- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :)
Ali eto rekoh da probam malo
Isto tak, naručio fizičku preko ekupi za 115 kn iako sam rekao nikada ta igra...ali da probam možda prođem prvog bossa...makar nisam optimista i u biti me strah igre
Preporuka za sve koji počinju igrat da odaberu online game i da kod prvog Boss-a pozovu pomoć prijatelja ili samo zazvone na zvonce i neko će se već javiti. U pomoć vam mogu doći 2 igrača tako da je ipak lakše na početku.
https://blog.eu.playstation.com/2018/03/09/how-to-summon-help-in-bloodborne-and-how-to-offer-it/
Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :)
Ali eto rekoh da probam malo
Isto tak, naručio fizičku preko ekupi za 115 kn iako sam rekao nikada ta igra...ali da probam možda prođem prvog bossa...makar nisam optimista i u biti me strah igre
Preporuka za sve koji počinju igrat da odaberu online game i da kod prvog Boss-a pozovu pomoć prijatelja ili samo zazvone na zvonce i neko će se već javiti. U pomoć vam mogu doći 2 igrača tako da je ipak lakše na početku.
https://blog.eu.playstation.com/2018/03/09/how-to-summon-help-in-bloodborne-and-how-to-offer-it/
ma to treba proći sam. na jedvite jade sam ubio cleric beast, father giascogne ili kak se već zove i blood starved beast. ali sam to odradio sam i osjećaj je odličan. stvarno imaš osjećaj da si napravio nešto sa čime se možeš pohvaliti u društvu
Naravno da ću ga sam pokušat riješit
Ali ako neuspijem iz jedno 100 pokušaja igra će skupljat digitalnu prašinu
Martyra Logariusa sam uspio ubiti iz negdje 60-og pokušaja.
Inače ovo smo mogli sve lijepo u Bloodborne temi pisati.

Martyra Logariusa sam uspio ubiti iz negdje 60-og pokušaja.
Inače ovo smo mogli sve lijepo u Bloodborne temi pisati.
Je u pravu si , ali onda se ostatak ekipe nebi živcirao mislim na one koji ne mogu podnjeti BloodBorne.
Imam primarni HRV account na PS4, te sad bi još napravio i US account. Ako kupim nešto preko US accounta, mogu li taj US account izbrisati a da mi igra ostane na primarnom accountu?
Hvala
Imam primarni HRV account na PS4, te sad bi još napravio i US account. Ako kupim nešto preko US accounta, mogu li taj US account izbrisati a da mi igra ostane na primarnom accountu?
Hvala
Nisam 100% siguran nek se netko javi ko je ali mislim da sam imao tu situaciju prije par godina i nemožeš kasnije koristit tu igru ako ti i psn us acc nije istovremeno na konzoli.
Hvala
Da je to moguće onda bi jedan kupio igru i svi bi ju igrali :-) naravno da nije moguće.
Osim toga, po tisućiti put, ne postoji primarni account.
Jel igrao netko injustice 2?Uzeo sam si mortal kombat xl a vidim sada da je inj2 legendary 199 kn pa me vuče da uzmem igru.Ako je upola dobra mehanika borbe kao u mkxl bilo bi steta ne uzet i propustit priliku samarat se sa ninja kornjacama 😁Kakav je u odnosu na mortal kombat sto se tice kompliciranosti same borbe,comboa,itd?

PlayStation 4's in da house!!!
Konačno, morao ga ići na Inu pokupiti, jer me nije bilo kod kuće danas...uglavnom, setup me izmorio, najviše spajanje na internet, jer sam se mislio spajati lan kablom, tu mi je bilo nekih peripetija, tako da sam prešao na wifi s kojim nadam se neće biti problema budući da mi je router doslovno na metar od ps-a...
Već odradio i prva dva meča u pubgu, doslovno prva dva u životu i talent je očit jer sam dohvatio #3 u drugom.
Pronjuškao sam malo i store, možda bolje da nisam jer GT Sport je nekih 134 kn, Dirt 109 kn, FIFA nekih 220 ako se ne varam...već vidim pare kako cure iz novčanika.
P.S.
Jel mi treba cd kad igru pokrećem ponovno?
treba
PlayStation 4's in da house!!!
Konačno, morao ga ići na Inu pokupiti, jer me nije bilo kod kuće danas...uglavnom, setup me izmorio, najviše spajanje na internet, jer sam se mislio spajati lan kablom, tu mi je bilo nekih peripetija, tako da sam prešao na wifi s kojim nadam se neće biti problema budući da mi je router doslovno na metar od ps-a...
Već odradio i prva dva meča u pubgu, doslovno prva dva u životu i talent je očit jer sam dohvatio #3 u drugom.
Pronjuškao sam malo i store, možda bolje da nisam jer GT Sport je nekih 134 kn, Dirt 109 kn, FIFA nekih 220 ako se ne varam...već vidim pare kako cure iz novčanika.
P.S.
Jel mi treba cd kad igru pokrećem ponovno?
Kojih peripetija? Upikneš kabel, daš playki fixni IP koji se još ne koristi, postaviš Gateway na IP od rutera i staviš 8.8.8.8 za DNS.
Treba nazalost zato i kupujem digitalne. Moj VR iskustvo je isto bilo woow pogotovo Resident Evil znaci par puta sam mislio da ce mi srce otkazat ali mogao sam max 1h igrat onda mi je bilo lose i glava boli cudo jedno. Tako da sam nakon 13dana vratio nazad i dobio puni povrat novca.

Možeš i tako, al ak ćeš neke portove propuštati kasnije dobro je da ima fixni IP ili barem rezervirani IP na DHCPu.
S obzirom da imam US account, mislio sam si kupiti ZOE preko PSN.
Ali imam problem, neće mi prihvatiti plaćanje iz nekog razloga. Valjda nije zato što imam hrv karticu. Nije mi htio niti paypal dodati.
Ima li još koji način kupovine igara izvan PSN ? Tipa da kupim samo kod?
Ali imam problem, neće mi prihvatiti plaćanje iz nekog razloga. Valjda nije zato što imam hrv karticu. Nije mi htio niti paypal dodati.
Paypal nije podržan. Ja za USA store kupujem PSN bonove putem američkog Amazona. Registriraš se sa USA adresom i kupiš bon. Kod dobiješ kroz minutu-dvije.
Paypal nije podržan. Ja za USA store kupujem PSN bonove putem američkog Amazona. Registriraš se sa USA adresom i kupiš bon. Kod dobiješ kroz minutu-dvije.
Ili preko https://www.pcgamesupply.com kupis bon, dobijes kroz minut na e-mail kod.
Skižio da se može sinkati konzpla i TV i sad kad pritisnem PS tipku na gamepadu palim i TV istovremeno koji se automatski prebaci na pravi input...fora. Ne trebaš koristiti TV daljinski.
Skižio da se može sinkati konzpla i TV i sad kad pritisnem PS tipku na gamepadu palim i TV istovremeno koji se automatski prebaci na pravi input...fora. Ne trebaš koristiti TV daljinski.
Super je, sve dok prvi put ne budeš gledao neki film, a klinac slučajno stisne kontroler pa ti sjebe sve :-)
Kaj je ovo nestasica PS4 u HR. Gledam SD, svijet-medija, links itd., nema plejki. Otislo sve na Black Friday. Mislio frendu prodat ovaj svoj PS4 Pro, a sebi kupit ovaj "tisi" CUH-72xx, al nemam di za kupit.

Super je, sve dok prvi put ne budeš gledao neki film, a klinac slučajno stisne kontroler pa ti sjebe sve :-)
Nemam ja više tih problema
Nemam ja više tih problema
Ne gledaš filmove više?
Kaj je ovo nestasica PS4 u HR. Gledam SD, svijet-medija, links itd., nema plejki. Otislo sve na Black Friday. Mislio frendu prodat ovaj svoj PS4 Pro, a sebi kupit ovaj "tisi" CUH-72xx, al nemam di za kupit.
Ja sam uradio tako, kupio u Santi na akciji, i ovaj stari cu prodati. Dobar je ovaj, dosta je tih, narocito ako je ventilirana prostorija.
Novi sam u PS svijetu. Uzeo sam si bio za 1444 kn prije 2-3 tjedna PS4 Slim 500GB u SD.
Jel postoje i kod njega neke bolje/tise verzije ili? Cisto da znam koju imam? Jer vidio sam ono E, F neka slova.
Gdje uopce provjeriti to?