PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
tictactoe kaže...

jel mislite da je puno dat 250kn za pes2018 s obzirom da je novi izlazi za cca pola godine..na svim oglasima niko ne prodaje ispod te cifre. Sutra stizu nove rasprodaje pa se nekako nadam da bi pes mogao biti na popustu.

Evo strpljen spašen.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0101-CUSA08251_00-PES2018EU0000000

I ostalo

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-PSPLUSDD1104/1

12 godina
hummer0 kaže...
Vandit kaže...

U kalkulaciju vezanu za izlazak ps5 ulazi previse paramrrara, a za koje mi ni ne znamo. Neke od tih parametara ste i sami naveli...

Osobno mislim da nece izaci prije 2020. I to mi je ok. Vjerojatno u predbozicno vrijeme. 

Ma realno gledajući što mogu ponuditi novo sa PS5 još malo bolju sliku?

Uz jače procesore, mogu ponuditi puno toga.

Npr. bolju umjetnu inteligenciju, bolju fiziku, veće i kompleksnije scene.

Sjetite se kako je AC Unity slabo radio, zbog previše likova na ekranu. To ne bi trebalo biti problem kod nove generacije konzola.

Real Time Strategije također jako ovise o dobrom procesoru, MMORPG-ovi itd.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Real Time Strategije također jako ovise o dobrom procesoru...

... i nacinu kontrole. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
8 godina
PlayStation 4

Sony me razmazio sa prijasnjim akcijama tako da nisam uopce zadovoljan sam novom, sto u drugu ruku nije ni lose. Bit ce vise vremena za rjesavanje backloga. 

0 0 hvala 0
12 godina
Chaky kaže...
DeniZg kaže...

Real Time Strategije također jako ovise o dobrom procesoru...

... i nacinu kontrole. 

Meni je Red Alert 3 na Xbox 360 bio odličan. Super su složili kontrole.

Šteta da nismo vidjeli neki dobar RTS na PS4. Siguran sam da to nije radi kontrola.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

A da ne govorim kako bi mogli sa PS5 napravit posteni backwards compatability. Ocekujem ga 2020-e u blagdansko vrijeme, ali mislim da ce igre dosta dugo jos izlazit za ps4 tako da ne bi tu trebalo biti brige, samo koliko ce losije radit u odnosu na peticu to me zanima.

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4
Vandit kaže...
hummer0 kaže...
Vandit kaže...

U kalkulaciju vezanu za izlazak ps5 ulazi previse paramrrara, a za koje mi ni ne znamo. Neke od tih parametara ste i sami naveli...

Osobno mislim da nece izaci prije 2020. I to mi je ok. Vjerojatno u predbozicno vrijeme. 

Ma realno gledajući što mogu ponuditi novo sa PS5 još malo bolju sliku?

Ponuditi ce konzolasku evoluciju. 

Osim grafickog upgradea vjerojatno ce biti orijentiran na vr, pod uvjetom da isti zazivi do dana izlaska. 

Mislim, ne mora ps ponuditi nista revolucionarno. Pc preko dvadeset godina donosi samo graficki upgrade pa ga ljudi i dalje kupuju za igranje. 

A realno koliko ljudi koristi taj vr?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 14:05 (CrossDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CrossDeath kaže...

A realno koliko ljudi koristi taj vr?

VR je budućnost, no ne u ovoj iteraciji jer ga rezolucija full limitira.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
IvanDado kaže...

A da ne govorim kako bi mogli sa PS5 napravit posteni backwards compatability. Ocekujem ga 2020-e u blagdansko vrijeme, ali mislim da ce igre dosta dugo jos izlazit za ps4 tako da ne bi tu trebalo biti brige, samo koliko ce losije radit u odnosu na peticu to me zanima.

Pa ako ne bude backwards kompatibilan sa PS4 igrama ja ga neću niti kupiti. Nek se napuše kitice da ću opet kupovati iste igre nekoliko puta kao što nintendo redovito radi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
IvanDado kaže...

Pa ako ne bude backwards kompatibilan sa PS4 igrama ja ga neću niti kupiti. Nek se napuše kitice da ću opet kupovati iste igre nekoliko puta kao što nintendo redovito radi.

Ak ce sve bit u 60fps-a vec vidim kak se hvalis sa Day One Edition bez obzira na sve ostale mogucnosti 

I am over 9000!!!
16 godina
Shivi kaže...
Bitanga kaže...
IvanDado kaže...

Ak ce sve bit u 60fps-a vec vidim kak se hvalis sa Day One Edition bez obzira na sve ostale mogucnosti 

Hehe, dobra :-)

Al bojim se da neće konzola nikad odbacit 30 FPSa sve dok ne daju ljudima opcije za podešavanje graphics settingsa.

Uvijek će neki managerčić reći da želi bolju grafiku i 30FPSa i to obrazložiti da je to dovoljno i da to "ljudi žele".

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 14:47 (Bitanga).
15 godina
PlayStation 4

Ja sebicno zelim PS5 ove godine tako da ga kroz godinu-dvije mogu uzet kada izadje vec neka kompletnija verzija i kada ps4 prestane dobivati nove naslove. Onda opet imam "porblem" masu igara za igranje. Jedino sto bi me moglo potaknuti odma da ga uzmem je puni backwards compatibility sa PS4. Onaj minimum sta zelim od ps5 je 60 fpsa 1080p, ostalo je samo bonus.  

MadeInCroatia
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Jeste li igrali A Way Out? Ovo sam dugo cekao i stvarno mi se svidja igra. Prvi put da se neko potrudio pa napravio split screen coop igru kako treba :D

https://www.youtube.com/channel/UCWgV7W_LmZOI8sTXRTIzfdg/videos
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
arnes_king kaže...

Jeste li igrali A Way Out? Ovo sam dugo cekao i stvarno mi se svidja igra. Prvi put da se neko potrudio pa napravio split screen coop igru kako treba :D

Kum i ja smo je presli za par sati i mogu ti reci da je odlicna. Steta samo sto nije trajala malo duze.

PSN Tokioplastic292
14 godina
PlayStation 4

Nisam još nabavio, ali kupit ću sigurno da mogu igrat s burazom local coop. Plus, Brothers A Tale of Two Sons mi je jedna od najdražih igara ikad.

Bajdevej, dolaze recenzije za novi God of War. Its ok. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
tictactoe kaže...

jel mislite da je puno dat 250kn za pes2018 s obzirom da je novi izlazi za cca pola godine..na svim oglasima niko ne prodaje ispod te cifre. Sutra stizu nove rasprodaje pa se nekako nadam da bi pes mogao biti na popustu.

Evo strpljen spašen.

https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0101-CUSA08251_00-PES2018EU0000000

I ostalo

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-PSPLUSDD1104/1

bome stvarno sam fino docekao :D e sad pitanje za upucene..na ps4 imam instaliran vec pes 2018, koristim cd od prijatelja..jel trebam sad prije kupovine na ps storeu obrisat ovaj ili samo normalno kupim i to je to.

Sto se tice way outa, preporucam, kao sto je vec neko napisao, jedino steta sto je kratka jer smo prijatelj i ja presli u 2 igranja po par sati

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2018 12:48 (tictactoe).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

God of War dobiva odlicne recenzije. Nista manje nisam ni ocekivao 

1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

da bas mocno izgleda igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ovaj metal gear 5 phantom pain, genijalna igra sa svim svojim nedostacima. Ja sam nakon prvog chaptera imao osjećaj da je to kraj igre i sada na chapter 2 kad su stare lokacije kao da je to samo neki dodatak. Sve ukupno meni je jedna od boljih igri. Zamijenio neku igru pa sad imam fizičku kopiju koja ima i ground zeroes. Krenem li to igrati hoću li izgubiti save data sa panthom pain? Ne usuđujem se pokrenuti da mi ne bi pregazilo save od phantom pain. Valjd bude to odvojeno nadam se. Nego najveći smijeh je kad u sred borbe kad lete meci na sve strane ja se sagnem da pokupim neku biljku ili cvijet:) Svemu se prilagodio, ali ono otvaranje vrata nikako. Nema na tiho:)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...
Ovaj metal gear 5 phantom pain, genijalna igra sa svim svojim nedostacima. Ja sam nakon prvog chaptera imao osjećaj da je to kraj igre i sada na chapter 2 kad su stare lokacije kao da je to samo neki dodatak. Sve ukupno meni je jedna od boljih igri. Zamijenio neku igru pa sad imam fizičku kopiju koja ima i ground zeroes. Krenem li to igrati hoću li izgubiti save data sa panthom pain? Ne usuđujem se pokrenuti da mi ne bi pregazilo save od phantom pain. Valjd bude to odvojeno nadam se. Nego najveći smijeh je kad u sred borbe kad lete meci na sve strane ja se sagnem da pokupim neku biljku ili cvijet:) Svemu se prilagodio, ali ono otvaranje vrata nikako. Nema na tiho:)

Zasrali su chapter 2. Ponavljaš neke apsolutno iste misije kao da ih nikad nisi ni odigrao, popizdio sam i obrisao igru dok sam to skužio. Mislio sam prvo da sam glup i zaboravan.

13 godina
Da, iste misije barem ove na početku samo otežane. Baš šteta jer mi je igra vrhunska. Ali, igram i te misije:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Kad ocito da igra nije dovrsena...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...

Kad ocito da igra nije dovrsena...

Da se nije desilo konami vs kojima igra bi konkurirala za goata, jer ionako odličan uvod chapter 1, kao da ne bi chapter 2 valjao, i dan danas zalim za tom igrom kakav je potencijal imala.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo prednarucen god of war, hypeee

4 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Kada smo kod PS VR-a jel ga netko probao na PC-u. Negdje sam pročitao da tamo tek pravo zasja pošto je plejka pre slaba za njega. Ja se trenutno još borim s glavoboljama i privikavanjem na njega. 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

jos jednom cu ponovit pitanje pa se unaprijed ispricavam :) znaci imam instaliran pes 2018 sa cd-om na ps4, ali nije moj, a posto sad ima ponuda na storeu kupio bi ga..pa me zanima moram li prije kupovine obrisat ovaj postojeci sa sonya ili samo kupim? hvala :)

0 0 hvala 0
10 godina
Najveći moj problem je kad vidim igru na popustu a imam toliko igara koje nisam igrao. :( Sad vidim Crash Bandicoot deal of the week, uzeo bi ga, a imam Deus ex, Witcher 3 I AC Origins koje nisam prešao. Iskreno ne mislim ih bas ni igrati jer sam se zasitio takvih igara. A crash bih igrao i uzivao. I et uvijek mi tako odu novci.
Prije sam bio mišljenja, pc je super jer uvijek imaš torrent ili super deal na G2A i sličnima. Sad kad sam na ps4 nekako olako kupujem igre jer vidim da su jeftine a i predivno izgledaju na velikom tvu. Dok na pcu bih radije čekao torrent ili sniženje. U pola godine ps4 sam kupio više igara nego u 5god pc~a. I nije mi žao. Bravo za sony što je konzola 3000kn a ne 5000 kn kao prije, i što postoje popusti pa ne moramo kupovati rabljene igre od frendova. Svaka čast soniju, tako se bori protiv piratstva. Kako sad reći ne najdražoj igri djetinjstva :(
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
tictactoe kaže...

jos jednom cu ponovit pitanje pa se unaprijed ispricavam :) znaci imam instaliran pes 2018 sa cd-om na ps4, ali nije moj, a posto sad ima ponuda na storeu kupio bi ga..pa me zanima moram li prije kupovine obrisat ovaj postojeci sa sonya ili samo kupim? hvala :)

Trebaš reinstalirati igru. Stara instalacija sa diska ti ne vrijedi (disk ima svoju zaštitu, a digitalna igra svoju).

PSN - DeniZg80
14 godina
Gogy7 kaže...
Najveći moj problem je kad vidim igru na popustu a imam toliko igara koje nisam igrao. :( Sad vidim Crash Bandicoot deal of the week, uzeo bi ga, a imam Deus ex, Witcher 3 I AC Origins koje nisam prešao. Iskreno ne mislim ih bas ni igrati jer sam se zasitio takvih igara. A crash bih igrao i uzivao. I et uvijek mi tako odu novci.
Prije sam bio mišljenja, pc je super jer uvijek imaš torrent ili super deal na G2A i sličnima. Sad kad sam na ps4 nekako olako kupujem igre jer vidim da su jeftine a i predivno izgledaju na velikom tvu. Dok na pcu bih radije čekao torrent ili sniženje. U pola godine ps4 sam kupio više igara nego u 5god pc~a. I nije mi žao. Bravo za sony što je konzola 3000kn a ne 5000 kn kao prije, i što postoje popusti pa ne moramo kupovati rabljene igre od frendova. Svaka čast soniju, tako se bori protiv piratstva. Kako sad reći ne najdražoj igri djetinjstva :(

Ma opizdi taj "add to basket" kolega 

Aj da je neka druga igra, ali ipak je to legendarni crash

12 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice