PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
16 godina
Evo i menw u PS4 klubu. Dobio 4kusa GT Sportom (poklonjenom koji nju se ne gleda u zube, jel da? :p)
Čekam da se GT updatea. Jbt...pa cijeli još jedan Bluray skida imam feel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WackyZG kaže...
Evo i menw u PS4 klubu. Dobio 4kusa GT Sportom (poklonjenom koji nju se ne gleda u zube, jel da? :p)

Koja ti je brzina neta? Si spojen kabelom ili bezicno?

17 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

Nema nuzno veze sa kucnom brzinom. Meni je nedavno skidao AC:Origins update od cca 3.7 GB negdje oko pola sata. Imam 100 mbps vezu.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
10 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

PSN ima očajnu infrastrukturu. Brzine su nekad stvarno grozne, a nekad su samo prosječne. Ja na 10 megabita nekad ne iskoristim punu brzinu skidanja. Brzine skidanja i Xbox Live Gold gdje stvarno dobiješ igre su za mene dva područja gdje Microsoft mlati Sony po guzici. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
14 godina
AA-d00d kaže...
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

Nema nuzno veze sa kucnom brzinom. Meni je nedavno skidao AC:Origins update od cca 3.7 GB negdje oko pola sata. Imam 100 mbps vezu.

cudno nesto, ja do sada nisam imao takvih problema

14 godina
PlayStation 4

Od kada sam prebacio na ruteru na AC WI-FI  5 GHz brzina mi se povećala na 75 Mbit/s inače mi je brzina 100 Mbit/s download.

Plejka spojena na Wi-fi jer više nemam slobodni žičani priključak na  ruter spojili mi danas Optiku, a ona zauzima jedan ulaz za mrežni kabel to nisam znao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2018 23:34 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

50 MBps, spojen sam Wi-Fijem. Skinulo se relativno brzo, nisam mjerio vremenski koliko mu je trebalo, pustio sam si Netflix, pogledao dvije eipzode Damnationa i skinuo je u pozadini. Više mi je to bila reakcija, pobogu, pa koliko je to contenta dodano i kakav je to patch od 27 GB.  Po ovome što sam vidio, sasvim solidna brzina mi je bila. 

14 godina
WackyZG kaže...
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

50 MBps, spojen sam Wi-Fijem. Skinulo se relativno brzo, nisam mjerio vremenski koliko mu je trebalo, pustio sam si Netflix, pogledao dvije eipzode Damnationa i skinuo je u pozadini. Više mi je to bila reakcija, pobogu, pa koliko je to contenta dodano i kakav je to patch od 27 GB.  Po ovome što sam vidio, sasvim solidna brzina mi je bila. 

Isuse zar je stvarno toliki patch 

Mozda ti se nakupilo toga od prije, ako je to uopce moguce lol

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Treba mi pomoć,  uhvatila me je nostalgija pa sam kupio gta san andreas. Mogu li je nekako u izborniku sakriti da mi djeca ne vide?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2018 1:15 (punta arenas).

0 0 hvala 0
14 godina
punta arenas kaže...

Treba mi pomoć,  uhvatila me je nostalgija pa sam kupio gta san andreas. Mogu li je nekako u izborniku sakriti da mi djeca ne vide?

Hvala

Ahahahah ja kupio GTAV na kompu baš zbog tih scena i da klinci ne igraju i dođe mi ona misija paparazzo (sex tape), a komp mi u dnevnoj sobi soba puna klinaca. 

Ko ne zna misiju u prilogu je:

14 godina
Hmmm, možda da napraviš folder samo za tu igru pa neće gledati unutra? Ne znam ima li neki način bez kompliciranja sa dječjim accountima.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Više mi je to bila reakcija, pobogu, pa koliko je to contenta dodano i kakav je to patch od 27 GB.  Po ovome što sam vidio, sasvim solidna brzina mi je bila.  

CrossDeath kaže...

Pa disk je DayOne. Nakon toga je dodano dosta stvari.

Evo tema s ekipom.

https://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/gran-turismo-sport/256163.aspx

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

E pa ja cu ga azurirati tek onda kad ubace kamatu m5 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...
CrossDeath kaže...
WackyZG kaže...

Očito je.  Ma neka, skinulo se je, polako se vozi školica i navikavam se na kontrole (stavio gas i kočnicu na L i R 2, skretanje na lijevi tmubstick) jer mi je ovo prva konzola koju imam. 

14 godina
PlayStation 4

Zar nije skretanje po defaultu na lijevom thumbsticku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da tako sam napravio folder i stavio one sistemske aplikacije i nju. Samo sumnjam da ju nece pronaci kad tad. 

7 godina
neaktivan
punta arenas kaže...

Da tako sam napravio folder i stavio one sistemske aplikacije i nju. Samo sumnjam da ju nece pronaci kad tad. 

Ah, igrao sam i ja GTA SA sa svojih 10-11 godina, danas sam relativno zdrav momak sa samo ponekim problemom.

17 godina
neaktivan
Ne bih rekao bas da je to problem u jlasicnom smislu, serveri su im jednostavno spori (ni blizu steamovim npr).
Sve igre koje sam kupio na storeu, niti jednu nije skidao max brzinom. Isti kabel koji mi je u plejki prekopcam na komp i pocnem skidati gta5, steam pokazuje max brzinu koju imam u kuci.
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
PlayStation 4

Kupljen God of War na US storu 360 kn (šogy i ja po pola) valjda me igra neće razočarati. Prvi dio nisam odigrao do kraja tek započeo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
hummer0 kaže...

Kupljen God of War na US storu 360 kn (šogy i ja po pola) valjda me igra neće razočarati. Prvi dio nisam odigrao do kraja tek započeo.

Ovo ionak je totalni preokret u odnosu na starije igre

14 godina
Santana kaže...
hummer0 kaže...

Tome se i nadam bolili su me prsti od onih svih kombinacija.

9 godina
hummer0 kaže...
Santana kaže...
hummer0 kaže...

Tome se i nadam bolili su me prsti od onih svih kombinacija.

Hehe ma da promjena je dobro dosla sigurno. 

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

je li neko kupovao igre sa ove stranice?

https://psngames.org

bas je jeftino znam da se dobije akaunt, a ne igra ali cijena bas privlaci :D

0 0 hvala 0
9 godina
Kako vi koji imate US account kupujete igre? Kupnjom bonova ili je moguce direktno karticom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
3D1N kaže...

je li neko kupovao igre sa ove stranice?

https://psngames.org

bas je jeftino znam da se dobije akaunt, a ne igra ali cijena bas privlaci :D

Ja, više puta. Sve prošlo dobro. U roku par sati se dobiju podaci na mail.

ivankr kaže...
Kako vi koji imate US account kupujete igre? Kupnjom bonova ili je moguce direktno karticom?

Prije se moglo karticom, danas samo bonovi. Bonove kupujem sa amazon.com.

Napraviš account sa američkom adresom gdje nema digital tax-a i to je to. Prijaviš svoju karticu i kupuješ bonove najnormalnije.

17 godina
neaktivan
ivankr kaže...

Bonovi 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Ovo što pišete za brzinu downloada. Mene je to prije znalo zezati kad samo bio spojen na WiFi jer prvi modeli PS4 imaju preloš WiFi adapter. Ali otkad sam se spojio žično, uvijek skida maksimalnom brzinom. Tako da kod mene nije do njihovih servera, ne sjećam se kad mi je zadnji put download bio spor otkad sam spojen žično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

Ovo što pišete za brzinu downloada. Mene je to prije znalo zezati kad samo bio spojen na WiFi jer prvi modeli PS4 imaju preloš WiFi adapter. Ali otkad sam se spojio žično, uvijek skida maksimalnom brzinom. Tako da kod mene nije do njihovih servera, ne sjećam se kad mi je zadnji put download bio spor otkad sam spojen žično.

Kod mene je razlika isto jako vidljiva u odnosu na skidanje sa Steama gdje vuče maksimalno. PS4 oko 50-70% toga. Nije mi to neki ogroman problem jer fino skida preko noći u rest modu te največi dio igara uzimam u fizičkom obliku, ali da se osjeti razlika, definitivno. Žicom spojeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
antimadridista kaže...

istina, tek su slim modeli dobili support za 5 ghz wifi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice