PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Johnny4286 kaže...

Ak ti ne valja, proslijedi meni  ja sam jos jedan od rijetkih plebova koji to nije ni zapoceo

Nisam ni ja. Definitivno ću odigrat kad nabavim PS3/PS4.

15 godina
pqweasdyxc kaže...
Johnny4286 kaže...

Ak ti ne valja, proslijedi meni  ja sam jos jedan od rijetkih plebova koji to nije ni zapoceo

Nisam ni ja. Definitivno ću odigrat kad nabavim PS3/PS4.

Kako to da ces opet uzet konzolu.

MadeInCroatia
10 godina
Ghost777 kaže...

Kako to da ces opet uzet konzolu.

Prodao sam PS4 da kupim PRO pa sam na kraju malo nadogradio PC.

Prije samo odigrao večinu ekskluziva tako da mi sad nije problem čekati dok ne izađe RDR2.

PS4 ima jako kvalitetne ekskluzive koje je grijeh propustiti.

PS3 mislim uzet kao media player za telku iako bi i na njemu igrao.

9 godina
neaktivan
Ej ljudi jel se moze kod nas vezat paypal acc na ps4? Nigdje u storu mi ne izbacije da je nacin placanja paypal. Obriso sam sve nacine placanje koji su mi bili i dalje nista.

0 0 hvala 0
8 godina
toxic kaže...

I kaj cete onda uzeti za ps4 project cars 2 ili GT?

Sve ovisi. No na nekako više naginjem na PC2, pogotovo ako su popravili nemali broj stvari koji nije bio dobar u jedinici. 

17 godina
neaktivan
Ferrious kaže...
Ej ljudi jel se moze kod nas vezat paypal acc na ps4? Nigdje u storu mi ne izbacije da je nacin placanja paypal. Obriso sam sve nacine placanje koji su mi bili i dalje nista.

Ne podrzava HR PSN Paypal. Mozda bude jednog dana.

U vezi GT-a. Ne kupujem Day One bas zato sto je samo MP. Mozda jednog dana kad padne cijena.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 9:11 (Chaky).
11 godina
PlayStation 4

Ps4 normalni ili ps4 slim?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Vandit kaže...
toxic kaže...

Sve ovisi. No na nekako više naginjem na PC2, pogotovo ako su popravili nemali broj stvari koji nije bio dobar u jedinici. 

Ja bas zbog Pcars 1 naginjem GT-u pa makar samo vozio arcade mode jer ak nisu popravili vozni model(a problema jos ima brdo) badava im sve drugo u igri. 

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 9:25 (Santana).
16 godina
Santana kaže...
Vandit kaže...
toxic kaže...

Ja bas zbog Pcars 1 naginjem GT-u pa makar samo vozio arcade mode jer ak nisu popravili vozni model(a problema jos ima brdo) badava im sve drugo u igri. 

Meni je F1 2017 zakon. Prvi Project Cars me nije oduševio, ni gameplay, ni multiplayer ni karijera. Vidjet ćemo dvojku. GT Sport sam preorderao na thegamecollectionu na disku, pa ak ne bude dobar ću prodati. PC2 sam bio isto preorderao na disku, al sam cancelirao s obzirom da neću stići to sve igrati uz F1 i GTSport. Vidjet ćemo kasnije nekad.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
PlayStation 4

Ekipa

Da li netko ima preporuku za dobar 28'' monitor na koji bih mogao spojiti PS4? Cijenovni rang do 3.000 kn. Trebao bih preseliti PS4 na stol, a onda mi se čini da je preblizu da za to koristim 32" TV. Multyplayer uglavnom ne igram pa onda pretpostavljam da ne moram previše paziti koliki je input lag, zar ne?

Zapeo mi je za oko ovaj model jer bih možda sljedeće godine radio upgrade na PS4 PRO, a vidim da ovaj model podržava 4k rezolucije -  http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd-and-wqhd/samsung-uhd-28-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu28e590ds-za/.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina

Meni bi bilo žao dati 3300 kuna za 28" monitor sa TN matricom.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
neaktivan

Za 4k na monitoru pazi da sam monitor ima HDMI 2.0 port

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Po meni ti je dovoljan neki 1080p Dell, LG i sl.

Ja rokam na 24" Dellu i nemam potrebe za vecim. Udaljen sam neki 50-70cm od monitora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo moram malo napisati pohvale za DriveClub. Kupio sam igru prije pola godine, ali nikako nisam našao vremena i prostora da ju zaigram. Ovaj vikend se je jedno i drugo poklopilo i igrao sam DriveClub.

Igra me je totalno fascinirala, da se razumjemo igra je totalna arkada i ja nisam hard core za ikakove simulacije već za laganu vožnju i uživanje i DriveClub je potpuni pogodak.

Grafika, zvuk, detalji u pejzažu i unutrašnjosti vozila su dovedeni do malte ne savršenstva. Hrpa raznih vrsta trka i karti za trke. Uglavnom ja prezadovoljan, guštanje do bola. Najbolje potrošene pare za igru.

Ovo ću teško obrisati sa PS4.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PlayStation 4

Imam  ps4 500 gb i sad ja igram par igri,klinac par i to je već blizu 500gb popunjenosti diska

Da li mogu priključiti nekakav vanjski hard pa instalirati igre na njega ili bar ove besplatne sa ps plusa

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
yaqyaq kaže...

Imam  ps4 500 gb i sad ja igram par igri,klinac par i to je već blizu 500gb popunjenosti diska

Da li mogu priključiti nekakav vanjski hard pa instalirati igre na njega ili bar ove besplatne sa ps plusa

Hvala

Da možeš - tu su ti detalji - LINK.

12 godina
neaktivan
Ima li tko iskustava sa kupnjom igara za PS4 sa GMGa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheAnswer023 kaže...
Ima li tko iskustava sa kupnjom igara za PS4 sa GMGa?

Pripazi za koji su Store.

HumbleBundle zna imati povremeno igre za PS4, ali za US PSN. 

16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Evo moram malo napisati pohvale za DriveClub. Kupio sam igru prije pola godine, ali nikako nisam našao vremena i prostora da ju zaigram. Ovaj vikend se je jedno i drugo poklopilo i igrao sam DriveClub.

Igra me je totalno fascinirala, da se razumjemo igra je totalna arkada i ja nisam hard core za ikakove simulacije već za laganu vožnju i uživanje i DriveClub je potpuni pogodak.

Grafika, zvuk, detalji u pejzažu i unutrašnjosti vozila su dovedeni do malte ne savršenstva. Hrpa raznih vrsta trka i karti za trke. Uglavnom ja prezadovoljan, guštanje do bola. Najbolje potrošene pare za igru.

Ovo ću teško obrisati sa PS4.

Dosadi začas dok počneš loviti "zvjezdice" da otključaš daljnja natjecanja. Onda skužiš da su neki objectivi skroz ne-fer, i da za većinu time trialova moraš metodom pokušaja i pogrešaka skužit kojim autom moraš voziti da "pobijediš".

Naime, s nekim autima nikad nećeš moći pobijediti u time trialu, a s nekim pobijediš kao od šale. Ja sam vozio sa volanom, pa sam svejedno znao poluditi. Također i neke drift utrke te izlude divljački jer su čista sreća često.

Sviđa mi se što je jako dobro povezano sa tvojom frends listom pa se natječete unutar igre ti i frendovi tko je koliki speed ili preciznost imao na pojedinom dijelu staze. To bi bilo super u drugim igrama.

Al rađe igram Project Cars nego DriveClub.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
PlayStation 4

Je li vama bučan PS4 kad igrate Witcher 3? Kod mene je redovito bučan i to odmah od trenutka čim upalim igru. Neki dan sam ga očistio od prašine koliko ide bez rastavljanja i nije bio bučan dok je bio u Main menu, niti prvih 30ak sekundi igranja, a onda se sve vratilo na staro. Pitam jer me zanima je li tako kod svih verzija PS4 i pokušavam dokučiti bi li pomoglo komplet rastavljanje i zamjena paste... A Witcher 3 sam uzeo jer mi je kod njega PS4 najbučniji, a i znam da ga svi imaju.

4 Da (PS4 obični)
1 Da (PS4 Slim)
3 Da (PS4 Pro)
2 Ne (PS4 obični)
5 Ne (PS4 Slim)
4 Ne (PS4 Pro)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SinCr0 kaže...

Je li vama bučan PS4 kad igrate Witcher 3? Kod mene je redovito bučan i to odmah od trenutka čim upalim igru. Neki dan sam ga očistio od prašine koliko ide bez rastavljanja i nije bio bučan dok je bio u Main menu, niti prvih 30ak sekundi igranja, a onda se sve vratilo na staro. Pitam jer me zanima je li tako kod svih verzija PS4 i pokušavam dokučiti bi li pomoglo komplet rastavljanje i zamjena paste... A Witcher 3 sam uzeo jer mi je kod njega PS4 najbučniji, a i znam da ga svi imaju.

PS4 Pro mi je redovito bučan više nego bih ja htio, i u menijima i u većini igara koje su zahtjevne, a witcher to definitivno je.

Nema potrebe zbog toga rastavljati konzolu.

12 godina
PlayStation 4

Dosao s posla i jedva sam upalio ps4. Morao sam ga tri put cupat iz struje. Svaki put mi se zbrejkao tam di biras sa kojim ces userom igrati, idaberem svoj user i zbrejka se. Morao sam ga na silu cupat iz struje.

mozda je ovo pocetak kraja u 1 mjesecu ce biti star 4 godine. Zadnji put kad sam ga upalio radio mi je rebuild databasea i sad radi. 

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ufff bojim se da odlazi polako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

meni je bučan na svakoj igri ozbiljnijoj naravno, wicer 3, fifa nije koliko na withceru, bf1

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 10:18 (hanteed).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Dosao s posla i jedva sam upalio ps4. Morao sam ga tri put cupat iz struje. Svaki put mi se zbrejkao tam di biras sa kojim ces userom igrati, idaberem svoj user i zbrejka se. Morao sam ga na silu cupat iz struje.

mozda je ovo pocetak kraja u 1 mjesecu ce biti star 4 godine. Zadnji put kad sam ga upalio radio mi je rebuild databasea i sad radi. 

Vjerojatno HDD otkazuje.

Eventualno može biti napajanje, ali ne vjerujem.

To su dijelovi koji se obično kvare na PS4.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
12 godina
PlayStation 4

Shadow of the Colossus PS4 remake TGS trailer

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

jedno pitanje...

od danas je dostupan premium trials za battlefield 1...i to pise onim zlatnim slovima u glavnom izborniku igre, ali kad zelim uci na neku mape iz DLC-ova, izbaci mi ono upozorenje da su te mape dostupne samo za vlasnike premiuma ili dlc-a...jel se jos nekome do događa, iako je aktivan premium trials?

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Please može savjet?

Do sada sam imao igrice s fizičkog DVD-a za PS4 no sada primjećujem da bih mogao uštedjeti i malo proširiti mogućnosti kroz PS+ i kupovinu igrica koje su povoljnije kroz PSN.

E sad, imam opciju ili svoj US account koristiti za kupovinu što mi je zezancija zbog prepaid amazon bonova ili otvoriti novi HR account koji bi onda koristio samo za te igre kupljene kroz HR store (pretpostavljam da mogu HR kreditnu karticu vezati za account i kupovinu igara na HR PSN storeu). No, nigdje ne nalazim podatak koje su igrice dostupne za kupovinu na oba storea ili su iste, samo s različitim cijenama ovisno o tržištu?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Molio bih preporuku nekih dobrih naglavnih sluški sa mikrofonom za ps4..Jel se može nać nešto bolje od onih oriđiđi ps sluški ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako se netko želi rješiti svojeg ps4 može mi se javiti na PM

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice