PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
Santana kaže...

... opet ovaj kenja bez da je odigrao igru do kraja 

Ekipa koja nije odigrala GOW  nemojte slusat bitangino misljenje o igrama koje nije odigrao, voli sudit knjigu po koricama.

Da HZD ima zanimljivije korice od GOW-a, ak vas samo korice zanimaju :)

Pa jasno ti je da je svaka recenzija na netu napisana bez da je igra odigrana do kraja :-D

Neke igre ni nemaju kraj, al sve igre imaju početak :-) vidio sam igru jer su igrali klinci, to što nisam ja osobno igrao do kraja je nebitno.

Opet ponavljam, a ne volim se ponavljati, NISAM REKAO DA JE IGRA LOŠA, nego da je solidna, i da nitko neće propasti ako ju ne odigra ODMAH SADA ZA 350kn.

Neki ljudi teško shvaćaju pisanu riječ. Ili se uvrijede dok im dirneš u božanstva i religiju.

Govorim da sudis o igrama koje nisi odigrao do kraja, ne kuzim cemu uopce iznosit svoje misljenje o igrama koje nisi igrao. To je problem, a ne samo misljenje. 

Naravno da je bitno to sto nisi odigrao. Ono daj malo promisli prije nego kaj pricas takve gluposti.  

14 godina
Bitanga kaže...

Pa je, i on isto, ali Horizon ima zastrašujuće killer robote koji se hrane organskim životom i koje možeš jahati. ;-)

Što to toliko revolucionarno ima God of War?

HZD baš po ničemu nije revolucionaran. To je jako dobar open world RPG koji je pokrao malo od ostalih konkurenata i uklopio to u cjelinu. To što su tu sad roboti, a ne ljudi/zombiji/vampiri/političari, ne čini igru revolucionarnom. 

God of War niti je RPG, niti je baš open world. Mene bome po ničemu nije asocirao na Witchera. Igra nije revolucionarna, ali ne vidim zašto bi i morala biti? Odlično izgleda, odlično se vrti na PRO-u, combat je jako zabavan, priča služi svrsi, humor je solidan. 

Ali eto, svakome njegovo. Što se mene tiče, koga kod prvih sat vremena God of Wara (fajt s Baldrom) ne zabavi dovoljno da nastavi igrati dalje, s njim nije baš sve u redu 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Da li se isplati PS4 sa dva joystica i igrice FIFA 2018 i 2017 za 1500kn,hvala

1 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...

Govorim da sudis o igrama koje nisi odigrao do kraja, ne kuzim cemu uopce iznosit svoje misljenje o igrama koje nisi igrao. To je problem, a ne samo misljenje. 

Naravno da je bitno to sto nisi odigrao. Ono daj malo promisli prije nego kaj pricas takve gluposti.  

Generaliziraš, a ne raspolažeš činjenicama.

Ajde, nabroji o kojim to ja igrama pričam stalno, a da ih nisam odigrao. Ajde.

Gdje piše koliko se igra mora igrati da bih smio imati mišljenje o njoj i javno ga izrekao? Ajde.

Uglavnom, ne bih više o tome, al dok god me prozivate ću reagirati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Generaliziraš, a ne raspolažeš činjenicama.

Ajde, nabroji o kojim to ja igrama pričam stalno, a da ih nisam odigrao. Ajde.

Gdje piše koliko se igra mora igrati da bih smio imati mišljenje o njoj i javno ga izrekao? Ajde.

Uglavnom, ne bih više o tome, al dok god me prozivate ću reagirati.

I da je samo ova igra opet je glupo iznosit svoje misljenje koje se prakticki ne temelji na nicemu i tako utjecat na nekoga

16 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Pa je, i on isto, ali Horizon ima zastrašujuće killer robote koji se hrane organskim životom i koje možeš jahati. ;-)

HZD baš po ničemu nije revolucionaran. To je jako dobar open world RPG koji je pokrao malo od ostalih konkurenata i uklopio to u cjelinu. To što su tu sad roboti, a ne ljudi/zombiji/vampiri/političari, ne čini igru revolucionarnom. 

God of War niti je RPG, niti je baš open world. Mene bome po ničemu nije asocirao na Witchera. Igra nije revolucionarna, ali ne vidim zašto bi i morala biti? Odlično izgleda, odlično se vrti na PRO-u, combat je jako zabavan, priča služi svrsi, humor je solidan. 

Ali eto, svakome njegovo. Što se mene tiče, koga kod prvih sat vremena God of Wara (fajt s Baldrom) ne zabavi dovoljno da nastavi igrati dalje, s njim nije baš sve u redu 

Pa tko je rekao da je revolucionaran, rekao sam da mi je bio "wow"? 

Odigrao sam taj fajt na početku i nije mi ništa poseban nego milijun drugih skriptiranih boss fightova. Više mi je bio zabavan fajt s Beckhemom u Witcheru 3 Hearts of Stone.

Vjerojatno sam igrao previše igara pa me teško impresionirati.

Uopće ne kužim zašto se upletem uvijek u prepucavanja s fanboyima :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 0:22 (Bitanga).
16 godina
Santana kaže...

I da je samo ova igra opet je glupo iznosit svoje misljenje koje se prakticki ne temelji na nicemu i tako utjecat na nekoga

Fakat si limitiran.

Bio sam iskren, napisao sam točno kako je stanje stvari. Napisao sam koliko sam igrao, da sam gledao kako drugi igraju, i čovjek (a zna moje stavove) može sam prosuditi jel mu to relevantno ili nije.

A ti mi nećeš zabranit da ga napišem. Jel to ok?

Znači otpužuješ me tu da gluposti pišem stalno, a nemaš nijedan primjer da sam komentirao igru koji nisam odigrao.

Pa glupe igre nikad ne odigram, a one koje sam odigrao su stvarno vrhunske. S tim da nisam rekao da neću odigrati GoW, nego da me trenutno ne vuče baš jako da nastavim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:12 (Bitanga).
9 godina
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Pa tko je rekao da je originalan, rekao sam da mi je bio "wow"? Ti si ga prvi spomenuo, ja sam spomenuo Witchera.

Odigrao sam taj fajt na početku i nije mi ništa poseban nego milijun drugih skriptiranih boss fightova. Više mi je bio zabavan fajt s Beckhemom u Witcheru 3 Hearts of Stone.

Vjerojatno sam igrao previše igara pa me teško impresionirati.

Uopće ne kužim zašto se upletem uvijek u prepucavanja s fanboyima :-)

Lol kad nemas kaj konkretno za rec onda ljude prozoves fanboyima. 
Nebi uopce imao problem s tvojim misljenjem da si odigrao igru. No ti ocito ne zelis to shvatit pa bacas krafne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:12 (Santana).
16 godina
Santana kaže...

Nebi uopce imao problem s tvojim misljenjem da si odigrao igru. No ti ocito ne zelis to shvatit pa bacas krafne.

Šta si se uspalio čovječe?

Ajde pročitaj još jednom moj reply Deniu, pa onda prestani lupetati dalje, jel može?

Ja sam ga kupio za tolko na thegamecollectionu. Odigrao jedno pola sata, klinci malo duže. I nismo ga palili već dva tjedna, stalno brijem sad ću, pa mi se ne da. Za otpis sam lagano :-)

Izgleda kao dobra igra za odigrati, ali ništa spektakularno originalno.

Ako rješavaš backlog čekaj još veći popust.

Što sam krivo napisao? Napisao sam da je samo dobra igra (a ne za svršavanje dobra)? Ili te uvrijedilo to što sam napisao da nije ništa spektakularno originalna (što i nije).

9 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Šta si se uspalio čovječe?

Ajde pročitaj još jednom moj reply Deniu, pa onda prestani lupetati dalje, jel može?

Ja sam ga kupio za tolko na thegamecollectionu. Odigrao jedno pola sata, klinci malo duže. I nismo ga palili već dva tjedna, stalno brijem sad ću, pa mi se ne da. Za otpis sam lagano :-)

Izgleda kao dobra igra za odigrati, ali ništa spektakularno originalno.

Ako rješavaš backlog čekaj još veći popust.

Što sam krivo napisao? Napisao sam da je samo dobra igra (a ne za svršavanje dobra)? Ili te uvrijedilo to što sam napisao da nije ništa spektakularno originalna (što i nije).

Pa ajd mi reci kak mozes znat dal je dobra igra, ak si "Odigrao jedno pola sata" 

Opet ti ne kuzis da mi je svejedno dal si reko da je za svršavanje il da je sranje, no ocito to ne zelis shvatit nego dalje lupas po svome.
Ja pak ne shvacam tvoju logiku davanja misljenja o necemu si odigrao samo 30min. 

Pisi ti kaj god hoces samo ocekuj kritike na to, ne kuzim kaj se cudis sad.

16 godina
Santana kaže...

Pa ajd mi reci kak mozes znat dal je dobra igra, ak si "Odigrao jedno pola sata" 

Opet ti ne kuzis da mi je svejedno dal si reko da je za svršavanje il da je sranje, no ocito to ne zelis shvatit nego dalje lupas po svome.
Ja pak ne shvacam tvoju logiku davanja misljenja o necemu si odigrao samo 30min. 

Pisi ti kaj god hoces samo ocekuj kritike na to, ne kuzim kaj se cudis sad.

Jesi pročitao što sam napisao, napisao sam da izgleda kao dobra igra za odigrati. Niti sam rekao da je dobra, niti da sam rekao da nije dobra. Daj čitaj čovječe.

Zašto bih igrao dulje, ako ne želim igrati?

Zašto ne bih mogao gledati druge kako igraju 5-6 sati, pa skupa formiramo mišljenje o tome?

Pitao sam te, nisi mi odgovorio, koliko moram po tebi igrati igru da bih smio napisati mišljenje?

Da li bi ti i ja bili bolji frendovi da nisam napisao da sam igrao pola sata, nego da sam lagao i rekao da sam prošao do kraja?

O, živote, sudbo kleta!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:30 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

jbt Bitanga ti bas moras uvijek zamazat ovu temu.

Nebitan si i ti i to kaj se tebi svida ili ne svida. Tebi se ne svida njemu se svida i bok. Koji racku se stalno nahebavas sa svima i dokazivanjem tko je pametniji.

Dodes na temu da procitas neku dobru preporuku, neku dobru cijenu i informaciji a ono 2 stranice prepucavanja tko ima veceg.

A zanimljivo uvijek si ti Bitanga u prvom planu. Naporan si vise.

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
amd freak kaže...

jbt Bitanga ti bas moras uvijek zamazat ovu temu.

Nebitan si i ti i to kaj se tebi svida ili ne svida. Tebi se ne svida njemu se svida i bok. Koji racku se stalno nahebavas sa svima i dokazivanjem tko je pametniji.

Dodes na temu da procitas neku dobru preporuku, neku dobru cijenu i informaciji a ono 2 stranice prepucavanja tko ima veceg.

A zanimljivo uvijek si ti Bitanga u prvom planu. Naporan si vise.

Evo, stvarno nisam htio, al dok god me direktno prozivate ja ću reagirati na laži koje se pišu.

Vidim, ti dosta doprinosiš temi. Piši nešto, pa ćeš i ti biti u prvom planu.

14 godina
PlayStation 4

Dečki koji vam je k. što ste napali Bitangu valjda čovjek može reći o igri što misli.

Ako mu se ne sviđa ili ga ne vuče na igranje njegova stvar.

Deni je vjerojatno htio čuti različita mišljenja i onda odlučiti o kupovini.

Meni je igra ok, ali sam ju nisam cijelu prošao. Trenutno Igram druge igre.

kaj bi Franjo rekao moja žena ni puno vredna, al vređat ju ne dam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:50 (hummer0).
Moj PC  
6 0 hvala 1
7 godina
God of war
Vec se moze naci za 35 funti
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 22:59 (HCMAA).
8 godina
hummer0 kaže...

Dečki koji vam je k. što ste napali Bitangu valjda čovjek može reći o igri što misli.

Slazen se. Nebi bilo zanimljivo da svi imamo ista misljenja o svin igrama, uvik je dobro cut argumente i s jedne i s druge strane. Npr. velika vecina ljudi na sva usta hvali Uncharted 4 i kako je to ekskluziva vridna kupovanja ps4, a meni je to Rock Climbing simulator.

Dok Bitanga u ovon slucaju nije nista lose reka o igri, dapace napisa je da mu se igra cini dobra za odigrat.

12 godina
acmilan2 kaže...

Jedno pitanje vezano za TV i PS4.

Da li se moze na neki nacin bez da se kupuje posebna antena ili neki prijemnik gledati TV program preko PS4?
Na kompu uvijek treba pluginove (flash player, shockwave i sl.), pa me zanima i ovo.

Hvala!

Da ne ode u zaborav. Moram znati da mogu onda antenu neku kupit (barem onu malu, valjda ce loviti neke programe).

Zao mi je sto podizem, ali nemojte se svadjati. Lijepo jd kad svatko ima svoje misljenje, tu i tamo pomozite ljudima i to je to. Uzivajte, pa konzola je za razbibrigu, a ne da piz*ite sad  tu po forumu.

Kovačić
14 godina
Tututuru kaže...
hummer0 kaže...

Slazen se. Nebi bilo zanimljivo da svi imamo ista misljenja o svin igrama, uvik je dobro cut argumente i s jedne i s druge strane. Npr. velika vecina ljudi na sva usta hvali Uncharted 4 i kako je to ekskluziva vridna kupovanja ps4, a meni je to Rock Climbing simulator.

Dok Bitanga u ovon slucaju nije nista lose reka o igri, dapace napisa je da mu se igra cini dobra za odigrat.

Je meni je Uncharted 4 bio super, ali pretjerali su sa penjanjem. (to mi je bio prvi koji sam igrao)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 7:28 (hummer0).
14 godina
acmilan2 kaže...
acmilan2 kaže...

Jedno pitanje vezano za TV i PS4.

Da li se moze na neki nacin bez da se kupuje posebna antena ili neki prijemnik gledati TV program preko PS4?
Na kompu uvijek treba pluginove (flash player, shockwave i sl.), pa me zanima i ovo.

Hvala!

Da ne ode u zaborav. Moram znati da mogu onda antenu neku kupit (barem onu malu, valjda ce loviti neke programe).

Zao mi je sto podizem, ali nemojte se svadjati. Lijepo jd kad svatko ima svoje misljenje, tu i tamo pomozite ljudima i to je to. Uzivajte, pa konzola je za razbibrigu, a ne da piz*ite sad  tu po forumu.

Mislim da je bio nekakav uređaj PS4 ops sad sam našao to uopće nije bilo za TV program nego za stream.

https://gaming.youtube.com/watch?v=VK6TQZFtpLQ

evo nešto:

Ali PS4 nema DVB-T prijemnik u sebi ako si to mislio.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Po recenzijama koje sam citao/gledao u vezi GoWa, treba proci malo duzi intro koji sluzi kao privikavanje na "novog" Kratosa.

Pod "novi" mislim, na drugaciji nacin igranja od svih prijasnjih GoW igara.

Spominje se dio s camcem. Nakon njega se "otvara" igra.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 9:37 (arnes_king).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
hummer0 kaže...
acmilan2 kaže...
acmilan2 kaže...

Jedno pitanje vezano za TV i PS4......

Mislim da je bio nekakav uređaj PS4 ops sad sam našao to uopće nije bilo za TV program nego za stream.

https://gaming.youtube.com/watch?v=VK6TQZFtpLQ

evo nešto:

Ali PS4 nema DVB-T prijemnik u sebi ako si to mislio.

Da, tako nesto sam mislio. Znaci, sa PS-om se ne mogu gledati normalno neki programi, ali zato youtube, surfanje internetom i sl. je moguce, to sam vidio.
A nista, onda si svakako moram neku antenu nabaviti da mogu gledati sad utakmice svjetskog prvenstva, jel tako?

Kovačić
16 godina
PlayStation 4

da, nisam jos nasao nacin da gledam nase programe. sto se utakmica tice, to normalno mozes preko streamova s reddita, slika ti je u full hdu 60 fpsa a ne ovo sranje koje prikazuju nase televizije. jedino ako bas zelis slusat hrvatske komentatore(neznam zasto bi to itko htio). do sad nisam imao problema s browserom od ps4, pokreto sam sve streamove, pokreto sam filmove i serije na onim gledalicama i ostalim stranicama, treba probat i stranice koje streamaju tv program, mozda radi ko zna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...

Pa jasno ti je da je svaka recenzija na netu napisana bez da je igra odigrana do kraja :-D

Da ne ulazim u neke rasprave jer mi se fakat ne da niti te želim napadati jer svatko ima svoj ukus, ali ovdje te ipak moram ispraviti jer uopće nisi u pravu. Svaki, ali baš svaki relevantni recenzent koji drži do sebe i svaki medij koji želi biti relevantan i cijenjen, recenzira igre tek nakon što su odigrane do kraja. Ovo ti jednostavno ne stoji. Ne vjeruješ li meni, provjeri s bilo kojim siteom, Gamespot, IGN, Polygon, Eurogamer... you name it. Primjerice, baš zato što za konačnu recenziju prethodno moraju dovršiti igru, Gamespot i IGN imaju tzv. "review in progress" recenzije gdje se dio toga napiše dok recenzent odigrava igru, ali se konačna ocjena i konačna recenzija objavljuju tek nakon što su je odigrali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 19:33 (Q-Tip).
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Ma ne znam zasto se palite na bitangu, zar niste shvatili da se lik pali na bilo koju temu i u svemu on mora iznijeti svoje stavove, pitao ga neko za to ili ne. Siguran sam da ste svi imali takvog prijatelja u djetinjstvu, koji je na svaku temu bio "najpametniji" i morao ulaziti u sve moguce rasprave. Ja ga vec neko vrijeme samo ignorisem.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...

Da ne ulazim u neke rasprave jer mi se fakat ne da niti te želim napadati jer svatko ima svoj ukus, ali ovdje te ipak moram ispraviti jer uopće nisi u pravu. Svaki, ali baš svaki relevantni recenzent koji drži do sebe i svaki medij koji želi biti relevantan i cijenjen, recenzira igre tek nakon što su odigrane do kraja. Ovo ti jednostavno ne stoji. Ne vjeruješ li meni, provjeri s bilo kojim siteom, Gamespot, IGN, Polygon, Eurogamer... you name it. Primjerice, baš zato što za konačnu recenziju prethodno moraju dovršiti igru, Gamespot i IGN imaju tzv. "review in progress" recenzije gdje se dio toga napiše dok recenzent odigrava igru, ali se konačna ocjena i konačna recenzija objavljuju tek nakon što su je odigrali.

Opet, ne treba generalizirati i reći da SVAKI recenzent SVAKU igru ODIGRA DO KRAJA. Neke igre se mogu odigrati i recenzirati u realnom vremenu, no neke ne mogu. Ovisi o igri. Nećeš reviewirati F1 2017 tako da odigraš karijeru do kraja, jer bi ti za to trebalo 200 dana. Isto i WoW, Elite Dangerous i sl. Neke igre niti imaju priču niti imaju kraj. Kako recenzirati Civilization 6? Odigraš jednu partiju od početka do kraja? Jel to dosta? Moraš odigrati i više partija da bi stekao neki pošteni dojam o igri. A partije traju po nekoliko dana bez problema. Šta ćeš jedan mjesec recenzirati jednu igru? Pa tko bi ti dao plaću za jednu recenziju mjesečno.

Na kojoj težini mora igrati igru? Jel mora odigrati na Story modu, pa Godlike modu? Ili oba?

Nadam se i da ćemo se složiti da je brojčana oznaka za ocjenu igre totalna glupost, pa samim time ne bi trebala biti ni relevantna.

Pros and cons sažetak je ok, ali sad da mi netko opali 84% za igru, to je debilana.

A ni za recenziju nije bitno da si odigrao igru do kraja, jer nećeš pričati u recenziji spoilere o priči na kraju igre nego određene koncepte i da li su dobro realizirani ili nisu. Većina napiše review pa mu se vraća još kasnije editirajući ga nakon većih patcheva, expansiona i sl.

I siguran sam da većina procijeni igru prije nego što ju je odigrala do kraja. Nakon odigranih 100-200 igara (a većina nas je odigrala i puno više) lako procijeniš igru već u prvim satima da li ti se sviđa ili ne. Dosta reviewera brani svoje pravo da subjektivno ocjenjuju igru i objektivna ocjena im nije prioritet.

Osim toga, ja nisam plaćeni reviewer, a niti itko od vas. Deni je nas pitao za mišljenje, i koliko vidim dobio je od mene i još nekoga. A vi ste se uzjebali umjesto da čovjeku odgovorite na pitanje.

Tko je onda zajebo? :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 20:23 (Bitanga).
16 godina
arnes_king kaže...

Ma ne znam zasto se palite na bitangu, zar niste shvatili da se lik pali na bilo koju temu i u svemu on mora iznijeti svoje stavove, pitao ga neko za to ili ne. Siguran sam da ste svi imali takvog prijatelja u djetinjstvu, koji je na svaku temu bio "najpametniji" i morao ulaziti u sve moguce rasprave. Ja ga vec neko vrijeme samo ignorisem.

Bez brige, i ja imam podjednake osjećaje prema tebi 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2018 20:12 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

kakve ti gluposti pricas, treba to znat

2 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...

Opet, ne treba generalizirati i reći da SVAKI recenzent SVAKU igru ODIGRA DO KRAJA. Neke igre se mogu odigrati i recenzirati u realnom vremenu, no neke ne mogu. Ovisi o igri. Nećeš reviewirati F1 2017 tako da odigraš karijeru do kraja, jer bi ti za to trebalo 200 dana. Isto i WoW, Elite Dangerous i sl. Neke igre niti imaju priču niti imaju kraj. Kako recenzirati Civilization 6? Odigraš jednu partiju od početka do kraja? Jel to dosta? Moraš odigrati i više partija da bi stekao neki pošteni dojam o igri. A partije traju po nekoliko dana bez problema. Šta ćeš jedan mjesec recenzirati jednu igru? Pa tko bi ti dao plaću za jednu recenziju mjesečno.

Na kojoj težini mora igrati igru? Jel mora odigrati na Story modu, pa Godlike modu? Ili oba?

Nadam se i da ćemo se složiti da je brojčana oznaka za ocjenu igre totalna glupost, pa samim time ne bi trebala biti ni relevantna.

Pros and cons sažetak je ok, ali sad da mi netko opali 84% za igru, to je debilana.

A ni za recenziju nije bitno da si odigrao igru do kraja, jer nećeš pričati u recenziji spoilere o priči na kraju igre nego određene koncepte i da li su dobro realizirani ili nisu. Većina napiše review pa mu se vraća još kasnije editirajući ga nakon većih patcheva, expansiona i sl.

I siguran sam da većina procijeni igru prije nego što ju je odigrala do kraja. Nakon odigranih 100-200 igara (a većina nas je odigrala i puno više) lako procijeniš igru već u prvim satima da li ti se sviđa ili ne. Dosta reviewera brani svoje pravo da subjektivno ocjenjuju igru i objektivna ocjena im nije prioritet.

Osim toga, ja nisam plaćeni reviewer, a niti itko od vas. Deni je nas pitao za mišljenje, i koliko vidim dobio je od mene i još nekoga. A vi ste se uzjebali umjesto da čovjeku odgovorite na pitanje.

Tko je onda zajebo? :-)

Jbg ti si sad tu pokrenuo deset različitih tema i rasprava, a ja pričam o jednoj koju je lako provjeriti i za koju sam siguran milijun posto da nisi u pravu. Niti sam se dotakao brojčanih ocjena, niti pros and cons, niti subjektivnih i objektivnih procjena koliko je točno potrebno igrati igru da bi napisao recenziju. I nisam rekao da SVAKI recenzent odigra igru do kraja, nego da baš svaki recenzent i svaki medij koji drži do sebe i želi biti relevantan prije recenzije odigra igru do kraja. I to je činjenica. I naravno da recenzenti brane svoje pravo da subjektivno ocjenjuju igru, pa recenzija je sama po sebi subjektivan tekst, ne može jedan čovjek napisati službeno mišljenje cijelog sitea. Zato i imaš recenzije koje ti u posebnim okvirima nude "drugi pogled", gdje svoje mišljenje podijeli drugi recenzent iz drugog kuta gledanja.

Ako mene pitaš osobno, najdraži site mi je Rock Paper Shotgun, koji nema ni pros and cons, ni postotke, ni brojčane ocjene, nego potpuno tekstualnu recenziju. I da, odigraju igre do kraja prije nego ih recenziraju. 

P.S. Ja sam isto Deniju odgovorio na pitanje i iz zajebancije sam mu rekao da ne sluša što pričaš, nemam iskreno ništa protiv tebe. 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedno pitanje...vidim da je Tekken 7 na akciji sa 500 na 200 kn...tu igru čekam od izlaska da bude na nekoj akciji, pa budući da je sada cijena koliko toliko prihvatljiva, moze neki komentar o igri?

Npr UFC igra koju sam kupio jako brzo dosadi...dakle mislim na međusobno igranje u kući kad se skupimo...jednostavno naporno za igrati...no npr Tekken 5 smo znali igrati satima i nikad nebi dosadio...naprosto je zanimljivo tući se međusobno...pa ako je netko igrao prije tekken 5, jel mi moze ukratko reći ima li tekken 7 "ono nešto" zbog cega bi bio zanimljiv kao i tekken 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice