PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Moje iskustvo je bilo kad sam probao ps vr: hoću to. I čak sam gledao htc vive da uzmem, ali hvala bogu imao sam preslabo računalo. Onda su došli kumovi, braća, prijatelji kojima je to sve bilo isto kao i meni wooow. Onda je došao dan drugi, pa treći. Svaki dan bi upalio na jedno sat jer iza toga bi nastupila muka, glavobolja, itd a wooow efekt bi polako kopnio. Nakon tjedan dana više ga nisam ni upalio. Frend kad je došao po njega pitao me je kakav je skyrim, a moj odgovor je bio da ga nisam ni probao.
Praise the sun
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...
Seki001 kaže...
Gogy7 kaže...
To je to, jedva cekam kad budes preklinjao dan kad si sreo Father Gasciognea ili blood-starved beast. Dlc je posebna priča, tamo te muče i obicni neprijatelji a onda naletis na Ludviga. :) Presao sam sve bosseve i dungen levele za platinu, slobodno sto pitaj, ima tu dosta (mazohista) ljubitelja from software igara. Sretno :)

Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :) 

Ali eto rekoh da probam malo 

Isto tak, naručio fizičku preko ekupi za 115 kn iako sam rekao nikada ta igra...ali da probam možda prođem prvog bossa...makar nisam optimista i u biti me strah igre 

Preporuka za sve koji počinju igrat da odaberu online game i da kod prvog Boss-a pozovu pomoć prijatelja ili samo zazvone na zvonce i neko će se već javiti. U pomoć vam mogu doći 2 igrača tako da je ipak lakše na početku.

https://blog.eu.playstation.com/2018/03/09/how-to-summon-help-in-bloodborne-and-how-to-offer-it/

10 godina
hummer0 kaže...
XXX kaže...
Seki001 kaže...
Gogy7 kaže...
To je to, jedva cekam kad budes preklinjao dan kad si sreo Father Gasciognea ili blood-starved beast. Dlc je posebna priča, tamo te muče i obicni neprijatelji a onda naletis na Ludviga. :) Presao sam sve bosseve i dungen levele za platinu, slobodno sto pitaj, ima tu dosta (mazohista) ljubitelja from software igara. Sretno :)

Ja sumnjam da ću preć i tog prvog bossa :) 

Ali eto rekoh da probam malo 

Isto tak, naručio fizičku preko ekupi za 115 kn iako sam rekao nikada ta igra...ali da probam možda prođem prvog bossa...makar nisam optimista i u biti me strah igre 

Preporuka za sve koji počinju igrat da odaberu online game i da kod prvog Boss-a pozovu pomoć prijatelja ili samo zazvone na zvonce i neko će se već javiti. U pomoć vam mogu doći 2 igrača tako da je ipak lakše na početku.

https://blog.eu.playstation.com/2018/03/09/how-to-summon-help-in-bloodborne-and-how-to-offer-it/

ma to treba proći sam. na jedvite jade sam ubio cleric beast, father giascogne ili kak se već zove i blood starved beast. ali sam to odradio sam i osjećaj je odličan. stvarno imaš osjećaj da si napravio nešto sa čime se možeš pohvaliti u društvu

9 godina
protjeran
PlayStation 4

Naravno da ću ga sam pokušat riješit 

Ali ako neuspijem iz jedno 100 pokušaja igra će skupljat digitalnu prašinu 

Napad je najbolja obrana :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Joj da ju bar mogu opet igrati po prvi put. Vise me od igre nazivciralo pomaganje drugima, em neznaju pozvonit, neznaju upisati kod za povezivanje, pa pozvone na krivom bonfireu. Najgore mi je bilo iskustvo kad me jedan pozvao u pomoć kad ono njih troje plus summonali father gasciognea i svi na mene hahaha.
12 godina
Father Gascoigne je pi.kin dim, samo što je to boss koji zahtjeva da savladaš parry mehaniku, pa je mnogima bio gotovo neprelazan. Ali težina pojedinog bossa ovisi i o tipu oružja i stilu igrača.
Martyra Logariusa sam uspio ubiti iz negdje 60-og pokušaja.
Inače ovo smo mogli sve lijepo u Bloodborne temi pisati.
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2018 11:45 (DeniZg).
14 godina
DeniZg kaže...
Father Gascoigne je pi.kin dim, samo što je to boss koji zahtjeva da savladaš parry mehaniku, pa je mnogima bio gotovo neprelazan. Ali težina pojedinog bossa ovisi i o tipu oružja i stilu igrača.
Martyra Logariusa sam uspio ubiti iz negdje 60-og pokušaja.
Inače ovo smo mogli sve lijepo u Bloodborne temi pisati.

Je u pravu si , ali onda se ostatak ekipe nebi živcirao mislim na one koji ne mogu podnjeti BloodBorne.

9 godina
neaktivan
Istao kao i Dostave i nedostave PS4 konzole i igara kojih 10 stranica u ovoj temi.
15 godina
Pozdrav
Imam primarni HRV account na PS4, te sad bi još napravio i US account. Ako kupim nešto preko US accounta, mogu li taj US account izbrisati a da mi igra ostane na primarnom accountu?
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
antebr kaže...
Pozdrav
Imam primarni HRV account na PS4, te sad bi još napravio i US account. Ako kupim nešto preko US accounta, mogu li taj US account izbrisati a da mi igra ostane na primarnom accountu?
Hvala

Nisam 100% siguran nek se netko javi ko je ali mislim da sam imao tu situaciju prije par godina i nemožeš kasnije koristit tu igru ako ti i psn us acc nije istovremeno na konzoli.

Napad je najbolja obrana :)
16 godina
antebr kaže...
Pozdrav
Hvala

Da je to moguće onda bi jedan kupio igru i svi bi ju igrali :-) naravno da nije moguće.

Osim toga, po tisućiti put, ne postoji primarni account.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Uspijesan mi je bio, Pes19 patch od PesUniversa, netreba platit nista, na redditu ima za đ, plus uputstva kako šta
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2018 15:28 (Bencho2211).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel igrao netko injustice 2?Uzeo sam si mortal kombat xl a vidim sada da je inj2 legendary 199 kn pa me vuče da uzmem igru.Ako je upola dobra mehanika borbe kao u mkxl bilo bi steta ne uzet i propustit priliku samarat se sa ninja kornjacama 😁Kakav je u odnosu na mortal kombat sto se tice kompliciranosti same borbe,comboa,itd?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

PlayStation 4's in da house!!!

Konačno, morao ga ići na Inu pokupiti, jer me nije bilo kod kuće danas...uglavnom, setup me izmorio, najviše spajanje na internet, jer sam se mislio spajati lan kablom, tu mi je bilo nekih peripetija, tako da sam prešao na wifi s kojim nadam se neće biti problema budući da mi je router doslovno na metar od ps-a...

Već odradio i prva dva meča u pubgu, doslovno prva dva u životu i talent je očit jer sam dohvatio #3 u drugom.

Pronjuškao sam malo i store, možda bolje da nisam jer GT Sport je nekih 134 kn, Dirt 109 kn, FIFA nekih 220 ako se ne varam...već vidim pare kako cure iz novčanika.

P.S.

Jel mi treba cd kad igru pokrećem ponovno?

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2018 20:57 (m77).

3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

treba

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
m77 kaže...

PlayStation 4's in da house!!!

Konačno, morao ga ići na Inu pokupiti, jer me nije bilo kod kuće danas...uglavnom, setup me izmorio, najviše spajanje na internet, jer sam se mislio spajati lan kablom, tu mi je bilo nekih peripetija, tako da sam prešao na wifi s kojim nadam se neće biti problema budući da mi je router doslovno na metar od ps-a...

Već odradio i prva dva meča u pubgu, doslovno prva dva u životu i talent je očit jer sam dohvatio #3 u drugom.

Pronjuškao sam malo i store, možda bolje da nisam jer GT Sport je nekih 134 kn, Dirt 109 kn, FIFA nekih 220 ako se ne varam...već vidim pare kako cure iz novčanika.

P.S.

Jel mi treba cd kad igru pokrećem ponovno?

Kojih peripetija? Upikneš kabel, daš playki fixni IP koji se još ne koristi, postaviš Gateway na IP od rutera i staviš 8.8.8.8 za DNS.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina

Treba nazalost zato i kupujem digitalne. Moj VR iskustvo je isto bilo woow pogotovo Resident Evil znaci par puta sam mislio da ce mi srce otkazat ali mogao sam max 1h igrat onda mi je bilo lose i glava boli cudo jedno. Tako da sam nakon 13dana vratio nazad i dobio puni povrat novca. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
ja nisam niš fiksao...uštekao kabel i to je bila sva mudrost.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A GoW za 200kn?👍
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
XXX kaže...
ja nisam niš fiksao...uštekao kabel i to je bila sva mudrost.

Možeš i tako, al ak ćeš neke portove propuštati kasnije dobro je da ima fixni IP ili barem rezervirani IP na DHCPu.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

S obzirom da imam US account, mislio sam si kupiti ZOE preko PSN.

Ali imam problem, neće mi prihvatiti plaćanje iz nekog razloga. Valjda nije zato što imam hrv karticu. Nije mi htio niti paypal dodati.

Ima li još koji način kupovine igara izvan PSN ? Tipa da kupim samo kod?

0 0 hvala 0
8 godina
TheFuryCro kaže...

Ali imam problem, neće mi prihvatiti plaćanje iz nekog razloga. Valjda nije zato što imam hrv karticu. Nije mi htio niti paypal dodati.

Paypal nije podržan. Ja za USA store kupujem PSN bonove putem američkog Amazona. Registriraš se sa USA adresom i kupiš bon. Kod dobiješ kroz minutu-dvije. 

13 godina
Vandit kaže...
TheFuryCro kaže...

Paypal nije podržan. Ja za USA store kupujem PSN bonove putem američkog Amazona. Registriraš se sa USA adresom i kupiš bon. Kod dobiješ kroz minutu-dvije. 

Ili preko https://www.pcgamesupply.com kupis bon, dobijes kroz minut na e-mail kod.

17 godina
odjavljen
PlayStation 4

Skižio da se može sinkati konzpla i TV i sad kad pritisnem PS tipku na gamepadu palim i TV istovremeno koji se automatski prebaci na pravi input...fora. Ne trebaš koristiti TV daljinski.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

Skižio da se može sinkati konzpla i TV i sad kad pritisnem PS tipku na gamepadu palim i TV istovremeno koji se automatski prebaci na pravi input...fora. Ne trebaš koristiti TV daljinski.

Super je, sve dok prvi put ne budeš gledao neki film, a klinac slučajno stisne kontroler pa ti sjebe sve :-)

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kaj je ovo nestasica PS4 u HR. Gledam SD, svijet-medija, links itd., nema plejki. Otislo sve na Black Friday. Mislio frendu prodat ovaj svoj PS4 Pro, a sebi kupit ovaj "tisi" CUH-72xx, al nemam di za kupit. 

PSN - brdjanin85

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bitanga kaže...
XXX kaže...

Super je, sve dok prvi put ne budeš gledao neki film, a klinac slučajno stisne kontroler pa ti sjebe sve :-)

Nemam ja više tih problema 

16 godina
neaktivan
XXX kaže...
Bitanga kaže...
XXX kaže...

Nemam ja više tih problema 

Ne gledaš filmove više?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
7 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Kaj je ovo nestasica PS4 u HR. Gledam SD, svijet-medija, links itd., nema plejki. Otislo sve na Black Friday. Mislio frendu prodat ovaj svoj PS4 Pro, a sebi kupit ovaj "tisi" CUH-72xx, al nemam di za kupit. 

Ja sam uradio tako, kupio u Santi na akciji, i ovaj stari cu prodati. Dobar je ovaj, dosta je tih, narocito ako je ventilirana prostorija. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2018 22:35 (Dinno).
15 godina
madafaka85 kaže...

Novi sam u PS svijetu. Uzeo sam si bio za 1444 kn prije 2-3 tjedna PS4 Slim 500GB u SD.

Jel postoje i kod njega neke bolje/tise verzije ili? Cisto da znam koju imam? Jer vidio sam ono E, F neka slova.

Gdje uopce provjeriti to?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice