Aplikacija bez potrosnje interneta preko PC-a

poruka: 2
|
čitano: 3.965
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Aplikacija bez potrosnje interneta preko PC-a

Pozdrav,

Imam Gigabox internet preko Hrvatskog Telekoma, i skužio sam da imam opciju za aktivaciju aplikacije bez potrošnje interneta. Između svih tih aplikacija je i Netflix, koji često koristim, pa me interesira ako aktiviram tu opciju, hoće li ona funkcionirati ako gledam preko PC-a ili TV-a, jer sim kartica je u ruteru a ne na mobitelu.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 20:38 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Aplikacija bez potrosnje interneta preko PC-a

-stvar se odnosi na mobilne tarife, flat-žica i sl s tim nemaju veze, tj imaju, tj ovisi kakvu liniju imaš, koji paket itd. .. normalan juzer je na flatu-žici, dok se promet iptv-a ne obračunava u promet interneta, pa po tom 'pravilu' sad i za netflix, tj da se 'troši' internet tad bi brzo potrošio gigabajte ako imaš ograničenu tarifu kao mobitel..

-sve je sad 'isto' tj svi mediji, digitalizacija, ponuda, sve ide na isti-sličan način, sve je to mrežni promet, svi nude tel-tv-internet i sve se jednako može, ali naravno nije ista cijena recimo fixne-flat i mobilne tarife, dok u paketu kad imaš fixnu i mob možeš to dobiti upravo ovako kao 'gratis' .. tj to je ponuda, ako ti odgovara uzmeš tj vidiš druge troškove, ''sitna slova'' itd.. jer što god dobiješ njie to iz altruizma nego novac-zarada a tad možda piše nešto sa **zvjezdicom u fusnoti itd.. pa prije nego nešto takvog uzmeš provjeriš.. tj pitaš agenta, jer to mu je posao, kao i sami ugovori koje ćeš sklopiti, zato postoji szk i agenti, dok tu moja informacija može biti pogrešna i sl.

 

edit... evo, upravo ti piše napomena za ajfon-ios.. i potrošnju, može biti svašta, a tad plaćaš ili se natežeš sa szk oko prigovora..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2021 0:28 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice