nemogu nigdje naći, pa ako je krivo bez ljutnje....
Znači dali igre sa PS3 se mogu igrati na PS4??
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Witcher 3 je trenutno 25$ na US storeu. Smiješna cijena za igru takve kvalitete.
Hvala unaprijed
Ne mogu, osim preko Playstationovog PS Now streaming servisa.
Imam US i HR acc i stavio sam da za oba ps bude primaran i mislio sam napravit treci acc s kojim bi shareao igre s frendom. Imate li vi kakav savjet kak da to iskombiniram i na koji bi acc bilo najbolje stavit psn+ ili to nema veze?
Kupi si PC i igraj pirate!
Prijedlog, uzmite Wolfenstein: The New Order sada dok je na rasprodaji 9$. Ja sam je uzeo na zadnjem flash sale-u i mislio sam da je dosadna i jeftina pucačina kao i svaka druga ali igra je fenomenalna. Priča, količina chaptera, grafika - odlično! Imam instaliranih 20-tak novijih igara, od fife16 do sw battlefronta, ali sve sam odbacio dok New Order nisam odigrao do kraja. Uvijek me je asocirala na stari Wolfenstein koji je izašao prije pretpotopnog Doom-a na PC-u, pa me valjda zato i odbijala sve dok je nisam uzeo. Jedini minus je što ne postoji mp, ali zato igra je ogromna. Nakon instaliranja zauzme oko 60GB pa se mislite :)
ja sam ju uzeo jos na black fridayu svom klincu i on to igra
nije bas da je predvidena za 8. godisnjake, al i ja sam igrao castle wolfensten ko mali pa eto, nisam postao masovni ubojica :)
jedino sam se scimao kad je glavni lik kao nagradu za pronadeni nekakvi kljuc dobio "quality time" u ostavi sa nekom zenskom, srecom sam bio u sobi pa prebacio kanal na telki na pol minute dok nije prosla animacija
Jel se isplati uzeti rocket league sad na akciji?
Jel se isplati uzeti rocket league sad na akciji?
DA
9 | DA |
---|---|
1 | NE |
Tnx!
Nije da se bojim digitalije, vec se radi o tome da ja nemam flat internet. Odnosno, imam, ali samo u periodu preko noci, tako da mi je bitno da se nesto ili moze skinuti tijekom tih 8 sati, ili d mogu pauzirati, pa sutradan navecer opet nastaviti.
Driveclub sam mu vec uzeo na disku, ostaje mi jedino nfs rivals, bez obzira sto igra mozda i nije nesto, igrao ju je na pc, i znam da necu bezveze uzeti nesto sto nece igrati.
Sto jos vrijedi od ovih igara na popustu, razmisljam o nfs i wolfenstein, ima li jos sto vrijedno skidanja od ovih jeftinijih igara (gta,witcher,mgs i slicno iskljuceno), znaci nesto jeftino za klinca da se uklopi u bon od 150kn?
Usput, ima li tih bonova u hr vece vrijednosti, ili je 150kn max?
Hi jasam bas uzeo battlefield 4 za 90kn skida mi se.Ako oce neko da igramo frendajmo se,kako god,ugl,htio bih uzet snekim witcher3 popola na akciji je 230kn.Z dal je neko za i kako da to on bavimo posto sam nov.Psn mi je xxneoxy pa mozemo igrat bf4 itd
Da li netko zna sa koliko garancije dolazi ps4 verzija u tele 2 za 500 GB hdd?
Godinu dana. Dobis i popust za produzenu garanciju od sve ukupno 3 god. 270kn ti sa popustom dodje. Inace je 400 ja mislim.
koliko se uopće isplati uzimeti produženo garanciju, realno kako su izdržljive ps4 konzole
vjerojatno ću uzeti sutra preko njuskala ps4 tele 2 samo ne znam da li je možda bolje uzeti preko playgame.si tamo je oko 2050 kn sa 36 mjeseci garancija 500GB
Ima li koja igra da koristi kameru? Za xbox sam vidio dosta igara za kameru, na playstationu 4 toga baš i nema? I ima li kakva preporuka za igru za dijecu od 5-6 godina?
Just dance 3.nemam pojma kaj jos moze,onaj playroom
molio bih brzi odogovor;
Imam UK PSN account, i vidjeh upravo da na US PSN su ovi popusti.
Mogu li otvoriti US PSN account i kupiti igre na popustu i imati ih na PS4 uz UK PSN account? Predpostavljam da ne mogu u isto vrijeme biti logiran sa PS4 na oba dva accounta?
hvala na odgovorima...
mozes, stavis i UK i US da su primarni i to je to, igras na kojem oces ;)
Ako volite dobar fantasy RPG, nemojte propustiti Dragon Age Inquisition GOTY, kad je samo 240 HRK na PS storeu.
Zajedno sa prethodnim nastavcima, Dragon Age je RPG sa najbolje razrađenom pričom i odnosima među likovima, bez konkurencije.
I ujedno uspije bit jedan od najdosadnijih RPG igara zadnjih godina. Ko neki offline MMO
I ujedno uspije bit jedan od najdosadnijih RPG igara zadnjih godina. Ko neki offline MMO
RPG igre nisu za tebe.
RPG igre nisu za tebe.
O vjeruj mi jesu. Zadnji rpg koji sam igrao osim Bloodborne-a je Witcher i on je daleko bolji od DA:O
Meni je neoprostivo da netko stavlja fetch questove u single player RPG.
No nazalost trenutno me samo JRPG igre raduju. Ceka se Ni no kuni 2, Persona 5 , ove nove stare Final Fantasy igre, Dragon Quest....
Od kad je izašao Witcher 3, kad god netko spomene da je neki RPG odličan, mora se odmah pojaviti Witcher 3 fanboy da posere drugi RPG i naglasi kako je Witcher bolji.
Jel' tako teško prihvatiti činjenicu da dio igrača ne smatra da je Witcher najbolji RPG ikad? Možda je netko odigrao Witchera i htio bi odigrati neki drugi RPG. Jel' to dozvoljeno ili svi moramo replayati Witchera do kraja života?
Uglavnom, Dragon Age je fantastičan serijal i tko nije odigrao, toplo preporučam.
RPG igre nisu za tebe.
Meni je isto zadnji DA dosadan, ako si igrao prvi i ako si bio razocaran drugim onda mislim da ti je ovaj nekako odbojan ... Instaliran je na playu ali imam ga volje igrat 20 min i ugasim ga. Stvarno ne znam kako je bio Goty prosle godine... Nadam se da ce mi promjenit misljenje kasnije.
Ja sam se kak ti velis "posro" po dragon age-u jos prije neg je Witcher 3 izasao. Nisam nikakav Witcher 3 fanboy, igra me je na izlasku jako razocarala. Hrpa tehnickih poteskoca od rusenja do pada FPS-a . Cak mi nije niti igra godine.
Evo jedan citat s jednog review-a s kojim se 100% slazem.
"Dragon Age: Inquisition is a weird amalgamation of two different games. One is almost like those classic RPGs from BioWare’s early years; it makes you sit on the edge of your chair, waiting for shocking twists, deliberate over moral dilemmas, laugh and cry. The other is a MMO with generic quests and soulless grinding, having slithered where it should not be. And, alas, there is no way to separate them. "
Po meni genericki MMO questovi i gridanje nemaju mjesta u jednoj pravoj RPG igri, al dobro to je samo moje misljenje :)
Meni je isto zadnji DA dosadan, ako si igrao prvi i ako si bio razocaran drugim onda mislim da ti je ovaj nekako odbojan ... Instaliran je na playu ali imam ga volje igrat 20 min i ugasim ga. Stvarno ne znam kako je bio Goty prosle godine... Nadam se da ce mi promjenit misljenje kasnije.
Ja sam ih sve odigrao i čak mi ni dvojka nije bila tako loša. Svakako najlošija igra u serijalu, ali svejedno igriva. Možda sam ja Bioware fanboy, ne znam.
Činjenica je da DA Inquisition ima previše "filler" questova, ali to je nešto što je boljka svih modernih "open world" igara. Mene takve stvari ne smetaju jer nemam problema sa ignoriranjem takvih questova.
Povrh toga, Dragon Age ima još jako puno kvalitetnog sadržaja za ponuditi (izvrsna priča, "lore", dijalozi između kompanjona, klase i grupna borba, odlično sučelje i inventory itd.), tako da kvaliteta (a ni količina) ostalih komponenti igre ne trpi zbog količine "filler" questova.
Edit @Santana:
And, alas, there is no way to separate them. Kao što sam gore napisao, to nije istina. Preskoči generički quest i gotovo. Ne moraš riješiti sve markere na mapi.
Vezano uz tehničke poteškoće na PS4, ja nisam vidio niti osjetio niti jednu, a kupio sam igru po izlasku. Čak i da ih je bilo, sad ih sigurno više nema. Što se ne može reći za npr.Witchera, koji je na PS4 bio ogledni primjer loše optimizacije.
Ja sam ih sve odigrao i čak mi ni dvojka nije bila tako loša. Svakako najlošija igra u serijalu, ali svejedno igriva. Možda sam ja Bioware fanboy, ne znam.
Činjenica je da DA Inquisition ima previše "filler" questova, ali to je nešto što je boljka svih modernih "open world" igara. Mene takve stvari ne smetaju jer nemam problema sa ignoriranjem takvih questova.
Povrh toga, Dragon Age ima još jako puno kvalitetnog sadržaja za ponuditi (izvrsna priča, "lore", dijalozi između kompanjona, klase i grupna borba, odlično sučelje i inventory itd.), tako da kvaliteta (a ni količina) ostalih komponenti igre ne trpi zbog količine "filler" questova.
Edit @Santana:
And, alas, there is no way to separate them. Kao što sam gore napisao, to nije istina. Preskoči generički quest i gotovo. Ne moraš riješiti sve markere na mapi.
Vezano uz tehničke poteškoće na PS4, ja nisam vidio niti osjetio niti jednu, a kupio sam igru po izlasku. Čak i da ih je bilo, sad ih sigurno više nema. Što se ne može reći za npr.Witchera, koji je na PS4 bio ogledni primjer loše optimizacije.
Pa i prico sam za Witchera :D. Imao sam vise problema nego valjda itko drugi tu na forumu.
Dozivio gamebreak bug i nisam mogo nastavit igru dok nije patch dosao :\. Onda nebi nikako preporucio igru, al danas je druga stvar.
Po meni genericki MMO questovi i gridanje nemaju mjesta u jednoj pravoj RPG igri, al dobro to je samo moje misljenje :)
Pa ne znam. Ja bih radije da ih ima, kako bi ih iskoristio za skupljanje xp-a, materijala i sl. (ukoliko to želim), nego da ih nema. Lako ih je preskočiti ako ti se ne da. Možda netko nema dovoljno skilla da ubije zmaja, pa malo "grinda", digne level i olakša si posao.
Čak i Bloodborne (meni osobno GOTY), koji je igra gdje moraš biti vješt prije svega, traži da "grindaš" napitke, materijale za oružje, pa i XP. Neki bossevi su "dps check" bossevi (npr. Vicar Amelia, Darkbeast Paarl, Ebrietas) i uzalud ti skill ako ti je oružje preslabo.
Meni fali malo vise old school hardcore RPG ovih dana, kao sto je bio Gothic. Witcher 3 mi je najblizi dosad, dok Bloodborne je prica za sebe, isto tako odlicna igra, ali nije to to.
GOTY je? game of the year? ili?
Igrao netko oddworld "new and tasty"? misljenja?
Pa ne znam. Ja bih radije da ih ima, kako bi ih iskoristio za skupljanje xp-a, materijala i sl. (ukoliko to želim), nego da ih nema. Lako ih je preskočiti ako ti se ne da. Možda netko nema dovoljno skilla da ubije zmaja, pa malo "grinda", digne level i olakša si posao.
Čak i Bloodborne (meni osobno GOTY), koji je igra gdje moraš biti vješt prije svega, traži da "grindaš" napitke, materijale za oružje, pa i XP. Neki bossevi su "dps check" bossevi (npr. Vicar Amelia, Darkbeast Paarl, Ebrietas) i uzalud ti skill ako ti je oružje preslabo.
Gridanje ti ovisi o skilu i poznavanju cijele mehanike.
Heh ne znam bas "uzalud ti skill" evo ti moj video
Isto tak sa Vicar Amelia
Ebrietas vec je takva borba gdje trebas jako oruzje jer ima par napada koje je jako tesko izbjec :\ , ali to je boss na kraju igre i potpuno je opcionalan.
Grindanje za materijale za oruzja po meni ne treba, ak ne zelis imas 5 oruzja na +9 , ja radim build oko jednog oruzja(do sada je bio saw spear, a od kad je DLC doso to je Beasthunter Saif)
tak da sve Blood Chunkove mogu skupit dok normalno prolazim.
Chalice Dungeons su cisti grind fest i to nisam htio igrat.
Inace DLC mi ima odlicne Boss borbe. Borba protiv Marie mi je mozda i najbolja koju sam igro