Kako otključati Nintendo Wii??

poruka: 8
|
čitano: 10.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kupujem nintendo wii za nekoliko dana, konzola mi treba kao dvd uređaj koliko i za igranje..

Nova sam u ovome i vidjeh da postoje lakše, no na svoj način riskantne opcije otkučavanja/hakiranja ove igraće konzole - ne čipom, a pogledom na jednu eng. temu od preko 1200 postova i prekompliciranog guida... pitam se mogu li ja to?

Što ste vi napravili, možete li mi preporučiti upute prema kojima ste vi otključali sve funkcije wiija?

Bojim se i da ne naletim na nešto krivo pa sve ode kvragu. Molim pomoć.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 12:46 (inaany).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

također mi recite jeste li upoznati s ovim oglasom?

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/otkljucavanje-wii-konzole-softmod-zagreb-oglas-3444475

kada bi znala da se ne radi o muljaži/prevari, platila bi tih 200 kn i gotovo

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ni u kom slučaju ne slati poštom

Zvati na telefon i osobno se pojaviti.

Ima nekoliko takvih "servisa", vjeruj samo onima kojima osobno se može doći, sve ostalo su muljatori.

Allianz osiguranje

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao što kaže kolega ni u kojem slučaju slati poštom. Moj prijatelj tako spušio PSP, ali da budem iskren bio je smeće {#}

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala, ne bi nikada slala... iskreno, ne znam da je ikako moguće provjeriti njihovu vjerodostojnost... tko zna tko je po forumuma od njihovih prijatelja i sl... pa ih oni kakti hvale da ovi nasjednu.

problem je u tome što sam 2 sata vožnje do zagreba.. jednostavno to ne mogu.

gledam ovaj guide i ubija me u mozak.

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/96886-guide-softmod-any-wii.html

zašt je to tak komplicirano... !

nije da ništ ne kužim što vele, no dovoljno je da ne kužiš jedan dio, i sve ode kvragu.

ako tko ima iskustva s, možda, kupovanjem kakvog dvd-a za 20-30 dolaza koji zapravo radi, recite. (ima tih koji navodno sve otkljucavaju za 5 minuta..)

no recite mi sve što imate za reći

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ovaj guide je sročen dosta jednostavno.

Ako nemožeš ga popratiti, baciti ćeš novce na neki DVD guide koji je obična kopija svakog internet vodiča.

Ako ti se neda patiti, i imaš želju baciti 200kn, radije idi u neki shop i traži da ti riješe problem.

Oglasa ima milijun, svaki koji NE TRAŽI slanje poštom je u redu.

Odeš ljudima, riješe to pred tobom, daju nazad modificiranu konzolu i ti odlaziš 200kn lakša s modificiranom.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ići ću na ovaj guide pa kud puklo da puklo :)

no ako netko ima neku hr verziju za sve ovo a da je meni promakla, nemojte se sramiti - recite! :)

i bilo koji savjet je dobro došao - i- naravno - zahvaljujem na dosadašnjim savjetima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako otključati Nintendo Wii??

Wii Arena je HR forum za Nintendo,

tamo ima uputa na hrvatskom...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice