PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
protjeran
Re: PlayStation 4
Hexfire kaže...

Mah, piratske igre. Kupio sam God of War, jednu od najboljih igara ikad za 360kn, ulupao u nju 30h sati, došao čovjek do mene i kupio za 340kn. 

Eh, nije svugdje ista situacija.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
14 godina
PlayStation 4

Kupio PS4 pro battlefront 2 koji je na 4.73, stavio 5.05 i instalirao 2 igre, sad skidam fifu i nfs payback

Ako netko zeli piratske onda je sad vrijeme dok jos ima starijih verzija u ducanima

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Nemozes provjeriti osim kako vec rekoh po production dateu. No, cak i god of war bundle ide sa 5.0 firmom, tako da mislim da su jako male sanse da ces kupiti novu konzolu sa vecim firmwareom.

Kod rabljenih je ipak potteban veci oprez, ali njih mozes upaliti i vidjeti...

Da,5.05 je nesto stabilniji od 4.55 iako nije savrsen, a manu s ponovnim pokretanjem nakon paljenja mozes eliminirati safe modom, iako je malo bugovit trenutno, radi se na poboljsanju, onda ces prakticki hen imati stalno pokrenut, najblize cfw-u sto je trenutno moguce
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Puno sam pratio jailbreak scenu za PS3 i kao što znamo PS3 su razvalili do kraja , još uvijek se igra oline bez ikakvih problema.

Danas, na PS4, PS+ donosi jako puno prednosti u odnosu na cijenu, često su igre na stvarno odličnim popustima, tu i tamo te pogodi i neka free igra i nemoraš se zamarati chiterima.  Tako da nemoramo baš sve piratitizirat.   Sa druge strane, BO4 i GoW su po 500 kn ako ih želim igrat ove godine što je previše.

0 0 hvala 0
14 godina
Wontay kaže...

Puno sam pratio jailbreak scenu za PS3 i kao što znamo PS3 su razvalili do kraja , još uvijek se igra oline bez ikakvih problema.

Danas, na PS4, PS+ donosi jako puno prednosti u odnosu na cijenu, često su igre na stvarno odličnim popustima, tu i tamo te pogodi i neka free igra i nemoraš se zamarati chiterima.  Tako da nemoramo baš sve piratitizirat.   Sa druge strane, BO4 i GoW su po 500 kn ako ih želim igrat ove godine što je previše.

GOW imaš za 360 kn na US storu ops dolar je nešto skočio pa je 380 kn

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA07408_00-00000000GODOFWAR

, a i možeš šerat acc. sa nekim prijateljem pa će te koštati 180 kn.

Na njuškalu 350 kn, a kad ju odigraš možeš ju prodati.

https://www.njuskalo.hr/ps4-igre/god-of-war-oglas-25673033

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zanima me ovaj 5.05 JB kako se radi jer sam vidio na njuskalu da lik kao prodaje ,,hardverski čip'' koji se spaja na usb?Jel on to prodaje maglu ili se tako zapravo modificira ps4?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...

Zanima me ovaj 5.05 JB kako se radi jer sam vidio na njuskalu da lik kao prodaje ,,hardverski čip'' koji se spaja na usb?Jel on to prodaje maglu ili se tako zapravo modificira ps4?

Kupi, predobro je da ne bi bilo istina!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
PlayStation 4

Moze se i preko tog cipa, odnosno to je ko nekakva wifi kartica na koju se moze staviti exploit i kosta nekih 3-4 dolara na ebayu. Exploit je dostupan i online, tak da je dovoljno samo pokrenuti browser, tako ja radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, mozete mi reci dali ste kupovali sa ove stranice:

https://neutrinomobile.hr/sony-playstation-4-pro-ps4-1tb-b-chassis-white-god-of-war-standard-plus-edition-ps4.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

naime medu povoljnijim su ponudama i jedino sto sam nasao da je obicna bijela konzola plus God of War.

Mislim da sam konacno odlucio kupiti ovzu konzolu (pola pola sa frendom pa se mjenjamo). Osim gore navedene igrice, Last of Us, Pes novi, Red Dead novi i ostale nadolazece ekskluzive su zbilja tesko za odoliti...

Nekako mi se vise neda igrati na komp previse kad vec cijeli da provedem za njim...

Mozete mi reci gdje je najbolje kupovati igre? Dali preko njuskala sve rabljeno radi kako spada, netrebam se nista brinuti? Od ostalih ducana sto najvise da gledam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haremzg kaže...

https://neutrinomobile.hr/sony-playstation-4-pro-ps4-1tb-b-chassis-white-god-of-war-standard-plus-edition-ps4.html?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

naime medu povoljnijim su ponudama i jedino sto sam nasao da je obicna bijela konzola plus God of War.

Mislim da sam konacno odlucio kupiti ovzu konzolu (pola pola sa frendom pa se mjenjamo). Osim gore navedene igrice, Last of Us, Pes novi, Red Dead novi i ostale nadolazece ekskluzive su zbilja tesko za odoliti...

Nekako mi se vise neda igrati na komp previse kad vec cijeli da provedem za njim...

Mozete mi reci gdje je najbolje kupovati igre? Dali preko njuskala sve rabljeno radi kako spada, netrebam se nista brinuti? Od ostalih ducana sto najvise da gledam?

Možeš preko njuškala, ali u storu su isto svako malo popusti. 

7 godina
neaktivan
Haremzg kaže...

Mozete mi reci gdje je najbolje kupovati igre? Od ostalih ducana sto najvise da gledam?

Sancta domenica,infomark,mall.hr gdje imaju ponekad dobre popuste.Ja sam si ovaj tjedan nabavio far cry 5 u sancti za 359 kn.

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
big_guy kaže...

Kupi, predobro je da ne bi bilo istina!

jbg, istina je :D

13 godina
protjeran
big_guy kaže...

Evo https://gbatemp.net/threads/aio-ps4-exploit-guide.497858/

Ne trebas nista kupovati, sve upute imas na tom linku i samo je stvar instalacije i podesavanja.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2018 19:01 (arnes_king).
8 godina
Haremzg kaže...

Sritno s ovim

13 godina
odjavljen
Cri.Lu99 kaže...

Sritno s ovim

Već sam htio napisati, al reko neću mu pametovati..sad kad si napisao, budem se nadovezao i rekao da sam imao takvu kombinaciju jednom i nikad više..

Sve je super dok je sve super, ali dok dodu prva ne slaganja, promjene planova i sl. onda završi plejka na njuškalu i gleda svako sebi..

10 godina
Pozz!
Sta mislite ima li na PS4 varalica, oni koj varaju u igrama, na to mislim!?

Jer na stemu ih ima ko pljeve!

Preso sam sa PC na PS4 prije godinu bas zbog takvih koj varaju!

Ali nekako mi izgleda da ih ima i na PS4, ne tako ocitih primijera kao na steamu! Ali se zapita kako on to moze a mi ne!
Ako imate kakvo znanje o tome! Thx! 😉✌
Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
veseli007 kaže...
Pozz!
Sta mislite ima li na PS4 varalica, oni koj varaju u igrama, na to mislim!?

Jer na stemu ih ima ko pljeve!

Preso sam sa PC na PS4 prije godinu bas zbog takvih koj varaju!

Ali nekako mi izgleda da ih ima i na PS4, ne tako ocitih primijera kao na steamu! Ali se zapita kako on to moze a mi ne!
Ako imate kakvo znanje o tome! Thx! 😉✌

Diablo 3 je na PS4 upropašten s varalicama. Na PCu ih nema. Svaka igra je priča za sebe pa ne treba generalizirati. U Heroes of the Storm nema varalica.

Osobno na PCu nisam primjetio cheatere jer ne igram takve igre.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Zasto ih Sony ne kazni ne poduzme nesto po pitanju toga!
Ja sam igrao COD Ghosts na PC prije godinu dana i ima ih koj i priznaju na chatu NP! Kazu bolje varati nego biti kamper! Ne slazem se sa njima nikako! Radje da gubim ali cu sa vremenom nauciti i igrati bolje i tako postati bolji igrac, jer nebi imao zadovoljstvo kada bi znao da sam varao! Ovako kada ih pobijedim onda se veselim, dok su oni ljuti kada ih ubijes tako reci samo jednom! 😂 Sada kad pogledam COD Ghosts, nemozes je ni igrati nema sanse! Tip uzme strojnicu i samo puca napamet i svi padaju ko kruske pokoseni! Ima onih koj su to snimili i prijavili na Steam i stavili na YT ali Steam nista nije poduzeo! Platis igru 50eura i onda ti takvi sve pokvare!
Valjda je tako i na PS4 nije bas da ih previse brine, nazalost! Iako mislim da ih ima manje nego na PC!
Steta jer su neke igre i nakon par godina jos uvijek dobre za odigrati! 😊✌
Odmori se u Istini! :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cri.Lu99 kaže...
Haremzg kaže...

Sritno s ovim

sogor zapravo:) Oboje smo vrlo zauzeti sa poslom, i znamo da ako nabavimo sami konzolu za sebe da ce stajati u prasini pola vremena, tako da mislim da je ovo dobra ideja. Kada imas vremena i kada ti se igra nesto je kod tebe, pa kad zavrsis sto zelis das dalje. Plus usteda pola novaca:)

16 godina
PlayStation 4

ma ja kad sam kupio ps4 dosta cesto sam igro, i onda me proslo i tako je malo skupljo prasinu i pita me frend ocu mu ga posudit da malo igra, ja reko ma moze nosi, i onda za 4-5 dana iz dosade htio bacit sat dva i sjetim se pa posudio sam ga frendu, proklinjo sam samog sebe. nikad vise nakon tog necu nekom posudit, ono moze na dan dva pa odigraj neki naslov al nista vise.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Haremzg kaže...
Cri.Lu99 kaže...
Haremzg kaže...

Sritno s ovim

sogor zapravo:) Oboje smo vrlo zauzeti sa poslom, i znamo da ako nabavimo sami konzolu za sebe da ce stajati u prasini pola vremena, tako da mislim da je ovo dobra ideja. Kada imas vremena i kada ti se igra nesto je kod tebe, pa kad zavrsis sto zelis das dalje. Plus usteda pola novaca:)

Samo ne sa šogijem još će nastat svađa u familiji.

9 godina
Inace radi se o esp8266 wifi 4mb chipu, na koji se flasha exploit i payload, totalno pojednostavljuje stvar, a sto je najbitnije ps nema internet konekcije pa se ne moze slucajno apdejtati (sto se ljudima desavalo). Koristiti internet konekciju je losa ideja, radije neki drugi oblik hostanja exploita.

Cip se moze nabaviti i kod nas za sitne pare, mislim da je u to puno upucenija ekipa koja radi s arduinom....
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kako ne bi spammali PS4 temu, otvorio sam E3 2018 temu, pa slobodno komentirajte nadolazeće igre.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/e3-2018-electronic-entertainment-expo-2018/259105.aspx

PSN - DeniZg80
Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
veseli007 kaže...
Zasto ih Sony ne kazni ne poduzme nesto po pitanju toga!
Ja sam igrao COD Ghosts na PC prije godinu dana i ima ih koj i priznaju na chatu NP! Kazu bolje varati nego biti kamper! Ne slazem se sa njima nikako! Radje da gubim ali cu sa vremenom nauciti i igrati bolje i tako postati bolji igrac, jer nebi imao zadovoljstvo kada bi znao da sam varao! Ovako kada ih pobijedim onda se veselim, dok su oni ljuti kada ih ubijes tako reci samo jednom! 😂 Sada kad pogledam COD Ghosts, nemozes je ni igrati nema sanse! Tip uzme strojnicu i samo puca napamet i svi padaju ko kruske pokoseni! Ima onih koj su to snimili i prijavili na Steam i stavili na YT ali Steam nista nije poduzeo! Platis igru 50eura i onda ti takvi sve pokvare!
Valjda je tako i na PS4 nije bas da ih previse brine, nazalost! Iako mislim da ih ima manje nego na PC!
Steta jer su neke igre i nakon par godina jos uvijek dobre za odigrati! 😊✌

to je problem pc gejminga i otvorene platforme. cheateri na konzolama nisu kao pc cheateri. tj. ako konzola nije haknuta, nemaš ni teoretske mogućnosti intsalirati neki hack tipa autoaim, wallhack ili slično na pc-u.

cheateri na konzolama su exploiteri loše programirane igre od strane developera (dakle Bitange). Developer (Bitanga) usere motku, netko to otkrije i krene beskonačno abjuzanje mogućnosti koja je dostupna svima. Npr. bila je neka greška u starom (čini mi se) bad companyu gdje si mogao skočiti na jednom mjestu mape iza jednog zida i tamo bez problema zaštićen mitraljirati po neprijateljskoj sili. Ili npr. u battlefieldu 3 ubijati sa sačmaricom sa 100 m udaljenosti jednim hicem. Ako je developer ljenčina, dugo neće popraviti igru. Diablo je najžešći primjer , a možda i jedini primjer igre koja zbog loših developera postane patnja za gamere. Barem koliko čitam po netu, jer igru nikad nisam igrao. Ovi glitchevi i propusti tipa navedenih u battlefieldu se brzo riješe. 

Pravi problem sa cheatenjam na konzolama može nastati jedino kad hakeri (tj. Damir22) uspiju u svojim plemenitim pobudama(jer samo žele dobiti mogućnost instaliranja na plejku 3rd party aplikacije za pronalazak lijeka protiv raka, aidsa i chronove bolesti). Dakle njihov plemeniti uspjeh bi mogao sasvim neočekivano biti zasjenjen nuspojavama tipa igranje piratskih igara i instaliranje narečenih aimbotova, wallhackova i sličnih sranja... e to bi bila katastrofa u rangu pc katastrofe. Do tad možemo mirno spavati. A možda i nakon toga, ako sony pokrpa rupe i zabrani spajanje haknutih konzola na servere ili jednostavno uigradi eksploziv koji se detonira u slučaju hacka.

PSN - darklydexter
14 godina
PlayStation 4

Što točno bi obuhvaćalo varanje u Diablu 3? Pa ta igra nema praktički nikakav kompetitivni multiplayer mod. To je coop arpg. Znam da postoje neke cake za laku "nabavku" opreme, ali to ne utječe na mene osobno kao igrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Ezio je to lijepo objasnio....

Ja bih samo dodao da u kontekstu jailbreaka i mreznog igranja stvari tako stoje da je to neizvedivo. I tako ce izgleda i ostati do pojave custom firmwarea, sto je opet u domeni naucne fantastike, za sada.

Bez psn-a nema mreznog igranja, a psna nema bez zadnjeg mandatory firmwarea na konzoli. Jednostavno ali ucinkovito.

Jailbreak je za sada ogranicen iskljucivo na offline mod u svakom pogledu, mislim da nikad (ili barem ne tako brzo) necemo imati trenutni firmware jailbreakan, sto bi onda omogucilo i spajanje na psn i multiplayer igru. Nema razlike izmedju original i jailbreak firmwarea, jednostavno zato sto su obadva original, s obzirom da je entrypoint webkit, i jailbreakana konzola je originalna kao i originalna.

Dodatni problem je sami izbor homebrewa, jer realno osim pokojeg editora i moda, te par stidljivih homebrew pokusaja, nista ni ne postoji, backupi su ono sto cini 99% scene trenutno. Ne spominjem nuzno piratstvo, ali da, ima i toga, posebice sad kad je prakticki svaka konzola koja sjedi u nekom ducanu na polici jailbreak kompatibilna, sto dovodi do eksplozije ljudi kojima je opcija dostupna, sto opet definitivno ima negativne posljedice....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Što točno bi obuhvaćalo varanje u Diablu 3? Pa ta igra nema praktički nikakav kompetitivni multiplayer mod. To je coop arpg. Znam da postoje neke cake za laku "nabavku" opreme, ali to ne utječe na mene osobno kao igrača.

Igrao sam na PCu Diablo 3 par mjeseci, ne baš pre-aktivno i bio sam npr paragon level 150.

Počeo igrati Diablo 3 na PS4, upao čim sam mogao u prvi multiplayer, tamo je bila ekipa sa 3500 paragon levelom. Na svakog ubijenog moba meni je paragon level skočio za 10 levela.

U 5 minuta igranja s njima bio sam paragon level 3500. Toliko brzo je paragon level skakao da mi GUI to nije stigao prikazivati, pa dok je šora završila meni je još 3 minute svake sekunde skakao paragon level-up notification :-D

Ekipe ima sa paragon levelom 10.000. To je bilo još prije 3 godine, dok na PCu još uvijek ni sad nema nijedan s tolikim levelom.

Meni je to skroz upropastilo igru na PS4. Jest da sam mogao odmah izaći iz partya čim sam to skužio, al nisam jebiga. Kao što Kajin kaže, ne želim biti stupido i igrati pošteno :-)

Ne bih smio uopće igrati multiplayer jer su svi sa 10k paragon levelom.

Ni na PCu ni na konzoli nema cheatanja na dobro isprogramiranim multiplayer igrama. U singleplayeru je nebitno ionako, neka si svatko moda igru kako želi.

No nema svaka igra dobar network code, pa onda ekipa nađe razne hackove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2018 19:45 (Bitanga).
12 godina
PlayStation 4

zasto su igre na PSstore tako skupe?

npr bloodborne, na store košta 300kn a na mediju ima i za 100kn...igra stara nekoliko godina

0 0 hvala 0
16 godina
GSP kaže...

zasto su igre na PSstore tako skupe?

npr bloodborne, na store košta 300kn a na mediju ima i za 100kn...igra stara nekoliko godina

bio je besplatan u sklopu PS+a prije koji mjesec, mogao si ga dobiti za 50kn.

12 godina
PlayStation 4

Ps+ minetreba,neigram mp

Nije samo bloodborne, evo jos koja starija igra tipa wipeout i god of war 3...obje cca 500kn

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice