PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

napokon normalna cijena 4.1 keka u sophosu sa killzoneom +ds4+kamerom ! ftw za njih

eto odlicne vijesti za ekipu koja nije ubola vaucher tj nije bila u mogucnosti {#}

http://www.sophoslab.hr/konzole/364/ps4-sony-playstation-4-500gb-camera-ds4-killzone-shadow-fall/39899.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 17:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ja samo čekam da se pojavi domaća ekipa na killzone multiju..battlefield je battlefield,ali killzone ima toliko poseban i specifičan gunplay,osjećaj kad bez aim assista skineš nekoga neprocjenjiv je. Classic warzone,uz kombinaciju s dobrom ekipom,nudi vrhunsku zabavu! A sami vizuali u single player kampanji uz tron su crysis 3, možda ne bolji,ali tu su negdje. Malo offtopica,čisto da se zna... Ui same konzole je toliko fluidan,update svega se toliko neprimjetno odvija da je to milina.Relativno je tiha,a zagrijavanje ok,samo ostaviti mjesta okolo i straga. Tek kad staviš slušalice u ds4 te se zavališ u fotelju..imerzija totalna.
15 godina
PlayStation 4

vjerovatno je već bilo pitanja na ovu temu ali da ne tražin previše pitat ću ode ako ko ima iskustva sa tin...

jeli moguće napravit US PS+ account i kupovat digitalne igre po njihovoj cijeni jer bi mi bilo puno isplativije dat 60$ nego 550kn za jednu igru

0 1 hvala 0
14 godina
slimyyy kaže...

vjerovatno je već bilo pitanja na ovu temu ali da ne tražin previše pitat ću ode ako ko ima iskustva sa tin...

jeli moguće napravit US PS+ account i kupovat digitalne igre po njihovoj cijeni jer bi mi bilo puno isplativije dat 60$ nego 550kn za jednu igru

Moguće je. Prijavi "fejk" adresu u nekom USA hotelu, regaj se na Amazonu (također sa tom adresom), kupi psn+ pretplatu na Amazon.us, kupiš vaučer na istoj stranici (da popuniš wallet na psn accountu) i na kraju kupuješ igre puno jeftinije!

Pošalji slobodno PM ako treba nešto detaljnije objasniti...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

3. put me našla sreća al nažalost ne s PS4 nego sa XB1, nije prava tema za ovo al evo da javim onima koju su pratili moje postove, napokon uživam u next-genu :D 

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

13 1 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

aj nek si i ti zadovoljan al morat ces kupit veci i bolji tv za potpun dozivljaj. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma ono, za sobu mi je i 24" full hd led monitor dosta..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
16 godina
PlayStation 4

meni u sobi gdje imam ps3 ni tv od 32" nije dosta, sad bi najradije uzeo 42"

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

ja imam 102cm u sobi razmisljam da uzmem 140cm samsung.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 21:35 (omomomomoomm).

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja imam 107 u sobi i to mi je cist dovoljno za sada dok ne padnu cijene 4k telki na jedno 15 keka {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 22:23 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Nedam preko 6.5 keka za tv koliko god bio velik.
Potpis!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
denchija kaže...
Ja samo čekam da se pojavi domaća ekipa na killzone multiju..

Šibni mi frend rikvest, imaš ime u potpisu. Bacit ćemo koju rundu skupa ovih dana, ide okej i solo, al sigurno će bit zabavnije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
PlayStation 4

Ja bi najradje uzeo 100" jer mi je i ovaj od 65" postao premali.

Najpovoljnji web shop za PC igre na netu. http://alturl.com/xxqaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

svaki postane premali s vrmemnom kadse naviknes 

0 0 hvala 0
17 godina

Danny, imas plejku?!

Kaj nisi ti Xbox fan? Ili imas obje?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
PlayStation 4

on nije rasist !

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Danny, imas plejku?!

Kaj nisi ti Xbox fan? Ili imas obje?

Xbox fan sam, dakako, al nisam lud. Zasad PS4, nadam se da će u skoroj budućnosti i Xbone, ak prilike budu dopuštale.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina

Ok, cool.

Onda mozda i zaigramo nesto skupa. Ja nisam htio nista brzati, pa cu ko i ostali 29.01. dobit prek vouchera.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

telka sredjena, sad samo cekamo ps4 

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Molio bi vas link ducana koji imaju vec igre za ps4 u zgu. Mozete samo rec i koji netreba link. Bojin se da 29 kad cu ic po konzolu dok ja dodem na red nestat igrica konkretno ocu cod ghost i mozda uzmem i b4 odmah ali mozda ali cod je ziher. Pa bi ja ove dane uzeo ghosts pa nek ceka dona dok ne dode konzola.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja sam uzeo s ebaya, doslo u rekordnih 8 dana iz hong konga, cod ti je neki 55 dolara, trgovina se zove mariio128 na ebayu.
12 godina
PlayStation 4

ne zanima ne e-bay amazon i takve slicne kupovine. dodem u ducan sa kesom platim i dobijem igru. mozda sam zatucan ali ne volim kupovat na taj nacim. kupovao jesam neke sitnice ali bolje mi je ovak pa makar platio malo vise.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

A ono nije baš mala razlika, kad kupiš desetak igara isplati se; i ja sam prije isto bio protiv internet kupovine ali kad se ušaltaš je dobro :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

ne zanima ne e-bay amazon i takve slicne kupovine. dodem u ducan sa kesom platim i dobijem igru. mozda sam zatucan ali ne volim kupovat na taj nacim. kupovao jesam neke sitnice ali bolje mi je ovak pa makar platio malo vise.

odes ovih dana u sony centar i pogledas jel ih ima

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipa

Molim za malu pomoć, frend i ja imamo zajedno jedan PS3 i dijelimo igre i iste igramo online, e sad na PS3 nije bilo problem igrati iste igre online na dva različita profila sa istim online kodovima, sad me zanima da li će to biti moguće i na PS4 s obzirom da je potrebna pretplata na PS PLUS da bi se igralo online, odnosno pitanje je da li je moguće igrati online na dva različita profila sa jednom PS PLUS pretplatom ili svatko mora imati svoju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da, ali oboje morate biti na 1 konzoli jer se kod veze za nju, ne na racun. Npr. Na svoj ps stavis ps+, odes kod nekog drugog, ulogoras se sa svojim racunom, ali ako taj drugi.nema ps+ ti isto nemas dok si kod njega.
17 godina
Romano kaže...

Ja bi najradje uzeo 100" jer mi je i ovaj od 65" postao premali.

haha aj bas mislio reci da imam 47" i 42" i oba su mi premala kad ono nema smisla pošto ti imaš večeg :)

haha

https://www.g2a.com/r/mnik987
12 godina
neaktivan
Ja sam uzeo isto od mariio 128 došlo je vrlo brzo.
Sad me zanima kada gledam u cd onako kao da se preljevaju boje dali se to i tebi događa jer nemam još ps4 da isprobam.
13 godina
neaktivan

Meni je BF4 dosao lijepo zapakiran, originalna folija, unutra 7 dana za Ps+ a CD mi izgleda normalno.
http://i.imgur.com/CRwEC6Nh.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 10:32 (grobnican).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice