Problem sa citiranjem u Chromeu

poruka: 10
|
čitano: 1.547
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Od nedavno koristim Chrome i naletio sam na jednu bedastoću koja me jako smeta, čak u toj mjeri da bi najrađe odkantao Chrome, a tako mi se sviđa.

Naime, kada idem citirati veliki post, često ga 'razlomim' na manje citate kako bi bilo lakše odgovarati i kako bi bilo preglednije. Sve to radi savršeno u FF i IE, međutim u Chromeu mi se uvijek javlja sljedeći problem:

Međutim, ništa osim samog citata kojeg mi pripremi editor ja nisam ubacivao, nisam dodavao ništa što bi moglo raditi problem, samo sam tipkao.

Ako ne mijenjam citat sve radi ok, ali čim ga probam razlomiti, kopirati ili bilo što onda se javlja ova greška.

Ponavljam, sve radi na FF i na IE. Vjerujem da je neki konflikt sa editorom foruma i Chromeom.

Bilo bi zakon kada bi se to moglo riješiti... Fakat bi htio nastaviti koristiti Chrome, a budući da sam pacijent na to da sve radi onda sam u kompliciranoj situaciji. :-)

Update:

Evo potrudio sam se par minuta pa sam i video napravio da se vidi da istu radnju radim. :)

Znam, pacijent sam! :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 22:54 (Danny_HR).

2 0 hvala 2
17 godina
moderator
RE: Problem sa citiranjem u Chromeu
Danny_HR kaže...

Ponavljam, sve radi na FF i na IE. Vjerujem da je neki konflikt sa editorom foruma i Chromeom.

Dobro si pretpostavio - radi se o konfliktu editora kojeg koristimo (TinyMCE) i Chromea, tako da ne mogu ništa pametno napraviti po tom pitanju. Možda kad izađe nova (finalna) verzija editora, možda to bude rješeno u njoj.

Domagoj
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa citiranjem u Chromeu
:(
A šteta. Znači uzalud mi video. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

Isti problem se i kod mene javlja već dugo vremena, ali sam bio previše lijen otvoriti temu. Osmijeh

Sljedeći korak: TinyMCE i Google Belji se

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 6:12 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To je bila jedna od bitnijih stvari zbog kojih sam se vratio na operu 10.5!
Ako double postam znači da pišem s moba...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

helo!

takoder imam problem s chrome-om, naime meni neda uredivati link. otvori mi prozorcic za uredivanje ali prazan.

to se pojavilo odkad sam instalirao WOT! nebi mi ga bilo zao maknut ali nek se nade...

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Chrome je jos nazalost bugovit... Kao i Opera ima problema sa text editorima. Meni cak ima problema sa par stranica koje se uredno otvaraju u FF i IE i Operi, a u Chromeu (bez obzira brisao ja cache, cookije, sve zivo i nezivo) ih ne otvara (dakle uopce nema source codea...)

Takodjer, u aplikaciji koju sam radio (stara aplikacija u ASP-u) mi ne radi upload slika... u ostalim browserima radi... applikacija koristi binary write (multipart forme) i odredjenu komponentu za UL... chrome ocito krivo proslijeduje serveru nekakve podatke...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

zaboravio napomenut da mi na posluBelji se radi dobro (isto koristim chrome ali bez WOT-a)

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja cesto imam ovih problema, i cak mi ponekad release kasni pol sata zbog ovoga. Ali nebi mjenjo chrome za nista.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni nekad zablokira chrome kad pišem poruku pa se crasha Mršti se

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: