Elektrotehnika na TVZ-u ili VELV-u

poruka: 12
|
čitano: 8.623
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,
Zanima me koji mi se faks više isplati upisati pošto sam na TVZ-u među prvih 25 po rezultatima s državne mature,a na VELV-u među prvih 10. Zanima me smijer automatizacije. Te me zanima vaše osobno mišljenje o tim fakultetima

Hvala :))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja kolko sam cuo na tvz-u OE 1 i 2 su brutalno  teske tak da ono ak mislis ucit odi tam

ja isto rzmisljam o tome sta otic ili osijek ili zagreb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na TVZ-u OE1 i OE2 moraš učit ko manijak, jer inače nema šanse da prođeš (znam iz vlastitog iskustva {#} ). Ovo ostalo iz prve godine se sve da proći, premda znaju i elektroničke komponente bit zeznute (ovisi ko ti drži labose). Profesor koji najbolje zna objasnit OE ti je Šterc, ako njega dobiješ na prvoj godini, te ako redovito ideš na predavanja i pomno i pažljvio bilježiš sve, uz puno učenja možda i možeš proći osnove! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Elektrotehnika na TVZ-u ili VELV-u
Balvan8 kaže...

Na TVZ-u OE1 i OE2 moraš učit ko manijak, jer inače nema šanse da prođeš (znam iz vlastitog iskustva {#} ). Ovo ostalo iz prve godine se sve da proći, premda znaju i elektroničke komponente bit zeznute (ovisi ko ti drži labose). Profesor koji najbolje zna objasnit OE ti je Šterc, ako njega dobiješ na prvoj godini, te ako redovito ideš na predavanja i pomno i pažljvio bilježiš sve, uz puno učenja možda i možeš proći osnove! {#}

Slažem se sa svime! 

Stojko a ? :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina

Stojko je dobar, jedan od rjetkih koji zna objasnit, i da bi prošao predmet moraš kužit a ne naučit napamet. Čujem da je sad preuzeo i energetsku elektroniku Stojko, tu će se krv pišat za proći, doduše ni kod Flegara nije bilo lako

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Stojko je dobar, jedan od rjetkih koji zna objasnit, i da bi prošao predmet moraš kužit a ne naučit napamet. Čujem da je sad preuzeo i energetsku elektroniku Stojko, tu će se krv pišat za proći, doduše ni kod Flegara nije bilo lako

Jep . Stojko je sad nositelj. Teško je bome. Treba kužiti da prođeš !

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
13 godina
neaktivan

a niš...onda knjigu u ruke i to je to {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antoniov25 kaže...

btw. imaš u blizini faxa fotokopiraonu mi smo to zvali "kod babe", ima iz svakog predmeta primjere ispita, kopirane bilježnice, razne formule, tako da će ti to isto pomoć u učenju! {#}

15 godina
Balvan8 kaže...
antoniov25 kaže...

btw. imaš u blizini faxa fotokopiraonu mi smo to zvali "kod babe", ima iz svakog predmeta primjere ispita, kopirane bilježnice, razne formule, tako da će ti to isto pomoć u učenju! {#}

Baba je legendarna, navodno je i ona završila elektrotehniku.

Jednom je Malčić dao neki PLC zadatak koji nitko nije znao rješit pa je baba sama rješila zadatak i prodavala ljudima, naravno nije točno rješila {#}.

14 godina
neaktivan

Ljudi moji baba prodaje fotokopiraonu :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Ljudi moji baba prodaje fotokopiraonu :D

znači sada će ljudi još morat i pisat na predavanjima! {#}

14 godina
neaktivan

Glavno da je digla cijene kopiranja na 50 lipa . Odvratna je. Dok sam bio brucoš još je i mogla svašta mi prodati. Ali sada nema šanse. Pola onoga što ona ima je smeće. Rađe idem na predavanja nego trošim pare kod babe gdje je pol toga krivo. Ima ona i ok stvari ali i previše smeća

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice