PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.479.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Virty kaže...
Encyanix kaže...

Zaboravio sam stavit link LG televizije koje sam gledao koja ima IPS panell.. evo je Po svemu dobro izgleda al nisam mogao nac kakav joj je input lag.. sta vi mislite? 

Jedna od stvari koje sam gleda je baš input lag, kažu da je Sony KDL48W605 odličan glede toga.

Za LG neman blage osim da imaju ponajbolji Smart OS.

Da znam gledao sam Top 10 gaming televizija i najbolje su bile od sonya i onda sam otisao na njihove reviewove o tim telkama ali za svaku je bio minus da ima los viewing angle.. 

PSN: Chov1ch
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
.

Ja ne znam koji bi TV imao savršenu sliku i bio ugodan za igranje pod kutem od 60 stupnjeva.

Moja full HD 50" plasma stara 6g. Kontrast se ne mijenja niti pod 85 stupnjeva. Iznad toga je negledljivo (ne zbog kontrasta već zbog kuta). Ovi današnji LED-ovi ako neiskeširaš 10000 kn ne vrijede ni k...

17 godina
ChillyBoy kaže...
DeniZg kaže...
.

Ja ne znam koji bi TV imao savršenu sliku i bio ugodan za igranje pod kutem od 60 stupnjeva.

Moja full HD 50" plasma stara 6g. Kontrast se ne mijenja niti pod 85 stupnjeva. Iznad toga je negledljivo (ne zbog kontrasta već zbog kuta). Ovi današnji LED-ovi ako neiskeširaš 10000 kn ne vrijede ni k...

Malo smo otišli offtopic, al baš me zanima koliko si prije 6 godina platio tu 50'' full HD plazmu?

Jedno 20k kn?

17 godina
ChillyBoy kaže...
DeniZg kaže...
.

17 godina
Encyanix kaže...
Virty kaže...
Encyanix kaže...

Zaboravio sam stavit link LG televizije koje sam gledao koja ima IPS panell.. evo je Po svemu dobro izgleda al nisam mogao nac kakav joj je input lag.. sta vi mislite? 

Jedna od stvari koje sam gleda je baš input lag, kažu da je Sony KDL48W605 odličan glede toga.

Da znam gledao sam Top 10 gaming televizija i najbolje su bile od sonya i onda sam otisao na njihove reviewove o tim telkama ali za svaku je bio minus da ima los viewing angle.. 

Na www.displaylag.com ima info samo za liniju LB6500.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 9:24 (Virty).
15 godina
PlayStation 4

Ja sam prije 5 godina kupio samsung b650 40 inca za 6500 ili 7000 kn. Ne vidim nikakvu bitnu degradaciju slike čak i kad se gleda pod vrlo oštrim kutem. Jel moguće da današnji tv-i imaju lošiji kut gledanja?

Zadnjih mjeseci mi je padalo na pamet preci na 50 ili 60 inca ali do recimo nekih 7500-8000 kn. Više od toga mi je žao dati za tv. A ne znam da li je sad vrijeme obzirom da se pojavljuje sve više uhd tv-a koji su mi još uvijek sumnjivi u tom rangu cijene. Bolje je još pričekati.

Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Virty kaže...
Encyanix kaže...

Ja imam Sony Bravia KDL50W656, TV je u recenzijama bio hvaljen za gaming, a u ostalom mislim da je i best buy zbog omjera ulozenog dobivenog.  Ja prezadovoljan s njim.

15 godina
PlayStation 4

Ja sam jucer isao zamjenit smasungovu za tu LG 47LB650v i prva liga.. sto se tice kuta gledanja nema problema nikakovg slika ko slika je dobra jedini minus al to je kod ajmo rec svakog edge lit tva sto sam vidio da kad je ful tamna crna onda se osjeti sa strana da malo pobjeli.. al dobro naviko sam na to od stare philips tako da nema problema.. input lag nisam i ako ima priblizan input lag seriji lb6500 onda je to super.

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Definitivno najljepsa konzola 

https://pbs.twimg.com/media/B_VaEMsVAAE8Anq.jpg

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
Moj PC  
0 4 hvala 1
16 godina
Arnold Layne kaže...

Definitivno najljepsa konzola 

https://pbs.twimg.com/media/B_VaEMsVAAE8Anq.jpg

tebi

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina

Nove glasine o nadolazećem apdejtu.

Ne biste vjerovali, al' ne donosi poboljšanja u stabilnosti.

"Suspend & Resume Mode, Button Remapping, 60fps Remote Play & 60 FPS SharePlay, External HDD and Trophy Guides"

LINK

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 13:55 (DeniZg).
12 godina

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 20:08 (Robilad).

1 5 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Leakane informacije za 2.50 fw.

Main Features

• The system can now enter rest mode without closing any applications. You can adjust this setting in [Power Save Settings] > [Set Functions Available in Rest Mode].
  • [Accessibility] has been added to [Settings]. You can adjust accessibility settings such as zooming and button assignments.

Trophies

• You an now delete trophies with 0% achievement progress.
  • [Earned Date], [Not Earned], and [Grade] have been added as sorting options for trophies. You can also sort by [Earned Date] and [Not Earned] options when comparing trophies with other players.
  • You can now search the Internet for details about trophies from the options menu in [Trophies].
  • Screenshots of scenes when you earn trophies are now saved automatically. You can view saved screenshots in [Capture Gallery].
  • You can now share trophy details and screenshots. Select the trophy you want to share details about in [Trophy], and then press the Share button.

Share Play

• You can now test the host's connection speed when starting Share Play.
  • You can now enjoy Share Play at 60 fps. A host in a party can adjust the setting in [Party Settings] > [Video Quality for Share Play] > [Frame Rate].
  • A user who is running version 2.50 or earlier on their system cannot use Share Play with someone who is running version 2.50 beta on their system. Users who are both running system software version 2.50 beta can enjoy Share Play.

Other

• Users who are your Facebook friends can now be displayed in [Players You May Know].
  • You can now send real name requests in addition to Friend requests to users who are currently not on your Friends list.
  • You can now apply a shadow style for text in [Themes].
  • You can now enter up to 140 characters for your self-introduction.
  • If you enter 22 characters or more for your self-introduction, only 21 characters will be displayed on a PS4 system running system software version earlier than 2.50.
  • You can now use the touch pad to operate playback of videos on discs.
  • [Discover] has been added to introduce users to PS4 system features. You can view information about features in [Notifications] > [Discover].
  • Remote Play cannot be used with a PS Vita system running version 3.35. A system software update for the PS Vita (to be released later) is required

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 0:29 (Tommy_123).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
PlayStation 4

dosta jaka nadogradnja ! cant wait 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

ali zaboravili su ugraditi još stabilnosti

Potpis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

lol jel to sarkazm ili ? stabilan je od prvog dana ... do 4.0 nadam se da ce dodati podrsku za 4K BD koji dolazi krajem godine (posto HW podrzava) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4mal kaže...

lol jel to sarkazm ili ? stabilan je od prvog dana ... do 4.0 nadam se da ce dodati podrsku za 4K BD koji dolazi krajem godine (posto HW podrzava) 

Ma samo da srede glupe poruke, neznam kako je ostalima ali meni poruke uzasno sporo rade, mislim na slanje i primanje poruka.

17 godina
PlayStation 4

meni idu brzo od kad sam na vdslu prije su isle sporo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja nemam s porukama problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ni ja isto, nemam nijednog frenda :-)

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel netko naručivao igre sa zavvi.co.uk? Naručio sam jednu onaj prošli petak (znači 10 dana je prošlo) i još nije stigla. Obično mi stvari koje naručujem iz Engleske preko eBaya brže dođu, pa pitam ovdje da vidim kakva vi imate iskustva...

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

preko zavia nisam narucivao al prek game collectiona jesam, evo zadnju igru sam cekao skoro 2mj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

preko zavia nisam narucivao al prek game collectiona jesam, evo zadnju igru sam cekao skoro 2mj :)

Strašno, pa zašto toliko dugo? Pa iz kine mi dođu stvari za mjesec, mjesec i pol maksimalno. Inače kad naručim nešto iz UK, Njemačke ili Francuske doleti za 5 dana. A vjerojatno čekaju da im se nakupi pošiljka pa da sve zajedno šalju, a ovi s eBaya šalju pojedinačno odmah...

14 godina
markom63 kaže...
Spike1983 kaže...

Strašno, pa zašto toliko dugo? Pa iz kine mi dođu stvari za mjesec, mjesec i pol maksimalno. Inače kad naručim nešto iz UK, Njemačke ili Francuske doleti za 5 dana. A vjerojatno čekaju da im se nakupi pošiljka pa da sve zajedno šalju, a ovi s eBaya šalju pojedinačno odmah...

iskreno nemam blage...

od iste firme su mi igre dolazile za 5-6 dana, evo sad predzadnja 25 dana i zadnja 49 dana. 

edit: bas neki dan narucio nes sa ebay-a, dolazi iz Australije, bas me zanima kolko ce njima trebat :)

za zavvi sam cuo od ekipe da treba cca 2 tjedna da dođe doma

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 11:31 (Spike1983).
10 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
markom63 kaže...
Spike1983 kaže...

iskreno nemam blage...

od iste firme su mi igre dolazile za 5-6 dana, evo sad predzadnja 25 dana i zadnja 49 dana. 

edit: bas neki dan narucio nes sa ebay-a, dolazi iz Australije, bas me zanima kolko ce njima trebat :)

za zavvi sam cuo od ekipe da treba cca 2 tjedna da dođe doma

Ajde 2 tjedna je ok, naručio sam AC Unity pa se nadam da će doći prije nego što izađe novi 

Inače odličan deal, 25 funti minus 10% jer je prva narudžba, znači 22 i pol funte, stvarno povoljno. 

13 godina
odjavljen
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Samo jedan TD  ajmo ekipa lupajte TD jos malo pa nestalo 

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Tommy_123 kaže...

17 godina
Tommy_123 kaže...
Bitanga kaže...

Pa da, šta da radim kad mi nijedan frend nema plejku ;-)

12 godina
PlayStation 4

Zar ti nije dosadno samome igrat??

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice