PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Santana (a i ostali) Krivo si shvatio moju poruku. Želio sam reci ako će Sony biti rigorozan prema malim a popustljiv prema velikim po pitanju optimizacije za obje konzole, onda smatram da bi se moglo dogodit da indie developeri, ne igrači prebjegnu na Xbox One( i PC, ali to je sad sve One platforma), zbog bolje buduće politike i lakog pretvaranja konzole u developer kit.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 15:36 (JozoBozo121).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
JozoBozo121 kaže...

Santana (a i ostali) Krivo si shvatio moju poruku. Želio sam reci ako će Sony biti rigorozan prema malim a popustljiv prema velikim po pitanju optimizacije za obje konzole, onda smatram da bi se moglo dogodit da indie developeri, ne igrači prebjegnu na Xbox One( i PC, ali to je sad sve One platforma), zbog bolje buduće politike i lakog pretvaranja konzole u developer kit.

Ak nece igraci pobjec nece nit developeri. 
Valjda im je u interesu da prodaju cim vise igara.

17 godina
4mal kaže...

Zasto bi netko uzeo x box barem do scorpia kada vecinu igri dolazi a par ih je vec doslo na win10 i uskoro dolaze na steam 

bump*

12 godina

Idemo u offtopic, ali votever.

Ja bi možda uzeo Scorpio kad bi Scorpio mogao bootati Windoze ili barem Steam. Mislim čak da MS radi nešto po pitanju Windows integracije. 

To bi onda bio pravi PC sa najpovoljnijim hardverom (marže na konzolama su minimalne).

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Pa ziher ce moc i to ...bili zivi pa vidjeli ...milslim nemam slab pc za vr ili 4k ali prije bi isao na xbox novi nego ps 

Iako sam imao sve iz oba tabora ukljucujuci segu i nintendo

Nisam fan boy nicega samo igram i uzivam tj nezamarm se... ☺

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 18:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne znam. Steam ne budu stavili sigurno jer (neuspješno) guraju svoj UWP Windows Store.

Kao što je kolega već spomenuo, mislim da ni Microsoft nije siguran što bi trebali napraviti.

Poanta konzola je igranje igara, a Microsoft je svoje razvojne studije ugasio, dok ih Sony izgrađuje već godinama.

I zato su i jedni i drugi tu gdje jesu.

PSN - DeniZg80
17 godina
zabranjeniples kaže...
Neo nema veze s mojim igranjem, niti s uživanjem u gamingu. Mene brine jedino budučnost nakon Nea i što će taj Neo povuć za sobom.

Mislim da je budučnost izvjesna. Oba igrača, i microsoft i sony su ovim potezom najavili kraći životni ciklus konzola obzirom na intezivan razvoj hardvera. Mislim da je to u današnjem životnom ciklusu tehnologije koja nezaustavljivo galopira normalna stvar. Valjda nam je svima u cilju daljnji razvoj ove grane zabavne industrije a ne njegovo zaustavljanje zato kaj su nam novčanici takvi kakvi jesu. Kao tržište smo nebitni i po našem standardu se nitko ne ravna. Sumnjam da će ameri, japanci ili nijemci imati nešto protiv ako dobiju bolje, brže ili jače... Pa ja kupim auto za 25k eura pa za dvije i pol godine izađe novi s malim redizajnom a ovdje priče vodimo oko 400 eura?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 20:42 (movie).
13 godina
neaktivan
Ovaj vikend free multiplayer ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brijalec kaže...
Ovaj vikend free multiplayer ....

S obzirom da gotovo svi imaju plus pretplatu, jaka stvar..

13 godina
neaktivan
Oprostite vidoviti Milane .... nisam vas prepoznal .... si ziher da baš svi imaj????
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
brijalec kaže...
Oprostite vidoviti Milane .... nisam vas prepoznal .... si ziher da baš svi imaj????

Osim što me nisi prepoznao vidim da niti ne znaš čitati. Nisam rekao svi nego gotovo svi, što je bitna razlika. A kada kazem gotovo svi, mislim na forumaše s ovog foruma pošto vijest objavljuješ njima. 

Samo bih dodao, od 75 frendova na listi vidim da 72 imaju plus pretplatu. Dakle, kako sam rekao, gotovo svi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 17:48 (movie).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanima me hoće li nama koji imamo pretplatu produžiti za ta dva dana, jer je svima besplatno pa tako bi i mi trebali dobiti dva dana.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dobio sam nba 16 na ps+ a imam ju na disku i kad odem na download kaže da obrišem cd verziju
Strah me da ne izgubim sve progrese u igri a prodao bi disk kopiju kad već ovu dobijem gratis
Jel netko sa sigurnošću zna šta napraviti

0 0 hvala 0
12 godina
batly kaže...
Dobio sam nba 16 na ps+ a imam ju na disku i kad odem na download kaže da obrišem cd verziju
Strah me da ne izgubim sve progrese u igri a prodao bi disk kopiju kad već ovu dobijem gratis
Jel netko sa sigurnošću zna šta napraviti

Save gameovi se ne brišu ako obrišeš igru.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan

inace za nas koji nemogu iskesirat 5-6 k za komp ps je odlicno rijesenje,i glavni razlog zbog kojeg sam presao s pc na ps4 je bio u tome sto samo ustekas i igras,a kod pc, te razni driveri i problemi sa softwerom ponekad i tako to

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bivsi x360 igrac,sadasnji PC i PS4 pa mogu reci misljene koje je dosta objektivno. Presao sam na PS4 jer me komp izludivao sa svojim glupostima i to najvise zbog BF fransize.Ispalo na kraju da moram maknut sve sa kompa (antivirus,firewall..)  da bi mi Bad Company 2 radio kak spada, a o BF3 i BF4 da ne pricam. I sta mi se dogodi na PS4 isto s..nje.Prvo me NAT type 3 izludivao,na Amisu sam,pa dok sam procitao cijeli internet i rijesio sam problem (otvaranje prokletih portova) jer Sony podrska je za k.... . Ali ni to nije dosta Party Chat u 21 stoljecu ne radi,kao meni i frendu nisu konzole kompatibilne (tako to Sony govori) i nema sanse da se cujemo,nego netko drugi ude u Chat i preko njega se cujemo(kao retrans station).Ili ne cujem jednog od 6 frendova pa moram ulazit i izlazit iz Party-ija da napokon otvori portove(PS4). Ocete dalje,od updat-a 3.50 kad mi je konzola u rest modu vise ne skida automatski updat-ove od igara,nego  tek krenu kad upalim plejku. Tako da nakon 2 godine Sony ima toliko problema da to nisu istine,a oni pricaju o VR ili Neo-u.WTF?

PSN - brdjanin85

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

BTW na kompu nisam nikad morao otvarati nikakve portove da bi mi igre radile ili chat,a svako otvaranje portova znaci slabija sigurnost mreze tj. laksi upad od strane stetnih napada...

PSN - brdjanin85

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pa jesi razmisljao od xbox scorpiu :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
madafaka85 kaže...

Bivsi x360 igrac,sadasnji PC i PS4 pa mogu reci misljene koje je dosta objektivno. Presao sam na PS4 jer me komp izludivao sa svojim glupostima i to najvise zbog BF fransize.Ispalo na kraju da moram maknut sve sa kompa (antivirus,firewall..)  da bi mi Bad Company 2 radio kak spada, a o BF3 i BF4 da ne pricam. I sta mi se dogodi na PS4 isto s..nje.Prvo me NAT type 3 izludivao,na Amisu sam,pa dok sam procitao cijeli internet i rijesio sam problem (otvaranje prokletih portova) jer Sony podrska je za k.... . Ali ni to nije dosta Party Chat u 21 stoljecu ne radi,kao meni i frendu nisu konzole kompatibilne (tako to Sony govori) i nema sanse da se cujemo,nego netko drugi ude u Chat i preko njega se cujemo(kao retrans station).Ili ne cujem jednog od 6 frendova pa moram ulazit i izlazit iz Party-ija da napokon otvori portove(PS4). Ocete dalje,od updat-a 3.50 kad mi je konzola u rest modu vise ne skida automatski updat-ove od igara,nego  tek krenu kad upalim plejku. Tako da nakon 2 godine Sony ima toliko problema da to nisu istine,a oni pricaju o VR ili Neo-u.WTF?

Dok sam ja to pričao svi su mi se smijali da je problem u meni :-P

Isto mi je bila ideja da si olakšam posao, al ispalo je još kompliciranije s time da si bespomoćan jer nema šanse da išta središ sam osim da čekaš i nadaš se fixu u novom firmwareu.

Sve ove probleme sam imao što si naveo + BT slušalice mi nisu bile prepoznate od PS4 iako normalno rade na svim mogućim laptopima i mobovima.

Zato guštam na novom PCu sad bez ikakvih problema i sa instaliranim što god poželim :-P (znam da sam dosadan s tim, al baš mi je gušt to spomenut na PS4 temi :-P)

11 godina
neaktivan

Ma nije problem u tebi,ima nas. Kaj je najgore ja sam nagovorio jos 3 frenda da kupe plejke,i svi imaju iste probleme.Jedan se boji otvorit portove da nekaj ne zezne na postavkama rutera,a i nije na njmu da otvara portove boze,pa to je... konzola. Drugi probleme sa NAT error-om i tak mozes si mislit kak nam je super kad moramo uci party chat da igramo  Destiny ili The Division.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 12:35 (madafaka85).
17 godina
madafaka85 kaže...

Ma nije problem u tebi,ima nas. Kaj je najgore ja sam nagovorio jos 3 frenda da kupe plejke,i svi imaju iste probleme.Jedan se boji otvorit portove da nekaj ne zezne na postavkama rutera,a i nije na njmu da otvara portove boze,pa to je... konzola. Drugi probleme sa NAT error-om i tak mozes si mislit kak nam je super kad moramo uci party chat da igramo  Destiny ili The Division.

Upravo tako, već smo raspravljali o tome prije koji mjesec. Nemaš ti šta otvarati portove (čak ni ne možeš ako si iza NATa kod operatera - što će biti sve veći slučaj s obzirom na manjak public IP adresa - optima i bnet već odavno prebacuju ljude na zajedničke public IPeve, tu ti port forwarding nema nikakve šanse). Ja sam na t-comu pa nemam tih problema, i svejedno mi nije radio s frendom voice. Skroz je kriva arhitektura tih servisa.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nikad nisam imao problema sa party chat-om, valjda su tu u pitanju neke specifične konzole ili ISP-ovi korisnika (neka vrsta nekompatibilnosti), vrag zna.

Ovo za NAT Type 3, meni je trenutno na 2 i sve radi bez problema. Najbolje je stavit statičnu IP adresu na konzoli i onda tu adresu stavit u DMZ u postavkama routera (nećete dobit malware zbog toga, PS4 je zatvoren sistem).

DMZ otvara sve moguće portove i onda bi multiplayer morao radit dobro.

Inače, i bez te solucije sam uvijek imao nat type 2, ali nekim ljudima često bude na 3, što nije dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 15:23 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Nikad nisam imao problema sa party chat-om, valjda su tu u pitanju neke specifične konzole ili ISP-ovi korisnika (neka vrsta nekompatibilnosti), vrag zna.

Ovo za NAT Type 3, meni je trenutno na 2 i sve radi bez problema. Najbolje je stavit statičnu IP adresu na konzoli i onda tu adresu stavit u DMZ u postavkama routera (nećete dobit malware zbog toga, PS4 je zatvoren sistem).

DMZ otvara sve moguće portove i onda bi multiplayer morao radit dobro.

Inače, i bez te solucije sam uvijek imao nat type 2, ali nekim ljudima često bude na 3, što nije dobro.

PC nikad nisam morao stavljati u DMZ, niti brinuti o NAT Typeu i portovima. Instalirao sam igru, TeamSpeak i rokaj.

Svakom bi trebalo biti jasno da onda ni konzolaši (pogotovo) ne trebaju brinuti o takvim stvarima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 16:01 (Bitanga).
11 godina
odjavljen
Ryder007 kaže...

inace za nas koji nemogu iskesirat 5-6 k za komp ps je odlicno rijesenje,i glavni razlog zbog kojeg sam presao s pc na ps4 je bio u tome sto samo ustekas i igras,a kod pc, te razni driveri i problemi sa softwerom ponekad i tako to

Joj kako volim ovaj argument. Evo ja na svakodnevnoj bazi se mucim sa driverima i softwrima. Toliko problema da ne stignem ni igrat jel mi treba 3 sata da ih rijesim.  Dajte ljudi prestanite s tim vise. Ako neko ne zna instalirat i deinstalirat driver, softwar ili sto god vec ako mu nes ne radi (sto se skoro nikad ne dogadja) onda neka ni ne posjeduje PC za nista. Sve se rijesi u pol sata max i to sam previse reko.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kad idem igrat nešto s frendom i kaže da ajmo u party, padne mi mrak na oči. To je nevjerojatan problem. Moram restartati konzolu i router valjda u nekom speficinom ritmu da bi to čudo radilo. Dok je on bio HT i ja HT nije radilo, sad je VIP pa opet ne radi, imam pet-šest frendova koji imaju problem i gotovo je nemoguce složit to da radi. Nije mi jasno kako Skype bez ikakvog port forwarda i NAT-a radi bez problema. Nadam se da rade na tome, iako kad je taj problem valjda od početka nekako vise nisam optimističan. A ima jako puno ljudi na internetu koji se žale na to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 18:58 (JozoBozo121).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
Ryder007 kaže...

Joj kako volim ovaj argument. Evo ja na svakodnevnoj bazi se mucim sa driverima i softwrima. Toliko problema da ne stignem ni igrat jel mi treba 3 sata da ih rijesim.  Dajte ljudi prestanite s tim vise. Ako neko ne zna instalirat i deinstalirat driver, softwar ili sto god vec ako mu nes ne radi (sto se skoro nikad ne dogadja) onda neka ni ne posjeduje PC za nista. Sve se rijesi u pol sata max i to sam previse reko.

Driveri su lagani, al ima ljudi kojima je to fkt problem, najviše zbog neznanja engleskog ili općenito rada na PC-u.

11 godina
odjavljen
AngryBird kaže...

Driveri su lagani, al ima ljudi kojima je to fkt problem, najviše zbog neznanja engleskog ili općenito rada na PC-u.

To je drugi problem. Ali ti ljudi su stvarno manjina.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Meni evo recimo voice party chat ogroman problem na ps4u. Morao sam igrati sa prijateljem preko in game chata 100 puta jel onaj vrag nece radit. Eto, tako nije da samo PC ima problema ;)

0 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Onaj kome je engleski problem neće se ni s playstationom usrećit ;-) Nisam primjetio da su igre na hrvatskom.

Tako da je to promašen argument.

14 godina
PlayStation 4

Ne znam dal je netko napisao, al izasao je Resident evil 7 trailer (demo). Kratak je, al vrijedi probati.

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice