neznam nista o tome, a ps plus ti je 300+kn godisnje, mislim da ispadne kn dnevno, tako nekako.
za volan isto neznam, imam i ja neki, ali nisam saznao dali moze ili ne moze, a nikako uhvatiti vremena i probati spojiti.
neznam nista o tome, a ps plus ti je 300+kn godisnje, mislim da ispadne kn dnevno, tako nekako.
za volan isto neznam, imam i ja neki, ali nisam saznao dali moze ili ne moze, a nikako uhvatiti vremena i probati spojiti.
Sto se tice mog brata, njegov mob je crko a ja sam vidio ovu ponudu i upitao ga. Pristo je zbog toga sto bi placali pretplatu popola, a a5 ipak nije toliko los telefon. al da je njega konkretno htio uzet, nije. :)
s time sto istu ovu ponudu mozes kombinirati i s drugim mobitelima ne moras uzeti bas taj a5.
s time sto istu ovu ponudu mozes kombinirati i s drugim mobitelima ne moras uzeti bas taj a5.
hvala ti na toj info, bas sam sutra planirao otici i provjeriti sve o tome..:D
neznam koliko mijenja cijenu mjesecne rate, meni su nudili kao s nekim "jeftinijim" mobitelom, pa onda mjesecno nebi bilo 250, vec...neznm, nisam slusao, nije me interesiralo..
Provjerit cu. :)
Evo preso i DLC za Last of Us. Nisam mogao odoljeti :D Nisam se previse odusevio doduse, ne bi ga preporucio nekom ko ima The Last of Us za PS3, pa da da novce za DLC, jer nije vrijedan. Ali posto se dobije uz remastered verziju igre nemam se sta zalit :) Prava igra je nesto legendarno i nadam se da ce izac nastavak nakon Uncharted-a 4 :)
vec sam rekao, nadam se da netko nije stvarno platio nesto za taj left behind....
evo gledam nesto po ebaju, i naletim na ovo
dali netko ima, misljenja, isplati li se to uopce, zgodno izgleda... ima i varijacija na temu (izgledom), a cijena je do 100kn
Evo preso i DLC za Last of Us. Nisam mogao odoljeti :D Nisam se previse odusevio doduse, ne bi ga preporucio nekom ko ima The Last of Us za PS3, pa da da novce za DLC, jer nije vrijedan. Ali posto se dobije uz remastered verziju igre nemam se sta zalit :) Prava igra je nesto legendarno i nadam se da ce izac nastavak nakon Uncharted-a 4 :)
Probaj i multiplayer. Navodno je odličan.
Također, dvojka je već debelo u izradi. Potvrđeno je u dosta neslužbenih komentara glumaca i samih developera.
Probaj i multiplayer. Navodno je odličan.
Također, dvojka je već debelo u izradi. Potvrđeno je u dosta neslužbenih komentara glumaca i samih developera.
Budem :) Mada nisam fan multiplayera osim u co op igrama, GTA, i igrama tipa BF,COD itd.
Izvrsna vijest. Nisam imao pojma da je to potvrđeno. Mislio sam da je sve to do sad glasine i spekulacije. Ako je tako, nazdravimo
Ja sam isto naletio na to,pa reko ajde da vidimo...Uglavnom,nije loše za tu lovu.Ima dva venta koji rade svoj posao,jedino je malo bučnije-nešto kao play kada se zalaufa.
Meni se jedino nesviđa kako ps stoji,sve je nekako labavo i nesmiješ ga ni slučajno trknuti jer imaš osjećaj da će se polupat samo tako,ali opet neznam kako izgleda na onom nosaču od 250kn kod nas,tako da neću suditi.
ja sam ga koristio prek ljeta i fino rashladi ps,ali to mu je i svha...plus što možeš odložiti josticke sa strane pa uvjek znaš gdje su.
Pozdrav. Imam problem. Isao sam svoj racun na psn aktivirqti kao primarni i izbacuje mi gresku da je već jedan uredjaj aktiviran. Imao sam i prije ps4 na kojem sam aktivirao primarni racun. Tqj je uredjaj prodan. Mogu li ikako deqktivirati ga bez ps4 uredjaja
Probaj preko PC-a. Ulogiras se na PSN racun i tamo nadi opciju deactivate all devices.
nasao sam neki review na jt, dosta hvale taj stand, iako je ovo vjerovatno kneska kopija, ali djeluje zgodno.
kako je s originalom nemam pojma, previse mi je to para za komad plastike, a koliko citam, ljudi ustvari tvrde da ga je bolje drzati vodoravno, nego okomito na standu.
Bolje je vodoravno, ako imas mjesta. Moj stoji okomito.
sto preporucujete, DOA5 ili Mortal kombat x? ili mozda nesto trece?
Mortal kombat x po meni, inace veliki fan sam tog serijala jos kad sam imao igru na super nitendu :D
i ja, jos od prvog mk, iako sam negdje na 3 ili 4 vise se ni ne sjecam izgubio interes, neznam ni ja zasto.
DOA mi je previse anime, a i koliko sam uspio vidjeti, ima hrpu dlc-ova koji se placaju, od likova, kostima, cega sve ne. Dali je i mk isti po tom pitanju, ili se drzi onoga kako je to nekad bilo?
Gdje ima 1TB verzija za vidit a da nije Tele2?
Gdje ima 1TB verzija za vidit a da nije Tele2?
Imas na njuskalu za jako jeftine pare nove zapakirane. Uzmi dok je vruce :D
MKX, ali ako bi nešto "drugačije" baci oko na Injustice: Gods Among Us.
uzeo je brat mob i ps4 u tele 2...nemogu docekat da ga donese u cetvrtak..:) kako uzimate igrice, preko storea, ili na disku...bude li popusta nekih, sto se tice podrske za hrv. kakva je, i kakav int treba bit za njega.. :D
preko store-a ne, sto se mene tice, iskljucivo disk, iz vise razloga, totalno sam staromodan (primitivan) po tom pitanju, ali gledajuci te digitalne igre, pronasao sam previse ogranicenja i nemogucnosti sto se mene tice, da bi ih tako kupovao, naravno, ti ces mozda doci do drugog zakljucka, meni takva kupovina trenutno uopce nije interesantna.
neznam sto smatras pod hr podrskom, koliko sam vidio, sve je dostupno na hr storeu, jedino cijene mozda nisu idealne, ali netko je vec odlicno par stranica prije primjetio, muvanja sa storeovima, lokacijama i slicno je u sivoj zoni, i pitanje je koliko dugo ce se to tolerirati, pa je onda mozda bolje uzimati na hr storeu sto je povoljnije, za sve ostalo imas trgovine, i njuskalo, jer ako sony ikad odluci (a to moze vrlo lako provesti), mozes se dovesti u situaciju da ti banaju account ili konzolu, ili u najboljem slucaju ostanes bez kupljenih sadrzaja preko drugih storeova i accounta.
barem sam ja tako shvatio cijelu tu pricu
Bacio sam oko na injustice, ali moram jos malo prouciti, mk mi je nekako najinteresantnji, prvenstveno zbog stare slave,u doa mi je story mode malo blesav, ili ga ja nisam skuzio, ali mk je uvijek imao koliko toliko "uvjerljivu" pricu.
u mk mislis ili?
uzeo je brat mob i ps4 u tele 2...nemogu docekat da ga donese u cetvrtak..:) kako uzimate igrice, preko storea, ili na disku...bude li popusta nekih, sto se tice podrske za hrv. kakva je, i kakav int treba bit za njega.. :D
Ja uzimam samo digitalno, preko storea. Prednost je što ne moraš petljati sa diskovima a mana što ne možeš prodati igru.
preko store-a ne, sto se mene tice, iskljucivo disk, iz vise razloga, totalno sam staromodan (primitivan) po tom pitanju, ali gledajuci te digitalne igre, pronasao sam previse ogranicenja i nemogucnosti sto se mene tice, da bi ih tako kupovao, naravno, ti ces mozda doci do drugog zakljucka, meni takva kupovina trenutno uopce nije interesantna.
neznam sto smatras pod hr podrskom, koliko sam vidio, sve je dostupno na hr storeu, jedino cijene mozda nisu idealne, ali netko je vec odlicno par stranica prije primjetio, muvanja sa storeovima, lokacijama i slicno je u sivoj zoni, i pitanje je koliko dugo ce se to tolerirati, pa je onda mozda bolje uzimati na hr storeu sto je povoljnije, za sve ostalo imas trgovine, i njuskalo, jer ako sony ikad odluci (a to moze vrlo lako provesti), mozes se dovesti u situaciju da ti banaju account ili konzolu, ili u najboljem slucaju ostanes bez kupljenih sadrzaja preko drugih storeova i accounta.
barem sam ja tako shvatio cijelu tu pricu
Bacio sam oko na injustice, ali moram jos malo prouciti, mk mi je nekako najinteresantnji, prvenstveno zbog stare slave,u doa mi je story mode malo blesav, ili ga ja nisam skuzio, ali mk je uvijek imao koliko toliko "uvjerljivu" pricu.
Ja preferiram fizičke diskove čisto iz kolekcionarskih razloga. Za n godina vrlo lako može biti da će Sony ugasiti PSN podršku za PS4 i što onda? Sve što smo kupili u digitalnom formatu ode u bananu. Istina, onda će ljudi vjerojatno imati PS10, ili koji će već biti, pa im neće biti bitno :), no meni je. Kako rekoh, kolekcionarski razlozi, imam u kolekciji i Gameboy-eve, NDS-ove, PSX-ove, PS2-ojke, PSP-ove, Sega Mega Drive-ove, Master Systeme itd... za koje je dobro da su imali fizičke igre inače sada od svega toga ne bi imao ništa :).
Sa store imaju prednost da ne moraš žonglirati diskovima i to je to po meni. Naravno, imam i ja igre koje sam kupio na store-u, još sa PS3ojke Journey, u početku nije bilo fizičke verzije. I na PS4 Destiny The Taken King. Kod igara tipa Destiny mi i ima smisla. Igra radi samo online, kada će jednog dana doći do toga da nema PSN-a za PS4 sigurno neće biti ni servera za igru pa ni sa fizičkim diskom ne bih mogao bog zna što napraviti. Osim hladiti se njime ljeti :D.
Što se tiče kupovine igara ja ih naručujem sa neta, poglavito sa www.game.co.uk jer imaju polovne (preowned), dobar mi je i www.base.com znaju imati solidne popuste, od njih baš sada čekam LEGO The Hobbit i LEGO Batman 3: Beyond Gotham, bile su 14 funti svaka, nova, poštarina je 1.5 funta po igri. Solidno jeftinije nego kod nas, a čak i u rangu sa polovnih igara na sa game-a.
u mk mislis ili?
da za MKX mislim :)