ja bih volio kada neko stisne TD da izadje mali prozorcic u kojem ce napisati razlog zasto je dao TD (minimum 10 znakova).
to je sad pretjerivanje
ja bih volio kada neko stisne TD da izadje mali prozorcic u kojem ce napisati razlog zasto je dao TD (minimum 10 znakova).
to je sad pretjerivanje
Razlog: Ne slažem se sa tvojim postom.
a sta tebe briga zasto se netko ne slaze sa tobom i u konacnici zasto ti je dao TD.neki ce ti dat jer se ne slazu s tobom a neko ce ti dat iz dosade.to je besmisleno da ti izlazi prozorcic
to je sad pretjerivanje
To bi izazvalo takve flejmove na forumu da bi se forum ili ispraznio za 6 mjeseci ili bi se pretvorio u hrvatski 4chan.
Eto dao svima TD na ovoj stranici,zaš, neam pojmaaaaa.............
Ma ovaj forum treba prebaciti u VIP Only i amen. Nek se nakrka reklama, mi ćemo preživjet,i amen.
to je sad pretjerivanje
dobro malo sam pretjerao ali ti me TD stvarno nerviraju.
Ako se zasad iz Bug-a nitko nije oglasio na ovaj problem sumnjam da ce uopce oglasit.
Isto kak je bila stvar iz oglasnika, svjesni su da su napravili sranje micanjem oglasnika na web, no nebi izgubili gram ponosa.
Recimo, ograničiti TD na pet dnevno. Valjda nema više od pet postova s kojima se "aktivno" ne slažeš. Kome je potrebno više znači da nije baš dobre volje i sve ga danas iritira, pa bi bilo dobro da malo prošeće po svježem zraku ili pojede toplu goveđu juhu kako bi mu se iznivelirali hormoni. Ovdje se i otvara prostor za marketing Bugovaca, mogli bi uvesti prepaid bonove za one koji žele imati više od pet palčeva dnevno, plati brate pa udaraj palčeve gore, dolje, lijevo, desno, hvala, mrzim te, volim te, itd. To bi onda bili fiskalni TD. (Ako je Linić na forumu neka udari TU).
Pa ako micete TD onda treba maknut i TU, inace cete ko facebook bit a i nevidim svrhu samo jednog.
al nepostojanje dikreditiranja autora posta samo jednim anonimnim klikom i tjeranje da svoje nezadovoljstvo argumentira napisanim bi uvelike pridonijelo kvalitetnijoj raspravi i obeshrabrivanju takvih trolova.
već sam jednom to bio napisao i Miro je to vidio i čak mu se i svidilo. osim ako to nije bio sarkazam. morat ću nač temu
Pa ako micete TD onda treba maknut i TU, inace cete ko facebook bit a i nevidim svrhu samo jednog.
pa micanje td podrazumijeva se da se onda mice u tu
Mislim da samo treba malo više kontrolirati tko spama sa TD-ovima, tu pretežno mislim na moderatore (nije da vas prozivam), ali i nas same korisnike, s razlogom postoji tipka prijavi.
TD baš i nema nekoga smisla što se ga može spamati bez pravog razloga. No očito da je nekome jako dosadno kada po cjeli dan može ulogirati na više accounta da bi djelio drugma što više TD. A ako se netko neslaže s nekime radje neka napiše svoj razlog nego sam bezvezno spamanje.