PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Jel mogu uzeti samo driveclub bikes, bezz ostatka igre ili je to samo kao neki update, koja je cijena driveclub-a trenutno? 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4
pavac kaže...

Vi koji ste uzimali preordere preko webshopa Sancta Domenice, kad su vam igre bile dostavljane s obzirom na release date?

Evo ja sam uzeo preorder Syndicatea, i došao mi je u ponedjeljak, tj. prekjučer. Čak je trebao i doći na dan izlaska igre, u petak, ali je bilo nekih problema s dostavom. 

MT22
10 godina
Chaky kaže...

Mali je primjetio da su dodani motori u DriveClub. Nema mi druge nego navecer pljunuti 115kn

Probao sam preko PS Appa, ali mi odbija transakciju

Da li je bilo mozda kakvih vijesti o remasterima Heavy Raina i Beyond 2 Souls ?

Bili su igrivi tamo. Ubrzo ce valjda doc datum izlaska

makaown kaže...

Jel mogu uzeti samo driveclub bikes, bezz ostatka igre ili je to samo kao neki update, koja je cijena driveclub-a trenutno? 

Mozes

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 13:16 (Santana).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Najavljen Matterfall, nova PS4 ekskluziva tvoraca Resoguna

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Vidim da je na storu f1 2015 229kn cini mi se dobra ponuda. Volan imam al kad bilje razmislim formule imam u project carsu. 

Igra tko kakva je igra?

0 0 hvala 0
14 godina
Treba ti driveclub full igra.
Procitaj detaljno
https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/addons/driveclub-bikes-expansion/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES
PSN Tokioplastic292
12 godina
LordSnow kaže...
Treba ti driveclub full igra.
Procitaj detaljno
https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/addons/driveclub-bikes-expansion/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES

Ma može se kupiti i kao zasebna igra, al' je onda malo skuplje.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nije bas nesto Bikes DriveClub.

Arkadnije od MotoGP-a.

Ali maloga veseli, pa mi nije zao 115kn.

Sad se moram samo prisiliti otkljucati sve motore, da moze ganjati.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

kaj mozes past s motora ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

kaj mozes past s motora ?

Ne. Resetira te natrag na stazu.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

pih... pokusavao jucer preko psn stora kupit gta 5 na akciji (33% popusta), al nije mi prosla transakcija.. jucer bio zadnji dan te akcije iii eto, sad sam zbog njih missao kupnju! jel se to često dogada da nemozes kupit zbog nekog njihovog errora? :D

0 0 hvala 0
10 godina
mekto_4 kaže...

pih... pokusavao jucer preko psn stora kupit gta 5 na akciji (33% popusta), al nije mi prosla transakcija.. jucer bio zadnji dan te akcije iii eto, sad sam zbog njih missao kupnju! jel se to često dogada da nemozes kupit zbog nekog njihovog errora? :D

To si sa karticom kupovo ? Ako da, jesi kad prije kupovo s njom na PSN-u ?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel imao tko problema kad se ide raditi račun(htio sam iskoristiti onih 14 dana badava da isprobam),dodao sam american pa neda,pa sam maestro sa tekućeg pa i to neda,koje kartice prepoznaje i kako to riješiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Privredna Banka Zagreb Ziro racun radi.

Cudan je taj njihov sustav. Meni se isto zblesiralo, pa nemogu preko weba ili Appa na mobu. Prije je uredno radilo.

Sad moram direktno s PS4 ili Vite. Bilo mi je najjednostavnije preko weba.

Mozes eventualno kupiti bonove, pa dodati u novcanik. Ali tako placas malo vecu cijenu, jer vise bon od 150kn ne kosta 150kn .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

super ono,zovem santa domenicu i kažu da se tu nemože ništa,jedino da pokušavam i dalje probati ali sumnjam da će prihvatiti

17 godina
neaktivan
biankoneri kaže...

super ono,zovem santa domenicu i kažu da se tu nemože ništa,jedino da pokušavam i dalje probati ali sumnjam da će prihvatiti

Ako ti ne prolazi niti s jednom karticom, niti na jednoj platformi (PS App, web ili konzola) onda su ti jedino rijesenje bonovi.

11 godina
neaktivan
Santana kaže...
mekto_4 kaže...

To si sa karticom kupovo ? Ako da, jesi kad prije kupovo s njom na PSN-u ?

nisam jos nista kupovao, jedino sam uzeo 14 dana free psn+ i neke free downloade za drive club pa me isto tako trazio da upisem podatke od kartice! al vjerojatno to nema veze s time što sam jucer pokusao kupiti! inace, rijec je o pbz kartici tekuceg racuna! njome placam sve preko neta i nikad problema, al eto, psn nesto zeza! :D

15 godina
neaktivan
Chaky kaže...
biankoneri kaže...

Ako ti ne prolazi niti s jednom karticom, niti na jednoj platformi (PS App, web ili konzola) onda su ti jedino rijesenje bonovi.

probao sam samo preko konzole,jel ima gdje opisano kako da probam preko PS App ili weba?ako mi može tko objasniti postupak

15 godina
PlayStation 4

Dying light je na hr storeu 200 i nešto kn (ps+). Jel se isplati?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
biankoneri kaže...
Chaky kaže...
biankoneri kaže...

probao sam samo preko konzole,jel ima gdje opisano kako da probam preko PS App ili weba?ako mi može tko objasniti postupak

Skines PS App na smartphone i ulogiras se s mailom i sifrom koju si stavio na PS4.

Ista stvar je i s webom. Tamo pod opcijama ces naci gdje se dodaje kartica za placanje.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

ja danima pokušavama kupiti igru sa mastercardom i visom od zagrebačke ...i neče mi nijednu prihvatitt nema šanse...slao mailove i banci i nema kome nisam i ništa ...za master mi piše ADRES LINE IS WRONG a za visu mi piše da sam ukuco krivi broj...a nisam...pokušo i preko weba i preko konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nasao sam black ops 3 season pass za 35 funti

Pa me zanima ima li season pass kakav nedostatak ili prednost

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zanima me kad uzmem ovih 14 dana badave za online dali kad mi istekne automatski sa moje kartice produzuje ponovo racun ili se prekida pa opet moram uplatiti za jednu godinu?

0 0 hvala 0
17 godina
ursusc355 kaže...

ja danima pokušavama kupiti igru sa mastercardom i visom od zagrebačke ...i neče mi nijednu prihvatitt nema šanse...slao mailove i banci i nema kome nisam i ništa ...za master mi piše ADRES LINE IS WRONG a za visu mi piše da sam ukuco krivi broj...a nisam...pokušo i preko weba i preko konzole

Sve ti je ok nego je glupi PSN blokirao karticu... dešava se često ljudima, i meni se.  Nitko ti neće pomoći od njih.

Jednostavno moraš probati opet za par dana, tjedana, a u međuvremenu kupi bonove. Popravit će se samo od sebe isto kako se i pokvarilo :-P

17 godina

Htjeo bih prodati svoj US PSN account pa me zanima za koliko bi ga mogao prodati

Osobno sam razmišljao da ga pokušam staviti za 400 kn.

na account-u se nalaze ove igre:bf4,gtaV, dragon age inquisition, Diablo III, PVZ,Watch dogs, Tomb raider:definitive edition,

COD:ghost,rayman legends,fifa 14

BF3:fluffy_inside
12 godina
Wolf88 kaže...

Htjeo bih prodati svoj US PSN account pa me zanima za koliko bi ga mogao prodati

Osobno sam razmišljao da ga pokušam staviti za 400 kn.

na account-u se nalaze ove igre:bf4,gtaV, dragon age inquisition, Diablo III, PVZ,Watch dogs, Tomb raider:definitive edition,

COD:ghost,rayman legends,fifa 14

Pretpostavljam da su to sve fantomi?

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Wolf88 kaže...

Sve se te igre nalaze na tom psn accountu i ko bi kupio taj account bi dobi u potpunosti kontrolu nad tim psn acc.

12 godina
Wolf88 kaže...
DeniZg kaže...
Wolf88 kaže...

Sve se te igre nalaze na tom psn accountu i ko bi kupio taj account bi dobi u potpunosti kontrolu nad tim psn acc.

Ako mogu staviti svoj PS4 kao primary za taj account i igrati sve te igre sa svog HR accounta, onda je 400 kuna bagatela. Zašto uopće prodaješ to?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 11:21 (DeniZg).
17 godina

Skoro pa uopće ne igram ove igre, pa sam mislio da prodam taj account

15 godina
Wolf88 kaže...

Skoro pa uopće ne igram ove igre, pa sam mislio da prodam taj account

...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka: