PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

Jučer sam završio Tales from the Borderlands i moram priznati da mi je to jedna od najboljih avantura koje sam zaigrao.

I to kažem kao netko tko ima desetljeća igranja iza sebe i nije ljubitelj niti Borderlandsa niti pričica sa quick time eventima.

Stvarno super igra. Sad se idem baciti na ostale Telltale igre koje sam uzeo u paketu kad su bili popusti.

Meni je The Wolf Among Us bio dobar. Walking Dead je isto ok, al ne sviđa mi se tematika.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Takoder odigrao Wolf Among Us koji mi je stvarno dobar.

Likovi, prica. Cak toliko da sam poceo traziti Fabelse :D

Tales from Borderlands nikako da dode na red, uvijek nesto drugo uleti. Frend je odigrao sve od Telltalea i kaze da mu je Bord najbolji.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 8:45 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Tales je i meni slijedeće na redu nakon stvarno lošeg Game of Thronesa. 

Walking Dead S1 mi ostaje njihova najdraža igra, ali da sam zbog Wolf Among Us išao čitati cijeli Fables serijal, jesam.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Eh, da, da se opet malo vratimo na mrežu :). Ako netko ima problema sa PS3/4/Vitom i spajanja na wireless pogledajte na router-u na kojem kanalu vam je WiFi.

Imao sam problem sa Vitom, da se sa novim routerom više nije htjela spajati na WiFi, na tren bi vidjela mrežu, ali doslovno na tren. Prije par dana sam slučajno na googlao rješenje problema. Izgleda da Sony izmišlja toplu vodu sa WiFi-em pa PS3 i Vita (a možda i PS4, on mi je sa kablom spojen pa ne znam 100%) imaju problema sa spajanjem ako se na routeru koristi kanal veći od 9.

Kada sam dobio novi router naštimao sam ga na kanal 13 jer u zgradi nitko nije na i oko tog kanala. Sve radilo super osim Vite. I prije par dana naiđem na stranom forumu da PS3 ima problema sa kanalima višim od 9 i da se proba prebaciti na nekih niži. I vidi vraga, i na Viti ista stvar. Probao prije toga i isto, tu i tamo "žmigne" da vidi mrežu, ali ništa od spajanja. Prebacio router na 4. kanal i Vita se spojila u roku keks i više nema problema.

Pa eto, ako nekoga zeza WiFi na playstation familiji provjerite kanal.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

@Solo761

Mislim da sam si i ja stavio na 13 kanal tu 2.4 ghz mrežu za Vitu, ali nisam imao nikakvih problema. Moja Vita je "stari" OLED model.

Pogledaj si da ti nije uključena power saving wireless opcija na Viti ("Use wifi in power save mode").

Edit: novi No Man's Sky 21 minutni filmić

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 10:17 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Zanimljivo, ja sam imao problema sa lošom vezom sonyevog tableta xperia z2 i rutera. Promijenio sam kanal i proradilo. Pomislio sam da se možda radi o smetnjama susjednih wlan mreža ali mobitel xperia Z3 se uredno spajao i na starom kanalu. 

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Zapela mi je za oko nova igra koja je danas izašla: Stories: The Path of Destinies (84 kn).

Totalno fora izgleda.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

@Solo761

Mislim da sam si i ja stavio na 13 kanal tu 2.4 ghz mrežu za Vitu, ali nisam imao nikakvih problema. Moja Vita je "stari" OLED model.

Pogledaj si da ti nije uključena power saving wireless opcija na Viti ("Use wifi in power save mode").

Edit: novi No Man's Sky 21 minutni filmić

I ja imam OLED model. Nisam kopao po opcijama pa ako nije defaultno uključeno mislim da ne bi bilo do power save-a. Uglavnom, nikako da se spoji, kada sam prebacio na 4 kanal iz prve se zakačio, dok je bio na kanalu 13 gubio se i iz pretrage mreža.

Meni za oko zapeo Civilization Revolution 2 Plus za Vitu što je nedavno izašao :). No zapravo je port verzije sa Androida/iOS-a i čak i izgleda lošije nego na njima pa mi je malo li-la da li je vrijedno 160kn :).

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 13:55 (Solo761).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako izgleda losije od mobilne verzije, preskaci.

Imas boljih igara za utuc 160kn na Viti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
odjavljen

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šteta što je ova igra obustavljena i što se ovaj P.T. nemre skinut ako ga nemaš u download listi.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je jos uvijek instaliran :D

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dali igrate doom betu? ni na jednoj igri mi tako ventilator ne divlja ko na ovoj..

0 0 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 10:19 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zna li netko gdje mogu naci popis svih igara koje imaju coop u dva dzojsteka i split screen?nema puno igara da imaju split screen a i coop valjda ima popis?

i koja je vama najbolja igra bila za coop?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hanteed kaže...

Zna li netko gdje mogu naci popis svih igara koje imaju coop u dva dzojsteka i split screen?nema puno igara da imaju split screen a i coop valjda ima popis?

i koja je vama najbolja igra bila za coop?

http://www.co-optimus.com/system/22/playstation-4.html

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

... koja je vama najbolja igra bila za coop?

Diablo 3.

12 godina

Giantbomb piše nove glasine oko poboljšanog PS4 uređaja, sa dosta konkretnim specifikacijama.

Za one koji ne žele čitati, jer se sekiraju što su kupili postojeći PS4, glasine kažu da će "stari" PS4 i dalje raditi odlično, imati sve igre kao i "novi" PS4, te će vas vjerno služiti do kraja generacije.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Kao sto sam rekao prije. Ako ce imat bolji fps i malo bolju grafiku ili uvijek podrsku za 1080p, za mene je to dosta naprednije od ovog PS4 i dovoljan razlog za nabavku novog. 

1 2 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Giantbomb piše nove glasine oko poboljšanog PS4 uređaja, sa dosta konkretnim specifikacijama.

Za one koji ne žele čitati, jer se sekiraju što su kupili postojeći PS4, glasine kažu da će "stari" PS4 i dalje raditi odlično, imati sve igre kao i "novi" PS4, te će vas vjerno služiti do kraja generacije.

Vjerno služiti je jedna stvar, a odlično služiti druga :-P

Uglavnom, moja je prodana i vraćam se na PC gaming s novim Skylake procom, sigurno ću vam nedostajati. :-P

P.S. imam account viška s igrama poput (MGS5, Witcher3, DriveClub+Bikes, Uncharted Collection, AC Unity, AC Freedom Cry, Destiny sve do Taken Kinga, Diablo 3 RoS, Lego Batman 3, Helldivers, Knack, Shadow of Mordor, Last of Us, svi PS+ u zadnjih godinu dana i PS+  aktivan do kraja 8mj.) Što da sad radim s tim? :-P

16 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Uglavnom, moja je prodana i vraćam se na PC gaming s novim Skylake procom, sigurno ću vam nedostajati. :-P

P.S. imam account viška s igrama poput (MGS5, Witcher3, DriveClub+Bikes, Uncharted Collection, AC Unity, AC Freedom Cry, Destiny sve do Taken Kinga, Diablo 3 RoS, Lego Batman 3, Helldivers, Knack, Shadow of Mordor, Last of Us, svi PS+ u zadnjih godinu dana i PS+  aktivan do kraja 8mj.) Što da sad radim s tim? :-P

baci u smece.... koja debilna pitanja, ili prodaj ili pokloni ako si dobre duse a vec se hvalis i neznas sta bi stim...

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...

baci u smece.... koja debilna pitanja, ili prodaj ili pokloni ako si dobre duse a vec se hvalis i neznas sta bi stim...

Dosta ste nervozni vi konzolaši! Ako nisi shvatio diskretno sam pitao jel ko zainteresiran :-P Nisam toliko debilan da ne znam što bih s tim ;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 10:55 (Bitanga).
16 godina
Bitanga kaže...
dado16 kaže...

Dosta ste nervozni vi konzolaši!

Vise sam pc-as ....posto konzolu imam puno manje nego pc 

battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

nek si ti sebi kupio skajlejk proc

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina

Bitanga stalno trola. Nemojte se navlačiti.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Bitanga stalno trola. Nemojte se navlačiti.

Uopće ne trolam, iznosim činjenice. Ak netko trola to si ti jer se uvijek javiš na svaki moj post.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Yup, šta ćeš, dosadilo mi. PCaš sam od malih nogu pa mi ova konzola nije baš legla.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Nista ne prodajem samo se hvalim. :D

Puno dobrih igara, ali nisu sve svima zanimljive, a ne mogu se razdvojiti nego ide sve u komadu.

Nazalost ici ce puno ispod cijene, ako budes prodavao.

Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

Yup, šta ćeš, dosadilo mi. PCaš sam od malih nogu pa mi ova konzola nije baš legla.

Mozda ti 4.5 bolje legne ;) Pa si ostavi ovaj Account iznad za svaki slucaj.

14 godina
PlayStation 4

koji su pizdeki sa ovim apgrejdanjem konzole... bas me zanima na koji nacin ce predstavit ekipi da trebaju kupit taj novi PS4 Neo a da ne poseru 40+ milja usera stare četvorke

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice