Playstation 3 Mrtav?

poruka: 167
|
čitano: 34.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Playstation 3 Mrtav?
M_dipl. kaže...
ssj4leon kaže...
Mogu ti nabrojati 10 igara na PS-u 3 koje imaju bolju grafiku od Crysisa. 

LOL, ne možeš jer te ne postoje, da si vidio Crysis na HD rezoluciji i sa max detaljima tako nešto ne bi izjavio, eventualno će novi Crytekov engine učiniti po prvi put da jedna (Crysis 2) PS3 (i XBOX 360) igra izleda bolje od Crysis jedinice, no do onda će već Crysis 2 za PC biti vani tako da...

Itekako postoje - pogledaj samo Killzone 2

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Ma daj molim te, kog nasmijavaš. Kakav Killzone 2 da ima bolju grafiku od krize.

Sama grafika i nije toliko loša, ali engine je zaostao i primitivan u usporedbi s CE.

Pogledaj samo kako je okoliš neuništiv, fizika jadna, itd.

Gledam gameplay video Killzona 2 u HD-u i neprijatelj se sakriva iza lima debelog cca 5mm, a ovaj mu ne može ništa.

Također, teksture su dosta manje rezolucije nego u Crysisu, kompleksnost tla itd itd....

Inače, mislim da PS3 nije nikako mrtav, i da najisplativiju kupnju predstavlja kao multimedijski centar za dnevnu sobu. Objedinjuje u jednom: igraću konzolu, video player, glazbenu liniju, internet spot. Kad se sve to uzme u obzir, cijena od 3000 kuna se čini razumna.

Eh, još samo da je LCD TV (cca 4-5k kuna) i mogućnost igranja pirata, i imao bi sve što vam treba.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Playstation 3 Mrtav?

nemojte molim vas samo da se i ova tema pretvori u raspravu o Crysisu, jer je igra katastrofalno loša kao i njen engine, samo što je valjda najrazvikanija ikad.   Ima toliko drugih, boljih i ljepših igara pa raspravljajte o njima.

PS3   se može opisati kao   zombi, jer se pomalo vraća u život nakon što je totalno uništen od strane nintenda i microsofta.   Pa sad vidjet ćemo koliko će ga izvuć naslovi kao što su Gran Turismo 5 i Tekken 6;     čini mi se da MGS 4 i nije baš previše pomogao.

Meni osobno je to jedna užasno ružna konzola izgubljena u razvoju i puštena na silu na tržište i nikad je ne bih izabrao uz Wii, X360 i PC.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Najveći 'nedostatak' je što se ne mogu piratizirati igre za njega lako kao i za ostale konzole (tu su komplikacije prvenstveno zbog Blu-ray medija i cijene potrebnih čipova).

(hell, na Pirate Bay-u ima kategorije za Wii,Xbox360,PS2,PC, a PS3 ništa.. )

Kada se uzme u obzir da je cijena jedne originalne igre za konzole preko 500kn (i to nikakvi collector's edition-i nego najobičnije pakiranje), nije ni čudo da ekipa želi barem mogućnost da nabavlja i ne-originalne verzije igara uz 2,3 originala na polici Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Playstation 3 Mrtav?

Mrtav? pa nije se ni rodio. . . ako se hoces igrati treba ti full hd tv, kod frenda sam na full hd gledo kak igra novi resident evil i izgledalo je kao kada na pc ugasis anti aliasing,  za pare od plejke i tv par igrica i jos koje djojzle se slozi gejmerska konfa da pustis suzu, plejac je prije bio ono sto je buba bila u autima jeftin i zabavan. prije sam bio fan plejki ali od kada sam kupio pc vidim koliko su konzole jadne i ogranicene u svim pogledima. jedino sto ce vjerovatno vrijediti je gt5. fps i strategiju mozes sanjati ako si vlasnik konzole da ne pricam mmorpg. jedinicu je piratluk prodavao a ne kvaliteta konzole to svi znaju, dok tricu prodaje samo ime. ono malo igrica sta sam vidio na ps3 me uopce nije impresioniralo. i ne znam kako se u single playeru mozes dugo igrati ja rade igram w3 multiplayer na 486 nego po stoti put vrludam istim lvlom. da dam 10tkn za ps 3 i pristojan tv i par igrica mislim da bi povratio po tome odmah.

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
l)oolvl kaže...

nemojte molim vas samo da se i ova tema pretvori u raspravu o Crysisu, jer je igra katastrofalno loša kao i njen engine, samo što je valjda najrazvikanija ikad.   Ima toliko drugih, boljih i ljepših igara pa raspravljajte o njima.

PS3   se može opisati kao   zombi, jer se pomalo vraća u život nakon što je totalno uništen od strane nintenda i microsofta.   Pa sad vidjet ćemo koliko će ga izvuć naslovi kao što su Gran Turismo 5 i Tekken 6;     čini mi se da MGS 4 i nije baš previše pomogao.

Meni osobno je to jedna užasno ružna konzola izgubljena u razvoju i puštena na silu na tržište i nikad je ne bih izabrao uz Wii, X360 i PC.

Igra je dobra , to je tek pocetak,fizika je odlicna , graf odlicna,a koliko tu ima boljih i ljepsih igara to ovisi o ukusu igraca. kozole su , ok ali ne za FPS.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
ssj4leon kaže...
Paolo2612 kaže...

Nije preslab, činjenica je da mu memorija predstavlja usko grlo. RSX je jak ali on ima 256MB GDDR3 RAM-a, a to nije ni približno dovoljno prostora da se učitaju današnje ogromne i detaljne teksture.

Vi očito ne znate da Cell (PS3 procesor) pomaže RSX-u u obavljanju grafičkih poslova tako da obadvoje dobro iskorišteni rade čuda (Uncharted 2 je jedan primjer toga) Namigiva

Ja nigdje nisam rekao da je snaga grafičkog procesora usko grlo, nego njegova memorija - a tu ga Cell ne spašava.

Ali opet kada pogledaš nije baš velika razlika u učitavanju između X360 i PS3. To su 2-3 sekunde sporije od X360. A RSX je posebno napravljen zbog učitavanja FULLHD slike u realnom vremenu.

F1-IVO kaže...

Kao sto sam vec naveo prije u ovoj temi, PS3 nije mrtav nego se nemogu igrat piratske igre pa zato ga dosta njih mrzi.

U svim temama "koja je konzola bolja" ja sam većinom o tome pričao. I trubio im cijelo vrijeme ovo što si ti rekao.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
16 godina
Playstation 3 Mrtav?

playstation ima super grafiku i neče nikad umrijeti tko se ne slaže samnom nek mi da palac dolje Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 15:29 (alien).

4 7 hvala 1
17 godina
Playstation 3 Mrtav?

Vidjam ove dane PS3 slim 120 GB za 2600 kunica... Moga bi i ja ubrzo postat ponosni vlasnik PS3 sa par joystika, PES i Gran Turismo. Zabava zajamčena..... (još samo treba skupit lovu)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Imaju zanimljivi PS network na kojem ljudi skidaju demo igre i druže se, biti će jako korisni jednog dana kad bluray postane standard i svakako se radi o isplativoj investiciji nekome tko želi s vremena na vrijeme zaigrati neku igru, zabaviti se, poslušati nekakvu glazbu i pogledati neki film, naravno ako taj netko ima novaca i dovoljno je uporan da pronađe jeftinije kanale nabave igara (online, njuškalo, zamjene, posudbe itd.).

U tom kontekstu PS3 je miljama ispred jednog XBOX-a, a jedini razlog zašto ga netko sada (kada isto koštaju) može proglasiti mrtvim ili lošijim od XBOX-a jest taj da je na njemu izostala ona "podrška" za pirate, sve ostalo su sranja.

Podebljana rečenica je previše čak i za PS3 fanboia. X360 sve to ima, plus možeš posuđivati filmove (SD i HD) preko Live-a. Minus je pristup pristup socijalnim mrežama (Facebook i sl.) koje je ograničeno na Gold članove, dok je kod PS3-a moguće iz internetskog preglednika (ali, koristiti bilo koju od te dvije konzole za višenje po Face-u je traćenje konzola).

Ali, ponavljam, reći da je zbog gotovo istih funkcija PS3 miljama daleko je previše, stvarno previše, da čak niti neinformiranost nije opravdanje...

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Hex kaže...

Ali opet kada pogledaš nije baš velika razlika u učitavanju između X360 i PS3. To su 2-3 sekunde sporije od X360. A RSX je posebno napravljen zbog učitavanja FULLHD slike u realnom vremenu.

trebaš također uzeti u obzir i to da je PS3  izašao čak GODINU dana iza X360.    Za tako puno vremena, pogotovo u informatičkom smislu, trebao je ponuditi daleko više od toga što nudi.       

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

Kao pozitivna strana ističe kako je u odnosu na srpanj porasla prodaja svih vodećih igraćih konzola, posebice PlayStationa 3 koji je zabilježio rast od 75%. PlayStation 3 je i jedina igraća konzola za koju je u odnosu na godinu ranije zabilježen i porast prodaje softverskih naslova.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...
gamer2400 kaže...

ja sam proveo malo istraživanja pošto ja nemam ps3 (ja imam xbox 360) i tako sam pročitao da kod ps3 ako televizor ne podržava hd sliku i ukljućuje se preko običnih kablova ima poteškoća koja se nemože zaobići.

ja negovorim o slabijoj grafici, nego kod nekoh igara (kažem kod nekih ne kažem kod sve) ima problem sa zvukom, zvuk zvući kao da disk šteka i jednostavno se mora isključit zvuk na tv-u jer ide na živce
kažem ja to samo da znate

Potpuna bedastoća i glupost,to NIJE istina.

Po čemu si dao zaključiti da to nije istina? I potpuna bedastoća? Ja sam dao zaključiti da je istina samo što je to gamer2400 krivo shvatio i povezao sa kablovima, da li on ili netko drugi - nije bitno. Prije bi dao naslutiti radi toga što je medij oštećen i izgreban do tolikog stupnja da prilikom reproduciranja zvuka - on šteka a ne radi kablova.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 9:09 (stalker).
17 godina
stalker kaže...
AjgorR kaže...
gamer2400 kaže...

ja sam proveo malo istraživanja pošto ja nemam ps3 (ja imam xbox 360) i tako sam pročitao da kod ps3 ako televizor ne podržava hd sliku i ukljućuje se preko običnih kablova ima poteškoća koja se nemože zaobići.

ja negovorim o slabijoj grafici, nego kod nekoh igara (kažem kod nekih ne kažem kod sve) ima problem sa zvukom, zvuk zvući kao da disk šteka i jednostavno se mora isključit zvuk na tv-u jer ide na živce
kažem ja to samo da znate

Potpuna bedastoća i glupost,to NIJE istina.

Po čemu si dao zaključiti da to nije istina? I potpuna bedastoća? Ja sam dao zaključiti da je istina samo što je to gamer2400 krivo shvatio i povezao sa kablovima, da li on ili netko drugi - nije bitno. Prije bi dao naslutiti radi toga što je medij oštećen i izgreban do tolikog stupnja da prilikom reproduciranja zvuka - on šteka a ne radi kablova.

Moj PS3 je uglavnom spojen na stari CRT TV sa priloženim kablovima i nemam nikakvih problema sa zvukom. Koristim originalni kabel i idem direktno na cinch ulaze na TV-u; preko dodanog SCART adaptera je sigurno moguća degradacija kvalitete signala.

Možda kolega jednostavno ima loš kabel... Zna se desit.

16 godina
neaktivan
Playstation 3 Mrtav?

da rasjasnimo stvari, nisam ja rekao da se zvućni problem javlja kod svih igara stalno , ni da je to česta pojava, ja sam pročitao samo da je to u mali broj igara sada neznam točno koje su to jer tamo gdje sam to pročitao nije navedeno

mogu če je ta su to kod NEKE ranih igara ili igara koji nitko neće ni štapom taknih stvarno neznam

0 0 hvala 0
15 godina
Playstation 3 Mrtav?

Playstation 3 bi bio prodavanjiji od bilo koje druge konzole da ima pirata.

Ako netko nesto izmisli za pirate 100% ce porasti potaraznja za Playstationom 3.(Ali ne vjerujem da ce netko smislit nesto)

Moj frend ima Playstation 3 i jako je dobra grafika. Bolja od XBOX-a 360.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Moj frend ima Playstation 3 i jako je dobra grafika. Bolja od XBOX-a 360.

Kad programeri budu znali iskorisiti najviše iz konzola i kad onda naprave igru koja najviše koristi moć neke konzole, onda ti uspoređuj. Sada je to nemoguće  Osmijeh  Negdje multiplatform igre bolje izgledaju na X360, a negdje na PS-u 3  Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 16:43 (ssj4leon).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice