PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
PlayStation 4

ja sam novi u tom ps svijetu opcenito, ali, evo kako ja gledam na stvari.

prednosti disk kopije igre

- uvijek ima vrijednost, mozes je prodati, mozes je mjenjati, posuditi (iako to vjerovatno nije poanta ako pitas sony)

- odigras, obrises, ako te ikada uhvati ponovo, instalacija je kratka i bezbolna

- razni popusti, second hand trgovina, oglasi, razmjena i slicne pogodnosti kod nabavljanja igara

- ultimate, collectors i slicni editioni vec dolaze sa dlc-ovima

mane disk kopije igre

- disk se moze ostetiti

- disk naslovi znaju biti skuplji nego ista igra na storeu

- nema nikakve opcije legalnog backupa diska, da se osiguras od ostecenja

- "trosenje" bluray uredjaja, ps se po mom dojmu vise grije kad se igra disk igra nego digitalna (neznam zasto ovo)

prednosti digitalne kopije igre

- day one download najnovijih naslova, igras cim izadje

- razni dealovi, comboi i popusti na storeu

- preorderi najnovijih naslova po niskim cijenama

- nema mjenjana diskova, nekom logikom, ps se manje "trosi"

- nema opasnosti od trajnog ostecenja igre

- uvijek je dostupna (ili barem dok to sony zeli da bude)

mane digitalne kopije igre

- enormni zahtjevi za bandwithom (sto meni recimo nikako ne odgovara)

- u slucaju brisanja igre iz bilo kojeg razloga, vidi prvu stavku

- zbog neke gluposti lako ostanes bez sveg sto si kupio digitalno

- zbog necije gluposti lako ostanes bez svega sto si kupio digitalno

- otezana prodaja ili razmjena, totalno onemogucena posudba

E sad, kao glavni adut digitalne igre se navodi - pa uvijek je skines ponovo kad pozelis, besplatna je. Da, igra je besplatna uvijek, kad je jednom platis, ali internet nije. Ovo ne vrijedi za vecinu koja ima flat dsl, ali tko god ima neki drugi oblik neta s ogranicenim prometom, ovo mu je totalno neprihvatljivo. Moderne igre su 30-50gb, treba to skinuti.

Kako neko rece - a sto kad sony odluci ukinuti digitalnu "podrsku" za neku igru? ako imas disk, igras je i dalje, ako si je skinuo, pa iz bilo kojeg razloga obrisao, moze se desiti da je jednog dana vise ne budes mogao skinuti. Vjerovatno se ovo nece tako brzo desiti, ali...

I ja isto volim imati igru, u fizickom obliku, manje zbog kolekcionarstva, vise zbog navike. Jednom, kad i ako (sto ne vjerujem) sony legalno omoguci backup skinute igre na fizicki medij, sto uopce nije problem napraviti, i pritom onemoguciti piratstvo, dovoljno je da prilikom "snimanja" na medij zapise dio koda iz konzole, ili vec necega sto je jedinstveno za svaku konzolu, i takav medij je upotrebljiv samo i iskljucivo na toj konzoli na kojoj je snimljen (lupam napamet), onda bi ovo imalo malo vise smisla i poante. Barem meni. Ili dok  to pirati ne omoguce svejedno je. ALi primarno, enormna potrosnja bandwitha, eventualna potreba za ponovnim downloadom, i nemogucnost pravljena kopije koja se ne oslanja opet na download, su meni glavni razlozi zasto mi ta opcija trenutno nije interesantna, sto ne znaci da ce tako i ostati ubuduce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 0:10 (Damir22).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Solo761 kaže...

Ja preferiram fizičke diskove čisto iz kolekcionarskih razloga. Za n godina vrlo lako može biti da će Sony ugasiti PSN podršku za PS4 i što onda? 

Prije bih rekao da će Sony ugasiti proizvodnju fizičkih diskova za n godina, ali to je samo moje mišljenje...

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Nema smisla da nestanu fizicke kopija igara, a bome nema ni smisla da ce se prestat izdavat digitalne igre. Nema nista lijepse nego ubacit igru i odma igrat, a to je jedan od pluseva konzola, tako da ne vidim zasto bi to ikad nestalo. Isto tako ne znam zasto bi se ugasile digitalne igre kad ima toliko ljudi koji to takoder vole.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Nitko ne spominje prednost digitalnih igara kao prednost gameshera, ja npr kupujem samo digitalne igre zbog te opcije. Ja i buraz po pola kupimo igru i imamo je i igramo u isto vrijeme oboje..

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 6:37 (Robilad).

1 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

to sheranje accounta i igara, to je nesto sto sony legalno dozvoljava ili je siva zona?

ako je siva zona opet smo ovisni o dobroj volji. citao sam nedavno negdje, liku su suspendirali account, cini mi se na streamu, s preko 1400 dolara vrijednosti igara, legalno kupljenih i plcenih, zato sto je navodno htio nekome prodati cijeli account.

ne vjerujem da ce fizicka izdanja igara izumrijeti, uvijek ce nuditi barem neki collectors edition, za kolekcionare, jedino sto mozemo biti u nepovoljnijem polozaju zbog toga sto ce te igre skuplje kostati, ili ce ih biti teze nabaviti.

E sad pitanje koje nema veze s ovime, djelomicno sam to vec pitao i odgovoreno mi je, ali, sad mogu malo pametnije postaviti pitanje, pa se nadam dobiti i konkretniji odgovor.

Vidio sam na ps plusu, da je driveclub free uz pretplatu, barem mi ga tako nudi da skinem. Nemam jos plus account, nisam aktivirao ni trial ni nista, ali sad me zanima, s obzirom da pise "download for free and keep it forewer"..... te onda malo dalje u nastavku "ps plus subscription required for multiplayer".... sto ovo tocno znaci? Skines free, dakle, to mogu i s ps plus trialom (nadam se), kad pretplata istekne, multiplayer vise logicno ne mogu koristiti, ali single offline (da tako kazem) mi i dalje radi normalno?

Odnosno, bolje pitanje, kako igra zna dali je meni pretplata na ps plus aktivna ili vise nije (istekla)? "Zapise" li negdje kod downloada-instalacije datum instaliranja, vrstu pretplate koju imam, pa po tome zna do kada je full aktivna, ili to provjerava prilikom pokretanja, preko interneta?

Zbog onog sto sam vec pisao, limitiranog koristenja bandwitha, online igranje, multiplayer, pa tako ni taj ps plus mi nisu interesantni zasada, pa me zanima sto se onda desava u tom slucaju, ako skines takvu "free" igru preko ps plusa, i onda vise ne dozvolis konzoli spajanje na internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

to sheranje accounta i igara, to je nesto sto sony legalno dozvoljava ili je siva zona?

ako je siva zona opet smo ovisni o dobroj volji. citao sam nedavno negdje, liku su suspendirali account, cini mi se na streamu, s preko 1400 dolara vrijednosti igara, legalno kupljenih i plcenih, zato sto je navodno htio nekome prodati cijeli account.

ne vjerujem da ce fizicka izdanja igara izumrijeti, uvijek ce nuditi barem neki collectors edition, za kolekcionare, jedino sto mozemo biti u nepovoljnijem polozaju zbog toga sto ce te igre skuplje kostati, ili ce ih biti teze nabaviti.

E sad pitanje koje nema veze s ovime, djelomicno sam to vec pitao i odgovoreno mi je, ali, sad mogu malo pametnije postaviti pitanje, pa se nadam dobiti i konkretniji odgovor.

Vidio sam na ps plusu, da je driveclub free uz pretplatu, barem mi ga tako nudi da skinem. Nemam jos plus account, nisam aktivirao ni trial ni nista, ali sad me zanima, s obzirom da pise "download for free and keep it forewer"..... te onda malo dalje u nastavku "ps plus subscription required for multiplayer".... sto ovo tocno znaci? Skines free, dakle, to mogu i s ps plus trialom (nadam se), kad pretplata istekne, multiplayer vise logicno ne mogu koristiti, ali single offline (da tako kazem) mi i dalje radi normalno?

Odnosno, bolje pitanje, kako igra zna dali je meni pretplata na ps plus aktivna ili vise nije (istekla)? "Zapise" li negdje kod downloada-instalacije datum instaliranja, vrstu pretplate koju imam, pa po tome zna do kada je full aktivna, ili to provjerava prilikom pokretanja, preko interneta?

Zbog onog sto sam vec pisao, limitiranog koristenja bandwitha, online igranje, multiplayer, pa tako ni taj ps plus mi nisu interesantni zasada, pa me zanima sto se onda desava u tom slucaju, ako skines takvu "free" igru preko ps plusa, i onda vise ne dozvolis konzoli spajanje na internet?

Bolje nemoj kupovati PS4

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
9 godina
PlayStation 4

zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ChillyBoy kaže...
Solo761 kaže...

Ja preferiram fizičke diskove čisto iz kolekcionarskih razloga. Za n godina vrlo lako može biti da će Sony ugasiti PSN podršku za PS4 i što onda? 

Prije bih rekao da će Sony ugasiti proizvodnju fizičkih diskova za n godina, ali to je samo moje mišljenje...

Vjerojatno sa sljedećom generacijom više neće biti fizičkih diskova. Mislim da je čak i kod ove generacije bilo 50-50 da li će imati fizičke medije ili samo download.

Dok je konzola aktuelna nema problema sa podrškom i downloadom, problem je što za 10-15 godina? Npr. za originlani XBox nema podrške na XBLive-u. Ok, to nije najbolji primjer jer se igre nisu kupovale pa downloadale, to je bilo samo za online igru. Vidjet ćemo kako će to biti kod prošle generacije, tj. PS3 i X360. Dok imam izbora biram fizički medij :).

IvanDado kaže...

Nema smisla da nestanu fizicke kopija igara, a bome nema ni smisla da ce se prestat izdavat digitalne igre. Nema nista lijepse nego ubacit igru i odma igrat, a to je jedan od pluseva konzola, tako da ne vidim zasto bi to ikad nestalo. Isto tako ne znam zasto bi se ugasile digitalne igre kad ima toliko ljudi koji to takoder vole.

Ja govorim o vremenu za 10-15 godina, i ne igre nego podršku za konzole. Naravno da sada neće gasiti PSN+ podršku za PS3 i PS4. PS3 i dalje donosi novce, a PS4 je nova stvar. No što će biti sa PSN-om na PS3 za 10 godina? Da li će se i dalje moći spojiti online i downloadati igru ili će digitalne igre koje si kupio za njega biti bye-bye? Ako imam fizički disk nemam problema sa tim, single player će mi uvijek raditi. O tome pričam

Damir22 kaže...

Ako imaš aktivnu PSN+ pretplatu svaki mjesec dobiješ nekoliko free igara koje si možeš aktivirati i onda downloadati na konzolu. Ograničenje je da su ti te igre dostupne samo dok je aktivna i sama PSN+ pretplata. Kada istekne igre se "zaključaju", a kada ponoviš pretplatu se otključaju.

Kako je sa Driveclub-om ne znam. Igra je bila besplatna ljetos za PSN+ korisnike, pa su ju navodno maknuli, nemam pojma da li su je vratili, imam disk verziju pa nisam obraćao pažnju.

Ulogiran si u svoj account na konzoli i u tom accountu piše do kada ti je PSN+ aktivan, konzola ima sat pa eto, zna i bez interneta do kada pretplata vrijedi :). Nema vrsta pretplate, samo je jedna, ili je ima ili nema, sa varijabilnim trajanjem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 10:07 (Solo761).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav. zanima me vase misljenje

dali ce mi plejka izgubit puno na vrijednosti ako ju otvorim, kupim last of us i prodam? ocu li moci dobiti 2100 naprimjer za nju?

0 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...

ja sam novi u tom ps svijetu opcenito, ali, evo kako ja gledam na stvari.

prednosti disk kopije igre

- uvijek ima vrijednost, mozes je prodati, mozes je mjenjati, posuditi (iako to vjerovatno nije poanta ako pitas sony)

- odigras, obrises, ako te ikada uhvati ponovo, instalacija je kratka i bezbolna

- razni popusti, second hand trgovina, oglasi, razmjena i slicne pogodnosti kod nabavljanja igara

- ultimate, collectors i slicni editioni vec dolaze sa dlc-ovima

mane disk kopije igre

- disk se moze ostetiti

- disk naslovi znaju biti skuplji nego ista igra na storeu

- nema nikakve opcije legalnog backupa diska, da se osiguras od ostecenja

- "trosenje" bluray uredjaja, ps se po mom dojmu vise grije kad se igra disk igra nego digitalna (neznam zasto ovo)

prednosti digitalne kopije igre

- day one download najnovijih naslova, igras cim izadje

- razni dealovi, comboi i popusti na storeu

- preorderi najnovijih naslova po niskim cijenama

- nema mjenjana diskova, nekom logikom, ps se manje "trosi"

- nema opasnosti od trajnog ostecenja igre

- uvijek je dostupna (ili barem dok to sony zeli da bude)

mane digitalne kopije igre

- enormni zahtjevi za bandwithom (sto meni recimo nikako ne odgovara)

- u slucaju brisanja igre iz bilo kojeg razloga, vidi prvu stavku

- zbog neke gluposti lako ostanes bez sveg sto si kupio digitalno

- zbog necije gluposti lako ostanes bez svega sto si kupio digitalno

- otezana prodaja ili razmjena, totalno onemogucena posudba

E sad, kao glavni adut digitalne igre se navodi - pa uvijek je skines ponovo kad pozelis, besplatna je. Da, igra je besplatna uvijek, kad je jednom platis, ali internet nije. Ovo ne vrijedi za vecinu koja ima flat dsl, ali tko god ima neki drugi oblik neta s ogranicenim prometom, ovo mu je totalno neprihvatljivo. Moderne igre su 30-50gb, treba to skinuti.

Kako neko rece - a sto kad sony odluci ukinuti digitalnu "podrsku" za neku igru? ako imas disk, igras je i dalje, ako si je skinuo, pa iz bilo kojeg razloga obrisao, moze se desiti da je jednog dana vise ne budes mogao skinuti. Vjerovatno se ovo nece tako brzo desiti, ali...

I ja isto volim imati igru, u fizickom obliku, manje zbog kolekcionarstva, vise zbog navike. Jednom, kad i ako (sto ne vjerujem) sony legalno omoguci backup skinute igre na fizicki medij, sto uopce nije problem napraviti, i pritom onemoguciti piratstvo, dovoljno je da prilikom "snimanja" na medij zapise dio koda iz konzole, ili vec necega sto je jedinstveno za svaku konzolu, i takav medij je upotrebljiv samo i iskljucivo na toj konzoli na kojoj je snimljen (lupam napamet), onda bi ovo imalo malo vise smisla i poante. Barem meni. Ili dok  to pirati ne omoguce svejedno je. ALi primarno, enormna potrosnja bandwitha, eventualna potreba za ponovnim downloadom, i nemogucnost pravljena kopije koja se ne oslanja opet na download, su meni glavni razlozi zasto mi ta opcija trenutno nije interesantna, sto ne znaci da ce tako i ostati ubuduce.

Najkraći i najtočniji odgovor na tvoj post bio bi "fulao si ceo fudbal"!

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
12 godina

Kako je ova tema otišla u ku.ac u zadnjih 2 tjedna.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zasto bi pobogu otvorio konzolu da skines jednu igru i onda ju ides prodat?

gledaj ovako, na njuskalu su nove, zapakirane, po 2200+ a vidio sam i par komada po 2100 nedavno

realno, prije cu kupit zapakirano pa da je i 100kn skuplja od tvoje jer ne znam sta si ti radio sa svojom nakon sto si ju otvorio

igram witcher 3 jucer 3 sata i ne sejvam uopce nego pustam igru da sam sejva i kaj se desi? igra se zblesa, moram plejku gasit iskljucivanjem iz struje jer se sve smrznulo i zadnji save koji nije corrupted je od prekjucer

doslo mi da se samoubijem

koliko vremena trosim na witchera, uopce mi nije jasno zakaj sam si kupio fifu i shadow of mordor GOTY edition jerbo kad ce to doci na red??? :)

i sad me jos kolege nagovaraju na SW battlefront

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Bas cu vidjeti veceras, uzet cu taj trial pa probati skinuti, i vidjeti dali je to to, jer ovako mi je nudi "ps plus free".

isprobat cu sve varijante, pa javim hoce li mi ostati i nakon isteka triala na ps plusu, sve i da ne ostane, barem ce klinac imati 14 dana sto igrati, dok mu ne stignu narucene igre. No po onome sto pise, i kako ja to citam, igra je tvoja "forever", jedino sto za pristup multiplayeru moras imati aktivan ps plus account kao i za svaku drugu igru, kupljenu ili free.

vjerovatno ce to biti ovo sto ti pricas, da ce igra jednostavno  raditi tih 14 dana, bio ti spojen na net ili nebio, nije ni bitno previse, vrijedi probati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duxx369 kaže...

zasto bi pobogu otvorio konzolu da skines jednu igru i onda ju ides prodat?

gledaj ovako, na njuskalu su nove, zapakirane, po 2200+ a vidio sam i par komada po 2100 nedavno

realno, prije cu kupit zapakirano pa da je i 100kn skuplja od tvoje jer ne znam sta si ti radio sa svojom nakon sto si ju otvorio

je al ovako dajem starwars i last of us za 2100 i konzolu staru 1 tjedan?

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

@live4cro

Garancija + Battlefront + TLOU vjerujem da mozes dobiti 2100kn.

Zavisi o ponudi koja bude tada.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

Bas cu vidjeti veceras, uzet cu taj trial pa probati skinuti, i vidjeti dali je to to, jer ovako mi je nudi "ps plus free".

isprobat cu sve varijante, pa javim hoce li mi ostati i nakon isteka triala na ps plusu, sve i da ne ostane, barem ce klinac imati 14 dana sto igrati, dok mu ne stignu narucene igre. No po onome sto pise, i kako ja to citam, igra je tvoja "forever", jedino sto za pristup multiplayeru moras imati aktivan ps plus account kao i za svaku drugu igru, kupljenu ili free.

vjerovatno ce to biti ovo sto ti pricas, da ce igra jednostavno  raditi tih 14 dana, bio ti spojen na net ili nebio, nije ni bitno previse, vrijedi probati.

http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/PS-Plus-Expires-Games-Gone-Too/td-p/37258666

Znači, igre koje dobiješ free sa PSN+-om su dostupne samo dok traje PSN+ pretplata, kada istekne, zaključaju se i ne možeš ih igrati, kada ponovo kupiš pretplatu otključaju se.

Normalne igare, koje kupiš na disku, ili digitalne verzije koje regularno kupiš preko PS Store-a (znači nisu free nego si dao keš, Store nema veze sa PSN+), rade normalno, ove digitalne možeš brisati i skidati koliko god hoćeš. Jedino što ne možeš igrati u multiplayeru, za to je potreban PSN+.

9 godina
PlayStation 4

Tnx, skuzio sam to, ovo mi nije bilo jasno zato sto mi nudi da kupim driveclub, za nekih 140kn (ako sam dobro zapamtio), a uz ps plus je kao free. Medjutim, kad uzmes ps plus, i opet ides na tu igru, onda skuzis da je i dalje moras platiti, a free ti je neznam ni ja sto, taj dio nisam shvatio, nemam vremena sad proucavati, no vidjet cu jos kasnije.

No i nije previse bitno, driveclub me je zainteresirao, jer postari ocigledno pjeske nose pakete, pa rekoh da odigram koji dan ako je djabe, dok ne stigne disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako netko igra GTA V online, neka me doda --chony277---
Lp :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ima li netko ideju kako da "natjeram" PS4 da u onoj donjoj "traci sa igrama" prikazuje sve što je instalirano na PS4? Tamo imam samo 18 ikonica a sve što duže nije pokretano se ne vidi (iako je instalirano na disk). Takve igre se mogu pokrenut samo preko librarya.

Dok nisam stavio veći disk nisam nikad ni primjetio da se to događa, sada sam prvo pomislio da su neke igre nestale a u biti su uredno instalirane i rade - ali se ne vide :-/

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

mozda SETINGS>SYSTEM> pa onda unchekiras "Limit Number of Content Items on Home Screen’. ako je checkirana, ovo bi trebalo pokazati bas sve na startnom screenu. ako je vec unchekirana, onda nemam pojma.

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
PlayStation 4

Hvala kolega :)

Ja sam potpuni moron... nakon ugradnje novog diska i reinstalacije očito nisam sve sistemske opcije prošao :) 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Nema na cemu, ovo je bio vise lucky guess, ali eto, pogodio sam...

Ja sam gledao mogu li kako birati sto ce mi se prikazivati na ekranu a sto nece, ali to je izgleda nemoguce namjestiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni osobno odgovara da ono sto sam zadnje igrao mi bude na pocetku trake, te mi nije problem otici u library i pokrenuti neku igru iz nje.
Ako imas predugu traku, onda treba duze do library i nisu igre po abecedi u traci, nego po aktivnosti.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

Kad stigneš ti igrati PS4? Jel spavaš ti uopće? 

9 godina
PlayStation 4

nadje se vremena i za spavanje, ponekad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Kako je ova tema otišla u ku.ac u zadnjih 2 tjedna.

Vratio se sa terena i ono sok,ono kad prije 20 novih stranica. Prvo poceo sam preskakat pojedine postove,jer me umaraju. Drugo na reboot-ovom forumu gdje sam prodavao i kupovao fizicke verzije nestala lista pouzdanosti,kaj se dogada?!

PSN - brdjanin85
14 godina
PlayStation 4

jbg jako puno ljudi je sad kupilo PS4 preko teleta pa je nastao kupus od teme jer je svaki drugi post: e kupio sam PS4. Kaj sad?? 

ja kad sam svoj kupio prosle god, isti dan napravio acc i sve kaj me zanimalo sam naso na netu za par min, brijem da nijedno pitanje nisam postavio ni na jednom forumu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Spike1983 kaže...

jbg jako puno ljudi je sad kupilo PS4 preko teleta pa je nastao kupus od teme jer je svaki drugi post: e kupio sam PS4. Kaj sad?? 

ja kad sam svoj kupio prosle god, isti dan napravio acc i sve kaj me zanimalo sam naso na netu za par min, brijem da nijedno pitanje nisam postavio ni na jednom forumu.

Ma tema je užas.

Ne znam jel' me više smetaju ovi s pitanjima "Na što da pazim kod kupnje novog PS4 u dućanu", jedan što pita za kolko da proda PS4 ako ga upali dvaput ili neki kaj su kupili PS4 prije 2 dana i onda tu pišu nekakve traktate i sole pamet.

Jedino rješenje je da sve stavim na ignore, što i radim.

Inače, ak nekog zanima kak će izgledati i raditi vanjska jedinica od PSVR, ovdje je LINK.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

Malo me smeta što će to biti dosta veliko a nemam baš puno mjesta di to mogu staviti. I koji vrag nisu zbog toga stavili jedan USB konektor iza, pa kako će izgledati kad će ti stalno jedan kabel biti ušteka ispred pobogu?!

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
12 godina

Nova Driveclub free tema.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice