PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Arnold Layne kaže...
zelenbic kaže...

Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati

na tvom mjestu stavio bi je na ebay 
lagana zarada :D

(prodaju se i po 2000$) 

Prodavat će se uvijek ;) pogotvo kad ih bude manje

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
PlayStation 4

Mozes reci gdje si tocno dobio ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Budem kad ga u pon. podignem i poslikam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
I ja sam igrao nagradnu igru i nisam je dobio al da sam dobio nebi je ni otvorio stavio bi ju ovak zapakiranu u ormar i ostavio 10 godina i onda prodao.

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

I kako se handle-aju kontroleri? Jel dodje neki punjac za baterije u kontrolerima ili se moraju mijenjati?

0 0 hvala 0
17 godina

Baterija je ugrađena u kontroler. Kad se isprazni, priključiš kontroler kabelom na PS4 i za cca sat vremena se napuni. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
14 godina
Tanelorn kaže...

Baterija je ugrađena u kontroler. Kad se isprazni, priključiš kontroler kabelom na PS4 i za cca sat vremena se napuni. :)

Koliko dugo možeš igrati s jednim punjenjem? I gdje se mogu nabvaiti jeftinije igre?

17 godina
zelenbic kaže...

Koliko dugo možeš igrati s jednim punjenjem? 

Cca 7-8 sati drži baterija u kontroleru. {#}

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
13 godina
odjavljen
zelenbic kaže...
Tanelorn kaže...

Koliko dugo možeš igrati s jednim punjenjem? I gdje se mogu nabvaiti jeftinije igre?

Napravis US psn pa kupuje igre sa Playstation Store-a u dolarima 
to ti je najjeftinije

No US psn ti nece prihvatit tvoju karticu pa ces morat kupovat bonove

http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419512698&sr=8-1&keywords=50%24+psn

AKo ti se to ne sviđa mozes kupovat ovdje

http://www.thegamecollection.net/

Napravi racun i posto nisi iz UK maknut ce ti porez pa ces imat igre jeftinije  

http://www.snabbox.org/
15 godina

Kakvo vam je stanje sa PSN-om?? Meni se neće spojit.. :(

PSN ID: Soja2706
12 godina
neaktivan
soja kaže...

Kakvo vam je stanje sa PSN-om?? Meni se neće spojit.. :(

opet je offline :D

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

meni radi bas igram driveclub online

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
zelenbic kaže...

Evo dečki saznao sam da sam dobio svi 20th aniversery playstation 4 na nagradnoj igri :) Pa me sad zanima pošto mi je to prva konzola gdje mogu nabavit jeftinije igre i treba li se gdje registrirati

na tvom mjestu stavio bi je na ebay 
lagana zarada :D

(prodaju se i po 2000$) 

Inace nije bas 2000$ ima za skoro duplo manje barem sam ja vidio, druga stvar nije samo tako stavit nešto na ebay i prodat za 2000$ jer ako si novi na ebay-u imas limit od nekih 200 eura, limit se povečava svaki put kad nešto prodaš, meni je trebalo 5 godina da dodem do 4000 eura, a prodao sam oko 60 stvari, onda ebay i paypal uzimaju proviziju sve zajedno oko 15%,osim ak ne stavis bid na 1 euro ali onda postoji šansa da dobijes puno manje novaca, zatim poštarina je oko 350kn ,a paket ne možeš osigurat na više od od nekih 500 eura barem su meni tako rekli u 3 pošte koje sam zvao tako da ako se paket izgubi ode dosta love, onda ima budala kaj dobiju paket otvore ga igraju i nakon par dana žele povrat novaca da nisu zadovoljni sa proizvodom, naravno ebay je uvijek na strani kupca ,a lova postaje dostupna na paypalu tek nakon 30 dana tako da ju ne možeš uopce uzet i onda ju ebay vrati kupcu,a ti si izgubio 350kn za poštarinu, a da ne pričam ako se ta konzola jednom otvori gubi jako puno na vrijednosti, tako da nije to sam tak stavit na oglas i prodat,ovo sve govorim iz vlastitog iskustva jer sam se natezao sa ebay-om i paypalom mjesecima, što je vrijednija stvar to je gore, lako za ove jeftine stvari, konzolu ne bi nikako slao poštom.

12 godina
PlayStation 4

Što vrijedi odigrati nakon GTA V, AC: Unity i The Last of Us? :)

MT22

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

ne radi PSN a hocu probati gta 5 sa snijegom :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
lion27 kaže...
Arnold Layne kaže...
zelenbic kaže...

A realno mogu ga izigrat i opet prodat po dobroj cijeni makar za 3-4 god jer će uvijek biti limitiran a s vremenom će ih biti samo manje pa će biti ekspluzivniji

14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
lion27 kaže...
Arnold Layne kaže...
zelenbic kaže...

A realno mogu ga izigrat i opet prodat po dobroj cijeni makar za 3-4 god jer će uvijek biti limitiran a s vremenom će ih biti samo manje pa će biti ekspluzivniji

Čim otvoriš konzolu ne vrijedi više tako puno, tako je kod svake kolekcionarske stvari, neraspakirano daje na cijeni jako puno, ponekad je razlika i do 90%,npr. prodavao sma neke figurice colectors edition zapakirana je vrijedila 200 eura ,a ista ta otpakirana ni 20 eura,a i tada nečeš imat garanciju.

11 godina
PlayStation 4

PSN je offline nemores igrat katastrofa glupi hakeri 

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Marijano22 kaže...

Imas sad odlicnu ponudu, bf4 za samo 199 kn na HR storu (jos ako imas ps+ ispadne te 180 kn) i to jos premium edition.

12 godina
Robilad kaže...
Marijano22 kaže...

Imas sad odlicnu ponudu, bf4 za samo 199 kn na HR storu (jos ako imas ps+ ispadne te 180 kn) i to jos premium edition.

To je dobra cijena ako uključuje i osnovnu verziju i nadogradnju, a ne samo Premium nadogradnju (pod pretpostavkom da već imaš osnovnu verziju).

Jedino je problem što je PSN svako malo srušen, pa se često ne može igrati multiplayer.

PSN - DeniZg80
11 godina
PlayStation 4

cuo sam glasine da ce psn doc online sutra ali se nezna kada :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ponovo je srušio ps4 lizard squad, ali su potegnuli i xbox zajedno s ps4. Nešto s bili rekli da će sve do nove godine bit srušeno mada sumnjam. Ali Sony mutavi, ti japančići, što se nisu naučili pametni kad su ih srušili servere na ps3u. Pa kakvu to zaštitu koristi, nevjerojatno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

ovo je preglupo iskreno da kazem borba izmedu lizardovaca fitnestva katastrofa da djeca mogu srusit tako veliku tvrtku  i rekli su sve do danas 26 .12 ce bit offline sad tko zna kada ce prestat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Teško se je obraniti od ddos napada. Koliko vidim, xbox je propadio.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Ja cekam server za psn od 3 sata popodne da dodu oline izludit cu  bas dodosaju kad je snjieg na gta 5 -.- valjda ce R produzit zimske radosti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Nista. Mozes prodati konzolu {#}

Salim se {#}

Od vecih.

FC4, Lords Of The Fallen, Shadow Of Mordor, Dragon Age Inqusition, Metro bundle, Wolfenstein, Alien Isolation, Diablo 3.

Od "manjih".

The Walking Dead 1 i 2, The Wolf Among Us, Trine 1 i 2, Resogun, Dead Nation.

f2p

Warframe, Loadout, DC Universe, War Thunder, Planetside2 (nisam 100% siguran).

Sigurno sam sta zaboravio.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
protjeran
Čudi me kako STEAM nisu uspjeli dosad srušit(osim kad je rasprodaja onda se sam od sebe sruši) a ova g@vna PSN i XBL gdje se mora plačat pretplata da bi uopće igrao multiplayer svako malo su Offline,tj.PSN je svaki tjedan Offline;XBL jako rijetko.
15 godina
msx4ewer kaže...
Čudi me kako STEAM nisu uspjeli dosad srušit(osim kad je rasprodaja onda se sam od sebe sruši) a ova g@vna PSN i XBL gdje se mora plačat pretplata da bi uopće igrao multiplayer svako malo su Offline,tj.PSN je svaki tjedan Offline;XBL jako rijetko.

"Hakeri" mrze konzole. To ti je objašnjenje. Lizardovci su balavci koji nemaju pametnijeg posla. Da im se zamjeri steam, ubrzo bi pao. Sony im je posebno drag nakon geohotovog preseravanja.

Potpis!
17 godina
msx4ewer kaže...

Da žele, pa bi i on brzinom munje :)

Ipak se nadam da će past oni u ruke pravde :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
11 godina
PlayStation 4

sad bas na twiteru objavili 100 fav da se vrati psn online a jucer traili 10.000

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice