je idiotizam. Nema tu nikakve znanosti, da bilo koja druga igra napravi to isto, bila bi "teška". Nakon nekog vremena jednostavno se osjećaš kao idiot, dvadeseti put prolaziš kroz iste stvari...

Eto, sad mi je lakše... :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ako te to tješi meni je trebalo 20 puta da  ubijem prvog bosa u darko soulsu.

To nisu igre, to su kazne. Ne znam kako može netko uživati u tome.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
amd freak kaže...

Mislim, ne bježim ja od teških igara, ali kada je taj izazov smislen. Ovo nije teško, ovo su progurali kao "teško" jednostavnom tehnikom vraćanja igrača na početak uz respawn svega što si dotad pobio. Evo večeras sam mjerio - 30 minuta sam igrao od checkpointa do trenutka kada su me ubili. Dakle, u tih 30 minuta pobio sam ih valjda 15-ak, izbjegao još desetak, došao kilometar daleko od checkpointa i poginem od dva prejaka monstera, a da uopće nisam ni došao do nekog bossa ili sljedećeg checkpointa koji je tko zna gdje. Igra me nakon toga vrati kilometar nazad na zadnji checkpoint (praktički na početak igre) i respawna sve što sam dotad pobio. To nije teško, to je apsolutni debilizam pod krinkom težine. Nemam ništa protiv da nekog bossa prolazim 20 puta, to je boss i treba biti teško. Ali kad pogineš od bossa, onda si na početku boss fighta. Ovdje kad pogineš od bilo koga, na početku si gdje si bio prije pola sata - sat vremena. Ne sjećam se gore potrošenog novca nego za ovo, da sam bacio kroz prozor bilo bi mi manje žao...

14 godina
Vidim da se pricalo o Diablu. Uzeo sam ga s frendom sad na saleu i moram reci da uzivam. Jedino nam je malo prelagana igra(poceli na normal pa stavili na hard,al budemo povecali jos vise).

Prije kupnje konzolaske verzije probali smo PC verziju,al dojadila nam na pol trial-a. PS4 verzija rastura prvenstveno zbog roll mehanike.

Sto se tice bloodborna i dark soulsa. Odustao od tih igara iz istih razloga kao kolega iznad. Ne mogucnost sejvanja ili neki checkpoint i respawn enemy su mi rak rana igara. Iz iztog razloga ugasio Shadow of Mordor. Dobro tamo ima checkpoint,ali se neprijatelji ponovo stvore cim se okrenes.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Q-Tip kaže...
amd freak kaže...

Mislim, ne bježim ja od teških igara, ali kada je taj izazov smislen. Ovo nije teško, ovo su progurali kao "teško" jednostavnom tehnikom vraćanja igrača na početak uz respawn svega što si dotad pobio. Evo večeras sam mjerio - 30 minuta sam igrao od checkpointa do trenutka kada su me ubili. Dakle, u tih 30 minuta pobio sam ih valjda 15-ak, izbjegao još desetak, došao kilometar daleko od checkpointa i poginem od dva prejaka monstera, a da uopće nisam ni došao do nekog bossa ili sljedećeg checkpointa koji je tko zna gdje. Igra me nakon toga vrati kilometar nazad na zadnji checkpoint (praktički na početak igre) i respawna sve što sam dotad pobio. To nije teško, to je apsolutni debilizam pod krinkom težine. Nemam ništa protiv da nekog bossa prolazim 20 puta, to je boss i treba biti teško. Ali kad pogineš od bossa, onda si na početku boss fighta. Ovdje kad pogineš od bilo koga, na početku si gdje si bio prije pola sata - sat vremena. Ne sjećam se gore potrošenog novca nego za ovo, da sam bacio kroz prozor bilo bi mi manje žao...

Ilustracije radi, meni je Bloodborne bila prva Souls igra i trebalo mi je 10 sati da otključam prvu prečicu na prvom nivou u Central Yarnhamu (to su ti ona vrata lijevo od prve svjetiljke).

Fast Forward 6 mjeseci kasnije, prešao sam sve Soulsborne igre.

Ne moraš ubiti svakog moba, nego ih pretrči, pogotovo onu grupu kod velike lomače.

Ne moraš ubijati ona 2 vukodlake na mostu nego se povuci u kuću i umlati ih na pragu vrata, jer oni tu ne mogu proći.

I ne odustaj. Ako treba, ima nas Souls freakova pa ćemo ti pomoći.

PSN - DeniZg80
13 godina
DeniZg kaže...

Ilustracije radi, meni je Bloodborne bila prva Souls igra i trebalo mi je 10 sati da otključam prvu prečicu na prvom nivou u Central Yarnhamu (to su ti ona vrata lijevo od prve svjetiljke).

Ne moraš ubiti svakog moba, nego ih pretrči, pogotovo onu grupu kod velike lomače.

Ne moraš ubijati ona 2 vukodlake na mostu nego se povuci u kuću i umlati ih na pragu vrata, jer oni tu ne mogu proći.

Svaka čast tebi što želiš pomoći, hvala ti na tome, ali ja sam odustao. Znam da neke mogu pretrčati, pretrčao sam i ta dva vukodlaka na mostu (nakon što su me prvi put ubili), iako ne znam o kojoj kući pričaš, tamo nisam vidio nikakvu kuću u koju mogu ući. Nakon što sam ih zaobišao sišao sam u podzemlje, u kanalizaciju. Tamo sam prošao još jedan dio i onda su me ubili. Kad me nakon toga vratilo nazad na početak svega, sjeo sam i pomislio "pa nisi valjda idiot da ideš opet ispočetka". Isključio i rekao zbogom. Ne zabavljam se, developeri rade budalu od mene debilnim konceptom.

12 godina
Q-Tip kaže...

Svaka čast tebi što želiš pomoći, hvala ti na tome, ali ja sam odustao. Znam da neke mogu pretrčati, pretrčao sam i ta dva vukodlaka na mostu (nakon što su me prvi put ubili), iako ne znam o kojoj kući pričaš, tamo nisam vidio nikakvu kuću u koju mogu ući. Nakon što sam ih zaobišao sišao sam u podzemlje, u kanalizaciju. Tamo sam prošao još jedan dio i onda su me ubili. Kad me nakon toga vratilo nazad na početak svega, sjeo sam i pomislio "pa nisi valjda idiot da ideš opet ispočetka". Isključio i rekao zbogom. Ne zabavljam se, developeri rade budalu od mene debilnim konceptom.

Da si produžio dalje po mostu, nakon još jedne grupice, došao bi do prvog bossa. A da si kod vukodlaka sišao po stepenicama u kuću, prolaskom malo dalje bi otključao prečicu do lampe. Nešto što se čini užasno težak i dug put, otključavanjem prečice postane trivijalan.

Na 3:04 je lik sišao u kuću da otvori prečicu, a ravno bi došao do prvog bossa.

Samim ulaskom u "arenu" prvog bossa, otključava ti se mogućnost da počneš koristiti bodove koje dobiješ ubijanjem mobova i počneš levelirati svojeg lika. 

Slažem se da je taj prvi level malo težak za nekog tko nije igrao Souls igre, ali igra ima genijalan dizajn, samo ju treba malo "skužiti".

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 1:46 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

meni je gospodin fallen bio težak na prvom grmalju sam zapeo i izbriso igru, treba neka taktika nije to samo šamaranje, e onda sma reko kakav je ds3 ako je lotf tako težak :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Na kraju te kanalizacije, skroz desno nakon što uđeš i pobiješ par mobova imaš fenomenalan gear. Oklop koji će te držati možda i do polovice igre. Ako još imaš igru, probaj nekako pretrčati ovo i doći do toga, život će ti biti lakši.

10 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
amd freak kaže...

A taman sam se dvoumio, uzet igru ili ne

I am over 9000!!!
17 godina
Q-Tip kaže...

Stvarno ne znam što mi je trebalo da ne slušam samog sebe, nego sam popušio priču s foruma i kupio Bloodborn. Bacio 200 kuna u vjetar, nisam prošao ni početni dio i otpisujem je do daljnjeg. Da, znam da je to Dark Souls sistem i znao sam da je teško, ali taj blesavi koncept sa respawnom svega što si pobio i vraćanja praktički na početak teški je idiotizam. Nema tu nikakve znanosti, da bilo koja druga igra napravi to isto, bila bi "teška". Nakon nekog vremena jednostavno se osjećaš kao idiot, dvadeseti put prolaziš kroz iste stvari...

Eto, sad mi je lakše... :)

Hehe, ja sam uspio otjerati te zle demone koji su me zvali da ju kupim :-) Ali sam se na sličan način opekao već na par igara tako da te razumijem :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

a na kojim igrama to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A nemojte hebat da je Bloodborne nemoguće težak.

Neke mobove ne treba dirati, jer su oni mamac za njubove, pogotovo na početku. Kao npr. debeli Executioner sa sjekirom u maloj uličici na početku Central Yarnhama.

Treba biti uporan i treba malo uključit mozak. Nije sramota pogledati na Youtubu kako se nešto radi i naučiti.

Ako neki mogu preći igru na "naked" run igre bez ikakve opreme, onda valjda prosječan igrač može proći prvi level.

Ima jedan lik koji prelazi Souls igre sa Guitar hero gitarom.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 10:09 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
DeniZg kaže...

Nioh where are you

Kao što je Deni rekao. I meni je Bloodborne bio prva igra i isti osjećaj sam imao nakon što sam ju kupio za cca 300 kn. Bačen novac bolje da sam ga zapio pomislih. Ali hebiga, ja se zainatio i nakon par mjeseci ne samo da sam ga prešao na NG +7, platinirao sve trofeje već mislim da na njemu imam uvjerljivo najviše sati igre na plejci, oko 400 h. Pola od toga sam sigurno potrošio na Chalice dungeons. Zato probaj srediti barem prvog bossa jer će te taj osjećaj pobjede i ushićenja vuči dalje i dalje....

Force Force
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 10:12 (iggy).
12 godina
iggy kaže...
Zato probaj srediti barem prvog bossa jer će te taj osjećaj pobjede i ushićenja vuči dalje i dalje....

A onaj osjećaj kad si se probio kroz novu nepoznatu zonu i imaš kod sebe hrpu blood echoesa? 

I ne znaš jel bi se vratio natrag i "unovčio" te echoese ili da guraš dalje pa možda bude lampa i spas, a opet...možda je ispred neka sačekuša ili boss. 

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Bloodborne meni jedna od najboljih igara ove generacije konzola. Ima ono nesto. Kad pobjedis bossa imas osjecaj da si nesto napravioi samo te igra vuce dalje. Ima osjecaj neizvjesnost i straha sto druge igre danas nemaju. Opcenito igre to danas nemaju. Sad igram ds3. Zivciram se i uzivam

i isto tako kad sam tek krenuo igrat sam mislio da sam bacio novac

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 10:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Ima osjecaj neizvjesnost i straha sto druge igre danas nemaju. Opcenito igre to danas nemaju.

Vidjet cete što je neizvjesnost i strah kad stavite na glavu psvr i pokrenete resident evil 7.

PSN - darklydexter
12 godina
Kill Frenzy kaže...

i isto tako kad sam tek krenuo igrat sam mislio da sam bacio novac

Pa da. Svatko od nas to misli kad udari u neki zid. Treba se malo ispuhati na forumu, stisnuti zube i preći prepreku.

Ja sam se odmah na početku Witcher 3 Hearts of Stone DLC-a mučio nekoliko sati sa onim glupim žaba bossom. 

A čak nisam ni volio baš tog Witchera, iako sam prešao igru kad je izašla.

Sad nakon odigranih DLC-a mi je jedna od najboljih igara ikad (doduše, glavna radnja i borba su mi i dalje meh, ali su DLC-i fenomenalni).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 10:43 (DeniZg).
12 godina
Ezio kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ima osjecaj neizvjesnost i straha sto druge igre danas nemaju. Opcenito igre to danas nemaju.

Vidjet cete što je neizvjesnost i strah kad stavite na glavu psvr i pokrenete resident evil 7.

Čekam tvoje dojmove kad to izađe.

Hoćeš kupiti one specijalne svijeće sa smradom truleži

PSN - DeniZg80
17 godina
Prijatelj kupio ps 4 oko božića isto kao i ja. Doduše ja sam svog nabavio prije nego on.Dolazi on žena i dijete kod nas i sad palim bloodborne (prva igra koju sam kupio). Malo im pokažem i kaže žena kao sviđa joj se igra
Dobro izgleda. Drugi dan zove on da je u milleru i koji da kupi (goty ili obični) jer je ista cijena. Dolazim do njega prije par dana i on kaže "daj mi ubiji onog bossa na mostu " kažem "neću ako ti ga ubijem doći će ti samo teži i budeš odustao od igre". Dođe na most i krene borba odjednom svi gledaju ja, njegova i moja žena, one navijaju. I od prve on njega ubije. Doduše kaže da je dosta grinja. I sada se zapalio i jedva čeka idućeg bossa.
15 godina
DeniZg kaže...
Ezio kaže...
Kill Frenzy kaže...

Čekam tvoje dojmove kad to izađe.

Hoćeš kupiti one specijalne svijeće sa smradom truleži

Ma naravno! Nemam osjećaj mučnine u demou pa ću ga probati izazvati svijećama koje smrde po truleži;)

PSN - darklydexter
10 godina
PlayStation 4

Bloodborne treba savladat. Nije to skyrim gdje ti  samo mlatis bezveze. Ovdje svaki krivi potez ima mogucu posljedicu (i to kobnu)
Treba planirat udarce i ne trosit staminu bezveze. 
Treba bit na oprezu i ne rushat kroz igru. Iza svakog kuta bi mogo bit neprijatelj koji te samo ceka. 
Trebas se upozat sa oruzjem kojeg imas. Svako oruzje je bitno na svoj nacin i sa svakim se da zavrsit igra. Oruzja imaju puno razlicih napada i moras razmislit koje neprijatelja ces sa kojim napadom napast. 

Tko je mislio da ce samo hodat i stiskat R1 te tak prolazit igru gadno se je prevaril.

Niti jedna igra mi nije pruzala takav osjecaj zadovoljstva nakon kaj sam ju presao kao ova i jos ima ogroman replay value zbog odlicnog gameplay-a
Proso sam nedavno Witcher 3, ali meh. Igro sam radi price ovo se ostalo me uopce ne vuce na igranje. Prođem jos DLC i vise ju nikad ne palim. Vidio sam pricu i dalje mi ta igra nema kaj za ponudit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 14:30 (Santana).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice