- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imaš čini mi se za android widget.
ja bih sudjelovao u izradi, dapace gotovo da sam sam poceo
Di je za iOS?
Ugl, volio bih vidjeti za iPad/iPhone app
Ili barem da poboljšaju mobilnu verziju.
Ili barem da poboljšaju mobilnu verziju.
slazem se. meni se na mobilnoj verziji nece logirat.
pa ja na iphone-u imam aplikaciju koja se zove bug online. kad otvorim aplikaciju dođe na ekranu dio di treba upisat podatke a login i ja ih upisem ali mi kaze da su krivi tako da se nisam nikad logiro. eto ako netko zna nesto o toj aplikaciji neka kaze.
Ja na tabletu(Android) i Pocket Pc-u(Windos mobile) uredno koristim normalnu verziju foruma i BOL-a. Ako sam na Wifi-ju, flash mi je uključen a ako sam preko 3g-a, onda ga ne koristim.
Ljudi, razlučite neke stvari.
m.bug.hr nije isto kao što bi bila BUG app ili nešto tome slično.
Ima Facebook, Twitter, Skype, YouTube također svoju verziju za mobilne browsere, ali ima i app...
Smatram da je to već odavno trebalo biti napravljeno, jer, zašto se zvati IT Forum/Site ako nema mogućnosti izrade istoga?
Barem na ovom forumu, ako nigdje postoji garantirano, nekolicina ljudi koji znaju potrebno znanje za izradu, promoviranje aplikacija.
Svaka čast za m.bug.hr, no ovo se očekuje stvarno od vas, drage naše glavešine BUG-a
o cem ti pricas? pa ja kazem da na ios-u postoji bug aplikacija.
o cem ti pricas? pa ja kazem da na ios-u postoji bug aplikacija.
e o tom govorim, samo sto i ja imam problema sa logiranjem kao i oni ljudi u komentarima.

Koja korist od te aplikacije onda? BUG.hr je profesionalni časopis koji može i mora kreirati tip-top programe, pa tako i aplikacije koje bi išle u prilog korisnicima, čitateljima, ali i samoj Upravi BUG-a pošto se, naravno, stvara reklama koja djeluje i izvan okvira hrvatskih granica.
Stoga, predlažem da se oformi stručni tim, bilo profići, bilo volonteri, koji bi napravio jednu takvu aplikaciju. Čak i ne bi trebali raditi za novac, već bi se sigurno mogle naći neke pogodnosti u obliku povlaštenog statusa, godišnje pretplate ili sl.
Ako treba za WP7 to bi Domagoj expresno riješio jer je expert u .NET programiranju.
Taj login u aplikaciji nema veze s loginom na stranicama. To je poseban community unutar ShoutEm mreže. Znam da je zbunjujuće, no ta je aplikacija rađena za potrebe članka i testiranja njihovog sustava.
ja bih sudjelovao u izradi, dapace gotovo da sam sam poceo
Upgrade-ali smo aplikaciju u full aplikaciju, nije samo widget
Iako ne radimo full aktivno na toj aplikaciji (radimo na jednoj drugoj), uvijek čitamo komentare na temi (moguće nam je i poslati mail preko aplikacije) i do sada smo uvijek dodali opcije koje je netko predložio (zadnja je gledanje videa koji se nalazi na bugovim stranicama), ispravili bugove koje su neki ljudi imali itd.
Ako želite da se još nešto nadoda, nešto vam ne radi, uvijek možete komentirati to na toj temi.
Iako nam je taj projektić služio kao "učenje" (uvijek dodajemo neke stvari u njega da vidimo kako će raditi) i uvod u Android, uvijek pokušavamo nešto novo nadodati.
Btw. Aplikacija nije službena, nismo kontaktirali nikog iz Bug-a, ali je u nju uloženo dosta truda i vremena.