Jel mogu uzeti samo driveclub bikes, bezz ostatka igre ili je to samo kao neki update, koja je cijena driveclub-a trenutno?

Jel mogu uzeti samo driveclub bikes, bezz ostatka igre ili je to samo kao neki update, koja je cijena driveclub-a trenutno?
Vi koji ste uzimali preordere preko webshopa Sancta Domenice, kad su vam igre bile dostavljane s obzirom na release date?
Evo ja sam uzeo preorder Syndicatea, i došao mi je u ponedjeljak, tj. prekjučer. Čak je trebao i doći na dan izlaska igre, u petak, ali je bilo nekih problema s dostavom.
Mali je primjetio da su dodani motori u DriveClub. Nema mi druge nego navecer pljunuti 115kn
Probao sam preko PS Appa, ali mi odbija transakciju
Da li je bilo mozda kakvih vijesti o remasterima Heavy Raina i Beyond 2 Souls ?
Bili su igrivi tamo. Ubrzo ce valjda doc datum izlaska
Mozes
Vidim da je na storu f1 2015 229kn cini mi se dobra ponuda. Volan imam al kad bilje razmislim formule imam u project carsu.
Igra tko kakva je igra?
Ma može se kupiti i kao zasebna igra, al' je onda malo skuplje.
Nije bas nesto Bikes DriveClub.
Arkadnije od MotoGP-a.
Ali maloga veseli, pa mi nije zao 115kn.
Sad se moram samo prisiliti otkljucati sve motore, da moze ganjati.
kaj mozes past s motora ?
kaj mozes past s motora ?
Ne. Resetira te natrag na stazu.
pih... pokusavao jucer preko psn stora kupit gta 5 na akciji (33% popusta), al nije mi prosla transakcija.. jucer bio zadnji dan te akcije iii eto, sad sam zbog njih missao kupnju! jel se to često dogada da nemozes kupit zbog nekog njihovog errora? :D
pih... pokusavao jucer preko psn stora kupit gta 5 na akciji (33% popusta), al nije mi prosla transakcija.. jucer bio zadnji dan te akcije iii eto, sad sam zbog njih missao kupnju! jel se to često dogada da nemozes kupit zbog nekog njihovog errora? :D
To si sa karticom kupovo ? Ako da, jesi kad prije kupovo s njom na PSN-u ?
jel imao tko problema kad se ide raditi račun(htio sam iskoristiti onih 14 dana badava da isprobam),dodao sam american pa neda,pa sam maestro sa tekućeg pa i to neda,koje kartice prepoznaje i kako to riješiti?
Privredna Banka Zagreb Ziro racun radi.
Cudan je taj njihov sustav. Meni se isto zblesiralo, pa nemogu preko weba ili Appa na mobu. Prije je uredno radilo.
Sad moram direktno s PS4 ili Vite. Bilo mi je najjednostavnije preko weba.
Mozes eventualno kupiti bonove, pa dodati u novcanik. Ali tako placas malo vecu cijenu, jer vise bon od 150kn ne kosta 150kn .
super ono,zovem santa domenicu i kažu da se tu nemože ništa,jedino da pokušavam i dalje probati ali sumnjam da će prihvatiti
super ono,zovem santa domenicu i kažu da se tu nemože ništa,jedino da pokušavam i dalje probati ali sumnjam da će prihvatiti
Ako ti ne prolazi niti s jednom karticom, niti na jednoj platformi (PS App, web ili konzola) onda su ti jedino rijesenje bonovi.
To si sa karticom kupovo ? Ako da, jesi kad prije kupovo s njom na PSN-u ?
nisam jos nista kupovao, jedino sam uzeo 14 dana free psn+ i neke free downloade za drive club pa me isto tako trazio da upisem podatke od kartice! al vjerojatno to nema veze s time što sam jucer pokusao kupiti! inace, rijec je o pbz kartici tekuceg racuna! njome placam sve preko neta i nikad problema, al eto, psn nesto zeza! :D
Ako ti ne prolazi niti s jednom karticom, niti na jednoj platformi (PS App, web ili konzola) onda su ti jedino rijesenje bonovi.
probao sam samo preko konzole,jel ima gdje opisano kako da probam preko PS App ili weba?ako mi može tko objasniti postupak
Dying light je na hr storeu 200 i nešto kn (ps+). Jel se isplati?
probao sam samo preko konzole,jel ima gdje opisano kako da probam preko PS App ili weba?ako mi može tko objasniti postupak
Skines PS App na smartphone i ulogiras se s mailom i sifrom koju si stavio na PS4.
Ista stvar je i s webom. Tamo pod opcijama ces naci gdje se dodaje kartica za placanje.
ja danima pokušavama kupiti igru sa mastercardom i visom od zagrebačke ...i neče mi nijednu prihvatitt nema šanse...slao mailove i banci i nema kome nisam i ništa ...za master mi piše ADRES LINE IS WRONG a za visu mi piše da sam ukuco krivi broj...a nisam...pokušo i preko weba i preko konzole
Nasao sam black ops 3 season pass za 35 funti
Pa me zanima ima li season pass kakav nedostatak ili prednost
ja danima pokušavama kupiti igru sa mastercardom i visom od zagrebačke ...i neče mi nijednu prihvatitt nema šanse...slao mailove i banci i nema kome nisam i ništa ...za master mi piše ADRES LINE IS WRONG a za visu mi piše da sam ukuco krivi broj...a nisam...pokušo i preko weba i preko konzole
Sve ti je ok nego je glupi PSN blokirao karticu... dešava se često ljudima, i meni se. Nitko ti neće pomoći od njih.
Jednostavno moraš probati opet za par dana, tjedana, a u međuvremenu kupi bonove. Popravit će se samo od sebe isto kako se i pokvarilo :-P
Htjeo bih prodati svoj US PSN account pa me zanima za koliko bi ga mogao prodati
Osobno sam razmišljao da ga pokušam staviti za 400 kn.
na account-u se nalaze ove igre:bf4,gtaV, dragon age inquisition, Diablo III, PVZ,Watch dogs, Tomb raider:definitive edition,
COD:ghost,rayman legends,fifa 14
Htjeo bih prodati svoj US PSN account pa me zanima za koliko bi ga mogao prodati
Osobno sam razmišljao da ga pokušam staviti za 400 kn.
na account-u se nalaze ove igre:bf4,gtaV, dragon age inquisition, Diablo III, PVZ,Watch dogs, Tomb raider:definitive edition,
COD:ghost,rayman legends,fifa 14
Pretpostavljam da su to sve fantomi?
Sve se te igre nalaze na tom psn accountu i ko bi kupio taj account bi dobi u potpunosti kontrolu nad tim psn acc.
Sve se te igre nalaze na tom psn accountu i ko bi kupio taj account bi dobi u potpunosti kontrolu nad tim psn acc.
Ako mogu staviti svoj PS4 kao primary za taj account i igrati sve te igre sa svog HR accounta, onda je 400 kuna bagatela. Zašto uopće prodaješ to?
Skoro pa uopće ne igram ove igre, pa sam mislio da prodam taj account